Ίνκα, Λαοί και πολιτισμοί των Άνδεων
Βιβλία Ιστορίας

Ίνκα, Λαοί και πολιτισμοί των Άνδεων Κωδικός: 176768

[...] Αυτό το βιβλίο καλύπτει την ιστορία των πολιτισμών που άνθισαν και παρήκμασαν στις άγονες ορεινές περιοχές και στις χιονισμένες βουνοκορφές των Άνδεων από το 3000 π.Χ. μέχρι το 1533 μ.Χ., οπότε...

Δες όλη την περιγραφή

[...] Αυτό το βιβλίο καλύπτει την ιστορία των πολιτισμών που άνθισαν και παρήκμασαν στις άγονες ορεινές περιοχές και στις χιονισμένες βουνοκορφές των Άνδεων από το 3000 π.Χ. μέχρι το 1533 μ.Χ., οπότε και τερματίστηκε η Αυτοκρατορία των Ίνκα. Το πρώτο κεφάλαιο περιγράφει χρονολογικά τα γεγονότα και τις κυριότερες πλευρές των πολλών πολιτισμών - Νάζκα, Μότσε,...

Δες όλη την περιγραφή
10,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 10,00 €

Περιγραφή

[...] Αυτό το βιβλίο καλύπτει την ιστορία των πολιτισμών που άνθισαν και παρήκμασαν στις άγονες ορεινές περιοχές και στις χιονισμένες βουνοκορφές των Άνδεων από το 3000 π.Χ. μέχρι το 1533 μ.Χ., οπότε και τερματίστηκε η Αυτοκρατορία των Ίνκα. Το πρώτο κεφάλαιο περιγράφει χρονολογικά τα γεγονότα και τις κυριότερες πλευρές των πολλών πολιτισμών - Νάζκα, Μότσε, Τσιμού και άλλων - που μόλις προσφάτως άρχισαν να αποκαλύπτουν τα μυστικά τους στο κοινό. Το δεύτερο κεφάλαιο αναφέρει τις ποικίλες εκφάνσεις της περουβιανής τέχνης, ιδιαιτέρως της υφαντουργίας και της μεταλλοτεχνίας και περιγράφει πλευρές της θρησκείας, της κοινωνίας και της διανοήσεως. Το τελευταίο τμήμα του βιβλίου αποτελεί οδηγό των σπουδαιότερων αρχαιολογικών χώρων, ξεκινώντας από τις παλαιότερες άτεχνες πυραμίδες από πλίνθους των παράκτιων τελετουργικών κέντρων μέχρι τις εκπληκτικές λίθινες πόλεις των Ίνκα και τους τάφους των Μότσε που ανακαλύφθηκαν από τον Γουόλτερ Άλβα στο Λαμπαγιεκέ. Υπάρχει επίσης μια σύντομη αναφορά τόσο στους πολιτισμούς της Βολιβίας, του Εκουαντόρ και της Κολομβίας, όσο και στη σχέση τους με τον πολιτισμό του Περού.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ιστορία της Αμερικής, Αρχαία Ελλάδα - Ιστορία, Αρχαιολογία
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Λαοί και πολιτισμοί των Άνδεων
Μορφή
Δερματόδετο
Αριθμός σελίδων
292
Έτος έκδοσης
2000
Διαστάσεις
36x26 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • hlektra999

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Υπέροχο βιβλίο, διαστάσεων εγκυκλοπαίδειας, με καταπληκτικές φωτογραφίες και πληροφορίες. Θα προσπαθήσω να βρω και τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς. Πολύ καλή αγορά γενικά!

    • Ποιότητα χαρτιού
    • Ήταν ευκολοδιάβαστο
    • Ήταν αρκετά ενδιαφέρον
    • Μου άρεσε το ύφος γραφής
    • Θα διάβαζα βιβλίο του ίδιου συγγραφέα
    • Θα το πρότεινα για ανάγνωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες