Bauer Kapa 11 Κόλλα Θερμομονωτικών Πλακών Γκρι 25kg
Κόλλες Δομικών Υλικών

Bauer Kapa 11 Κόλλα Θερμομονωτικών Πλακών Γκρι 25kgΚωδικός: 17530796

Ινοπλισμένη κόλλα και σοβάς οπλισμού, τσιμεντοειδούς βάσης, για τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών διογκωμένης και εξηλασμένης πολυστερίνης, πετροβάμβακα κλπ. σε προσόψεις κτιρίων και δάπεδα. H Kapa 11...

Δες όλη την περιγραφή

Ινοπλισμένη κόλλα και σοβάς οπλισμού, τσιμεντοειδούς βάσης, για τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών διογκωμένης και εξηλασμένης πολυστερίνης, πετροβάμβακα κλπ. σε προσόψεις κτιρίων και δάπεδα. H Kapa 11 προσφέρει αξεπέραστη πρόσφυση, μεγάλη αντοχή σε καταπονήσεις διάτμησης και εγγυάται επαρκή επίπεδα αντοχής για πολλές δεκαετίες. Το ίδιο υλικό χρησιμοποιείται...

Δες όλη την περιγραφή
9,60
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+65,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 9,60 €

Περιγραφή

Ινοπλισμένη κόλλα και σοβάς οπλισμού, τσιμεντοειδούς βάσης, για τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών διογκωμένης και εξηλασμένης πολυστερίνης, πετροβάμβακα κλπ. σε προσόψεις κτιρίων και δάπεδα. H Kapa 11 προσφέρει αξεπέραστη πρόσφυση, μεγάλη αντοχή σε καταπονήσεις διάτμησης και εγγυάται επαρκή επίπεδα αντοχής για πολλές δεκαετίες. Το ίδιο υλικό χρησιμοποιείται και για την κάλυψη των πλακών με την εφαρμογή του ειδικού υαλοπλέγματος ως αντιρρηγματικός σοβάς οπλισμού και υπόστρωμα για το σοβά τελικής στρώσης στα συστήματα θερμοπρόσοψης. Έχει μηδενική ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης.

  • Μορφή: τσιμεντοειδής κονία
  • Αναλογία νερού: περίπου 7-8L για 25Kg
  • Πυκνότητα ξηρού κονιάματος: 1,4 kg/l
  • Πυκνότητα μίγματος με νερό: 2,0 kg/l

Κατανάλωση:

  • Ως κόλλα ≈ 2,0-5,0 kg/m2
  • Ως πλέγμα ≈ 1,3-1,5 kg/m2/mm

Κατασκευαστής

Bauer

Χαρακτηριστικά

Είδος
Θερμομονωτικών Πλακών
Ποσότητα
25 kg
Χρώμα
Γκρι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • demetrio
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Χρησιμοποίησα την συγκεκριμένη κολλα για την κατασκευή θερμοπροσοψης,σε συνδιασμο με πλέγμα. Άριστα αποτέλεσματα. Εχω χρησιμοποιήσει και άλλα υλικά από την συγκεκριμένη εταιρεία.,και έχω μείνει ικανοποιημένος. Δεν έχω κανένα παράπονο και στο μέλλον ξέρω που θα κοιταξω χωρίς να αλλοιώνομαι άριστα και δεξιά. Πολύ καλές τιμές σε όλα τα υλικά και αξιόπιστα 10/10 bauer σε ευχαριστώ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vouvos
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    τυχαία την δοκίμασα σε άσχετο με την κατασκευή της αντικείμενο,συγκεκριμένα επιφάνειες με πλακάκια που ξηλώθηκαν και άφησαν χάλια επιφάνειες από κάτω χωρίς καμμιά άλλη επεξεργασία αλείφθηκαν με την κόλλα και το αποτέλεσμα με εξέπληξε ευχάριστα τόσο που τελικά προμηθεύτηκα συνολικά γύρω στα 375κιλά και πέρασα πεζούλια,σκαλοπάτια,ντουζιέρα εξωτερική και πολλά άλλα,άψογο υλικό!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
mihailagelos46

θελω να περασω γλυπτα απο φελιζολ με την συγκεκριμενη κολλα..στεγνωνει γρηγορα; κανει τρεξιματα σαν υλικο;ευχαριστω.

vouvos

νομίζω πως θα πρέπει να δοκιμάσετε μειώνοντας η αυξάνοντας το νερό στην πρόσμιξη και πάντα πολύ καλό ανακάτεμα...

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)