Zovii ZHL Αντικλεπτική Κλειδαριά Μανέτας Φρένου Μοτοσυκλέτας με Συναγερμό Μαύρο Χρώμα
Κλειδαριές Moto

Zovii ZHL Αντικλεπτική Κλειδαριά Μανέτας Φρένου Μοτοσυκλέτας με Συναγερμό Μαύρο ΧρώμαΚωδικός: 18360522

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τοποθετείται στο τιμόνι της μηχανής
  • Συναγερμός ακουστικής ισχύος: 120dB
  • Πλήρως αδιάβροχος
  • Τρία κλειδιά ασφαλείας
  • Θήκη μεταφοράς
37,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 35,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 37,00 €

  2. 35,00 €

  3. 36,00 €

  4. 40,00 €

  5. 37,90 €

  6. 36,60 €

  7. 35,00 €

  8. 34,90 €

  9. 39,99 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
222-00-300000
Είδος
Κλειδαριά Μανέτας
Συναγερμός
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 1
  3. 2
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • souzaberg

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν υπάρχει καμία οδηγία για το πως μπαίνει η μπαταρία. Είναι πολύ εύκολο να το χαλάσετε πριν καν το χρησιμοποιήσετε. Μείον δύο αστέρια για ελλιπείς οδηγίες που όμως μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • palamara2010
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικό,αγκαλιάζει την Μανέτα χωρίς να την εχει πατημένη και να συμπιέζονται τα τακάκια και τα υγρά φρενών,όσον αφορα στον συναγερμό είναι πολύ ευαίσθητος και τίθεται σε λειτουργία πολύ εύκολα και η ένταση του σε db είναι πολύ ικανοποιητική,το μόνο αρνητικό είναι όταν χρειαστεί να αλλαχθεί η μπαταρία η θήκη που φωλιάζει η μπαταρία βγαίνει αρκετά δύσκολα αλλά και πάλι δεν με ενοχλεί πολύ γιαυτο το βάζω 5 αστέρια,σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα,κατά την γνώμη μου αξίζει τα χρήματα του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tasosadi
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ειναι πολυ ευχρηστο ευκολο και γρηγορο...ειναι προφανες οτι δεν περιμενεις 100% μια τρομερη ασφαλεια αλλά για μια γρηγορη μεσα εξω σε μια τραπεζα ,στο σπιτι για να παρεις κατι και αντιστοιχα τετοιες καταστασεις ειναι ταμαμ....και βασικος ο συναγερμος.........tip,πατας μια την κλειδαρια χωρις να την βαλεις τελειως μεσα,οταν ακουγεται ενα μπιπ και κλειδωσεις ειναι μαζι με συναγερμο......πατας 2 φορες την κλειδαρια προς τα μεσα...μετα κλειδωνεις χωρις συναγερμο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Lignos
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Χαμηλη ευαισθησια,χρειαζεται χτυπημα πανω στην συσκευη για ενεργοποιηθει ο συναγερμος,αρα πρακτικα λειτουργει μονο οταν παει ο κλεφτης να «σπασει» το τιμονι ή αν πεσει η μηχανη.
    Εχει δυνατο ηχο και ειναι ευχρηστο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • the.man.and.the.machine

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα λεφτα του καλο ειναι :D ¨Ενα μεσημέρι δεν αφοπλίστηκε η σειρήνα και αναγκάστηκα να το παω σπίτι (αφού είχα σηκώσει όλη την γειτονια στον αέρα) για να μπορέσω να βγάλω την μπαταρία να σταματήσει

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dim_krou
    2
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ δυνατος ήχος, καλή κατασκευή αλλα η ευαισθησία ειναι ανύπαρκτη... χτυπαγα με δυναμη τη σελα να κανει ήχο. Ο κλέφτης εχει αρκετή άνεση μεχρι και να αφαιρέσει πραγματα απο τη μηχανή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • NikosVita
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έψαχνα για κάποιο αντικλεπτικό που να είναι εύκολο στη χρήση, να έχει συναγερμό με μπαταρία, να μην μπαίνει στις ρόδες, δίσκους κλπ... για να μην μαζεύει λασπουριό. Το συγκεκριμένο φαίνεται να είναι ποιοτική κατασκευή, είναι πολύ εύκολο στη χρήση και η μπαταρία στο σημείο που είναι αλλάζεται πανεύκολα όταν φυσικά είναι ανοιχτή η κλειδαριά. Σαν μέγεθος είναι μια χαρά, έχει και θήκη, τρία κλειδιά και σειριακό αριθμό για κλειδιά. Η μπαταρία που είναι στο πακέτο είναι γνήσια, λιθίου και σφραγισμένη. Δεν έχει εγχειρίδιο χρήσης, αλλά στο επίσημο site έχει σε μορφή pdf. Το μόνο που με βάζει σε σκέψη είναι ότι το φρένο πρέπει να είναι πατημένο όταν κλειδωθεί. Αυτό δεν ξέρω αν μπορεί μακροπρόθεσμα να προκαλέσει κάτι στο φρένο, υγρά, δίσκο, τακάκι κλπ... Κατά τα άλλα αρκετά οικονομικό, βολικό και κάνει και δουλειά.
    updated 24/12: Με έχει σώσει. Δεν το πιάνω με το φρένο, αλλά το κλειδώνω μόνο στην μανέτα. Είναι τόσο ευαίσθητο που όποιος ακουμπήσει την μηχανή δίνει σήματα. Και φυσικά αρχίζει και βαράει μετά από μερικές προειδοποιήσεις. Στην ουσία λειτουργεί σαν αντικραδασμικός συναγερμός. Η μπαταρία δεν χαμπαριάζει τίποτα. Ακόμη αντέχει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • g.arampas
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ποιοτική κατασκευή, συνοδεύεται με τρία κλειδιά και θήκη μεταφοράς. Έχει επιλογή κλειδώματος με ή χωρίς συναγερμό ηχητική ένδειξη ενεργοποίησης και αρκετά δυνατό ήχο συναγερμού.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

36 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
tasosadi

εχει κανεις το manual ή ενα λινκ που το βρισκω ??γιατι στην σελιδα τους δεν το εχουν

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)