Gigabyte GeForce GTX 1660 6GB GDDR5 OC Κάρτα Γραφικών
Κάρτες Γραφικών

Gigabyte GeForce GTX 1660 6GB GDDR5 OC Κάρτα ΓραφικώνΚωδικός: 17801139

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μνήμη 6GB GDDR5, 192bit
  • PCI Express x16 3.0
  • Μέγιστη Ανάλυση 7680x4320 pixels
  • Μήκος κάρτας 224 mm
  • 1x HDMI 2.0b, 3x DisplayPort 1.4
  • Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 450 W

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλή απόδοση.

Δες όλη την περιγραφή
459,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 459,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 429,00 €

  2. 459,00 €

Περιγραφή

Η Gigabyte GeForce GTX 1660 6GB OC είναι μια αξιόπιστη κάρτα γραφικών που απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση σε λογική τιμή. Με έναν πυρήνα Turing TU116 και 6GB GDDR5 μνήμης, η GTX 1660 προσφέρει αρκετή δύναμη για να τρέξει τα περισσότερα παιχνίδια στις μέγιστες ρυθμίσεις σε ανάλυση 1080p.

Η Gigabyte έχει επίσης ενισχύσει αυτή την κάρτα με τη δική της μοναδική τεχνολογία υψηλής απόδοσης ψύξης, την Windforce 2X, που βοηθά στη διατήρηση της θερμοκρασίας σε λογικά επίπεδα και στη διατήρηση της κάρτας σε λειτουργία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλή απόδοση.

GeForce Experience

Καταγράψτε και μοιραστείτε βίντεο, στιγμιότυπα οθόνης και ζωντανές ροές με τους φίλους σας. Διατηρήστε τα drivers σας ενημερωμένα και βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού σας. Το GeForce Experience σας επιτρέπει να τα κάνετε όλα αυτά. Είναι ο απαραίτητος σύντροφος της κάρτας γραφικών GeForce που διαθέτετε.

Turing Shaders

Τα Turing Shaders προσφέρουν βελτιωμένες δυνατότητες απεικόνισης και επεξεργασίας γραφικών στις κάρτες γραφικών της Nvidia.

Λειτουργούν με τη χρήση μιας αρχιτεκτονικής ροής εργασίας που επιτρέπει την ταυτόχρονη επεξεργασία πολλαπλών τμημάτων της εικόνας, κάτι που οδηγεί σε πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα και βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά για ταχύτερη, πιο δροσερή και πιο αθόρυβη εμπειρία παιχνιδιού.

Nvidia Reflex

Λειτουργία Low Latency

Οι κάρτες GeForce GTX 16 Series και το Nvidia Reflex και παρέχουν τη χαμηλότερη καθυστέρηση και την καλύτερη απόκριση για το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Κατασκευασμένο για τη βελτιστοποίηση και τη μέτρηση της καθυστέρησης του συστήματος, το Reflex παρέχει ταχύτερη απόκτηση στόχου, ταχύτερους χρόνους αντίδρασης και την καλύτερη ακρίβεια στόχευσης για ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Game Ready Drivers

Οι οδηγοί GeForce Game Ready προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Είναι λεπτομερώς ρυθμισμένοι σε συνεργασία με προγραμματιστές και έχουν δοκιμαστεί εκτενώς σε χιλιάδες διαμορφώσεις υλικού για μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία.

NVIDIA Ansel

Το NVIDIA Ansel είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου από τα παιχνίδια σας. 

Τώρα, μπορείτε να μοιραστείτε τις πιο λαμπρές εμπειρίες παιχνιδιών σας με φωτογραφίες υπερ-ανάλυσης, 360 μοιρών καθώς επίσης και HDR.

DirectX 12

Το DirectX 12 είναι μια τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τη Microsoft και χρησιμοποιείται από πολλούς κατασκευαστές καρτών γραφικών, συμπεριλαμβανομένης της Nvidia.

Οι κάρτες γραφικών GeForce παρέχουν προηγμένα χαρακτηριστικά DX12, όπως η ανίχνευση ακτίνων (ray tracing) και η σκίαση μεταβλητού ρυθμού (variable rate shading), ζωντανεύοντας τα παιχνίδια με εξαιρετικά ρεαλιστικά οπτικά εφέ και ταχύτερους ρυθμούς καρέ.

Nvidia G-SYNC

Η τεχνολογία αυτή συγχρονίζει το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης (refresh rate) του υπολογιστή με την ροή καρέ (frame rate) του παιχνιδιού, εξαλείφοντας έτσι το tearing, το stuttering και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τη μη συγχρονισμένη απόδοση των γραφικών.

Για να χρησιμοποιηθεί το G-Sync, απαιτείται μια συμβατή οθόνη που υποστηρίζει την τεχνολογία.

Virtual Reality

Η εικονική πραγματικότητα προσφέρει μερικές από τις πιο καθηλωτικές εμπειρίες στο gaming PC. Αλλά το να πετύχεις το σωστό VR είναι δύσκολο. Με πραγματικές αναλύσεις οθόνης στα 4Κ και αυξανόμενες, ελάχιστους ρυθμούς ανανέωσης 90 Hz και υψηλές ανοχές καθυστέρησης, η εικονική πραγματικότητα είναι μια από τις πιο απαιτητικές εφαρμογές στον κόσμο.

Windforce 2X Cooling System

Το σύστημα ψύξης Windforce 2X διαθέτει μοναδικούς ανεμιστήρες λεπίδων 2x90mm, Alternate Spinning, σύνθετο σωλήνα χαλκού άμεσης αφής και λειτουργικότητα ενεργού ανεμιστήρα 3D, παρέχοντας ταυτόχρονα μια αποτελεσματική ικανότητα απαγωγής θερμότητας για υψηλότερη απόδοση σε χαμηλότερες θερμοκρασίες

Αντίστροφη περιστροφή

Η αντίστροφη περιστροφή της Gigabyte είναι η μόνη λύση που μπορεί να λύσει την ταραχώδη ροή αέρα των γειτονικών ανεμιστήρων. Δεδομένου ότι οι γειτονικοί ανεμιστήρες περιστρέφονται προς την ίδια κατεύθυνση, η κατεύθυνση ροής του αέρα είναι αντίθετη μεταξύ των ανεμιστήρων, γεγονός που θα προκαλέσει ταραχώδη ροή αέρα και θα μειώσει την απόδοση απαγωγής θερμότητας. 

Η Gigabyte γυρίζει τους γειτονικούς ανεμιστήρες στην αντίθετη κατεύθυνση, έτσι ώστε η κατεύθυνση ροής αέρα μεταξύ των δύο ανεμιστήρων να είναι η ίδια, μειώνοντας την αναταραχή και αυξάνοντας την πίεση ροής αέρα.

3D Active Fan

Το 3D Active Fan παρέχει ημι-παθητική ψύξη και οι ανεμιστήρες θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας όταν η GPU βρίσκεται σε παιχνίδι χαμηλού φορτίου ή χαμηλής ισχύος. Επιτρέπει στους παίκτες να απολαμβάνουν το παιχνίδι σε απόλυτη σιωπή όταν το σύστημα λειτουργεί χωρίς φόρτο ή βρίσκεται σε αδράνεια

Μοναδικός ανεμιστήρας με πτερύγια

Η ροή του αέρα διαχέεται από την τριγωνική άκρη του ανεμιστήρα και καθοδηγείται ομαλά μέσω της καμπύλης τρισδιάστατων λωρίδων στην επιφάνεια του ανεμιστήρα, ενισχύοντας αποτελεσματικά τη ροή του αέρα.

Σωλήνας θερμότητας άμεσης επαφής

Το σχήμα του σωλήνα θερμότητας από καθαρό χαλκό μεγιστοποιεί την επιφάνεια άμεσης επαφής με την GPU, ενισχύοντας τη μεταφορά θερμότητας. Ο σωλήνας θερμότητας καλύπτει επίσης τη VRAM μέσω μιας μεγάλης επαφής μεταλλικής πλάκας για να διασφαλίσει τη σωστή ψύξη.

Σύνθετος σωλήνας θερμότητας

Ο σύνθετος σωλήνας θερμότητας συνδυάζει τη θερμική αγωγιμότητα και τη μετάβαση φάσης για την αποτελεσματική διαχείριση της μεταφοράς θερμότητας μεταξύ δύο στερεών επιφανειών, γεγονός που αυξάνει την ικανότητα ψύξης.

Πίσω πλάκα προστασίας

Η πίσω πλάκα δεν παρέχει μόνο ένα αισθητικό σχήμα, αλλά επίσης ενισχύει τη δομή της κάρτας γραφικών για να παρέχει πλήρη προστασία.

  • Ultra ψύξη

Τα MOSFET με χαμηλότερο RDS(on) είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παράγουν χαμηλότερη αντίσταση μεταγωγής για ταχύτερη φόρτιση και εκφόρτιση ηλεκτρικού ρεύματος σε εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία.

  • Χαμηλή απώλεια ισχύος

Το μεταλλικό τσοκ συγκρατεί την ενέργεια πολύ περισσότερο από τα κοινά τσοκ με πυρήνα σιδήρου σε υψηλή συχνότητα, μειώνοντας έτσι αποτελεσματικά την απώλεια ενέργειας του πυρήνα και τις παρεμβολές ΗΜΙ.

  • Μεγαλύτερη ζωή

Οι στερεοί πυκνωτές με χαμηλότερο ESR εξασφαλίζουν καλύτερη ηλεκτρονική αγωγιμότητα για εξαιρετική απόδοση του συστήματος και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Κατασκευαστής

Gigabyte

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
GV-N1660OC-6GD

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Επεξεργαστή
Nvidia
Chipset Model
GeForce GTX 1660
Interface
PCI Express x16 3.0
Ταχύτητα Επεξεργαστή (Base Clock)
1785 MHz
Μέγιστη Ανάλυση
7680x4320 pixels
Τεχνολογία Παράλληλης Επεξεργασίας
Δεν Υποστηρίζει
Ειδικά Χαρακτηριστικά
OverClocked, Αερόψυκτη
Τύπος
Μεσαίας Κατηγορίας

Μνήμη

Χωρητικότητα Μνήμης
6 GB
Τύπος Μνήμης
GDDR5
Ταχύτητα Μνήμης
8002 MHz
Memory bus
192 bit

Συνδεσιμότητα

HDMI
1
DisplayPort
3
Dual Link DVI
Όχι

Απαιτήσεις Συστήματος

Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού
450 W
Power Connectors
8-pin

Διαστάσεις

Μήκος
224 mm
Ύψος
121 mm
Πάχος
40 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+2Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Η κάρτα πολύ καλή για την τιμή που αγοράστηκε το '19 αλλά για την τιμή τώρα δεν αξίζει ούτε λίγο. Παίζει MWII 160 fps medium high. Fortnite 240 fps low medium. Όσο για την τιμή που αναφέρθηκα πιο πάνω παίρνεις 3060 ti με τα ίδια χρήματα. Γενικά καλή κάρτα αλλά όχι για αυτή την τιμη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Margariths3864
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παιδιά την κάρτα την δουλεύω εδώ και ένα χρόνο περίπου δεν έχω κανένα παράπονο αντιθέτως θεωρώ πως είναι μια πολύ κάρτα. Όσο αφορά τον θόρυβο που αναφέρεται δεν φταίει η κάρτα, υπάρχει ένα καλώδιο-αντάπτορας που συνδέεται στην κάρτα και από εκεί στο τροφοδοτικό και όχι απευθείας. Όποιος έχει αυτό το θέμα αυτή είναι η λύση.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • capta1nsp4ce
    3
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η κάρτα αρχιζει να παλιονει πλέον, ακόμα κάνει για πιο ελαφρά παιχνίδια, σε βαριά games πρέπει να κατεβάσετε γραφικά αρκετά... Επίσης με αυτή τη τιμή μη τυχόν και τη πάρετε, μια rtx3060 είναι 5φορες πιο δυνατή και κοστίζει λιγότερο!

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jimxdkld
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    αρκετά καλή κάρτα αν την πάρετε στην τιμή που τις αξίζει όμως κάρτα τον 150 βαριά 200 ευρώ έχει φτάσει να έχει 300
    μερικά γενικά λόγια
    πολυ αθόρυβη κάρτα αρκετά καλη από θέμα ποιοτητας νταξει πλαστικο το back plate αλλά δεν έχει να λεει ως η ποιο απλή υλοποίηση τις 1660
    παιζει με καλά fps τα περισσότερα παιχνιδια
    εγώ που την έχω με ένα 5600x
    lol:250+ fps
    cod cold War: 120 fps
    valorant : 550-600 fps

    γενικά μια καλή κάρτα αλλά λόγο τις τιμής τις θα προτεινα να πάτε σε κάτι άλλο

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • petitgateau
    4
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η κάρτα άμα την βρείτε γύρω στα 220€ είναι αρκετά τίμια. Όμως για gaming στο 2023 αρχίζει και δυσκολεύεται και αναγκάζεσαι να κάνεις διάφορες υποχωρήσεις στα γραφικά.Αν όμως την χρειάζεσαι για Fortnite lol και άλλα ελαφριά παιχνίδια είναι ότι πρέπει.

    • Θερμοκρασία
    • Απόδοση
    • Μέτριος θόρυβος
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • repsimus
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ατύχησα στην τιμή γιατί την επόμενη ημέρα που την παρέλαβα και την άνοιξα, η τιμή έπεσε 80€ κάτω, αλλά είναι άσχετο με τις αποδόσεις της. Πολύ καλό εργαλείο! Το Forza horizon 5 το τρέχει αβίαστα!

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AlehandroGr
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Την αγόρασα αρχές Δεκεμβρίου, την πρόλαβα στα 250. Δυνατή κάρτα αλλά με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ανέβαζε 82-84c μαζί και με πολύ θόρυβο από τα ανεμιστηράκια. Μετά από λίγο ψάξιμο, έκανα undervolting (αν και πρώτη φορά, πλέον υπάρχουν τόσο καλά εργαλεία που είναι πολύ εύκολο) και πλέον έχει χαμηλότερη κατανάλωση, ανεβάζει μέχρι 72-73c και έχει μειωθεί πάρα πολύ ο θόρυβος.

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    • Θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vertus
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μια εξαιρετική κάρτα γραφικών για την τιμή της μπορεί να αποδώσει πολύ καλά παντού σε παιχνίδια και άλλες εφαρμογές χαμηλές θερμοκρασίες, πολύ ήσυχη και ποιοτική κατασκευή είναι τα θετικά χαρακτηριστικά της χωρίς να βρίσκω κάποιο αρνητικό την συστήνω ανεπιφύλακτα μέχρι να φτάσει την τιμή των 350 ευρώ και δεν υπάρχει άλλο μοντέλο ποιο φτηνό

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giorgos0901
    5
    9 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Άψογη καρτούλα! Παίζει τα πάντα δεν χρειάζεται αριθμός fps μπλα μπλα! Κουμπώνεις και παίζεις!

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kvlantis
    4
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγορά στα 263€ αρχές Αυγούστου, όπου αντικατέστησε μία GTX 750. Για gaming στα 1080p και με τιμή μέχρι 260-280€, μπορώ να πω οτι αξίζει ακόμα να προβεί κάποιος στην αγορά της συσγκεκριμένης κάρτας. Για παραπάνω λεφτά ούτε συζήτηση, υπάρχουν καλύτερες επιλογές (πχ. RX 6600, RTX 2060). Τα ατού της κάρτας είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες (με μια μικρή θυσία λίγο στο θόρυβο) και το σημαντικότερο πλέον στις μέρες μας, η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος σε σχέση με τις επόμενες γενιές καρτών. Αν το μπάτζετ σας είναι σφιχτό και μέχρι 280€ και δεν σας απασχολεί το gaming στα 4Κ, εννοείται την αγοράζετε με κλειστά μάτια.

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DP1977
    4
    6 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αξιζει τα λεφτα της, τωρα που επεσαν λιγο οι τιμες. 300euro αγορα.
    Δεν ειναι τιποτα τουμπανο, αλλα κανει αυτο που λεει.
    Για εναν απλο gamer, 4Κ Fortnite με ultra δινει 60 fps σταθερα και χωρις να κολλαει ποτε.
    Τι αλλο να ζητησει κανεις?

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • PVLS__
    5
    11 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια στην τιμή των 225€. Ήταν καλοκαίρι πριν την πανδημία. Τότε ήταν ξεκάθαρα vfm και τώρα η τιμή της είναι 100€ πάνω. Μιλάμε για άψογη κάρτα γραφικών, πολύ δυνατή που σηκώνει βαριά παιχνίδια στα υψηλότερα fps. Δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και είναι ότι πρέπει για την μέγιστη καλύτερη εμπειρία όσον αφορά το gaming

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Elvis_m
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το πήρα πριν κάνα μήνα δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο θέμα. Έχει πέσει σχετικά η τιμή της, την συνιστώ τώρα πριν ξαναγίνει πάλι καμία πανδημία!!

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Demy_St_
    5
    13 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετική GPU την έχω ήδη 2 χρόνια, αλλά αυτή τη στιγμή η τιμή της είναι πολύ ανεβασμένη και λόγω των Crypto λογικά. Δεν είναι VFM πλέον δυστυχώς. Την είχα αγοράσει 263,99 Ευρώ. Τότε ήταν VFM με χίλια. Η απόδοσή της πολύ καλή. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα φυσικά.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • volvo2756
    5
    8 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εχω την GTX 1660 gaming OC/6gb/gddr5, αυτην με τα 3 ανεμιστηρακια. Την πηρα πριν εναμιση χρονο 250Ε. Δουλευει τουλαχιστον 12 ωρες καθημερινα, δεν εχω διαπιστωσει καποιο προβλημα. Την συνδιαζω με i5 10400, 32gb ram. 650w τροφοδοτικο. Αθορυβη δεν την λες, αλλα ο θορυβος δεν ειναι ενοχλυτικος. Πιστευω κορυφαια στην κατηγορια της (200-250Ε). Απο παιχνιδια, lotro & DA inquisition, με τις ρυθμισεις ultra high, δεν εχω δει θερμοκρασια πανω απο 64 βαθμους. Μειονεκτηματα η τιμες 500+ που βλεπω και ισως το μεγαλο μηκος της, βεβαιωθειτε οτι χωρα στο κουτι σας

    • Απόδοση
    • Θερμοκρασία
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Theodoros_Antonopoulos42
    4
    9 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν η κάρτα ειναι πάρα πολύ καλή!!!
    Αλλα πιστεύω ότι σε αυτή την τιμή που παίζει τώρα δεν αξίζει.
    Εγω την χρησιμοποιώ για βαρύ gaming και photosop τα βγάζει όλα με αρκετά καλό αποτέλεσμα.
    *Εγώ την αγόρασα με 250€ περίπου*

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stratospechlivanis
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η καρτα ειναι πολύ καλή αν σε ενδιαφέρουν πιο πολύ τα fps και οχι τόσο η ανάλυση τότε δεν αξίζει να δόσεις πολύ περισσότερα χρήματα για τιν 1660 ti και super γιατί στα low και mideum πιάνουν σχεδόν τα ιδια fps και μόνο στα high ξεχωρίζουν

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonis Tsagaris
    4
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    παρα πολυ καλή για τα χρήματα που εδωσα καλοκαιρι του 19 ( 240e )
    τα παιζει ολα ανετα σε high settings 1080p
    τώρα η τιμη εχει πάει στα υψη καλυτέρα να περιμένετε να ξαναεχουν στοκ για να κατέβει

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • .georgeK
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    για αυτήν την συγκεκριμένη τιμή 500€+ δεν αξίζει , εγώ την πήρα 220 προτού το μεγάλο lockdown και άξιζε φουλ για τα λεφτά της τοτε,
    αλλά γενικότερα κομπλε
    (δεν αγγίζει rtx χαρακτηριστικά)

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vaggel1sss
    3
    13 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολυ ωραια καρτα για gaming ειναι οτι πρεπει. Το μονο αρνητικο που μπορω να πω ειναι οτι η τιμη της εχει ανεβει παραπολυ. Αυτο που προτεινω ειναι η να πατε σε μια κατωτερη η να περιμενετε και να παρετε πσ μολις πεσουν οι τιμες

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MrNickk
    5
    20 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι μια από τις καλύτερες κάρτες αλλά η τιμή της είναι τραγική. Την είχα πάρει 385€ και τώρα κάνει 600€ :(

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • love ranger
    5
    24 στους 34 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Άριστο προϊόν μάγκες αλλά εγω τον Δεκέμβριο του 2019 την αγόρασα στη τιμή των 225€ αν δεν βιάζεστε να την προσθέσετε στο σύστημά σας σας προτίνω να επιταχύνετε την υπομονή σας και να περιμένετε να πέσει η τιμή στα 200€ και κάτω. (τουλάχιστον 250€ και κάτω)

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Μέτριος θόρυβος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Jim76
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η συγκεκριμένη κάρτα είναι αρκετά αξιόλογη. Σίγουρα στη τιμή που κυκλοφορεί στη αγορά το τελευταίο διάστημα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή καθώς η πραγματική αξία της κάρτας ανέρχεται στα 200€. Όμως αν παραβλέψουμε αυτό το γεγονός από θέμα απόδοσης αξίζει μια ματιά. Η υλοποίηση της Gigabyte είναι από τις καλύτερες για το συγκεκριμένο chipset. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ανεβάζει σχετικά υψηλές θερμοκρασίες (70-75c) αλλά αυτό εξαρτάται και από το κουτί και από τον αριθμό των fans στο κουτί. Συνοψίζοντας, είναι μια καλή επιλογή για κάποιον που θέλει να χτίσει καινούργιο υπολογιστή ή να αναβαθμίσει το build του. Τρέχει τους περισσότερους 3Α τίτλους στο high με 60+ fps (Apex legends 98-120 fps, R6 siege 120-130 fps, Ghost recon Wildlands 60-86 fps) στα 1080 p.

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Μέτριος θόρυβος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lilTsapas
    5
    14 στους 101 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω εδώ και τρεις βδομάδες και την έχω με i9 και τρέχει το warzone με 240 fps στο high με 8k UHD

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Αλέξηςμ
    5
    12 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αν εξαιρεσουμε λιγο τον αυξημενο θορυβο της ειναι καρταρα με τα ολα της! τα παιζει ολα σε αναλυση 1080p φουλ!

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ChrisKarakostopoulos
    5
    17 στους 107 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η καλύτερη κάρτα γραφικών τώρα στην αγορά του 2021. Είναι αθόρυβη αξίζει φουλ τα 350€ γιατί δεν χαλάει εύκολα σαν κάποιες άλλες στον αγορά. Επίσης αντέχει για πάρα πολύ καιρό και δεν μαζεύει πολύ σκονη. Τέλος για τα παιχνίδια τι να πω; Τρέχει τα πάντα σε πολύ μεγάλες επιδόσεις.
    Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για τους γονείς που έχουν gamers για παιδιά. Θα σας αφήσουν ήσυχους και δεν θα σας ενοχλούν.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dr0is
    1
    18 στους 112 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    τα ανεμιστιρακια κατω απο 37% κανουν ενα υπερβολικα σπαστικο θοριβο ουσιαστα δεν ειναι pwm και to tempature hysterisis ανυπαρκτο, stock settings πανε απο 0 fan speed στο 40% οταν περασουν τους 50c και οποτε το idle 0 dbs ειναι απλα joke γιατι ο θοριβος που βγαζουν απο το ανοιξε κλίσε ειναι απλα τραγικος χειρότερος απο παλιους HDD οποτε αναγκαζεσε να κατεβασεις msi burner και να
    απενεργοπισεις το 0 prm με το ελαχιστο curve στο 37-40% γιατι ποιο κατω κανουν Spinning/rattle .

    ps
    Eνα Link που δείχνει γιατι θοριβο μηλαμε... https://www.youtube.com/watch?v=_sVX_UVKNSI

    • Μέγεθος
    • Απόδοση
    • Θερμοκρασία
    • Θορυβώδης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Papadimitriou62
    5
    9 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορασμενη απο 340 τελος Φλεβαρη 21 ! Μια χαρα την κανει τη δουλεια της ανετα για 1080 αναλυση που την δοκιμασα κσι με r7 3700χ εινσι οκ για video editing !

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

691 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
giw_roussos

1θα εχω θεμα με r 3 3200g a320m s2h ??επισης γιατι η super δεν εχει καμια αξιολογιση (gigabit 1660 super gddr 6 6gb)??

tsiba
tsiba

Για τι δουλεια?
Ποιον i5 εχεις? (ποιας γενιας)

Dounasss

ειναι λογικο να πιανει 75-80 βαθμους κελσιου σε 1080? στο πρωτο τεταρτο?

Δες όλες τις ερωτήσεις (186)

Παρόμοια προϊόντα

Gigabyte GeForce GTX 1660 6GB GDDR5 OC Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce GTX 1660 6GB GDDR5 OC Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC rev. 2.0 Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC rev. 2.0 Κάρτα ΓραφικώνBiostar GeForce GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 Κάρτα ΓραφικώνBiostar GeForce GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce GTX 1660 Super 6GB GDDR6 OC Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce GTX 1660 Super 6GB GDDR6 OC Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce RTX 4060 8GB GDDR6 Gaming OC Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce RTX 4060 8GB GDDR6 Gaming OC Κάρτα Γραφικών
από 459,00 €από 297,00 €από 279,53 €από 385,00 €από 325,75 €
ΚατασκευαστήςGigabyteGigabyteBiostarGigabyteGigabyte
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Chipset ModelGeForce GTX 1660GeForce RTX 3060GeForce GTX 1660 TiGeForce GTX 1660 SuperGeForce RTX 4060
Περισσότερα χαρακτηριστικά