CoolerMaster Masterbox NR400 Without ODD Gaming Mini Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Γκρι
Κουτιά Υπολογιστών

CoolerMaster Masterbox NR400 Without ODD Gaming Mini Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΓκριΚωδικός: 18825960

Η απλότητα στην αισθητική σπάνια αντανακλά την πολυπλοκότητα στο σχεδιασμό. Το χαρακτηριστικό Fine Mesh του Cooler Master εκτείνεται σε ολόκληρο τον μπροστινό πίνακα για ανοιχτή ροή αέρα, συνθέτει τη

Δες όλη την περιγραφή

Η απλότητα στην αισθητική σπάνια αντανακλά την πολυπλοκότητα στο σχεδιασμό. Το χαρακτηριστικό Fine Mesh του Cooler Master εκτείνεται σε ολόκληρο τον μπροστινό πίνακα για ανοιχτή ροή αέρα, συνθέτει τη δομή της θήκης και προσθέτει ακαμψία στη συνολική κατασκευή του.

Δες όλη την περιγραφή
101,70
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Πέμ, 03 Οκτ
+17,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 70,64 €

Περιγραφή

Η απλότητα στην αισθητική σπάνια αντανακλά την πολυπλοκότητα στο σχεδιασμό. Το χαρακτηριστικό Fine Mesh του Cooler Master εκτείνεται σε ολόκληρο τον μπροστινό πίνακα για ανοιχτή ροή αέρα, συνθέτει τη δομή της θήκης και προσθέτει ακαμψία στη συνολική κατασκευή του. Σχεδιασμένο σχολαστικά για ανεμπόδιστη ροή αέρα, το MasterBox NR400 εφαρμόζει τολμηρή απόδοση σε έναν καθαρό και απλό σχεδιασμό.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί η κατασκευή του είναι ποιοτική και ο αέρας διαχέεται εύκολα (air flow).

Το MasterBox NR400 είναι ένα καθαρό και απλό σχέδιο που εστιάζει στην απόδοση ροής αέρα. Ένα λεπτό πλέγμα μονής στρώσης αποτελεί ολόκληρο το μπροστινό πάνελ, επιτυγχάνοντας αποτελεσματική ροή αέρα ενώ λειτουργεί και ως φίλτρο σκόνης.

Το πλαϊνό πάνελ από σκληρυμένο γυαλί προσαρμόζεται πλήρως στο σασί, τοποθετημένο με ασφάλεια και διακριτικότητα με ένα σύστημα γλωττίδων και βιδών.

Κατασκευαστής

CoolerMaster

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Γκρι
Μέγεθος
Mini Tower
Συμβατές Μητρικές
Mini ITX, Micro ATX

Διαστάσεις

Ύψος
411 mm
Πλάτος
210 mm
Βάθος
411 mm
Μέγιστο Μήκος Κάρτας Γραφικών
346 mm
Μέγιστο Ύψος Ψύκτρας Επεξεργαστή
166 mm

Θέσεις Συσκευών

Εσωτερικές Θύρες 3.5''
4
Εσωτερικές Θύρες 2.5''
4

Θέσεις Ανεμιστήρων

Μπροστινές Θέσεις
2
Πίσω Θέσεις
1
Άνω Θέσεις
1

Υποστήριξη Υδρόψυξης

Θέση Ψυγείου
Άνω, Μπροστά, Πίσω

Δυνατότητες

Συνδεσιμότητα
Audio, Microphone, USB 3.0
Πρόσθετα
Πλαϊνό Παράθυρο
Gaming
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • manthost
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν, το αγόρασα 54 ευρώ και μαζί με ένα Corsair tx 550 στα 66 ευρώ το συνολικό κόστος έφτασε στα 120. Εκτιμώ ότι είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς, καθώς μιλάμε για ένα ποιοτικοτατο κουτί στα υλικά κατασκευής του, που έρχεται με 2 προεγκατεστημενα φανς, μέτριας ποιότητας μεν απολύτως λειτουργικων δε κι ένα gold plus τροφοδοτικό.

    Το στήσιμο του δεν είναι τόσο άνετο για έναν αρχάριο όπως εγώ. Θέλει προσοχή η σειρά που θα συνδεθεί το καθετί, καθώς ο χωρος που θα είναι διαθέσιμος για τα χέρια σας είναι αισθητά μικρότερος από αυτόν που έχετε συνηθίσει. Θα συμβούλευα να αγοράσετε τουλάχιστον semi modular τροφοδοτικό για να ταλαιπωρηθειτε λιγότερο στο στήσιμο.

    Στο εσωτερικό, οριακά αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα, χωράει ψυκτρα cooler master 212x, με τις κάρτες γραφικών δεν βλέπω να υπάρχει θέμα μεγέθους, εν γένει ακόμη και για mid range built μοιάζει ιδανικό. Δεν έχει χώρο για πολλούς σκληρούς, ωστόσο ας μην ξεχνάμε ότι στα σύγχρονα build's χρησιμοποιούμε nvme δίσκους για αποθήκευση

    Από εκεί και πέρα το τζάμι του είναι άψογο, το υλικό κατασκευής μεταλλικό χωρίς ατέλειες, εμφανισιακά είναι πανέμορφο, το μέγεθος λειτουργικό και η αίσθηση που γενικότερα αποκομίζεις είναι πως η εταιρεία, έκανε ένα βήμα μπροστά στην ποιότητα, χωρίς να φεύγει η τιμή του στα ύψη. Άξιζει η αγορά του, μια σίγουρα vfm επιλογή

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χώρος
    • Cable management
    • Μέτριος θόρυβος
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Narek_O_
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Air Flow: Δεν μπορώ να σκεφτώ με ποιον τρόπο θα μπορούσε ένα κουτί να έχει καλύτερη ροή αέρα.
    Φιλτράρισμα σκόνης: Το έχω λίγες μέρες και η σκόνη στη σχάρα μπροστά στον χαμηλών κιόλας στροφών ανεμηστήρα είναι πολύ παραπάνω από εμφανής. Αυτό δείχνει ότι το φιλτράρισμα λειτουργεί μια χαρά και φυσικά η σχάρα καθαρίζεται πολύ πιο εύκολα από τα εσωτερικά του πύργου.
    Όψη: Προσωπικά δεν έχω δει πιο όμορφο κουτί.
    Ποιότητα κατασκευής: Εξαιρετική μεταλλική κατασκευή, ενώ μεγάλο ρόλο παίζει και το παχύ Tempered Glass που σε αντίθεση με τα πλαστικά πλαϊνά παράθυρα που έχουν πολλά άλλα κουτιά, δεν γρατζουνίζεται καθόλου εύκολα.
    Θόρυβος... Ok, δεν ξέρω πόσο συχνό είναι να έχεις τόσο καλό Air Flow και να κόβεις και τον θόρυβο που κάνουν τα εξαρτήματα, αλλά αυτό το κουτί δεν τα πετυχαίνει και τα δύο αυτά. Αν έχεις πολλαπλούς δίσκους και ανεμηστήρες που είναι έστω λίγο θορυβώδεις, θα τα ακούς. Δεν κόβει σχεδόν καθόλου τον θόρυβο.
    Συμπεριλαμβανόμενοι ανεμηστήρες: Είναι οι ίδιοι που έχει και το Q300L. Δεν είναι κακοί αλλά αν θέλετε αθόρυβο build πρέπει να τους αλλάξετε.
    Χωρητικότητα: 4 θέσεις για δίσκους SSD/HDD 2.5" και 3 θέσεις για 3.5" (4 για την έκδοση με ODD). Τι παραπάνω να ζητήσεις κανείς από ένα MicroATX Κουτί? Ακούστε τώρα μυστικό: Ακριβώς μπροστά από τη ραφιέρα των δίσκων στο κατω μέρος, έχει ένα κενό για να μπορεί να λειτουργεί αποδοστικά ο κάτω ανεμηστήρας, αν μπει. Εκεί λοιπόν χωράει ακριβώς και ένας τέταρτος δίσκος 3.5" βαλμένος στο πλάι θα φαίνεται λίγο από μπροστά πίσω από το μεταλλικό πλέγμα-φίλτρο) αλλά αυτό δε με ενοχλεί, αντιθέτως μου αρέσει πολυ) και κάθεται και αρκετά σταθερά. Απλά αν το χρησιμοποιήσετε αυτό το τιπ κόψτε και βάλτε από κάτω μια λωρίδα από κάποιο είδος αφρολέξ γιατί δεν είναι 100% flat η μεταλλική επιφάνεια από κάτω και ίσως αν δεν μπει κάτι να μην είναι και ότι καλύτερο μακροπρόθεσμα για την υγεία του δίσκου.

    Γενικά το συνιστώ. Το μόνο κουτί που από την λίγη εμπειρία μου με καλά κουτιά μου αρέσει περισσότερο (για άλλους λόγους) αν και χάνει πολύ σε δύο σημαντικά σημεία (ελάχιστες θεσεις δίσκων και πλαστικό πλαϊνό παράθυρο) είναι το Q300L.

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikitas Nosis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετα καλο και ευρυχωρο κουτι, στα θετικα του ειναι το εξαιρετικο airflow, οι χωροι που εχει, η ποιοτητα κατασκευης του και τελος το οτι ειναι minimal αρα και ομορφο για τα δικα μου γουστα. Στα αρνητικα του ειναι το οτι δεν εχει φιλτρο μπροστα οποτε ανα δυο μερες θα μαζευει σκονη απ εξω ( διορθωνεται με την αγορα φιλτρου) και τελος οτι δεν ειναι τοσο αθορυβο μιας και μπροστα ειναι mesh , αυτο λυνεται ευκολα απο το bios της μητρικης σεταροντας τα rpm των φαν. Στην φωτογραφια μπορει να δει κανεις οτι με full wired τροφοδοτικο 2 hdd και extension cables εχω καταφερει να κανω αρκετα καλο cable management χωρις να κουραστω καθολου. Γενικα ειναι αρκετα vfm σαν κουτι και δεν μπορω να καταλαβω πως δεν το εχουν αγορασει περισσοτερα ατομα.

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Intellence
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Κατ'αρχάς στην φωτό εμφανίζεται με θέση για DVD (5,25) εξωτερικά κάτι που δεν ισχύει για αυτό το μοντέλο αλλά για το CoolerMaster Masterbox NR400 ODD. Η ποιότητα βαφής είναι αξιόλογη και δεν θα βρείς άγριες επιφάνειες ή κακής ποιότητας κοπές ή χαράξεις στις μεταλλικές επιφάνειες. Τα πλαστικά είναι αρκετά ανθεκτικά κα ιδεν έχουν αποκλίσεις χρωμάτων που εντοπίζονται με απλούς φωτισμούς. Περιλαμβάνει 2x120mm Fans, (οχι τα ιδια όμως) τα οποία δεν περιλαμβάνουν φωτισμό. Μέτρια τα fans που περιλαμβάνει ως προς την ικανότητά τους να μεταφέρουν αέρα αν και ολοκληρη η εμπρός επιφάνεια είναι διάτρητη. Έχει μεγάλο μαγνητικό φίλτρο στην πάνω πλευρά και φτηνό σκέτο μικρό (120) στην κάτω πλευρά στην θέση του τροφοδοτικού. Η θέση για το DVD (5,25) υπάρχει στην μέσα πλευρά γιατι λογικά χρησιμοποιήθηκε το ίδιο κουτί και για τις δυο εκδόσεις για μειωση διαχειριστικού κόστους. Η διαφανής πλευρά περιλαμβάνει Τζάμι και όχι ακρυλικό με τίμια στήριξη. Γεικά είναι απλά τίμιο κουτί που όμως δεν μπορεί να διακαιολογήσει τιμή άνω των 65€. Για micro-atx και ΙΤΧ motherboards ολα κυλάνε ομαλά κατά την συναρμολόγηση. Αν αρκείσαι σε 1xSSD, 1xHDD και τουλάχιστον Semi-Modular τροφοδοτικό είσαι άνετος. Με ATX motherboard και κάτι παραπάνω από 1xHDD δισκους (πχ Cable Extensions) αρχίζουν τα προβλήματα του να χωρέσεις τα πάντα μέσα.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Χώρος
    • Cable management
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Del56
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Να σημειωθεί ότι αυτή η εκδοχή του κουτιού ΔΕΝ δέχεται 5.25" μπροστά, άρα και το μπροστινό πάνελ είναι μονοκόμματο και δεν έχει το παραλληλόγραμμο άνοιγμα πάνω.

    Απίστευτο κουτί. Κατασκευή αποκλειστικά από ατσάλι και τζάμι στο πλάι.

    Το μπροστινό πάνελ παίρνει τρεις 120mm ανεμιστήρες (δέχεται και δύο 140 αλλά είναι εμφανές ότι ο σκοπός είναι να μπουν 120άρηδες) και είναι όλο μεταλλικό mesh. Επάνω δέχεται δύο 120 ή 140 (όπου ταιριάζουν γάντι οι 140) με αφαιρούμενο μαγνητικό φίλτρο άμα τους χρησιμοποιείτε για intake και πίσω έναν 120mm με ρυθμιζόμενο ύψος για να τον ευθυγραμμίσετε με την εκάστοτε ψύκτρα. Από αερόψυξη δέχεται μέχρι και 165mm σε ύψος - Εγώ τρέχω μια Hyper 212 Black Edition.

    Δέχεται δύο 2.5" δίσκους επάνω στο PSU shroud με κενά πίσω για κρυφή σύνδεση καλωδίων και άλλους δύο πίσω από το motherboard tray. Για όλους τους δίσκους 2.5" έρχονται ειδικά λαστιχάκια και βίδες για να μονταριστούν στο κουτί χωρίς εργαλεία και να περιορίζονται οι δονήσεις από τυχόν 2.5" HDDs. Ο κάτω χώρος για το τροφοδοτικό συμπεριλαμβάνει και ένα αφαιρούμενο HDD cage που κρατάει μέχρι και τρεις 3.5" HDD, όπου οι δύο μπαίνουν συρταρωτά και ο τρίτος βιδώνεται στην κορυφή (Συνολικά μέχρι και 7 δίσκοι λοιπόν, τέσσερις 2.5" και τρεις 3.5"). Το κλουβί αυτό έχει τρεις θέσεις για να υπάρχει επιλογή μεταξύ επιπλέον χώρου για τα καλώδια ή υποστήριξης μέχρι και 240mm radiator σε push-pull μπροστά. Αν και έχει mounts για τρεις 120άρηδες ανεμιστήρες μπροστά, δεν χωράει το αντίστοιχο radiator. Σε περίπτωση που όντως κάνετε push-pull υδρόψυξη, χωράει κάρτα γραφικών γύρω στα 250mm.

    Τα πλαϊνά κενά για σύνδεση καλωδίων στη μητρική έχουν λαστιχένιο κάλυμμα για να συμμαζεύονται λίγο πιο όμορφα τα καλώδια. Εννοείται πως υπάρχει κενό για το καλώδιο ρεύματος του CPU πάνω αριστερά συν άλλο ένα άνοιγμα λίγο πιο δεξιά, τα οποία δεν έχουν λαστιχένιο κάλυμμα. Οι ανεμιστήρες που μπαίνουν μπροστά χαίρουν ενός κενού για πέρασμα καλωδίων που το κρύβει η μαύρη ρίγα του μπροστινού πάνελ ώστε να μην φαίνονται ούτε εκεί καλώδια. Επίσης υπάρχει παρόμοιο κενό που κρύβεται από το radiator άμα το στήσετε σε push-pull για να κρυφτούν και τα καλώδια από τους μέσα ανεμιστήρες. Υπάρχουν σημεία για να δέσετε τα καλώδια με zip ties ή απλά δεματικά σε αρκετά μέρη.Ο χώρος που απομένει στα ανοίγματα του κουτιού τα οποία καλύπτει το τροφοδοτικό μετά την εγκατάσταση είναι εντυπωσιακά επαρκής ακόμη και για το καλώδιο της κάρτας γραφικών. Εννοείται ότι το τροφοδοτικό έχει δικό του φίλτρο και μπορεί να τοποθετηθεί μόνο με τον ανεμιστήρα κάτω για να το χρησιμοποιήσει - Από επάνω υπάρχει μέταλλο.

    Ουσιαστικά δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από αυτό το κουτί. Το μοναδικό καλώδιο που δεν κάθεται απολύτως τέλεια είναι αυτό της κάρτας γραφικών, και πάλι όμως έχει μια πολύ καλή λύση για να το χειριστείτε. Σε αυτό το κουτί έχω καταφέρει το καθαρότερο cable management που έχω κάνει σε κάποιο PC από τα 7 που έχω χτίσει. Το τελικό αποτέλεσμα: http://imgur.com/a/VfIAikj

    Στα χρήματά του πιστεύω δεν θα βρείτε καλύτερο κουτί ούτε από πρακτικότητα, ούτε από airflow. Με όλους τους ανεμιστήρες στην ελάχιστη ταχύτητα, από τα κενά του κουτιού βγαίνει αεράκι. 10/10 για σχεδιασμό, εμφάνιση, airflow, cable management, συμβατότητα και πλήθος επιλογών. Το προτείνω τυφλά.

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tanasen81
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το πήρα σε τιμή ευκαιρίας 55,65€ με τα μεταφορικά. Τα 70+ που το δίνουν κανονικά είναι κάπως τσιμπημένη τιμή. Είναι πολύ καλή επιλογή για κάποιον που θέλει ένα ποιοτικό και minimal σε σχεδίαση micro tower, με πολύ καλό airflow λόγω mesh front panel. Έρχεται με 2 120χιλ. ανεμιστήρες και tempered glass side panel. Παρόλο το μικρό του μέγεθος έχει άπλετο χώρο μέσα ενώ πίσω έχει επίσης πολύ χώρο για cable management και πληθώρα επιλογών για να κρύψεις τα καλώδια του τροφοδοτικού και των δίσκων. Η ποιότητα κατασκευής συγκρίνεται άνετα με κουτιά που κοστίζουν τα διπλάσια.

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

CoolerMaster Masterbox NR400 Without ODD Gaming Mini Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΓκριCoolerMaster Masterbox NR400 Without ODD Gaming Mini Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΓκριCoolerMaster MasterBox Q300L Mini Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροCoolerMaster MasterBox Q300L Mini Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροDeepcool Macube 110 Mini Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροDeepcool Macube 110 Mini Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροAsus A21 Mini Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροAsus A21 Mini Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροCorsair 4000D Airflow Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροCorsair 4000D Airflow Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Μαύρο
από 70,64 €από 58,23 €από 64,15 €από 54,77 €από 84,50 €
ΚατασκευαστήςCoolerMasterCoolerMasterDeepcoolAsusCorsair
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΜέγεθοςMini TowerMini TowerMini TowerMini TowerMidi Tower
Περισσότερα χαρακτηριστικά