- Σαν αφέψημα: Βράζουμε για 2-3 λεπτά 50 γραμμάρια σε ένα λίτρο νερό. Το βγάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε όπως είναι για 20 λεπτά. Ύστερα το βάζουμε σε ένα μπουκάλι και πίνουμε όποτε θέλουμε.
- Σαν έγχυμα: Βάζουμε 2-3 κουταλιές φύλλα και σπόρους σε ένα φλιτζάνι νερό για 10 λεπτά. Το πίνουμε σε έως 3 δόσεις από 2 κουταλιές της σούπας κάθε μέρα μεταξύ γευμάτων. Χρησιμοποιείται σε σαλάτες, γιαούρτι ή στο αγαπημένο σας ρόφημα.