Θερμοδυναμική
Επιστημονικά Βιβλία

Θερμοδυναμική Κωδικός: 178249

Η "Θερμοδυναμική" συγκαταλέγεται πλέον στα κλασικά συγγράμματα της επιστημονικής βιβλιογραφίας· βασίζεται σε μια σειρά διαλέξεων που παρέδωσε ο Enrico Fermi στο Columbia University της Νέας Υόρκης το...

Δες όλη την περιγραφή

Η "Θερμοδυναμική" συγκαταλέγεται πλέον στα κλασικά συγγράμματα της επιστημονικής βιβλιογραφίας· βασίζεται σε μια σειρά διαλέξεων που παρέδωσε ο Enrico Fermi στο Columbia University της Νέας Υόρκης το 1936. Ο συγγραφέας πραγματεύεται τις έννοιες σε εισαγωγικό επίπεδο, με τρόπο που ξεχωρίζει για την σαφήνεια της παρουσίασης και τη δομημένη συγκρότηση της ύλης....

Δες όλη την περιγραφή
13,30
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Δευ, 29 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 13,30 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 17,46 €

  2. 13,30 €

  3. 13,11 €

  4. 14,25 €

  5. 17,10 €

  6. 16,91 €

  7. 13,30 €

Περιγραφή

Η "Θερμοδυναμική" συγκαταλέγεται πλέον στα κλασικά συγγράμματα της επιστημονικής βιβλιογραφίας· βασίζεται σε μια σειρά διαλέξεων που παρέδωσε ο Enrico Fermi στο Columbia University της Νέας Υόρκης το 1936. Ο συγγραφέας πραγματεύεται τις έννοιες σε εισαγωγικό επίπεδο, με τρόπο που ξεχωρίζει για την σαφήνεια της παρουσίασης και τη δομημένη συγκρότηση της ύλης. Αν και για την κατανόηση της "Θερμοδυναμικής" ο αναγνώστης θα πρέπει να κατέχει ήδη τις θεμελιώδεις έννοιες της θερμομετρίας και της θερμιδομετρίας, δεν απαιτούνται γνώσεις μαθηματικών πέραν του Απειροστικού Λογισμού.
Στο βιβλίο εξετάζονται τα θερμοδυναμικά συστήματα, ο Πρώτος, Δεύτερος και Τρίτος Νόμος της Θερμοδυναμικής, τα θερμοδυναμικά δυναμικά, οι αντιδράσεις αερίων, η θερμοδυναμική αραιών διαλυμάτων, η σταθερά της εντροπίας κ.ά. Μια εξαίρετη ευκαιρία για τον Έλληνα αναγνώστη -φοιτητή Φυσικής, Πολυτεχνείου ή δάσκαλο- να εκτεθεί στη σκέψη ενός από τους μεγαλύτερους φυσικούς του 20ού αιώνα.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Φυσική Θετικών Επιστημών
Γλώσσα
Αγγλικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
200
Έτος έκδοσης
2002
Διαστάσεις
21x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες