Central Πρέσα Ακροδεκτών Δικτύου RJ12, RJ11, RJ45, RJ10, RJ22 με Απογυμνωτή (Μήκος 180mm)
Πρέσες Ακροδεκτών

Central Πρέσα Ακροδεκτών Δικτύου RJ12, RJ11, RJ45, RJ10, RJ22 με Απογυμνωτή (Μήκος 180mm)Κωδικός: 17443660

Πρέσα της εταιρείας Central για ακροδέκτες δικτύου : RJ45, RJ10, RJ11, RJ12, RJ22, RJ9. Διαθέτει κεφαλή ακριβείας, ώστε να ασκείται ομοιόμορφη πίεση σε όλα τα pin του κάθε ακροδέκτη, ενώ οι λαβές παρέχουν αντιολισθητικό κράτημα για περισσότερο έλεγχο και άνεση. Παράλληλα, διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό για βελτιωμένη αντοχή στη φθορά.

  • Μήκος: 180mm
20,31
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 20,31 €

Περιγραφή

Πρέσα της εταιρείας Central για ακροδέκτες δικτύου : RJ45, RJ10, RJ11, RJ12, RJ22, RJ9. Διαθέτει κεφαλή ακριβείας, ώστε να ασκείται ομοιόμορφη πίεση σε όλα τα pin του κάθε ακροδέκτη, ενώ οι λαβές παρέχουν αντιολισθητικό κράτημα για περισσότερο έλεγχο και άνεση. Παράλληλα, διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό για βελτιωμένη αντοχή στη φθορά.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
01-60-929
Είδος
Δικτύου
Μήκος
180 mm
με Κασετίνα
Όχι
Ηλεκτρολόγου
Όχι
Μηχανισμός Καστάνιας
Όχι
με Απογυμνωτή
Ναι
Βύσματα Δικτύου
RJ45, RJ10, RJ11, RJ12, RJ22, RJ9

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 2
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Bill_Peppas
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την πήρα από ανάγκη που προέκυψε σε δουλειά που δεν υπήρχε λόγος να φέρω μαζί τέτοια εργαλεία, υπήρχε βιασύνη, δεν είχε τίποτα από μαγαζιά κοντά πέραν από ένα κατάστημα.
    Μόνο αυτή είχαν. Την πήρα, παρέα με μερικούς ακροδέκτες RJ45 πάλι της Central και έφυγα κάνοντας τον σταυρό μου.
    Επιστροφή στο μέρος εργασίας, πάω να πρεσάρω ένα βύσμα... απογοήτευση, κάθε φορά έκανε πρόβλημα, είτε χαρακιά είτε δεν πρεσάριζε καθόλου καλά το βύσμα.

    Ούτε για τα σκουπίδια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sentinel10
    1
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Προτείνω να μείνετε ΜΑΚΡΙΑ από αυτήν την πρέσα...εντάξει μια φτηνιάρικη πρέσα είναι και μην περιμένουμε πολλά. Υπάρχουν πολλές παρόμοιες όμως εκεί έξω φθηνές, που την κάνουν την δουλειά σωστά!

    Η συγκεκριμένη αγοράστηκε αν και είχα ήδη μια καλή, σαν spare για να υπάρχει και σε μια έξτρα εργαλειοθήκη. Την 1η φορά που πήγα να τερματίσω RJ45 για δίκτυο (ασχολούμαι με τα δίκτυα από το 1993 και το κατέχω το σπορ! Το λέω για να μην λένε ορισμένοι πως συνέβη λόγω ασχετοσύνης! Συμβαίνει δυστυχώς..) το βύσμα παράχθηκε με έξτρα αυλάκωση εγκάρσια στα λαμάκια!! Το έβλεπες αμέσως μόλις το κοίταζες στο φως. Δηλαδή χάραξε η πρέσα όπως βλέπετε τα 8 λαμάκια όρθια, μια οριζόντια γραμμή στο καθένα από αυτά!!

    Παραξενεύτηκα μόλις το είδα φυσικά αλλά λέω ας το δοκιμάσω. Χάλια μαύρα, μία έπαιζε, μία όχι ή/και καθόλου! Τα νεύρα μου τα χάπια μου γιατί εκείνη την ώρα δεν είχα μαζί την κανονική πρέσα για να κάνω την δουλειά, αναγκάστηκα να δανειστώ από συνάδελφο στο τέλος, έλεος!. Ξαναδοκιμάζω άλλο βύσμα, τα ίδια και χειρότερα. Δοκίμασα ακόμη 3-4 βύσματα σε διαφορετικές μέρες, όλα τα ίδια χάλια. Δοκίμαζα με την παλιά την δικιά μου την καλή, ΤΕΛΕΙΟ το βύσμα έβγαινε και τα λαμάκια ανέπαφα και καλά κατεβασμένα και τερματισμένα με εκείνη και με άριστα αποτελέσματα σύνδεσης. Την γυρνάω πίσω στο μαγαζί. Έχει 2 έτη εγγύηση και μου δίνουν οι άνθρωποι άλλη ίδια. Απίστευτο αλλά και με την 2η ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ παρατράγουδα!!
    Τώρα, 2 ίδιες πρέσες δοσμένες από το ίδιο σοβαρό και επώνυμο μαγαζί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές με απόσταση μεταξύ τους και να τυχαίνω το ίδιο πρόβλημα...πάει πολύ! Την γύρισα πίσω, έβγαλα πιστωτικό και πήρα κάτι άσχετο, τέλος. Έμεινα με την παλιά μου που παίζει άψογα. Αν θέλω πάλι μια 2η θα πάω αλλού και προτείνω να κάνετε το ίδιο, δυστυχώς.

    Πολύ κρίμα γιατί είναι από σοβαρή εταιρεία (CENTRAL) με μακροχρόνια παράδοση στα δικτυακά και αμαυρώνει το όνομα. Αλλάξτε την σας παρακαλώ με κάτι καλύτερο, αγαπητή Central...ας κοστίζει και 20 παραπάνω, αν είναι καλή θα την πάρουμε, αυτή είναι απαράδεκτη! 0 αστέρια!!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη