Durostick db BLOCK Ελαστομερές Ακρυλικό Επαλειφόμενο Στεγανωτικό Πολυουρεθάνης 3kg Γκρι
Μονωτικά / Στεγανωτικά Υλικά

Durostick db BLOCK Ελαστομερές Ακρυλικό Επαλειφόμενο Στεγανωτικό Πολυουρεθάνης 3kg ΓκριΚωδικός: 17814306

  • Ηχομονωτικό - Αντικραδασμικό επίχρισμα σε μορφή πάστας, με στεγανοποιητικές και θερμομονωτικές ιδιότητες με υψηλή πρόσφυση σε κάθε τύπο επιφάνειας, χωρίς τη χρήση ασταριού.
  • Εμπεριέχει ακρυλικές και...
Δες όλη την περιγραφή
  • Ηχομονωτικό - Αντικραδασμικό επίχρισμα σε μορφή πάστας, με στεγανοποιητικές και θερμομονωτικές ιδιότητες με υψηλή πρόσφυση σε κάθε τύπο επιφάνειας, χωρίς τη χρήση ασταριού.
  • Εμπεριέχει ακρυλικές και πολυουρεθανικές ρητίνες, καθώς και μείγμα καουτσούκ τύπου Buna-s.
  • Παρέχει υψηλή ηχομονωτική ικανότητα απορρόφησης αερόφερτων και κτυπογενών θορύβων που προέρχονται...
Δες όλη την περιγραφή
17,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 17,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 17,40 €

  2. 17,00 €

  3. 17,40 €

  4. 17,00 €

  5. 18,10 €

  6. 17,40 €

  7. 17,00 €

  8. 19,00 €

  9. 18,60 €

  10. 19,41 €

Περιγραφή

  • Ηχομονωτικό - Αντικραδασμικό επίχρισμα σε μορφή πάστας, με στεγανοποιητικές και θερμομονωτικές ιδιότητες με υψηλή πρόσφυση σε κάθε τύπο επιφάνειας, χωρίς τη χρήση ασταριού.
  • Εμπεριέχει ακρυλικές και πολυουρεθανικές ρητίνες, καθώς και μείγμα καουτσούκ τύπου Buna-s.
  • Παρέχει υψηλή ηχομονωτική ικανότητα απορρόφησης αερόφερτων και κτυπογενών θορύβων που προέρχονται από το εξωτερικό ή το εσωτερικό περιβάλλον.
  • Εφαρμόζεται σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες και διασφαλίζει ακουστική άνεση στο εσωτερικό κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, περιορίζοντας τη μετάδοση ενοχλητικών και ανεπιθύμητων θορύβων έως και 15dB.

Κατασκευαστής

Durostick

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χρώμα
Γκρι
Επιφάνεια
Τοιχίων

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Πολυουρεθάνης
Ναι
Ελαστομερές
Ναι
Ακρυλικό
Ναι
2 Συστατικών
Όχι

Συσκευασία

Ποσότητα
3 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • crazywaters
    4
    31 στους 33 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ποσότητα: 15 kg

    Το προιόν κακώς ονομάζεται DB Block γιατί είναι πολλαπλών χρήσεων και η ηχομόνωση είναι μόνο 1 από αυτές. Προσωπικά θα το ονόμαζα MultiBlock. Για αυτούς που το θεωρούν ακριβό, προφανώς δεν έχουν καταλάβει ΠΟΙΑ είναι χρήση του και τι γλυτώνει ο χρήστης με αυτό. 1ον κάνει γεμίσματα και ειδικά μικρής κλίμακας για αλφάδιασμα διαφορετικών επιφανειών όπου δεν γίνεται να πέσει 3-5 πόντους τσιμεντοκονία λόγω πάχους άρα το καθιστά ιδανικό για κάλυψη σε σπίτια με διαφορετικά πατώματα που δεν θα απαιτηθεί μετά να "σηκωθούν" οι πόρτες, πχ παλιά διαμερίσματα που στο παρελθόν είχαν ανακατεμένα πλακάκια, ξύλινα δάπεδα, μάρμαρα, κλπ. 2ον είναι ιδανικό για κάλυψη παλιών δαπέδων σε βεράντες και μπαλκόνια που ΕΚΕΙ ΕΙΔΙΚΑ οι υγρασίες βγάζουν τα περισσότερα προβλήματα τα οποία πληρώνει το διαμέρισμα από κάτω γιατί περνάνε οι υγρασίες στις μαρκίζες. 3ον επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάθετα, καταργεί την ανάγκη για ψιλό σοβά. Στοκάρεις απ ευθείας. Οπότε, όταν πρόκειται για ενεργειακή αναβάθμιση ειδικά σε σπίτια του '70, '80, '90 τα λεφτά που γλυτώνεις απ το να χρησιμοποιήσεις 5 διαφορετικά υλικά και μεθόδους για να προστατεύσεις δάπεδα, ταράτσες, ταβάνια και τοίχους ΚΥΡΙΩΣ από υγρασίες, δευτερευόντως από συστολο-διαστολές και ρωγμές (που μπορεί να απαιτούν και εγκιβωτισμό πλέγματος τον οποίο το DBB δεν χρειάζεται), και τέλος για βασική μονωτική επιφάνεια πριν το στοκάρισμα/τσιμεντοκονία και τελικό βάψιμο, το προιόν αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του. Η δουλειά που απαιτεί είναι ίδια ή και λιγότερη από αυτή μιας πατητής τσιμεντοκονίας. Οπότε αν το θέλετε ΜΟΝΟ για ηχομόνωση, τότε κοιτάξτε κάτι άλλο, αλλά αν το θέλετε για προστατευτική ΒΑΣΗ πριν περάσετε άλλα υλικά, τότε πάρτε το και θα κερδίσετε σε χρόνο, χρήμα και διαφορετικά ανομοιογενή υλικά που θα πρέπει να ταιριάξετε. ΑΥΤΟ πληρώνετε, το όλα-σε-ένα. Δεν τα κάνει όλα τέλεια, αλλά τα συνδιάζει σε ένα καλό βαθμό, με καλύτερο απ όλα τη μόνωση κατά της υγρασίας σε πολύ καλύτερο βαθμό από ένα τσιμεντοειδές ή σκέτο ελαστομερές. Εν τέλει, αν δεν θέλετε "σάντουιτς" από 2-3-4 διαφορετικά υλικά, βάζετε μόνο αυτό και κερδίζετε χρόνο, κόπο και χρήμα. Δεν κάνει για όλες τις δουλειές, αλλά για αυτές που κάνει, είναι πολύ καλό. Είναι για συγκεκριμένα σενάρια και εφαρμογές. Από κόστος υλικού θα υπολογίζετε περίπου 800-1000 ευρώ ανάλογα το πάχος (πχ για διαμέρισμα 100τμ + μπαλκόνια ή μια ταράτσα) για να γίνει σωστή δουλειά με πάχος 2-5χιλ. Δεν τα θεωρώ πολλά λεφτά για κάτι που υποτίθεται θέλουμε να κρατήσει τουλάχιστον 20 χρόνια μέχρι την επόμενη ανακαίνηση, ειδικά όταν τα τσιμεντοειδή έχουν 15+ ευρώ το πεντόκιλο και κάνουν ΜΙΑ δουλειά όχι 5. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που το χρησιμοποίησα σε όλο το σπίτι, γιατί δεν χρειάστηκε να ανακατέψω ανομοιογενή υλικά, που σημαίνει ότι γλύτωσα άπειρες επιπλέον ώρες εργασίας δηλαδή χρόνο-χρήμα-κόπο.
    Μην ακούτε τους άσχετους που λένε ότι δεν κάνει καθόλου ηχομόνωση. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ υλικό που να κόβει ΟΛΟΥΣ τους ήχους. Έχω φασκιώσει όλο μου το σπίτι μέσα-έξω, πάνω-κάτω με διαφορετικά υλικά. Για να γίνει αυτό, πρέπει να μπουν ειδικά & διαφορετικά υλικά όπως γίνεται στα studio ηχοληψίας ή στα σινεμά. Ποτέ δεν μπορεί ένα μόνο υλικό ή προϊόν να το κάνει αυτό, γιατί κάθε ήχος έχει δική του συχνότητα. Εξαρτάται από τις ανάγκες, πχ θόρυβο απ το δρόμο, κτυπογενείς από πάνω-κάτω διαμερίσματα, μηχανήματα, ανάλογα την περίπτωση. Μη ξεχνάτε και κάτι ΠΟΛΥ βασικό : Όταν οι μάστορες πρέπει να περάσουν 3-4 διαφορετικά υλικά το ένα μετά το άλλο, θα ΧΡΕΩΣΟΥΝ για αυτά τα διαφορετικά περάσματα επιπλέον, άρα περισσότερα λεφτά για εργατικά. Χώρια ότι θα πρέπει να περιμένετε μέρες να τραβήξει το ένα υλικό για να περαστεί το επόμενο στρώμα. Ενώ με 1 μόνο χέρι DB Block, πέφτει και το κόστος της εργασίας. Το περνάει ο σοβατζής, τραβάει σε 2 μέρες, και μετά στοκάρει-ασταρώνει-βάφει ο μπογιατζής και ξεμπερδεύεις. Στον ένα κουβά 15κ, βγάζει 6 τετραγωνικά για να γίνει καλή δουλειά. Να δούμε λοιπόν το κόστος. Αν έβαζα ελαστομερές ρολλό 1-2εκ πάχος για ηχομόνωση και από πάνω χαλαζιακό πριν ρίξω τσιμεντοκονία, θα ήθελα κάπου 10+ ευρώ το μέτρο ΜΟΝΟ σε υλικά και διπλάσια εργατικά (υποθέτοντας ότι τα εργατικά είναι ίδια 6-7ευρώ / τμ). Άρα μου κόστισε 50% ΛΙΓΟΤΕΡΟ σε υλικά+εργασία και ΕΠΙΠΛΕΟΝ έχω ΚΑΙ υγρομόνωση ΚΑΙ καλύτερη θερμομόνωση απ το ελαστομερές που για να την κάνω θα ήθελα και 3ο και 4ο χέρι άλλά υλικά και ΕΠΙΠΛΕΟΝ 10-15 ευρώ το μέτρο εργατικά. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Αν θες να κάνεις 5 δουλειές με ένα πέρασμα και να γλυτώσεις στο σύνολο τα μισά και παραπάνω σε επιπλέον υλικά, χρόνο και εργατικά, ΑΞΙΖΕΙ 100%

    Άρα το προιόν κάνει τα εξής :
    - Γεμίζει κενά ανάμεσα σε αρμούς / διαφορετικά δάπεδα
    - Αλφαδιάζει ανομοιογενή πατώματα
    - Αντικαθιστά την τσιμεντοκονία ΕΙΔΙΚΑ εκεί που λόγω πάχους δεν γίνεται να πέσει τσιμεντοκονία ή αυτοεπιπεδούμενο
    - Παρέχει ελαστικότητα στο υπόστρωμα πριν πέσει από πάνω κόλλα για πλακάκια ή πατητή
    - Καταργεί το πλέγμα και τους αρμούς διαστολής που απαιτούν οι τσιμεντοκονίες και ορισμένα αυτοεπιπεδούμενα
    - Κάνει ΚΑΛΗ υγρομόνωση
    - Κάνει ΛΙΓΗ ηχομόνωση (κόβει ορισμένες συχνότητες).
    - Καταργεί την ανάγκη για χαλαζιακό αστάρι στην υπάρχουσα παλαιά επιφάνεια (πχ πλακάκι/μάρμαρο/μωσαϊκό)
    - Κάνει ικανοποιητική θερμομόνωση
    - Είναι πανεύκολο στην εφαρμογή και συγχωρεί πολλά λάθη μέχρι να τραβήξει

    Για που είναι ιδανικό :
    - Παλιά σπίτια με διαφορετικά πατώματα, πριν πέσει ενιαίο δάπεδο
    - Μπάνια (τοίχο, ταβάνι, δάπεδο)
    - Βεράντες που βγάζουν υγρασία στην κάτω μαρκίζα
    - Κτήρια όπου αναμένεται στο μέλλον να κολλήσει δίπλα άλλο κτήριο μεσοτοιχία
    - Υπόγεια που βγάζουν υγρασία απ το υπέδαφος
    - Ταβάνια που έχουν πετάξει τα σίδερα από αστοχία του σκυροδέματος (πρώτα πρέπει να περαστεί με αστάρι και τσιμεντοειδές)
    - Εναλλακτικό αντί για αντεστραμμένο δώμα (που είναι ότι χειρότερο, ειδικά πορομπετό-πολυστερίνες-ασφαλτόπανα - ΜΑΚΡΥΑ)
    - Περιμετρικά στις ταράτσες για λούκια
    - Περιμετρικά ανάμεσα σε δάπεδο και πίσω απ το σοβατεπί μέχρι 20-30εκ ύψος
    - Εσωτερικό-εξωτερικό τοίχων δίπλα σε κήπους και παρτέρια που ανεβάζουν υγρασίες
    - Γωνίες κτηρίων που εκτίθενται σε καιρικά φαινόμενα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρωγμές στο σοβά

    Συνεπώς με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, θεωρώ ότι έβγαλε ήδη την επένδυση του και απλά αναμένω να αντέξει στο χρόνο σαν υλικό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • konstantinos 1966
    1
    6 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ποσότητα: 10 kg, χρώμα: Λευκό

    .πολύ δύσκολο στην εφαρμογή.το πήρα για να ηχομονοσω έναν τοίχο.καμια βελτιοση
    πολύ ακριβό τα 10 κιλά 45 ευρο ,και μου καλιψαν 6 τετραγωνικά .δεν συμφέρει .για θερμομονοση δεν ξέρω αλλά για ηχομωνοση δεν κάνει. πεταμένα λεφτά .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostas_valavanis
    5
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ποσότητα: 15 kg

    Με 3 χιλιοστά πάχος 3 kg/m2 έχεις την απολυτή θερμομόνωση, ηχομόνωση συγκόλληση και με περασμα2 χεριά thermoelastik την απολυτή στεγανοποίηση αδιαβροχοποίηση κάθετων επιφανειών.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vale_Dean
    1
    11 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ποσότητα: 10 kg, χρώμα: Λευκό

    Προτείνει 1,1kg/m2. Εμείς τοποθετήσαμε 3kg/m2 σε εσωτερικό τοίχο υπνοδωματίου διαμερίσματος που βρίσκεται δίπλα στη τουαλέτα για ηχομόνωση. Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Τίποτα. Πετάξαμε τα λεφτά μας απλά....

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Στεγνώνει γρήγορα
    • Απλώνεται εύκολα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη