Barbie Chelsea Club Chelsea Τροχόσπιτο για 3+ Ετών
Κούκλες

Barbie Chelsea Club Chelsea Τροχόσπιτο για 3+ ΕτώνΚωδικός: 19106315

Η Chelsea και το σκυλάκι της είναι έτοιμοι να κάνουν κάμπινγκ παντού, ακόμα και στον κήπο τους, γιατί έχουν ένα απίθανο τροχόσπιτο με όλα τα απαραίτητα, που αποσυνδέεται από το αυτοκίνητο και

Δες όλη την περιγραφή

Η Chelsea και το σκυλάκι της είναι έτοιμοι να κάνουν κάμπινγκ παντού, ακόμα και στον κήπο τους, γιατί έχουν ένα απίθανο τροχόσπιτο με όλα τα απαραίτητα, που αποσυνδέεται από το αυτοκίνητο και μετατρέπεται σε σετ κάμπινγκ!

Δες όλη την περιγραφή
51,72
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Τετ, 09 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 51,72 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 51,72 €

  2. 88,00 €

Περιγραφή

Η Chelsea και το σκυλάκι της είναι έτοιμοι να κάνουν κάμπινγκ παντού, ακόμα και στον κήπο τους, γιατί έχουν ένα απίθανο τροχόσπιτο με όλα τα απαραίτητα, που αποσυνδέεται από το αυτοκίνητο και μετατρέπεται σε σετ κάμπινγκ!

Περιλαμβάνονται 1 κούκλα Chelsea με ρούχα και παπούτσια, σκυλάκι, αυτοκίνητο, τροχόσπιτο, κιθάρα, φωτιά, δύο σκαμπό, δύο ράβδους με μαρσμέλοου, δύο αναψυκτικά, ένα κατσαρολάκι, μία πετσέτα και μία βαλίτσα.

Συνδέστε το τροχόσπιτο στο κάμπριο αυτοκίνητο για να πάτε ταξίδι και αποσυνδέστε το για να κάνετε κάμπινγκ. Ανοίξτε το τροχόσπιτο και ανακαλύψτε μία κουζίνα με νεροχύτη, φούρνο και ψυγείο (με πόρτα που ανοίγει!) και δύο κουκέτες (με σκάλα!) για να μπορεί να κοιμηθεί και μία φίλη! Έχει και πόρτα για το σκυλάκι για να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα.

Με περισσότερα από 10 αξεσουάρ που εμπνέουν τη φαντασία για πολλές ιστορίες κάμπινγκ! Μαζέψτε τα όλα και αποθηκεύστε τα στους χώρους του τροχόσπιτου ή στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου! Η Chelsea φοράει κίτρινο μπλουζάκι με σχέδια, μπλε φούστα με άσπρα πουά και ροζ παπούτσια. Το σκυλάκι της, με την αξιολάτρευτη χαρούμενη φατσούλα του, είναι έτοιμο να την ακολουθήσει!

Κατασκευαστής

Barbie

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
FXG90
Είδος
Οχήματα για Κούκλες
Ηλικία
3 + ετών
Σειρά
Barbie
Δημοφιλείς Σειρές Barbie
Barbie Chelsea
Συλλεκτική
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ενδιαφέρον σε βάθος χρόνου
    • Απασχολείται το παιδί για ώρα
    • Χαλάει δύσκολα
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

20 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη