Zovii ZD6 Κλειδαριά Δισκόφρενου Μοτοσυκλέτας με Συναγερμό & Πείρο 6mm Κίτρινο Χρώμα
Κλειδαριές Moto

Zovii ZD6 Κλειδαριά Δισκόφρενου Μοτοσυκλέτας με Συναγερμό & Πείρο 6mm Κίτρινο ΧρώμαΚωδικός: 18361122

Η κλειδαριά δισκόφρενου ZD6 της εταιρείας Zovii μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα στο μπροστά ή το πίσω δισκόφρενο, μπλοκάροντας αποτελεσματικά την κίνηση του τροχού. Διαθέτει ενσωματωμένο συναγερμό με ηχητική ειδοποίηση αποτρέποντας έτσι οποιαδήποτε προσπάθεια κλοπής. Οι κλειδαριές δισκοφρένου είναι οι πλέον πιο δημοφιλείς λόγω του μικρού τους...
Δες όλη την περιγραφή

52,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 52,00 €

Περιγραφή

Η κλειδαριά δισκόφρενου ZD6 της εταιρείας Zovii μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα στο μπροστά ή το πίσω δισκόφρενο, μπλοκάροντας αποτελεσματικά την κίνηση του τροχού. Διαθέτει ενσωματωμένο συναγερμό με ηχητική ειδοποίηση αποτρέποντας έτσι οποιαδήποτε προσπάθεια κλοπής. Οι κλειδαριές δισκοφρένου είναι οι πλέον πιο δημοφιλείς λόγω του μικρού τους μεγέθους ενώ αποθηκεύονται εύκολα ακόμα και κάτω από την σέλα της μοτοσυκλέτας. Συνήθως συνδυάζονται με καλώδια υπενθύμισης σε έντονο χρώμα για να γίνοται αντιληπτές όταν είναι τοποθετημένες.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
222-00-311615
Είδος
Κλειδαριά Δισκόφρενου
Συναγερμός
Ναι
Διάμετρος
6 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Tsakatak
    2
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Καλή και στιβαρή με πολύ δυνατό συναγερμό. Ο πείρος των 6mm είναι σχετικά τίμιος, οι πιο χοντροί είναι μεν πιο ανθεκτικοί αλλά μπαίνουν με πολύ δυσκολία στο δισκόφρενο ενώ αυτός τσουπ μπήκε. Δεν βαράει με το παραμικρό, κι αυτό θετικό. Βέβαια 2-3 φορές δεν έχει ενεργοποιηθεί και μία φορά που την ξέχασα δεν έριξε το προειδοποιητικό πήγε να με κατασκοτώσει. Βέβαια θα μου πείτε έφταιγα εγώ που το ξέχασα αλλά και κάθε μέρα να βάζεις πάντα θα υπάρξει η μέρα που θα ξεχαστείς και αν δεν χτυπήσει το αλάρμ θα πέσεις και εσύ κάτω και η μηχανή πάνω σου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • teovasiliadis81
    1
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Μάπα το καρπούζι! Χτυπάει δίχως λόγω και αιτία! Κόντεψα να φάω ξύλο από τους γείτονες! Επίσης ξεβάφει πολύ εύκολα από τον ήλιο! Δε θα το ξανααγόραζα! Ούτε 4 μήνες δε το έχω! Μη πετάτε τα λεφτά σας!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikos_skaperdas

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    πολυ καλο και ποιοτικο προϊόν , μετα απο 2 μηνες καθημερινης χρησης δεν υπαρχει κανενα προβλημα , δεν ειναι τοσο ευαισθητο οσο ενα της kovix αλλα δεν εχει καμια περιπτωση false alarm οπως το kovix που βαραγε και στο ασχετο πολλες φορες ... το συνιστω ανεπιφυλακτα...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Παρά πολύ καλό. Δυνατή σειρήνα και γενικά φαίνεται ποιοτικό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη