Ζακ: Society doesn't Fit Me But My Little Black Dress Does
Βιβλία Τέχνης

Ζακ: Society doesn't Fit Me But My Little Black Dress DoesΚωδικός: 18979689

Οι Εκδόσεις Το Ροδακιό παρουσιάζουν το βιβλίο "Zακ/Zackie Oh" που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019 ως συνέκδοση με την Στέγη Γραμμάτων του Ιδρύματος Ωνάση. Ένα βιβλίο για την τόλμη, την ελευθερία και...

Δες όλη την περιγραφή

Οι Εκδόσεις Το Ροδακιό παρουσιάζουν το βιβλίο "Zακ/Zackie Oh" που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019 ως συνέκδοση με την Στέγη Γραμμάτων του Ιδρύματος Ωνάση. Ένα βιβλίο για την τόλμη, την ελευθερία και την αγάπη με κείμενα του Ζακ Κωστόπουλου και πρόλογο του αδελφού του Νίκου. Ένα σχέδιο που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια από τον Ζακ Κωστόπουλο, τη δημοσιογράφο...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Ζακ Κωστόπουλος
  • Εκδότης: Το Ροδακιό
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2019
  • Αριθμός σελίδων: 132
  • Κωδικός ISBN-13: 9786185248550
  • Διαστάσεις: 14×21
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 11,13 €

Περιγραφή

Οι Εκδόσεις Το Ροδακιό παρουσιάζουν το βιβλίο "Zακ/Zackie Oh" που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019 ως συνέκδοση με την Στέγη Γραμμάτων του Ιδρύματος Ωνάση. Ένα βιβλίο για την τόλμη, την ελευθερία και την αγάπη με κείμενα του Ζακ Κωστόπουλου και πρόλογο του αδελφού του Νίκου. Ένα σχέδιο που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια από τον Ζακ Κωστόπουλο, τη δημοσιογράφο Μαρία Λούκα και τον φωτογράφο Αλέξανδρο Κατσή, σαν μία συρραφή λέξεων, σκέψεων και εικόνων για τη σημασία του να είμαστε διαφορετικοί.

Η Μαρία Λούκα έγραψε την εισαγωγή και ανθολόγησε τα κείμενα του Ζακ και ο Γιάννης Καρπούζης έγραψε τον επίλογο. Περιέχει 37 φωτογραφίες του Αλεξανδρου Κατσή και φωτογραφίες από το αρχείο της οικογένειας Κωστόπουλου.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μουσική
Γλώσσα
Αγγλικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
132
Έτος έκδοσης
2019
Διαστάσεις
14x21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη