Logitech X56 H.O.T.A.S.
Joysticks

Logitech X56 H.O.T.A.S.Κωδικός: 18038453

Χειριστήριο x56 h.O.T.A.S. RGB με μοχλό ισχύος και κλασικό μοχλό. Σύγχρονη προσομοίωση στρατιωτικού επιπέδου. Έχοντας σχεδιαστεί για να ενισχύσει την εμπειρία του παιχνιδιού εικονικής

Δες όλη την περιγραφή

Χειριστήριο x56 h.O.T.A.S. RGB με μοχλό ισχύος και κλασικό μοχλό. Σύγχρονη προσομοίωση στρατιωτικού επιπέδου. Έχοντας σχεδιαστεί για να ενισχύσει την εμπειρία του παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας (VR) και το επανεμφανιζόμενο είδος των προσομοιωτών διαστημικής πτήσης, η Logitech G προσφέρει το προηγμένο X56 H.O.T.A.S.

Δες όλη την περιγραφή
343,48
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 311,14 €

Περιγραφή

Χειριστήριο x56 h.O.T.A.S. RGB με μοχλό ισχύος και κλασικό μοχλό. Σύγχρονη προσομοίωση στρατιωτικού επιπέδου. Έχοντας σχεδιαστεί για να ενισχύσει την εμπειρία του παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας (VR) και το επανεμφανιζόμενο είδος των προσομοιωτών διαστημικής πτήσης, η Logitech G προσφέρει το προηγμένο X56 H.O.T.A.S. Είναι ένα λαμπρό παράδειγμα πλήρους ελέγχου που διαθέτει αναλογικούς μοχλούς αντίχειρα, φωτισμό RGB 16-bit άξονες πτερυγίων κλίσης και ανόδου και καθόδου, δυνατότητα 189 στοιχείων ελέγχου και άλλα.

Το ανανεωμένο X56 έχει εντυπωσιακό νέο μαύρο και γκρι φινίρισμα, καθώς και σχεδιαστικές βελτιώσεις που έγιναν με γνώμονα τα σχόλια της κοινότητας. Οι λάτρεις του είδους θα απολαύσουν μια ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία, από διασκεδαστικό παιχνίδι με τοποθέτηση και άμεση λειτουργία, έως και επαγγελματική προσομοίωση με τις πιο λεπτές ρυθμίσεις.


Έτοιμο για το microsoft flight simulator

Κατακτήστε τους αιθέρες και απολαύστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπειρία της πτήσης στο Microsoft Flight Simulator επόμενης γενιάς, χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό πτήσης της Logitech G. Ταξιδέψτε σε όλον τον κόσμο ο οποίος αποδίδεται με απίστευτη λεπτομέρεια και περιέχει 37 χιλιάδες αεροδρόμια, 2 εκατομμύρια πόλεις, 1,5 δισεκατομμύριο κτίρια, αληθινά βουνά, δρόμους, δέντρα, ποτάμια, κίνηση και πολλά άλλα. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας ως πιλότος, αντιμετωπίζοντας τις συνθήκες της νυχτερινής πτήσης, την προσομοίωση των ατμοσφαιρικών συνθηκών σε πραγματικό χρόνο και τον μεταβαλλόμενο καιρό σε έναν δυναμικό, ολοζώντανο κόσμο.

Έξι βαθμίδες για απόλυτη ελευθερία

Στους σύγχρονους προσομοιωτές διαστημικής πτήσης με τη πιο δυναμική φυσική του διαστημοπλοίου, ο χειρισμός είναι πιο περίπλοκος και πολύ διαφορετικός από τους παραδοσιακούς προσομοιωτές πτήσης εντός της ατμόσφαιρας. Το 6DoF είναι οι έξι βαθμίδες ελευθερίας —πρόνευση (pitch), κλίση (roll), εκτροπή (yaw), πίσω, εμπρός, πάνω, κάτω, αριστερά και δεξιά— που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το X56 διαθέτει μοναδικούς, σχεδιασμένους για τον σκοπό αυτό μίνι αναλογικούς μοχλούς για τους αντίχειρες που παρέχουν άλλους τέσσερις άξονες ελέγχου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως κουμπιά.

Εξαιρετικός φωτισμός rgb

Είτε βρίσκεστε σε μια μάχη στο διάστημα είτε έτοιμοι να προσδεθείτε στον διαστημικό σταθμό, το X56 παρέχει το ηρωικό περιβάλλον που χρειάζεστε για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Προσαρμόστε τον φωτισμό πλήρους φάσματος RGB σύμφωνα με τις επιθυμίες σας με ένα λογισμικό με πάρα πολλά χαρακτηριστικά.

Αληθοφανές VR

Το προηγμένο HOTAS όπως το X56 δεν αντικατοπτρίζει απλά με ακρίβεια όλα όσα διαδραματίζονται στην οθόνη στα πιο πρόσφατα παιχνίδια, αλλά σας προσφέρει απόλυτο έλεγχο. Για αυτούς τους λόγους και σε συνδυασμό με το πλήθος και την ευαισθησία των στοιχείων ελέγχου, το X56 είναι ιδανικό για σετ κεφαλής με οθόνη (HMD) και παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας (VR). Φορέστε ένα σετ κεφαλής και πάρτε στα χέρια σας το X56 για ατελείωτες περιπέτειες.

Ανεξάρτητοι διπλοί μοχλοί ισχύος

Οι πρωτοποριακοί διπλοί μοχλοί ισχύος είναι ιδανικοί για αεροσκάφη και διαστημόπλοια με δύο κινητήρες και ακόμα πιο κατάλληλοι για καταστάσεις μάχης, όταν ο κύριος κινητήρας σας δεν λειτουργεί και έχετε μείνει μόνο με έναν. Προσαρμόστε την απαιτούμενη τριβή που χρειάζεται για την κίνηση του κάθε μοχλού ισχύος και εάν το σκάφος σας έχει έναν κινητήρα, το κλείδωμα του μοχλού ισχύος μετατρέπει αποτελεσματικά τους δύο μοχλούς σε έναν.

Περιεχόμενα συσκευασίας

  • Μονάδα κλασικού μοχλού με καλώδιο σύνδεσης USB
  • Μονάδα μοχλού ισχύος με καλώδιο σύνδεσης USB
  • Σύστημα ελατηρίων με 4 ελατήρια διαφοροποιούμενης αντοχής
  • Τεκμηρίωση χρήστη

Κατασκευαστής

Logitech

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Hotas
Console
PC
Σύνδεση
Ενσύρματο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 1
  3. 2
  4. 2
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • giannis.plt164
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τελειο για BMS 4.37 καθως και DCS.
    Πεταω το F-16 και εξυπηρετει πολυ. το συνδιαζω και ασφαλως με αλλα μαχητικα. το προγραμμα τη; Logitech ειναι εύχρηστο και βοηθαει.
    μερικοι γραφουν οτι τα κουμπια ειναι ευαισθητα κτλ.
    Δεν ειναι για χρήση pacman η mame παιχνιδια που τα σπαγαμε στα μπουνιδια δεκαετια του 90....

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ggiotas472
    2
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στη καλύτερη μέτριο , μη ακριβείς αισθητήρες , κακή ποιότητα και εργονομία και η λίστα συνεχίζει . με 100 ΕUR ακόμα παίρνεις winwing hotas που η ποιότητα δε συγκρίνεται

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • eleniskioni2
    5
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα πήρα δώρο στον άντρα μου και τα έχει πάνω από ένα χρόνο, η κατασκευή φαίνεται γερή και δεν έχει κάποιο παράπονο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • leolikes91
    2
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καθαρά για entry level και μόνο όταν είναι στα 240-250.

    Το stick εντελώς μάπα, θέλει όπως γράφουν κι άλλοι deadzone και μπόλικο. Φαινομενικά πολλές επιλογές και extra αλλά δεν κανει με τίποτα. Τρίζει, είναι άβολο το ministick σε κάποια games το απενεργοποιώ τελείως γιατί ειναι αναπόφευκτο να μην το κουνήσεις κατά λάθος. Και άλλα πολλά.

    Το throttle κάτι λέει, έχει ακρίβεια στους κύριους άξονες και τα toggle είναι οκ. Όλοι οι άλλοι άξονες έχουν τα θεματάκια τους, παίζουν λίγο, κάποια κουμπιά έχουν θέματα ghosting πρέπει να βρεις και ποια θύρα USB του αρέσει. Για το ministick και τα 4 way στον αντίχειρα μάπα κι εδώ. Είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και πατάς λάθος πολλές φορές (μέτριο χέρι και λεπτά δάχτυλα).

    Τα καλά είναι ότι έχει ωραίο design το throttle και παααααρα πολλά inputs στο σύνολο, αλλά τι να τα κάνεις αν δεν βολεύουν.

    Έχει κι άλλα αρνητικά που τα έχουν καλύψει κι άλλοι.
    Γενικά μου είναι πολύ δύσκολο να το προτείνω με αυτά που υπάρχουν στην αγορά πλέον.
    Σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα στο απαρχαιομενο warthog όλο πλαστικό εσωτερικά και το χειρότερο μέταλλο που υπάρχει εξωτερικά, επίσης το ότι είναι μεταλλικό δεν σημαίνει ότι ει αι καλό. Γενικά και μια έρευνα στο reddit hotas θα λύσει πολλές απορίες σε όποιον ενδιαφέρεται.

    Για να κοιτάτε αυτό φαντάζομαι mid level οπότε η VKB με τα NXT είναι μονόδρομος. Προσωπικά επειδή λιώνω σε msfs dcs star citizen k παλιότερα elite πήγα λίγο παραπάνω σε virpil (όλα σε back order κ ήρθαν σε 3 βδομάδες από την παραγγελια) και honeycomb για complete setup. η VKB έχει κάτι θεματάκια με shipping αυτό τον καιρό αλλά και πάλι θα προτιμούσα να περιμένω λίγο παραπάνω και να έχω κάτι που εξιζει τα λεφτά του σε σχέση με αυτά που είναι διαθέσιμα εδώ. Το δικό μου λάθος ήταν ότι ήμουν ανυπόμονος.

    Fly safe O7

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vangelis80
    3
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν μου αρεσει ο τζογος που εχει στο stick και πρεπει να βαζεις deadzone 8-10. Επίσης θα ηθελα 2 stage στο fire trigger. Aλλα με βαση τα λεφτα του παιρνεις ενα hotas με πολλες επιλογες

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • LooneyJuice
    3
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    TL;DR: Ενδιαφέρουσες ιδέες που απέτυχαν λόγω κακής εκτέλεσης.

    Ερώτηση: Η υψηλότερη τιμή και θέση του προϊόντος σε σχέση με το X52 κάνει το X56 σαφώς καλύτερο;

    Short answer: Μπα
    Long answer: Μπααααααααα

    θα ξεκινήσω από τα αρνητικά να βγαίνουν από τη μέση γιατί είναι πολλά.

    *ΑΡΝΗΤΙΚΑ*

    -Εργονομία

    Ένα HOTAS, ίσως πάνω από όλες τις άλλες λειτουργίες του, πρέπει να είναι άνετο στη χρήση. Η εργονομία ενός HOTAS είναι σωστή όταν ξεχνάς ότι χειρίζεσαι HOTAS. Στην προκειμένη περίπτωση, όσον αφορά το stick, είναι (καθαρά κατ 'εμέ) παταγώδης αποτυχία.

    Αρχικά, η λαβή είναι υπερβολικά μεγάλη σε μήκος. Έχω σχετικά μεγάλα χέρια και παρά ταύτα πρέπει να χρησιμοποιώ το μικρό riser που έχει για την παλάμη, και πάλι τα HATs στην κορυφή της λαβής είναι σε εντελώς άκυρα σημεία. Επιπλέον, καταλαβαίνω ότι προσπάθησαν να το σχεδιάσουν με έξτρα άξονες για space games (Elite Dangerous, Star Citizen etc), αλλά είναι αστείο το γεγονός ότι δεν μπορείς να πιάσεις με κανονική λαβή το stick και να χρησιμοποιήσεις το Yaw axis (στρίβοντας τη λαβή του Stick αριστερά/δεξιά) χωρίς να ενεργοποιείς το μικρό stick κάτω από τον αντίχειρα. Πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτονταν. Ένα απλό κουμπί θα ήταν καλύτερο.

    Το αστείο είναι ότι το X52 (που κοντεύει τα 20 χρόνια σε ηλικία σχεδίασης) έχει ρυθμιζόμενο hand rest με αποτέλεσμα να μπορείς να ρυθμίσεις τη λαβή να σου κάθεται γάντι. Όλα τα πλήκτρα είναι σε τέλεια θέση και δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα ακροβατικό για να φτάσεις οτιδήποτε. Τουλάχιστον η rubberized υφή είναι μια μικρή παρηγοριά.

    -Quality Control

    Πραγματικά αν καταγράψω την ποιότητα του κάθε διακόπτη θα έμοιαζε με διάγραμμα σεισμογράφου. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν 2 διακόπτες πάνω στο δικό μου αντίτυπο που κάνουν παρόμοια δουλειά και έχουν την ίδια αίσθηση. Επιπλέον ένα από τα selling points του X56 που είναι revision του X55 είναι τα ministicks για τους έξτρα άξονες. Στη δική μου περίπτωση όλα είναι τελείως αναξιόπιστα. Το ministick στο κύριο stick ταλαντεύεται σαν να κρεμιέται από κλωστή, το ministick κάτω από τον αριστερό αντίχειρα πάνω στη μανέτα λόγω κατασκευαστικής απόκλησης τρίβεται πάνω στο πλαστικό και κολλάει (ακόμα και με γράσο). Συγκρίναμε και 2 αντίτυπα μαζί με φίλο μου, και είχαν και εντελώς διαφορετική αίσθηση μεταξύ τους τα χειριστήρια. Επίσης λόγω του σχεδιασμού του μηχανισμού για το twist, κολλάει και τρίζει σαν σάπια πόρτα (Και είναι γνωστό θέμα). Αν δεν είχα ξεχωριστά rudder pedals, θα τραβούσα τα μαλλιά μου. Α ναι, και ο φωτισμός στο Stick ήταν νεκρός (αλλά μικρό το κακό).

    *ΘΕΤΙΚΑ*

    -Flight Stick κύριοι άξονες

    Αν γενικά αρχίζει και ακούγεται σαν μια από τις χειρότερες τέτοιες αγορές, τουλάχιστον κάποια βασικά πράγματα είναι πολύ σωστά. Το stick είναι πολύ ακριβές και ανταποκρίνεται σε μικροδιορθώσεις χωρίς θόρυβο στο σήμα ή απότομη αλλαγή απόκρισης. Επιπλέον τα ανταλλακτικά ελατήρια που συμπεριλαμβάνονται είναι ευχάριστη πινελιά για να βρείτε την αντίσταση που σας ταιριάζει. (Κατ 'εμε το μεσαίο ελατήριο είναι το καλύτερο γιατί είναι αρκετά ελαφρύ για να κάνετε μικρές κινήσεις χωρίς προσπάθεια χωρίς να ξεφεύγει από το κέντρο λόγω slack). Θα πρότεινα επίσης να συνηθίζετε να πετάτε με σχετικά ελαφριά ελατήρια μιας και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει χειριστήριο αεροσκάφους το οποίο "μαγκώνει" στο κέντρο και πρέπει να παλέψεις να το βγάλεις. Είναι πολύ πιο γραμμική και μαλακή η λειτουργία απ'ότι περιμένει ο περισσότερος κόσμος. Και αυτό το σχόλιο από 'μένα που πετούσα ανεμόπτερα, που δεν έχουν υποβοήθηση στα χειριστήρια και αυξάνεται η αντίσταση με την ταχύτητα και την απόκλιση των επιφανειών πτήσης.

    -Throttle

    Αν και γενικά το Quality Control είναι κακό ειδικά όσον αφορά τους διακόπτες, ο κύριος λόγος που παίρνει 3 αστέρια είναι η μανέτα ώσης. Ενώ το συνολικό πακέτο είναι ελιππές, η μανέτα από μόνη της το σώζει αρκετά. Είναι πολύ ομοιόμορφη και ευχάριστη η λειτουργία των 2 κύριων αξόνων ώσης. Αν και είναι αρκετά βαριά η αίσθηση, ακόμα και στην ελάχιστη ρύθμιση αντίστασης, αν παίξετε λίγο με τη μανέτα το γράσο μαλακώνει λίγο και ελαφραίνει (λίγο παράξενο αλλά λειτουργεί). Η split λειτουργεία της μανέτας είναι επίσης ευπρόσδεκτη γιατί σε αεροσκάφη του Β' ΠΠ για παράδειγμα, η μία μανέτα μπορεί να είναι throttle και η άλλη μπορεί να είναι το μείγμα καυσίμου ή το βήμα προπέλας για παράδειγμα. Επίσης όλο το throttle έρχεται με ένα σκασμό διακόπτες διαφορετικής λειτουργείας (rocker switches, toggle switches, buttons, rotaries, HATs) τα οποιά έχω χρησιμοποιήσει δεόντως. Πραγματικά το throttle σώζει τόσο πολύ την κατάσταση που αν το είχαν ξεχωριστά για πώληση, θα το έπαιρνα σαν βασικό throttle (έστω για αρχή) για να το συνοδεύσω με κάποια καλύτερη λύση για stick όπως της VKB ή Virpil.

    Δυστυχώς έχει κάποιες ιδιοτροπίες όπως το γεγονός ότι σε split mode, πολλές φορές η μια μανέτα σέρνει την άλλη μαζί της, με αποτέλεσμα να αναρωτιέμαι στο FS2020 γιατί πειράχτηκε το μείγμα καυσίμου όταν δεν το έχω αγγίξει. Ακόμη και με τα σφάλματα, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι του προϊόντος που είναι εργονομικά και λειτουργικά καλύτερο από το Stick. Μια σπιθαμή καλύτερο Quality Control και θα ήταν εξαιρετική μανέτα, ειδικά σαν κομμάτι ενός entry ή intermediate flight sim setup.

    Για κανένα λόγο αγορά των 300 ευρώ. Ίσως θα περίμενα και περίπτωση να πέσει κάτω από τα 250 (που το έχω δει κατά καιρούς). Ίσως αν μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση ακόμη καλύτερα, αλλά να κρατάτε πάντα μικρό καλάθι, γιατί ακόμη οι ιστορίες για κακό quality control ακόμη και με το υποτιθέμενο revision του X56 ζουν και βασιλεύουν.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CharisKa
    4
    13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρνητικά:
    -Μέτρια ποιότητα των διακοπτών, κουμπιών.
    -Μικρό εύρος κίνησης χειριστηρίων, ιδιαίτερα στο throttle. Στο stick δεν είναι ενοχλητικό.
    -Ενώ έχει ρύθμιση σκληρότητας στο throttle (friction), ακόμα και στη χαμηλότερη ρύθμιση είναι αρκετά σκληρό. Θα το περιέγραφα σαν throttle για 737 και πάνω. Δυσκολεύει τις μικρές και γρήγορες κινήσεις που συχνά απαιτούνται σε μαχητικά, αλλα τελικά, με συνήθεια, ειναι εφικτό.
    -κάποιοι απο τους *μη* βασικούς άξονες χρειάζονται "περισσότερο απ'οσο θα πρεπε" deadzone και γενικά δεν είναι "τέλειοι". Κατα τ'αλλα δεν μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα με το κατάλληλο calibration.

    Θετικά:
    -Πολύ καλή ακρίβεια στους κύριους άξονες (pitch, roll, thrust), μικρό deadzone, δεν "παίζουν"
    -ωραία αίσθηση στα χειριστήρια
    -ελατήρια επιλογής σκληρότητας στο stick. έχω βάλει το πιο μαλακό για να είναι όσο πιο seamless γινεται. λειτουργεί μια χαρά.
    -πολλοι διακόπτες, κουμπια, άξονες στα χειριστήρια. Καλύπτουν τα πάντα.
    -Έχει YAW axis στο stick, αν και δυσχρηστο.
    -Ωραίος LED φωτισμός

    Γενικά:
    Πολύ ευχαριστημένος
    Το συγκρίνω κυρίως με το X45 που είχα για πολλά χρόνια. Η διαφορά είναι τεράστια, το μόνο που θα έλεγα οτι υπερτερεί το Χ45 είναι το σημαντικά μεγαλύτερο εύρος κίνησης σε throttle και stick.
    Το προτείνω άνετα σε όποιον/α δεν θέλει να δώσει το σημαντικά μεγαλύτερο ποσό που απαιτείται για τα Warthog, Virpil, και WinWing.
    Τιμές απο 290 και πάνω είναι *υπερβολικές*. Λογική τιμή είναι τα 250. Αλλιώς κάντε λίγο υπομονή για το warthog που η διαφορά στην ποιότητα είναι μεγάλη και υπάρχει πάντα stock.

    Δοκιμασμένο αρκετές ώρες και σε διάφορες καταστάσεις στο DCS. Θα δοκιμαστεί και στο Elite Dangerous καποια στιγμή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

29 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Παρόμοια προϊόντα

Logitech X56 H.O.T.A.S.Logitech X56 H.O.T.A.S.Logitech G Saitek X52 Pro Flight Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PCLogitech G Saitek X52 Pro Flight Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PCThrustmaster Hotas Warthog Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PCThrustmaster Hotas Warthog Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PCThrustmaster T.16000m FCS Flight Pack Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PCThrustmaster T.16000m FCS Flight Pack Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PCThrustmaster Throttle Quadrant System Viper TQS Mission Pack Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PCThrustmaster Throttle Quadrant System Viper TQS Mission Pack Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PC
από 311,14 €από 184,49 €από 505,11 €από 227,91 €από 513,14 €
ΚατασκευαστήςLogitechLogitechThrustmasterThrustmasterThrustmaster
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ConsolePCPCPCPCPC
Περισσότερα χαρακτηριστικά