CoolerMaster Masterbox NR600 Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Γκρι
Κουτιά Υπολογιστών

CoolerMaster Masterbox NR600 Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΓκριΚωδικός: 18826013

Η απλότητα στην αισθητική σπάνια αντανακλά την πολυπλοκότητα στο σχεδιασμό. Το χαρακτηριστικό Fine Mesh του Cooler Master εκτείνεται σε ολόκληρο τον μπροστινό πίνακα για ανοιχτή ροή αέρα, συνθέτει τη

Δες όλη την περιγραφή

Η απλότητα στην αισθητική σπάνια αντανακλά την πολυπλοκότητα στο σχεδιασμό. Το χαρακτηριστικό Fine Mesh του Cooler Master εκτείνεται σε ολόκληρο τον μπροστινό πίνακα για ανοιχτή ροή αέρα, συνθέτει τη δομή της θήκης και προσθέτει ακαμψία στη συνολική κατασκευή του.

Δες όλη την περιγραφή
109,62
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Πέμ, 03 Οκτ
+26,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 109,62 €

Περιγραφή

Η απλότητα στην αισθητική σπάνια αντανακλά την πολυπλοκότητα στο σχεδιασμό. Το χαρακτηριστικό Fine Mesh του Cooler Master εκτείνεται σε ολόκληρο τον μπροστινό πίνακα για ανοιχτή ροή αέρα, συνθέτει τη δομή της θήκης και προσθέτει ακαμψία στη συνολική κατασκευή του. Σχεδιασμένο σχολαστικά για ανεμπόδιστη ροή αέρα, το MasterBox NR600 εφαρμόζει τολμηρή απόδοση σε έναν καθαρό και απλό σχεδιασμό.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί ο αέρας διαχέεται εύκολα (air flow).

Το MasterBox NR600 είναι ένα καθαρό και απλό σχέδιο που εστιάζει στην απόδοση ροής αέρα. Ένα λεπτό πλέγμα μονής στρώσης αποτελεί ολόκληρο το μπροστινό πάνελ, επιτυγχάνοντας αποτελεσματική ροή αέρα ενώ λειτουργεί και ως φίλτρο σκόνης.

Το πλαϊνό πάνελ από σκληρυμένο γυαλί προσαρμόζεται πλήρως στο σασί, τοποθετημένο με ασφάλεια και διακριτικότητα με ένα σύστημα γλωττίδων και βιδών.

Κατασκευαστής

CoolerMaster

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Γκρι
Μέγεθος
Midi Tower
Συμβατές Μητρικές
ATX, Mini ITX, Micro ATX

Διαστάσεις

Ύψος
473 mm
Πλάτος
209 mm
Βάθος
478 mm
Μέγιστο Μήκος Κάρτας Γραφικών
410 mm
Μέγιστο Ύψος Ψύκτρας Επεξεργαστή
166 mm

Θέσεις Συσκευών

Eξωτερικές Θύρες 5.25"
1
Εσωτερικές Θύρες 3.5''
4
Εσωτερικές Θύρες 2.5''
5

Θέσεις Ανεμιστήρων

Μπροστινές Θέσεις
3
Πίσω Θέσεις
1
Άνω Θέσεις
2

Υποστήριξη Υδρόψυξης

Θέση Ψυγείου
Άνω, Μπροστά, Πίσω

Δυνατότητες

Συνδεσιμότητα
Audio, Microphone, USB 3.0
Πρόσθετα
Πλαϊνό Παράθυρο
Gaming
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Ένα όμορφο κουτί με λιτή σχεδίαση και καθαρές γραμμές. Είναι μαύρο και όχι γκρι όπως φαίνεται στις περισσότερες φωτογραφίες. Ταιριάζει σε κάθε χώρο και θα ήταν ακόμα καλύτερο αν υπήρχε η επιλογή αντί για διάφανο πλευρικό πάνελ (από κρύσταλλο), μέταλλο για μια πιο "σοβαρή" εμφάνιση χωρίς φωτάκια και άλλα "χριστουγεννιάτικα" εφέ. Αλλά πλέον δύσκολα βρίσκει κανείς τέτοια κουτιά χωρίς διάφανα πλευρά και LED, γιατί οι κατασκευαστές (και η CoolerMaster) θεωρεί πως είμαστε όλοι gamers. Όσον αφορά το NR600 (και το μικρότερο αδελφάκι του, το NR400) η πρόσοψη από διάτρητη λαμαρίνα παίζει το ρόλο φίλτρου σκόνης, αφήνοντας το φως από τα φωτάκια που θα το στολίσουν να διαχέεται. Με αυτό τον τρόπο έχετε ένα πολύ καλό airflow, ειδικά αν προστεθεί και tower cooler στον επεξεργαστή. Υπολογίστε κατά την αγορά πως οι παρεχόμενοι ανεμιστήρες πάνε στην ανακύκλωση με το που θα ανοίξετε τη συσκευασία. Τίποτα ιδιαίτερο, και δεν ξέρω γιατί ακόμα η CoolerMaster βάζει 3pin και όχι PWM ανεμιστήρες. Όπως επίσης γιατί έκοψαν και το Beeper ή Buzzer μητρικής που συνόδευε τα κουτιά της. Μερικές μικροατέλειες στη βαφή υπάρχουν (ευτυχώς στο εσωτερικό μόνο). Τα συνοδευτικά αξεσουάρ (βίδες κλπ) είναι όλα χύμα σε μια σακούλα. Γενικά στη συνολική προσπάθεια μείωσης του κόστους (1-2 ευρώ αν το υπολογίσεις) έχουν γίνει αρκετές περικοπές που ευτυχώς δεν είναι λόγος να μην το επιλέξετε για το νέο σας σύστημα (ή για να μεταφέρετε παλαιότερο σε νέο κουτί για καλύτερη εμφάνιση και airflow).
    Τέλος, το NR600 και NR400 είναι αδελφά κουτιά με τα Silencio S600 και S400 αντίστοιχα. Η διαφορές είναι πως τα Silencio είναι πιο ήσυχα, ηχομονωμένα, με 2 ανεμιστήρες Silencio FP120 PWM αλλά όχι το ίδιο airflow.

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • oRaboo
    5
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Υπήρχε μία δυσκολία με την εισαγωγή του προφοδοτικού και το κόυμπομα των καλωδίων του (έχω full modular power supply). Είναι λίγο στενώ στην πάνω μεριά της μητρικής με αποτέλεσμα να δυσκολεύει την εισαγωγή καλωδίων ειδικά εάν έχεις πάνω ανεμιστήρα. Παραταύτα και η 2 περιπτώσεις μπορουν διευθετιθούν με λίγη επιμονή.

    • Αθόρυβο
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • +Hyperion+
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    CoolerMaster Masterbox NR600 (No ODD)
    Aγοράστηκε πριν 1-1,5 χρόνο στα 72 ευρώ (μαζί με τις χρεώσεις μεταφορικών&αντικαταβολής).

    Το επέλεξα για το καλό και εν δυνάμει άψογο (+1fan) airflow σε σχέση με το κόστος του με βάση τις κριτικές που είδα (Ενδεικτικά οι τιμές της ροής του αέρα που είχε καταγράψει ο Steve Burke "γνωστός" και ως Gamers Nexus με για το συγκεκριμένο μοντέλο με ένα επιπλέον fan-case το κατατάσσουν αρκετά ψηλά έως και σήμερα στην συγκεκριμένη λίστα της βάσης δεδομένων που διατηρεί σε σχέση με ακριβότερα ή και νεότερα μοντέλα.

    Ποιότητα Κατασκευής:
    Καλή. Χάλυβας, Tempered glass και case-mesh πλέγμα από χάλυβα πλαισιωμένο από πλαστικό.
    Στιβαρό και σχετικά βαρύ. Στην περίπτωση μου δεν τρίζει, το tempered glass επάνω στο case εφαρμόζει άψογα και γενικότερα δεν βρήκα κάποιο άλλο μικροψεγάδι.

    Cable Management:
    Σχετικά καλό αλλά σίγουρα υπάρχουν και πολύ καλύτερα.
    Παρ' όλα αυτά, αν και σχετικά αρχάριος δεν αντιμετώπισα κάποιο σοβαρό πρόβλημα με την διαχείριση των καλωδίων με full wired τροφοδοτικό και 2 SSDs.

    Θετικά:
    Πολύ καλό airflow.
    Με προσθήκη ενός case fan (120 mm) το airflow γίνεται αποτελεσματικότερο σε σχέση με ακριβότερα cases.

    Αρνητικά:
    H είσοδος του κλωβού που τοποθετείται το τροφοδοτικό θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερη.
    Το φιλτράρισμα της σκόνης είναι μέτριο.

    [UPDATED]
    Πέρα από τους 2 ανεμιστήρες που προυπήρχαν στο case, τoποποθέτησα και έναν επιπλέον κατευθυντικό (Noctua NF-S12A chromax.black.swap) στο πάνω εμπρόσθιο slot σύμφωνα με την προτροπή της Cooler Master. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει η θερμοκρασία κατά 2°C στην GPU και η πτώση να γίνει ακόμη πιο αιθητή στην επεξεργαστή, καθώς τώρα (εκτός από το μεσαίο μπροστικό stock fan που εισάγει γενικά αέρα) υπάρχουν 2 ευθυγραμισμένα fans (1 μπροστα πάνω & ένα πίσω) τα οποία δημιουργούν ένα ισχυρότερο και πιό συμπαγές ρεύμα το οποίο περνά κυρίως από τις ram και την stock ψύκτρα του CPU. H όποια περίσσεια αέρα (την οποία δεν μπορεί να απόμακρύνει ο πίσω stock fan του NR600) να απομακρύνεται κυρίως από το πίσω μέρος exaust στο πάνω μέρος του κουτίου.

    Τίμιο για τα λεφτά του.

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Majihandys
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Mesh από μπροστά + tempered glass = συνταγή για επιτυχία.
    Το κουτί έχει πολύ καλό σχεδιασμό για ψύξη και αρκετό χώρο για cable management από πίσω. Έχει φίλτρα σκόνης και το mesh από μπροστά είναι άψογο στο φιλτράρισμα σκόνης. Τα ποδαράκια είναι μαλακά για απορόφηση κραδασμών και αρκετά ψηλά ώστε να παρέχει αρκετό αέρα στο τροφοδοτικό.

    Δυστυχώς έχει και κάποια αρνητικά στοιχεία.
    Η τοποθέτηση του τροφοδοτικού είναι αρκετά δύσκολη, και γίνεται χειρότερη όσο μεγαλύτερο είναι το τροφοδοτικό. Αν έχετε modular τροφοδοτικό, συνδέστε τα καλώδια πριν την τοποθέτηση.
    Το drive cage για HDD 3.5" που βρίσκεται κρυμμένο κάτω δεν αφερείται. Το σύστημα κουμπώματος δεν αποροφά κραδασμούς, οπότε οι δονήσεις μεταφέρονται σε όλο το κουτί με αποτέλεσμα υπερβολικό θόρυβο.
    Προσφέρει ένα σετ πλαστικών βιδών απορόφησης κραδασμών για ανεμιστήρες παρόλο που το κουτί υποστήρηζει εως 6 ανεμιστήρες 120mm.
    Οι θέσεις δίσκων 2.5" μπροστά απαιτούν είτε καλώδια τροφοδοσίας με αρκετό μήκος, είτε extenders. Ειδάλως ξεχάστε τες.
    Το κουτί ισχυρίζεται υποστήριξη 2 140mm ανεμιστήρων μπροστά, αλλά οι τρύπες(για τον ανεμιστήρα, όχι τις βίδες!) δεν είναι αρκετά μεγάλες. Εκτός και αν έχετε όρεξη για μοντάρισμα, καλύτερα να προτιμήσετε 120mm.

    Παρά τα αρνητικά (κουσούρια που εύκολα αγνοούνται ή παρακάμπτονται), στα ~80€ (με μεταφορικά) δεν υπάρχει καλύτερη λύση από αύτο το κουτί.

    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χώρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikos_k58
    3
    1 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κουτί είναι όμορφο αλλά αν έχεις πολλούς σκληρούς δίσκους θα συναντήσεις προβλήματα στο cable management και στη διαρύθμιση γιατί δεν έχει τα παραδοσιακά disk bay και οι δίσκοι μπαίνουν κρεμαστοί εδώ και εκεί.

    Επίσης σαν κατασκευή δεν είναι πολύ συμπαγές και τρίζει είτε όταν ανεβάζει στροφές το CPU fan είτε όταν δουλεύει το HDD.

    Τελικά, εκτός από ομορφιά δεν ξέρω τι προσφέρει αυτό το κουτί σε σχάση με κάποιο φθηνότερο.

    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χώρος
    • Cable management
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

CoolerMaster Masterbox NR600 Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΓκριCoolerMaster Masterbox NR600 Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΓκριCoolerMaster Masterbox NR600 ODD Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΓκριCoolerMaster Masterbox NR600 ODD Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΓκριCorsair 4000D Airflow Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροCorsair 4000D Airflow Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροNZXT H7 Flow (2022) Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Matte BlackNZXT H7 Flow (2022) Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Matte BlackCorsair 4000D RGB Airflow Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροCorsair 4000D RGB Airflow Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Μαύρο
από 109,62 €από 93,00 €από 84,50 €από 165,46 €από 199,49 €
ΚατασκευαστήςCoolerMasterCoolerMasterCorsairNZXTCorsair
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΜέγεθοςMidi TowerMidi TowerMidi TowerMidi TowerMidi Tower
Περισσότερα χαρακτηριστικά