Vonyx Βραχίονας Μικροφώνου με Δαγκάνα και Καλώδιο XLR
Αξεσουάρ Μικροφώνων

Vonyx Βραχίονας Μικροφώνου με Δαγκάνα και Καλώδιο XLRΚωδικός: 19053587

VONYX 188.030 Επιτραπέζια βάση στήριξης τύπου "μπράτσου" με μέγγενη για επιτραπέζια στήριξη. Κατάλληλη για στήριξη μικροφώνων σε Studio, ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η βάση είναι πλήρως ρυθμιζόμενη και εύκολη στη τοποθέτηση. Διαθέτει ενσωματωμένο καλώδιο με έτοιμα άκρα XLR.

19,90
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 19,90 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
188.030
Τύπος
Arm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Το αγόρασα πριν 2 έτη.
    Με αρκετά βαρύ μικρόφωνο μέχρι το πρώτο χρόνο το άντεχε κανονικά. Έπειτα άρχισε να πέφτει σιγά σιγά και να μην το κρατάει καλά άλλα συνέχισε να κάνει τη δουλειά του.
    Τώρα χάλασε το καλώδιο του.

    Θα το ξαναπάρω γιατί για τα χρήματα του είναι αξιοπρεπέστατο.

    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Είναι όπως και στη φωτογραφία
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Λοιπόν. Ενώ είναι αρκετά καλή βάση, εμένα μετά από 1 μήνα χρήσης ένα συρματάκι στο καλόδιο XLR ξεκόλλησε και χρειάστηκε να το κολλήσω εγώ με εξάρτημα ηλεκτροκόλλησης. Ενώ για τα λεφτά της είναι καλούτσικη, θα σύστηνα να πάρετε μια πιο ακριβή που θα κρατήσει περισσότερο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tifoso0506

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλός βραχίονας. Δεν κάνει θόρυβο και στέκεται ακριβώς εκεί που το αφήνεις. Έχω βάλει πάνω το Elgato Wave 3 μαζί με shock mount και pop filter και είναι φουλ σταθερός. Ότι καλύτερο σε αυτή την τιμή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Papadopoulos1521936581
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Οι βραχίονες δεν αντέχουν σε βάρος τα πυκνωτικά μου (ElectroVoice RE20) με αποτέλεσμα να κατεβαίνουν αργά μέχρι να ακουμπήσουν το τραπέζι. Για πατέντα έκανα τράμπα τα ελατήρια και τώρα αν δεν τα ακουμπήσεις, κάθονται σε ένα νορμάλ ύψος.
    Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι οι βάσεις στήριξης που όσο σφιχτά και να τις σφίξω στο τραπέζι, τείνουν να κουνιούνται με κάθε swing-άρισμα των βραχίωνων με αποτέλεσμα να μπαλατζάρουν εκνευριστικά και στο τέλος να βγαίνουν. Στη φωτογραφία δείχνω πως έχω βάλει μέχρι και tire-ups τα οποία να τα τραβάνε προς το τραπέζι για εξτρά υποστήριξη αλλά είναι σαν να μην τα έβαλα. Οι βάσεις βγαίνουν ότι και να κάνω.
    Ο λόγος που δεν έκανα παράπονα στο κατάστημα είναι ότι λογικά η ποιότητα κατασκευής είναι ανάλογη του κόστους σε αυτή την περίπτωση οπότε καλύτερα δώστε κάποια χρήματα παραπάνω και πάρτε βάσεις της προκοπής. Πήρα 3 και πάνε τσάμπα. Όσο πλήρωσα για τις 3 έπρεπε να πληρώσω για την μία.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fiska4
    4
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετα καλο και στιβαρο για τα λεφτα του , το μονο του θεμα ειναι πως η βαση ειναι σχετικα για μικρου παχους τραπεζια-γραφεια (ειναι κατι που θελει προσοχη) με μεγιστο παχος τα 5,5 εκατοστα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    αξιζει με το παραπανω για τα λεφτα του

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

46 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
DeadGentleman00

Είναι συμβατή. Βέβαια το καλώδιο με το οποίο έρχεται δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί γιατί το συγκεκριμένο μικρόφωνο συνδέεται με USB και όχι XLR.

tzentis

μονο του το stant εχει το επιπλεων ''πιαστρακι'' για να κραταει το μικροφωνο σταθερο στο βραχιονα , μπορειτε να το βαλετε , απλα θα χρειαστητε και ενα μανταλακι μικροφωνου σε περιπτωση που δεν χωραει το bm-700 επειδη ειναι πυκνοτικο Mic και εχει περισσοτερο παχος

Konstantinos_Georgakopoulos41

Ξέρει κανεις την διαφορά αυτου με το "VONYX TABLE MICROPHONE ARM" ; Φαινονται ακριβως το ιδιο και εχουν την ιδια τιμη.

Δες όλες τις ερωτήσεις (9)