Dewalt Extreme Τρυπάνι Φτερού με Εξάγωνο Στέλεχος για Ξύλο 14mm
Τρυπάνια

Dewalt Extreme Τρυπάνι Φτερού με Εξάγωνο Στέλεχος για Ξύλο 14mmΚωδικός: 18623195

Το Dewalt Extreme τρυπάνι φτερού κατάλληλο για ταχεία διάνοιξη οπών σε φυσικό σκληρό και μαλακό ξύλο, νοβοπάν και άλλα τεχνητά υλικά. Επίσης είναι ιδανικό για για κλειδαριές, μόρσα, ηλεκτρικές και

Δες όλη την περιγραφή

Το Dewalt Extreme τρυπάνι φτερού κατάλληλο για ταχεία διάνοιξη οπών σε φυσικό σκληρό και μαλακό ξύλο, νοβοπάν και άλλα τεχνητά υλικά. Επίσης είναι ιδανικό για για κλειδαριές, μόρσα, ηλεκτρικές και υδραυλικές εργασίες. Eίναι πολύ παχύ, ανθεκτικό χαλύβδινο στέλεχος για εξαιρετική αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Δες όλη την περιγραφή
3,30
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 3,30 €

Περιγραφή

Το Dewalt Extreme τρυπάνι φτερού κατάλληλο για ταχεία διάνοιξη οπών σε φυσικό σκληρό και μαλακό ξύλο, νοβοπάν και άλλα τεχνητά υλικά. Επίσης είναι ιδανικό για για κλειδαριές, μόρσα, ηλεκτρικές και υδραυλικές εργασίες. Eίναι πολύ παχύ, ανθεκτικό χαλύβδινο στέλεχος για εξαιρετική αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Έχει φάλτσα εξωτερικά σπειρώματα κοπής για καθαρές οπές και κεντρικό επίπεδο σημείο με βελτιωμένο σχεδιασμό για γρηγορότερη εισχώρηση στο υλικό και αυξημένη ταχύτητα διάτρησης.

Κατασκευαστής

Dewalt

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
DT4765

Χαρακτηριστικά

Υλικό Διάτρησης
Ξύλο
Σχήμα Κεφαλής
Φτερού
Στέλεχος Τρυπανιού
Εξάγωνο
Σετ με Μύτες
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ

Διαστάσεις

Διάμετρος
14 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη