iRobot Roomba i7+ (i7558) Σκούπα Ρομπότ με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Μαύρη
Σκούπες Ρομπότ

iRobot Roomba i7+ (i7558) Σκούπα Ρομπότ με Χαρτογράφηση και Wi-Fi ΜαύρηΚωδικός: 19161092

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κάδος: 300 ml
  • Αυτονομία: 75 min
  • Κάλυψη χώρου: 75 τμ
  • Wi-Fi

Σκούπα ρομπότ iRobot κατάλληλη για τρίχες κατοικίδιων και καθάρισμα απεριόριστης επιφάνειας, αφού φορτίζεται μόνη της όταν πρέπει.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί καθαρίζει ικανοποιητικά το πάτωμα και καθαρίζει ικανοποιητικά τα χαλιά.

Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 739,91 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 739,91 €

Περιγραφή

Σκούπα ρομπότ iRobot Roomba i7+ για όλους τους τύπους δαπέδων και χαλιών, κατάλληλη για τρίχες κατοικίδιων και καθάρισμα απεριόριστης επιφάνειας, αφού φορτίζεται μόνη της όταν πρέπει. Διαθέτει αυτόματο άδειασμα του κάδου, ακουστικό και οπτικό εντοπισμό βρωμιάς και αισθητήρες κατά της πρόσκρουσης και της πτώσης από σκάλες.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί καθαρίζει ικανοποιητικά το πάτωμα και καθαρίζει ικανοποιητικά τα χαλιά.

Πλοήγηση iAdapt 3.0

Η πιο προηγμένη πλοήγηση iAdapt 3.0 διαχειρίζεται εύκολα τον τέλειο καθαρισμό χώρων απεριόριστου μεγέθους. Η Roomba i7+ διαθέτει κάμερα μέσω της οποίας αναγνωρίζει εμπόδια, επιμέρους είδη επίπλων, και επιλέγει την καλύτερη μέθοδο καθαρισμού αντίστοιχα. Χάρη στη χαρτογράφηση αποτυπώματος, η Roomba θα μάθει να αναγνωρίζει το κάθε δωμάτιο και έτσι μπορείς να επιλέγεις ποιες συγκεκριμένες περιοχές θα καθαρίσει το ρομπότ και πότε.

Εφαρμογή iRobot Home

Μπορείς άνετα να ελέγχεις το ρομπότ σου χρησιμοποιώντας ένα smartphone ή tablet, για παράδειγμα από τον χώρο εργασίας σου ή όταν είσαι σε διακοπές. Απλά πάτησε το κουμπί CLEAN και θα αρχίσει να δουλεύει. Η εφαρμογή iRobot HOME προσφέρει επίσης μια ολόκληρη γκάμα χρήσιμων λειτουργιών και σημαντικών πληροφοριών. H iRobot υποστηρίζει τη δυνατότητα χρήσης Ζωνών Μη Πρόσβασης σε ορισμένα προϊόντα που διαθέτουν την τεχνολογία Imprint Smart Mapping. Οι Ζώνες Μη Πρόσβασης επιτρέπουν στους χρήστες να ορίζουν περιοχές στο σπίτι τους που δεν θέλουν να πηγαίνει το ρομπότ, όπως μπολ για κατοικίδια, ακατάστατα δωμάτια ή άλλες περιοχές όπου το ρομπότ μπορεί να δυσκολεύεται να πλοηγηθεί.

Λειτουργίες:

Έξυπνη χαρτογράφηση Αποτυπώματος: Στην αρχή, η Roomba i7+ χαρτογραφεί προσεκτικά τον χώρο που έχει δεσμευτεί να φροντίσει. Όταν ο χάρτης αποθηκευτεί στην εφαρμογή, μπορείς να θέσεις τα σύνορα των δωματίων και να τα ονομάσεις. Έτσι, έχεις τον απόλυτο έλεγχο των χώρων που θα πρέπει να καθαρίσει το ρομπότ σου όλες τις φορές. Το ρομπότ μπορεί να αποθηκεύσει έως και 10 διαφορετικούς χάρτες.

Προγραμματισμός καθαρισμού: Χάρη στην τεχνολογία αποτυπώματος, μπορείς να θέσεις ένα πρόγραμμα καθαρισμού για το κάθε δωμάτιο ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Διπλός καθαρισμός: Η Roomba καθαρίζει όλες τις επιφάνειες δύο φορές. Θα εκτιμήσεις ειδικά τον λεπτομερή καθαρισμό σε σπίτια με μικρά παιδιά ή κατοικίδια.

Αυτόματο άδειασμα του κάδου στη βάση Clean Base

Το αυτόματο άδειασμα του κάδου συλλογής ακαθαρσιών προσφέρει πρωτοφανή άνεση. Η Roomba i7+, σε συνδυασμό με τη βάση φόρτισης και αδειάσματος ακαθαρσιών Clean Base, σου επιτρέπει να ξεχάσεις το καθάρισμα για εβδομάδες. Η σακούλα συλλογής ακαθαρσιών που βρίσκεται μέσα στη βάση χωράει έως και 30 κάδους συλλογής του ρομπότ. Η πρακτική της επεξεργασία εμποδίζει σκόνη και βρωμιά να διαρρεύσουν στο περιβάλλον. Η ένδειξη επάνω στη βάση σε ειδοποιεί όταν είναι η ώρα για να αντικατασταθεί η σακούλα.

Φόρτιση κατά τον καθαρισμό

Η Roomba i7+ παρακολουθεί με έξυπνο τρόπο τη στάθμη της μπαταρίας και, εάν χρειάζεται, κατευθύνεται στη βάση φόρτισης. Μετά τη φόρτιση, συνεχίζει από το σημείο που σταμάτησε μέχρι να τελειώσει τη δουλειά της.

Αισθητήρες που εμποδίζουν την πτώση από σκάλες

Οι αισθητήρες που είναι τοποθετημένοι στο κάτω μέρος του ρομπότ αναγνωρίζουν τον ελεύθερο χώρο που βρίσκεται από κάτω και έτσι αποφεύγουν την πτώση από σκάλες ή άλλες υπερυψωμένες περιοχές.

Σύστημα κατά της εμπλοκής

Η iRobot έχει τη θεώρηση ενός κανονικού νοικοκυριού, γι' αυτό και έχει εξοπλίσει τις ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες της με μια λειτουργία που εμποδίζει την εμπλοκή σε καλώδια ή κρόσσια χαλιών.

Πλενόμενος κάδος συλλογής AeroForce

Η Roomba διαθέτει πλενόμενο κάδο συλλογής και έτσι η συντήρησή της είναι πολύ πιο εύκολη.

Πρόγραμμα SPOT - η ιδανική λύση για επιτόπιο καθαρισμό

Το πολύ πρακτικό πρόγραμμα SPOT θα εξαφανίσει τις τοπικές ακαθαρσίες. Μετά από χειροκίνητη ενεργοποίηση, το ρομπότ θα καθαρίσει λεπτομερώς ένα χώρο 1 m² σε διάμετρο - για παράδειγμα, εάν σου πέσει ζάχαρη στην κουζίνα ή θελήσεις να καθαρίσεις το χολ σου άνετα.

Προφυλακτήρας απαλής επαφής

Ο προφυλακτήρας απαλής επαφής είναι ευγενικός με τα έπιπλά σου. Μπορεί να ξεχωρίσει φαινομενικά εμπόδια όπως το κάλυμμα του κρεβατιού ή τις κουρτίνες και έτσι να καθαρίσει αποτελεσματικά ακόμη και κάτω από το κρεβάτι ή γύρω από τις κουρτίνες.

Κατασκευαστής

iRobot (Σκούπες Ρομπότ)

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χωρητικότητα Κάδου
300 ml
Διάρκεια Φόρτισης
180 min
Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία)
75 min
Θόρυβος
68 dB
Απορρόφηση
1800 Pa
Χρώμα
Μαύρο
Κάλυψη Χώρου
75 m²

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Πλοήγηση
με Αισθητήρες & Χαρτογράφηση
Σφουγγάρισμα
Όχι
Αυτόματη Φόρτιση
Ναι
Αυτόματο Άδειασμα Κάδου
Όχι
Smart
Ναι
Καθάρισμα Χαλιών
Ναι
Πολλαπλή Χαρτογράφηση
Ναι
Επιλογή Περιοχών Σκουπίσματος (No-Go Zones)
Ναι

Διαστάσεις

Ύψος
9,2 cm
Πλάτος
33,9 cm
Βάθος
33,9 cm

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
Alexa, Google Home

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Κανένα παράπονο, μετά από 8μηνη χρήση:
    1. Καθαρίζει άψογα -με συχνή χρήση, όπως άλλωστε χρειάζεται να βάζεις κάθε σκούπα ρομπότ.
    2. Πανεύκολη ρύθμιση στο app -έναρξη, παύση, χαρτογράφηση όλου του χώρου, επιλογή σκουπίσματος συγκεκριμένου δωματίου/χώρου, αυτόματη ενσωμάτωση αλλαγών στον χάρτη μετά από μετακίνηση επίπλων στο χώρο.
    3. Πανεύκολες διαδικασίες: άδειασμα κάδου συλλογής, καθαρισμός εξαρτημάτων, αντικατάσταση ανταλλακτικών.
    4. Μεταβαίνει από πλακάκια/παρκέ σε μοκέτες/χαλιά χωρίς να κολλάει/σκοντάφτει.
    5. Γρήγορη φόρτιση, αν τελειώσει η μπαταρία συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η σκούπα είναι πολύ καλή και αποτελεσματική σε σπίτι με σκύλο μακρύτριχο. Το αδειασμα του κάδου γίνεται μονο του κ γενικώς πέρα απο 1 φορα που μπλόκαρε απο κάτω ο 1 τροχός που γυρίζει (απο τις τρίχες του σκύλου μας) δεν έχει χρειαστεί την προσοχή μας καθόλου.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dessyhatz
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν!!!!! Την έχω τώρα τρεις μήνες, την αγόρασα για να χρησιμοποιώ το app γιατί οι άλλες πιο φθηνές δε το έχουν.
    Αξίζει ο κάδος που αδειάζει μόνο του; Εγω θα έλεγα πως όχι αν έχετε μέχρι και 80τμ σπίτι! Άσε που μέχρι να καθαρίσει όλο το σπίτι ή μπαταρία της έχει τελειώσει. Δηλαδή, θα σας έλεγα ότι δεν αξίζει κ τόσο ο κάδος! Η αυτόματη φόρτιση οκ! μπορώ να πω ότι διευκολύνει.
    Το app τωρα και η χαρτογράφηση. Πρέπει να διαβάσετε και να έχετε υπομονή να κάνει η σκούπα αργά και σταθερά τη χαρτογράφηση στο σπίτι σας. Εγώ τη πάτησα με μια μη σωστή χαρτογράφηση και ξανά εγκατέστησα από την αρχή την εφαρμογή διαγράφοντας όλα τα δεδομένα. Αν γίνει σωστά η χαρτογράφηση η σκούπα Αξίζει το κάθε ευρώ της.
    Από θέμα δύναμης είναι άψογη! Ανεβαίνει και καθαρίζει ικανοποιητικα ακόμη κ το πολύ πολύ μαλλιαρο μου χαλι, βέβαια μου βγάζει συχνά ένα μήνυμα ότι "clean the brushes " τις ψηλοκαθαριζω κ μετά σα πιστός δούλος καθαρίζει το χαλι μου!
    Είναι τρομερή η εταιρία και θεωρώ τη καλύτερη! Μακάρι να είχα και την οικονομική δυνατότητα να παρω και την πιο ακριβή!

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • danaisamara
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω την σκούπα περίπου ένα μήνα. Στη δεύτερη χρήση ολοκλήρωσε τη χαρτογράφηση του χώρου. Η εφαρμογή είναι πολύ εύχρηστη με αρκετές δυνατότητες (ορισμός περιοχών καθαριότητας, ωρες καθαριότητας ανά περιοχή, πρόγραμμα καθαριότητας κα). Στο σπίτι έχω κατοικίδιο με πολλή τρίχα (ο βασικός λόγος αγοράς) και χαλιά. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Ειδικά τα χάλια πάνω στα οποία έμεναν τρίχες του σκύλου και δυσκολευόμουν να τα σκουπίσω, τα καθαρίζει καλύτερα από μένα! Λίγο ακριβή στην αγορά, αλλά προσωπικά με γλίτωσε από πολύ κόπο! Το μειονέκτημα της είναι ότι έχει μικρό κάδο και χρειάζεται άδειασμα κάθε 3-4 χρήσεις (σε εμένα τουλάχιστον που μαζεύει τόση τρίχα από τον σκύλο). Θα την πρότεινα σε αντίστοιχες περιπτώσεις (κατοικίδια και χαλιά), διαφορετικά ίσως να μπορείτε να βολευτείτε κι με κάτι πιο οικονομικό.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mdeli
    5
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω κοντά 2 βδομάδες. Ακολούθησα πίστα το setup προκειμένου να εκμεταλλευτώ όλες τις δυνατότητες. Προσωπικά δεν μου φάνηκε καθόλου δύσκολο να την σεταρω. Χαρτογράφησε άψογα το σπίτι και το καθάρισμα είναι σχεδόν τέλειο. Όσον αφορά για φθορές επίπλων προς το παρών δεν έχω εντοπίσει κάτι αλλά τονίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες για να κάνει ένα σωστο mapping τον χώρο. Θόρυβος λίγο λιγότερος από μια κοινή ηλεκτρική σκούπα.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    15 στους 81 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Προτείνω ανεπιφύλακτα να μην την αγοράσει κανένας, είναι τσάμπα χρήματα. Όλο προβλήματα βγάζει.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Θορυβώδης
    • Δύσκολη χρήση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Άδειασμα κάδου
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    • Θορυβώδης
    • Προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)