Samsung UE49RU8002 Smart 4K UHD 49"
Τηλεοράσεις

Samsung UE49RU8002 Smart 4K UHD 49" Κωδικός: 18092614

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 4K Ultra HD
  • Edge LED
  • HDR10, HDR10+, HLG
  • Dolby Digital Plus

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και έχει εύχρηστο μενού.

Δες όλη την περιγραφή
To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

H Samsung RU8002 UHD TV σε πηγαίνει πέρα από ό, τι είχες φανταστεί ποτέ

Με κομψή σχεδίαση, βελτιστοποιημένο UHD Engine, τεχνολογίες Dynamic Crystal Color, HDR (συμβατό με τα πρότυπα HDR10+ και HLG) για μέγιστη φωτεινότητα και εκπληκτικά χρώματα σε κάθε εικόνα, Game Mode για απρόσκοπτη gaming εμπειρία, ανανεωμένο Smart Hub με Bixby 2.0/Amazon Alexa* για δυνατότητα φωνητικών εντολών για εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο που θες.

Παράλληλα, παρέχει πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα iTunes για πρόσβαση σε σειρές, ταινίες και μουσικά κομμάτια, αλλά και υποστήριξη για AirPlay 2, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην ψυχαγωγία.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και έχει εύχρηστο μενού.

Dynamic Crystal Color

Αυτό που βλέπεις στον πραγματικό κόσμο, απεικονίζεται με απόλυτη ακρίβεια και λεπτομέρεια στην οθόνη σου, χάρη στην τεχνολογία Dynamic Crystal Colour. Η λεπτομέρεια στην αναπαράσταση των χρωμάτων γίνεται 64x μεγαλύτερη σε σχέση με αυτήν μιας συμβατικής τηλεόρασης, ώστε να απολαμβάνεις ρεαλιστικές εικόνες εκπληκτικής λεπτομέρειας με ακόμα πιο υψηλό ρυθμό αναπαραγωγής χρωμάτων.

Ακόμη μεγαλύτερη λεπτομέρεια

Απόλαυσε καθαρές, ευκρινείς εικόνες με την 4K UHD UE82RU8002 που έχει 4 φορές περισσότερα pixel από μία τηλεόραση FHD. Τώρα μπορείτε να δείτε ακόμα και τις μικρές λεπτομέρειες σε κάθε σκηνή. Οι λεπτομέρειες είναι σημαντικό να διακρίνονται καθαρά, από το παραμικρό σύννεφο στον φωτεινό ουρανό μέχρι τις πιο ανεπαίσθητες κινήσεις μέσα στις σκοτεινές σκιές.

HDR: Έντονες λεπτομέρειες με πλούσιο χρώμα

Με τεχνολογία εικόνας HDR (συμβατή με τα πρότυπα HDR10+ και HLG), οι νέες τηλεοράσεις της Samsung επιτυγχάνουν υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας από άλλες HDR τηλεοράσεις, για να βλέπεις την παραμικρή λεπτομέρεια, την υφή της νύχτας και τις διαφορετικές διαβαθμίσεις του φωτός αλλά και να απολαμβάνεις εικόνες μεγάλου βάθους και ρεαλισμού.

Η καλύτερη gaming εμπειρία

Απόλαυσε απρόσκοπτη, δυναμική δράση με γρήγορη αλληλεπίδραση και ελάχιστη καθυστέρηση εισόδου. Οι νέες UHD τηλεοράσεις της Samsung ενσωματώνουν λειτουργία Game Mode, η οποία βελτιστοποιεί άμεσα τα επίπεδα του black gamma, τους λόγους αντίθεσης, την ευκρίνεια και τις διαβαθμίσεις χρωμάτων για οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού, για ομαλή, φυσική κίνηση χωρίς θολούρες και καθυστερήσεις - ακόμα και με τα πλέον απαιτητικά games.

Eικόνες που ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σου

Η τεχνολογία UHD Dimming παρέχει βελτιστοποιημένα επίπεδα αντίθεσης, χρωμάτων και ευκρίνειας, για ποιότητα εικόνας γεμάτη ζωντάνια και μία ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να διακρίνεις από τις πιο ανεπαίσθητες αποχρώσεις στο έντονο φως του ήλιου έως τις λεπτομέρειες που κρύβει μια σκοτεινή σκηνή.

Smart TV, Smart Things

Η Samsung UE82RU8002 4K UHD TV στο επίκεντρο όλων! Με ενσωματωμένη πλατφόμα SmartThings, Bixby 2.0 και Amazon Alexa για να επικοινωνεί με όλες τις έξυπνες συμβατές συσκευές, τεχνολογία AirPlay 2 για να αναπαράγεις περιεχόμενο από τις Apple συσκευές σου αλλά και εφαρμογή iTunes για πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο 4Κ, γίνεται το κέντρο της ψηφιακής σου ψυχαγωγίας και ελέγχει τα πάντα από ένα σημείο.

Όλα σε ένα, με OneRemote

Με το OneRemote τηλεχειριστήριο, μπορείς να ελέγχεις τα πάντα, από την εκκίνηση της TV και το βελτιστοποιημένο SmartHub μέχρι το χειρισμό των συσκευών που είναι συνδεδεμένες σε αυτήν. Όλο το περιεχόμενο, από set-top boxes, κονσόλες παιχνιδιών και πλατφόρμες περιεχομένου (Netflix, iTunes κα.), όλα σε ένα μέρος και εσύ στην άνεση του καναπέ σου.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
49 "
Ευκρίνεια
4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
50/60 Hz
Τύπος Panel
Edge LED
HDR Type
HDR10, HDR10+, HLG
Local Dimming
Όχι

Ήχος

Κανάλια
Stereo
Ισχύς
20 W
Πρότυπα Ήχου
Dolby Digital Plus

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Ναι
Hotel Mode
Όχι
Φωνητικές Εντολές
Ναι
HbbTV
Ναι
VRR
-

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
-
Λογισμικό
Tizen
Smart Assistant
Bixby
Smart Οικοσύστημα
Alexa, Google Home, Apple HomeKit

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
4
Πλήθος HDMI 2.1
0
Πλήθος USB
2
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Ναι
Headphones
Όχι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Όχι
Chromecast Built-In
Όχι
Screen Mirroring
Ναι
AirPlay
Ναι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2019
Βάρος
14,3 kg
VESA Mount
200 x 200 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
-

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
1101,4 mm
Ύψος
637,1 mm
Πάχος
59,2 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
1101,4 mm
Ύψος
700,5 mm
Πάχος
237,2 mm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

    Καταπληκτική τηλεοράση. Φανταστικά χρώματα. 120hz. Freesync. Πολύ δυνατή φωτεινότητα. Ότι καλύτερο για οικονομικότερη επιλογή έναντι QLED. Το μενού πάει σφαίρα. Στα αρνητικά ότι το tizen δεν έχει hack όπως οι LG για adblocking.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • strofor
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Πήρα την 55αρα που έχει 100hz ρυθμό ανανέωσης. Για αυτά που προσφέρει είναι μια από τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά την ποιότητα εικόνας και την διαχείρηση της κινούμενης εικόνας (motion handling). Όταν την πήρα, την είχα βρει σε πολύ καλή προσφορά στα 500 ευρώ και πραγματικά εάν θέλει κάποιος να ανεβεί επίπεδο θα πρέπει να πάει σε full array local dimming της Sony ή της LG ή σε Oled, που θα πρέπει να δώσει τουλάχιστον 900 ευρώ για 49’’ led ή 1200 για Oled. Μέχρι στιγμής δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά της.

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vagvasil
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από μια έρευνα που έκανα κατέληξα στην συγκεκριμένη στις 49 ίντσες. Έμεινα έκπληκτος όταν την άνοιξα. 'Ομορφα χρώματα, ωραία αντίθεση και αρκετές ρυθμίσεις για να τη διαμορφώσεις στα γούστα σου. Στα 500 ευρώ είναι μακράν η καλύτερη επιλογή.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ICE-T
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Προερχόμενος από 4Κ LG55 με IPS panel όπου το bleeding έκανε πάρτυ στο κάτω μέρος της οθόνης είχα πει ποτέ ξανά LG και βγήκα σωστός.Καθαρό μαύρο χωρίς clouding, θέλει καλό καλιπραρισμα για να δώσει τα μέγιστα και το μενού είναι πολύ εύκολο και δεν θα δυσκολέψει κανέναν, υποστηρίζει fresync με χαμηλό input lag και είναι 120hz το πάνελ πραγματικό στην 55αρα .Το πάνελ είναι VA οπότε στις γωνιακές θεάσεις δεν είναι τέλειο αλλά μικρό το κακό, το HDR είναι πολύ μετριο δεν έχει ρύθμιση στο menu για παραμετροποίηση και εφόσον δεν υπάρχει local diming το αποτέλεσμα είναι όπως είπα μέτριο, ο ήχος της είναι έτσι και έτσι οπότε μια ηχομπαρα δεν θα έβλαπτε για να έχεις καλό μπάσο στις ταινίες.Στο Netflix δείχνει τα δόντια της γιατί στο digea σε 2 κανάλια θα έχετε καλή εικόνα σε καμία καινούργια σειρά κτλ, γενικώς μέχρι τα 600ευρω είναι πολύ καλή επιλογή η οποίος βρει σε προσφορά το QLED Samsung στις 55αρες μέχρι 650ευρω δεν το σκέφτεται καν πηγαίνει εκεί η κάνετε υπομονή για τις καινούργιες σειρές που πιστεύω να έχουν και HDMI 2.1.

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ήχος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Vassiliou
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή εικόνα, όλα θετικά, εκτός από την πλαϊνή θέαση, όπως επίσης και το πρόβλημα με τους υπότιτλους αλλά αν κάνεις μετατροπή σε utf-8 (με ένα πρόγραμμα όπως πχ το Νotepad++, επιλέγοντας encoding και μετά encode to utf-8 (και αποθήκευση)) τότε τους εμφανίζει κανονικά. Γενικά πολύ ευχαριστημένος και την συνιστώ.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nick_23
    4
    42 στους 42 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από μια τεράστια έρευνα που έκανα για αγορά τηλεόρασης κατέληξα στην συγκεκριμένη στις 49 ίντσες. Η αγορά έγινε στα 499 ευρω. Η τιμή της για αυτά που προσφερει θεωρω οτι ηταν μονοδρομος. Για αλλη 49αρα θα επρεπε να ξεπερασω το μπατζετ γιατι θα πήγαινα σε 530-550 ευρώ.

    Γενική άποψη:

    Η τηλεόραση μου έχει αφήσει αρκετά θετική εικόνα. Αγοράστηκε 29/11 και γενικά την έχω λιώσει όλο αυτό το διάστημα για να δω μέχρι που φτάνει. Το 1080p το παίζει τέλεια δεν χρειάζεται να πω κάτι. Επίσης και το 4k του είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Ο ήχος από την άλλη δεν μας τα λέει τόσο καλά Θα αναλυθεί παρακάτω.

    Θετικά:
    > Ξεκινάω με τα χρώματα. Αν κάποιος παίξει μια ταινία η κάτι με μεγάλη ευκρίνεια θα καταλάβει την διαφορά από μια κλασσική 1080p τηλεόραση. Έχει πάρα πολύ καλά χρώματα και ωραία μαύρα. Μέγιστη απόδοση διακρίνω εγώ τις πιο σκοτεινές ώρες της ημέρας.
    > Αντανάκλαση: Δεν την έχω βγάλει και στον ήλιο έξω να δω πως είναι, πάντως μέσα στο σπίτι με κουρτίνες στα παράθυρα έχει μια ελάχιστη αντανάκλαση η οποία πραγματικά δεν με ενοχλεί.
    > Γωνίες θέασης: Είναι VA panel. Μην περιμένετε και τις καλύτερες γωνίες. Δεν είναι τόσο χάλια βέβαια. Μπορείς κανονικά να δεις και να απολαύσεις την εικόνα της τηλεόρασης ακόμα και αν δεν είσαι στο κέντρο της. Προφανώς αν βλέπεις ακριβώς από το κέντρο λαμβάνεις το 100% της tv.
    ** Όσοι ψάχνουν τηλεοράσεις με καλύτερες γωνίες να αφήσει τις VA panel. Δεν θα μείνει ευχαριστημένος.
    > Μenu: Πολύ εύκολο ειδικά με το τηλεκοντρολ. Το μαθαίνεις έυκολα και έχει και αρκετές προγκατεστημένες εφαρμογές ( άχρηστες για σένα γιατί είναι τύπου netflix) αλλά μπορείς και εσύ να κατεβάσεις κάποιες. ( έχω το spotify πχ )
    > Tizen store: Το tizen είναι το λειτουργικό σύστημα της samsung. Παράλληλα έχει και ένα δικό της store το tizen store. Το συγκεκριμένο δεν έχει και τρελές εφαρμογές. Πολύ φτωχό θα το χαρακτήριζα.
    > Κατασκευή: Η κατασκευή του είναι μέτρια προς καλή. Η πλάτη της τηλεόρασης δεν είναι κάτι σπουδαίο, απλά είναι κλασσικό πλαστικό. Η βάση από την άλλη (2 πόδια) είναι αρκετά στιβαρή και με ποιοτικά ποδαράκια.

    Αρνητικά:
    > Ήχος: Έδω έχουμε ένα μικρό θέμα. Αν και το ηχείο είναι καλούτσικο και με ήχο νορμαλ. Όχι κάτι τρελό. Έχει και καλούτσικο μπάσο, δεν έχει όμως δυνατό ήχο. Να εξηγήσω. Η κλίμακα ξεκινάει από 0 εως 100. Από 0-15 είναι ψιλο χαμηλα για βράδυ δηλαδή να μην ξυπνάς κανά άνθρωπο. Από 20-40 θα έλεγα πως ειναι το καθημερινό που ακους νορμαλ. Από 40-60 είναι το κάτι παραπάνω. Από εκει και μετά όσο ανεβαίνεις αν πραγματικά δεν έβλεπες ποσο είχες ανέβει θα νόμιζες ότι είσαι στο 70 ενώ έχεις φτάσει στο 100. Ο ήχος όσο ανεβαίνεις δεν είναι εμφανής με λίγα λόγια. Όσοι ψάχνεται δυνατή οθόνη από θέμα ήχου καλύτερα να την αφήσετε την συγκεκριμένη.

    >Ρυθμός ανανέωσης οθόνης: Το μοντέλο των 49 ιντσών έρχεται με 4κ στα 60hz ενώ τα υπόλοιπα μοντέλα της σειρας 55" 65" κλπ έρχοντε στα 120hz. Η οθόνη είναι μια χαρά ακόμα και με τα 60hz αλλά πραγματικά πιστεύω ότι αν ήταν και αυτή στα 120hz θα ήταν πολύ πιο smooth η εικόνα. Να το έχετε στο νου σας γενικά.

    Σύνοψη: Γενικά για την τιμή που την αγόρασα εγώ στα 499 ευρώ ήταν vfm. Στα 700 που κυκλοφορεί τώρα στην αγορά δεν θα την πρότεινα. Νομίζω υπάρχουν καλύτερα μοντέλα χωρίς να θέλω να ρίξω την αξία της συγκεκριμένης. Απλά με 700 ευρώ βρίσκεις και 120hz ρυθμό ανανέωσης που εμένα θα με ενδιέφερε.
    Τα αρνητικά που έχει (και έχω βρει εγώ μέχρι τώρα) δεν μπορούν να καλύψουν τα θετικά της TV σε καμία περίπτωση. Αν την βρείτε σε μια πιο χαμηλή τιμή θα πρότεινα να την αγοράσετε.

    ΥΓ. Αν βρεθεί κάποιο αρνητικό θα επιστρέψω να το σημειώσω όπως κάνω σε όλες μου τις κριτικές :)

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής

Ερωτήσεις

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες