Ομπρέλες Κήπου & Βεράντας

Ομπρέλα Κρεμαστή Τετράγωνη Μεταλλική Πράσινη με Βάση Στήριξης 2.5x2.5mΚωδικός: 18291848

Αυτή η κομψή ομπρέλα κήπου είναι ιδανική για να παρέχει σκιά και να σάς προστατεύει από τη βλαβερή ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία. Κατασκευασμένο από πολυεστέρα με αντίσταση στην υπεριώδη ακτινοβολία και...

Δες όλη την περιγραφή

Αυτή η κομψή ομπρέλα κήπου είναι ιδανική για να παρέχει σκιά και να σάς προστατεύει από τη βλαβερή ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία. Κατασκευασμένο από πολυεστέρα με αντίσταση στην υπεριώδη ακτινοβολία και το ξεθώριασμα, το κάλυμμα της ομπρέλας σάς παρέχει βέλτιστη προστασία από τον ήλιο και καθαρίζεται εύκολα. Διαθέτει στιβαρή ατσάλινη σταυρωτή βάση, η οποία...

Δες όλη την περιγραφή
124,99
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Παρ, 04 Οκτ
+51,00 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 124,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 145,79 €

  2. 134,66 €

  3. 124,99 €

  4. 123,45 €

  5. 156,52 €

  6. 156,52 €

  7. 144,02 €

  8. 123,92 €

  9. 123,92 €

  10. 151,19 €

Περιγραφή

Αυτή η κομψή ομπρέλα κήπου είναι ιδανική για να παρέχει σκιά και να σάς προστατεύει από τη βλαβερή ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία. Κατασκευασμένο από πολυεστέρα με αντίσταση στην υπεριώδη ακτινοβολία και το ξεθώριασμα, το κάλυμμα της ομπρέλας σάς παρέχει βέλτιστη προστασία από τον ήλιο και καθαρίζεται εύκολα. Διαθέτει στιβαρή ατσάλινη σταυρωτή βάση, η οποία προσφέρει σταθερότητα. Ο ισχυρός ατσάλινος ιστός και οι 4 στιβαρές ακτίνες καθιστούν την ομπρέλα ήλιου πολύ σταθερή και ανθεκτική. Αυτή η μοναδική ομπρέλα κήπου μπορεί να περιστραφεί κατά 360 μοίρες, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα τη γωνία του καλύμματος ακολουθώντας τις κινήσεις του ήλιου. Το προϊόν συναρμολογείται εύκολα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι συνιστούμε την εφαρμογή ενός σπρέι αδιαβροχοποίησης στο ύφασμα της ομπρέλας αν εκτίθεται σε έντονες βροχοπτώσεις.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
44881

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κρεμαστή με Ιστό
Υλικό Σκελετού
Μέταλλο
Σχήμα
Τετράγωνο
Χρώμα
Πράσινο
Με Βάση Στήριξης
Ναι
Ψάθινη
Όχι
με Led
Όχι
Επαγγελματική
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
2,5 m
Πλάτος
2,5 m

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • george.zisios
    1
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Εκρού, διάσταση: 3x3m

    Για να στηριχθεί η ομπρέλα στη βάση, πρέπει η βάση να βιδωθεί στο έδαφος, διαφορετικά πέφτει μόλις πάρεις τα χέρια σου. Αφού βιδωθεί η βάση στο έδαφος, η ομπρέλα γέρνει από το βάρος προς τα εμπρός και χρειάζεται να δεθεί και σε κάποιο σταθερό σημείο, όπως στην φωτογραφία που ανέβασα. Για αέρα δεν το συζητάω καν, φοβάμαι ότι θα προκαλέσει ατύχημα σε διερχόμενο άνθρωπο. Όπως επίσης ΔΕΝ «ρυθμίζεται η γωνία του καλύμματος σύμφωνα με την φορά του ηλίου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η περιγραφή. Μόνο γυρνάει 360 μοίρες. Απάτη, με λίγα χρήματα παραπάνω παίρνεις κάτι καλύτερο. Τουλάχιστον ενημερώστε τον κόσμο σωστά να γνωρίζει τι να περιμένει σε αυτά τα χρήματα.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αποθηκεύεται σχετικά εύκολα
    • Προστασία από τον ήλιο
    • Δεν είναι σταθερή/στιβαρή κατασκευή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη