Spirit of Gamer Pro Gaming Wired Gamepad για Switch Μαύρο
Gamepads

Spirit of Gamer Pro Gaming Wired Gamepad για Switch ΜαύροΚωδικός: 18991852

Αυτό το ενσύρματο Gamepad είναι ένα πραγματικό όπλο στη φαρέτρα σου με σκοπό να πάρεις το καλύτερο από τους αντιπάλους σου. Ο εργονομικός σχεδιασμός του προσφέρει ιδανική...

Δες όλη την περιγραφή

Αυτό το ενσύρματο Gamepad είναι ένα πραγματικό όπλο στη φαρέτρα σου με σκοπό να πάρεις το καλύτερο από τους αντιπάλους σου. Ο εργονομικός σχεδιασμός του προσφέρει ιδανική πρόσφυση με το χειριστήριο λαβής. Απόλαυσε το παιχνίδι με ένα καλώδιο 2,5 μέτρων που μπορείς να παίξεις σε μια άνετη απόσταση. Έχεις άμεση...

Δες όλη την περιγραφή
21,20
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 21,20 €

Περιγραφή

Αυτό το ενσύρματο Gamepad είναι ένα πραγματικό όπλο στη φαρέτρα σου με σκοπό να πάρεις το καλύτερο από τους αντιπάλους σου. Ο εργονομικός σχεδιασμός του προσφέρει ιδανική πρόσφυση με το χειριστήριο λαβής. Απόλαυσε το παιχνίδι με ένα καλώδιο 2,5 μέτρων που μπορείς να παίξεις σε μια άνετη απόσταση. Έχεις άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες όπως: μενού, στιγμιότυπο οθόνης και επίσης σε μια ειδική λειτουργία turbo. Οι αναλογικοί μοχλοί 360° είναι ασύμμετροι, δεν είναι ευθυγραμμισμένοι, γεγονός που προσφέρει επιπλέον άνεση.

Κατασκευαστής

Spirit of Gamer

Χαρακτηριστικά

Συμβατή Κονσόλα
Switch
Τρόπος Σύνδεσης
Ενσύρματο
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Konstantinosp99
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν είδα κάπου αξιολόγηση για το συγκεκριμένο χειριστήριο οπότε άς γράψω την δικιά μου. Παρότι γράφει ότι είναι για Nintendo Switch, μην σας ξεγελάει, είναι και για PC και λειτουργεί άψογα! Καταρχάς άς ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το χειριστήριο η κατασκευή του είναι πολύ ποιοτική και φαίνεται ότι είναι και ανθεκτική (μπορεί και να κάνω λάθος). Τα κουμπιά τους είναι εντάξει (για υπολογιστή δεν δουλεύει το κουμπί HOME, TURBO και ένα ακόμη πού μοιάζει σαν κύκλο καθώς δουλεύουν μόνο για Switch). Το πάτημα τους δεν είναι και ότι πιό αθόρυβο θα ακούσετε αλλά για αυτά τα λεφτά που είναι είναι ικανοποιητικά. το καλώδιο φτάνει μέχρι τα 2,5 μέτρα οπότε δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα. Να σημειώσω ότι είναι η πρώτη μου μέρα πού το δοκιμάζω οπότε ίσως μελλοντικά να γράψω περισσότερα άν μου παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Πάντως για πρώτη μέρα, είμαι πολύ ικανοποιημένος καθώς έπαιζα με χειριστήρια κάτω του μετρίου και ήθελα κάτι πιό μοντέρνο και έδωσα λίγο παραπάνω λεφτά. Πιστεύω πώς αξίζει τα λεφτά του 100%.

    • Άνεση
    • Πάτημα κουμπιών
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν