SVS SoundPath Subwoofer Isolation Αντικραδασμικά Πατάκια 53mm Σετ 4 Τεμαχίων σε Μαύρο Χρώμα
Αντικραδασμικά Ηχείων

SVS SoundPath Subwoofer Isolation Αντικραδασμικά Πατάκια 53mm Σετ 4 Τεμαχίων σε Μαύρο ΧρώμαΚωδικός: 19229087

Το σύστημα απομόνωσης υπογούφερ SVS SoundPath συνεργάζεται με σχεδόν κάθε μάρκα και μοντέλο υπογούφερ για τη βελτίωση της απόδοσης των μπάσων, μειώνοντας ταυτόχρονα τους κραδασμούς στο πάτωμα και τους...

Δες όλη την περιγραφή

Το σύστημα απομόνωσης υπογούφερ SVS SoundPath συνεργάζεται με σχεδόν κάθε μάρκα και μοντέλο υπογούφερ για τη βελτίωση της απόδοσης των μπάσων, μειώνοντας ταυτόχρονα τους κραδασμούς στο πάτωμα και τους τοίχους. Η αποσύνδεση ενός υπογούφερ από το δάπεδο έχει ως αποτέλεσμα εγγενώς πιο σφιχτά και καθαρότερα μπάσα. Είναι επίσης κατάλληλη λύση για...

Δες όλη την περιγραφή
85,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 85,00 €

Περιγραφή

Το σύστημα απομόνωσης υπογούφερ SVS SoundPath συνεργάζεται με σχεδόν κάθε μάρκα και μοντέλο υπογούφερ για τη βελτίωση της απόδοσης των μπάσων, μειώνοντας ταυτόχρονα τους κραδασμούς στο πάτωμα και τους τοίχους. Η αποσύνδεση ενός υπογούφερ από το δάπεδο έχει ως αποτέλεσμα εγγενώς πιο σφιχτά και καθαρότερα μπάσα. Είναι επίσης κατάλληλη λύση για ηχομόνωση και ιδανικό για δωμάτια με μοκέτα, δάπεδα από μασίφ ξύλο ή οποιονδήποτε χώρο όπου υπάρχουν κουδουνίσματα, βουητά ή κραδασμοί.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Πατάκια
Τεμάχια
4
Χρώμα
Μαύρο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διάμετρος
53 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • ioskyr
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα εγκατέστησα σε XTZ 12.17 EDGE subwoofer. Στην συσκευασία περιείχε 3 διαφορετικές διαμέτρους βίδες για εγκατάσταση, μία εκ των οποίων ταίριαζε και στο μήκος για την εγκατάσταση μου. Ήταν σε καινούριο sub στο οποίο εγκατέστησα απευθείας αυτά τα ποδαράκια χωρίς να δοκιμάσω ποτέ τα δικά του. Οπότε δεν έχω σύγκριση πριν και μετά. Πάντως στον χώρο είχα πριν ένα Crystal Audio 10” 170 watt και το XTZ είναι 12” 700 watt. Από το προηγούμενο sub είχα αρκετά τριξίματα στον χώρο από διάφορα αντικείμενα, ενώ τώρα από το αρκετά ποιο ισχυρό sub έχω σχεδόν μηδενικά.

    Update: Με σωστή ρύθμιση της έντασης του sub με βοήθεια AUDYSSEY. Και ρυθμισμένο σε λίγο υψηλότερη ένταση το subwoofer από το προτεινόμενο, τα τριξίματα στον χώρο εκμηδενίστηκαν. ( Το νέο sub παίζει σε λίγο υψηλότερη ένταση από το παλιό)

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη