Ad
Σκούπες Stick

Rowenta RH8133WA Ηλεκτρική Σκούπα Stick 750W ΚόκκινηΚωδικός: 19131449

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ρεύματος
  • για Χαλιά
  • Μήκος καλωδίου: 7 μέτρα
  • Κυκλωνική τεχνολογία
  • Βάρος: 6 κιλά

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι δυνατή.

Δες όλη την περιγραφή
135,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+26,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 135,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 135,00 €

Περιγραφή

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ισχύς: 750W
  • χωρητικότητα: 0.9 λίτρα
  • Κινητήρας Effitech που προσφέρει υψηλή απόδοση με μειωμένη κατανάλωση
  • Σύστημα διπλού φιλτραρίσματος που απομακρύνει αποτελεσματικά έως και το 99,98% των σωματιδίων σκόνης από τον αέρα
  • Επίπεδο ήχου: 77 dB (A)
  • Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 20.3 x 28.5 x 125.6 εκ.

Κατασκευαστής

Rowenta

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία
Ρεύματος
2 σε 1
Όχι
Χωρητικότητα Κάδου (Στερεών)
900 ml
Χρώμα
Κόκκινο

Χαρακτηριστικά Ρεύματος

Ισχύς
750 W

Δυνατότητες & Λειτουργίες

για Ακάρεα
Όχι
για Κατοικίδια
Όχι
για Χαλιά
Ναι
Υγρό Καθάρισμα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Lenia_Karapti

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Την αγόρασα αφού είδα τις κριτικές πλέον πιστεύω ότι όλα είναι φτιαχτά!!!η σκούπα είναι πολύ βαριά όταν την βάζεις σε λειτουργία ξεκουμπωνει ο κάδος απότομα συν όλα τα αλλά είναι μικρό το στόμιο που ρουφάει

    • Απορροφητικότητα
    • Πλήθος εξαρτημάτων
    • Βάρος
    • Αποθήκευση
    • Άδειασμα κάδου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anna_leon_138
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η σκουπα ειναι τερας στην κατηγορια της, δηλαδη σκουπιζει απιστευτα καλα! Εβαλα να την δοκιμασω κ σε πεντακαθαρο φρεσκοσκουπισμενο σπιτι δεν πιστευα στα ματια μου τι τραβηξε μεσα ο καδος! Ειναι ιδιαιτερα δυνατη και σκουπιζει πολυ αποδοτικα! Το μηκος καλωδιου ειναι ικανοποιητικο για το σπιτι μου που ειναι 90 τμ. Συνδεεται πανευκολα και ο καδος αδειαζει εξισου ευκολα! Επισης ο ηχος που βγαζει ειναι νορμαλ! Δεν την λες αθορυβη.... αλλα ουτε κ θορυβωδη για τα στατιστικα της! Σε χαμηλη ενταση σκουπιζει πολυ αποδοτικα! Αν την βαλετε πιο δυνατα θα βεντουζαρει και στα χαλια κ στο πατωμα και ειδικα στα χαλια δεν τα αφηνει με τιποτα αν δεν την κλεισετε! Θερμαινεται σε λογικα πλαισια καθως εκανα σκουπισμα 90 τμ. χωρις να την κλεισω καθολου! Αλλο ενα θετικο ειναι η ποιοτητα κατασκευης! Η σκουπα επεσε 3 φορες κ τις 3 με δυναμη και δεν εσπασε τιποτα! Στα αρνητικα τωρα βαζω το υψος της καθως για εναν ανθρωπο σαν εμενα (1.60) η σκουπα μου ειναι στον ωμο, ειναι αρκετα ψηλη για κοντα ατομα δηλαδη! Επισης το βαρος της την καθιστα απαγορευτικη αν υπαρχουν προβληματα σε σωμα (χερια, ποδια, μεση, αρθρωσεις)!!! Ειναι παρα πολυ βαρια και καθως ταλαιπωρουμε απο καρπιαιο σωληνα στα χερια και προβληματα στην μεση, με κανει να με πιανει πονοκεφαλος οταν ειναι να σκουπισω! Εν κατακλειδι αν θελετε μια δυνατη κ αποδοτικη σκουπα χειρος την αγοραζετε με κλειστα ματια! Αν ομως ειστε κοντη/ος η εχετε προβληματα λογο βαρους της σκουπας μην την αγορασετε!

    • Απορροφητικότητα
    • Άδειασμα κάδου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αποθήκευση
    • Πλήθος εξαρτημάτων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ManFromNowhere__ManFromNowhere
    5
    13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μολις την πήρα και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.
    Πολυ δυνατη για το μεγεθος της,
    κολαει κατω όταν τη βάλεις στο μέγιστο τραβηγμα, αρκετα ησυχη, δεν ενοχλει ο θορυβος ακομα και στο τέρμα.
    Ειναι λιγο βαρια για χρηση με το ενα χέρι.
    Η ποιοτητα της φαινεται να ειναι σε υψηλο επίπεδο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • chatzinikolaidis
    5
    33 στους 33 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα την rowenta cyclonic (κανονικού τυπου σκουπα). Πολύ ευχαριστημένος για να πω ότι θα άλλαζα μαρκα. Αγόρασα αυτην μόνο και μόνο γιατι με βολεύουν οι όρθιες σκουπες και επειδη την αποθηκευω πολύ ευκολα μέσα στο σπίτι. Η άλλη ..."κατασχέθηκε"!
    ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
    Τραβαει σκανδαλωδως δυνατά. Βεντουζάρει τόσο στο χαλί όσο και στο παρκε! Μη φανταστειτε αυτά που ξέρατε. Ακινητοποιείται σαν να κόλλησε. Απίστευτο τραβηγμα!
    Είναι εντελώς αθόθυβη γιατι ποτε δε θα τη χρησιμοποιήσετε σε φουλ στροφες. Ακομη και τότε ο θόρυβος ειναι μειωμένος.
    Είναι σχεδιασμένη για συνηθη γυναικειο σωματότυπο ~1,70 κι όχι για μένα που είμαι 1,86 Νομίζω οτι αν τη χρησιμοποιει γυναικα δε θα βεντουζαρει τόσο πολύ (θέμα γωνίας είναι)
    Εχει 4 φίλτρα! Δύο προφιλτρα, ενα δηθεν πλενόμενο (μη το πλύνετε ποτέ, απλά αλλάξτε το) κι ένα true HEPA. Αυτο σημαινει ότι απο πίσω βγαζει καθαρό αέρα και δεν ανακυκλωνει τη σκόνη.
    Υπαρχουν όλα τα ανταλλακτικά της στην Ελληνική αγορά!
    ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
    Είναι βαριά!
    Είναι σχετικά δυσκίνητη αν το σπίτι σας μοιαζει με ταβέρνα τις απόκριες. Για λιτα σπίτια ιδανική!
    Δεν καθαρίζεται ευκολα (όποιος νομίζει οτι αδειάσαμε τον καδο και τελειώσαμε θα το πληρώσει γρηγορα σε φίλτρα, που ειναι ακριβά!
    Εχει τόσο μικρό κάδο που μετα απο μια γενική καθαριότητα του σπιτιου θέλει αδειασμα!
    Βλακωδώς εχει μία λαβη αλλά απο τη λάθος πλευρά! Δεν εξυπηρετει!
    Παρολα αυτά, χτεσινο καθαρισμένο σπίτι το καθαρισα στο χαβαλέ για να τη δοκιμάσω και μάζεψε ένα "αλευρι" απο αυτο που δε φευγει ούτε με σφουγγαρισμα! Τραβαει τρελά, ειναι κομψή και οταν δουλευει το βαρος της κατανέμεται έτσι που στο χερι δε το νιώθεις. Μη ξεχνάτε: μάλλον ποτε δε θα την ανοιξετε στο φουλ.
    Για μένα εξαιρετική! Το καθαρισμα των εξαρτημάτων της δεν είναι δυσκολο, απλά λιγακι χρονοβόρο. Ειναι αδυνατο να βαλετε λάθος τα εξαρτήματα.
    θα σας πάρει λίγο μεχρι να προσαρμοστειτε απο αυτό που ξέρατε. Αυτό ειναι αλήθεια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Δημήτριος Γ
    4
    34 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Είχα στην κατοχή μου το σκουπάκι King K-368, το οποίο και έχω αξιολογήσει, και από το οποίο έμεινα αρκετά ικανοποιημένος για σχεδόν 2 χρόνια. Δυστυχώς από την αρχή εντόπισα το πρόβλημα της ποιότητας, το πρόβλημα με το καθάρισμα του κάδου, και στην συνέχεια εμφανίστηκε το θέμα της απόδοσης στα χαλιά. Επειδή το σκουπάκι δεν διαθέτει πέλμα για χαλιά και όσο γεμίζει ο κάδος του η απόδοσή του πέφτει, το βαθύ καθάρισμα των χαλιών καθίσταται σχεδόν αδύνατο.

    Την συγκεκριμένη σκούπα την έχω στην κατοχή μου 3-4 μήνες και την απόκτησα στα 125 ευρώ. Εδώ δεν μιλάμε για ένα σκουπάκι χειρός, αλλά για μια πραγματική ηλεκτρική σκούπα. Σε θέμα απόδοσης και καθαρισμού πατωμάτων και χαλιών μπορεί άνετα να συγκριθεί με μια κανονική ηλεκτρική σκούπα. Έρχεται με ένα πέλμα για πλακάκια-χαλιά και ένα πέλμα για παρκέ. Ο κάδος της είναι πλαστικός και όλα του τα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου και του φίλτρου, μπορούν να πλυθούν. Επίσης το άδειασμά του είναι παιχνιδάκι. Δηλαδή σε απόδοση, ποιότητα κατασκευής και καθάρισμα-άδειασμα κάδου, λαμβάνει την βαθμολογία 5/5.

    Δεν διαθέτει προσθαφαιρούμενο κοντάρι για να μετατρέπεται σε σκουπάκι χειρός. Παρ' όλα αυτά η σκούπα έρχεται με εξάρτημα για καθαρισμό καναπέδων και εξάρτημα για καθαρισμό γωνιών, αλλά θα πρέπει να την σηκώσετε με τα δύο σας χέρια και να εκτελέσετε την εργασία. Δυστυχώς το συγκεκριμένο μοντέλο ΔΕΝ έρχεται με ιμάντα για να την κρεμάσετε στον ώμο σας και ΔΕΝ έρχεται με σωλήνα για να κουμπώνουν τα δύο αυτά εξαρτήματα. Η αγορά αυτών των εξαρτημάτων θα πρέπει να γίνει εξτρά. Για να μην πολυλογώ, εάν θέλετε να καθαρίσετε τον καναπέ σας ή το κρεβάτι, έστω και εάν το βάρος της σκούπας είναι αρκετό, θα μπορέσετε να εκτελέσετε την εργασία. Εάν θέλετε να καθαρίσετε την σκόνη από κάποιο ψηλό σημείο, τότε λόγω βάρους και μεγέθους, θα έχετε πρόβλημα και θα δυσκολευτείτε πολύ. Ο ιμάντας και ο σωλήνας βοηθάνε πολύ, το λέω επειδή το δοκίμασα, αλλά το μέγεθος της σκούπας δυσκολεύει τις κινήσεις σε στενούς χώρους και είναι αρνητικός παράγοντας ο οποίος πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

    Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι επειδή η σκούπα είναι πολύ δυνατή και τα ροδάκια από καουτσούκ που διαθέτει το πέλμα της είναι πολύ μαλακά, ακόμη με την πιο χαμηλή ρύθμιση η σκούπα κυριολεκτικά "κολλάει" στο πάτωμα. Εάν διαβάσετε κριτικές από το εξωτερικό, θα δείτε να δίνουν αρνητική αξιολόγηση στην σκούπα λόγω υψηλής απόδοσης!! Εγώ ρυθμίζω τον επιλογικό της διακόπτη σε χαμηλή ρύθμιση και σκουπίζω τα πατώματα με το βουρτσάκι του πέλματος σηκωμένο. Αυτό βοηθάει αρκετά την σκούπα να κινείται πιο εύκολα και ακόμη και σε χαμηλή ισχύ εξαφανίζει τα πάντα από το πάτωμα. Δυστυχώς δεν δοκίμασα κάποιο πέλμα από κάποια άλλη σκούπα για να δω εάν τα πράγματα καλυτερεύουν, εάν το κάνω θα ενημερώσω.

    Την στιγμή που γράφεται αυτή η αξιολόγηση η ηλεκτρική σκούπα διατίθεται στα 75 ευρώ. Σε αυτή την τιμή θεωρώ κρίμα να δώσετε 50 και 55 ευρώ και πάρετε κάποιο άλλο σκουπάκι κατώτερης ποιότητας και απόδοσης και να παιδεύεστε. Το βάρος της, το μέγεθός της και το σχεδιαστικό πρόβλημα με το πέλμα της, δεν είναι αρκετοί αρνητικοί παράγοντες για να σας αποτρέψουν από να την αγοράσετε.

    Από την άλλη εάν έχετε κάποια ηλικία, κάποιο ιατρικό πρόβλημα με τα χέρια σας ή τα πόδια σας, τότε ακόμη και σε αυτή την πραγματικά εξευτελιστική τιμή των 75 ευρώ, μην αγοράσετε αυτή την σκούπα γιατί θα σας κουράζει αφάνταστα όσο την χρησιμοποιείτε, ιδιαίτερα εάν διαθέτετε μεγάλο σπίτι.

    Θετικά: Απόδοση, άδειασμα - καθάρισμα κάδου, ποιότητα κατασκευής, πολύ καλό φιλτράρισμα σκόνης.

    Αρνητικά: Βάρος, μέγεθος, έλλειψη βασικών εξαρτημάτων, σχεδιασμός πέλματος που οδηγεί σε κουραστικό σκούπισμα.

    Edit 03/05/20

    Επανέρχομαι για να πω ότι η σκούπα (και κάθε κυκλωνική σκούπα upright), χρειάζεται οπωσδήποτε πέλμα με ένδειξη υψηλής ενεργειακής απόδοσης, διαφορετικά θα παρατηρηθεί μεγάλη απώλεια στην απόδοσή της. Δυστυχώς, στην υψηλή τιμή αγοράς της σκούπας, προστέθηκε και το επιπρόσθετο κόστος του νέου πέλματος, αλλά πλέον το σκούπισμα γίνεται με μεγάλη ευκολία. Θα αφαιρέσω και ένα αστέρι, γιατί δεν θεωρώ ότι μπορεί να επιτύχει βαθύ καθαρισμό σε χαλιά με μεγάλο πέλος, ευτυχώς τα δικά μου είναι μεσαίου προς χαμηλό. Θεωρώ τα 75 με 90 ευρώ, στα οποία πωλείται η σκούπα στο εξωτερικό, μια πιο λογική τιμή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απορροφητικότητα
    • Βάρος
    • Αποθήκευση
    • Πλήθος εξαρτημάτων
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Άδειασμα κάδου

Ερωτήσεις

69 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
George_Georgios72

Δεν αναγραφει βαρος & μηκος καλωδιου... Αν καποιος γνωριζει... Ευχαριστω..

Lenia_Karapti

Είναι βαριά εγώ το μετάνιωσα και πήρα άλλη

Lenia_Karapti

Γενικώς είναι αρκετή βαριά εμένα δεν με βόλεψε

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)