Hoover ATC18LI 011 Athos Cordless Παρκετέζα Μπαταρίας 18V
Διάφορες Συσκευές Καθαρισμού

Hoover ATC18LI 011 Athos Cordless Παρκετέζα Μπαταρίας 18VΚωδικός: 19304843

Η ασύρματη σκούπα Hoover ATC18LI 011 Athos Cordless με μπαταρία λίθου 18V κάνει τη διαδικασία του σκουπίσματος, μια συνεχόμενη, εύκολη, γρήγορη διαδικασία, χωρίς κανένα περιορισμό σε ακτίνα δράσης,

Δες όλη την περιγραφή

Η ασύρματη σκούπα Hoover ATC18LI 011 Athos Cordless με μπαταρία λίθου 18V κάνει τη διαδικασία του σκουπίσματος, μια συνεχόμενη, εύκολη, γρήγορη διαδικασία, χωρίς κανένα περιορισμό σε ακτίνα δράσης, καταργώντας το καλώδιο.

Δες όλη την περιγραφή
83,40
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 83,40 €

Περιγραφή

Η ασύρματη σκούπα Hoover ATC18LI 011 Athos Cordless με μπαταρία λίθου 18V κάνει τη διαδικασία του σκουπίσματος, μια συνεχόμενη, εύκολη, γρήγορη διαδικασία, χωρίς κανένα περιορισμό σε ακτίνα δράσης, καταργώντας το καλώδιο.

Οι νέες επαναφορτιζόμενες σκούπες από την Hoover, αλλάζουν τα δεδομένα στον καθαρισμό του σπιτιού, καταργώντας τα καλώδια και τη διαρκή διακοπή της ροής εργασίας, για αναζήτηση πρίζας μέσα στο σπίτι! Η διαδικασία του σκουπίσματος, είναι πλέον μια συνεχόμενη, εύκολη, γρήγορη διαδικασία, χωρίς κανένα περιορισμό σε ακτίνα δράσης.

Η μπαταρία λίθου 18V, εξασφαλίζει την αυτονομία καθαρισμού, που φτάνει τα 30 συνεχόμενα λεπτά, ενώ μπορεί να αντικατασταθεί και από εφεδρική για ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία. Οι συστοιχίες είναι αυτόνομες και αποσπώνται με το πάτημα ενός πλήκτρου για να μπορείτε να τις φορτίζετε επάνω στην σκούπα, ή μόνες τους. Το στοιχείο διαθέτει ένδειξη εναπομένουσας ισχύος, για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή το επίπεδο ισχύος που έχεις στη διάθεση σας.

Η μεγάλη χωρητικότητα σακούλας, που φτάνει τα 5 λίτρα, καθιστά την Athos Cordless, ιδανική επιλογή για σπίτια μεγάλων τετραγωνικών, αυξάνοντας την αυτονομία και μετατρέποντας το σκούπισμα σε λιγότερο χρονοβόρα διαδικασία.

Τα φίλτρα EPA προσφέρουν πολύ υψηλή απόδοση φιλτραρίσματος και κατακράτησης όλων των μικρο-σωματιδίων, αποτρέποντας την εκπομπή τους στον χώρο του σπιτιού. Η υψηλή απόδοση φιλτραρίσματος, καθιστά την Athos Cordless ιδανική επιλογή για άτομα με ευαισθησίες σε σκόνη και μικροοργανισμούς.

  • Ισχύς: 18 volt
  • Χωρητικότητα: 5 lt
  • Επίπεδο Θορύβου: 76 db
  • Απορρόφηση: Στερεών
  • Συλλογή Σκόνης: Σακούλα
  • Τύπος Φίλτρου: EPA10 AirSeal
  • Ένδειξη για την Αλλαγή Σακούλας
  • Ηλεκτρονική Ρύθμιση Απορρόφησης
  • Σωλήνας: Τηλεσκοπικός μεταλλικός
  • Χρώμα: Titanium
  • Εξαρτήματα: πέλμα all floor, πέλμα parquet, Βούρτσα ξεσκονίσματος, πέλμα για έπιπλα
  • Σύστημα αποθήκευσης nanopack
  • Βάρος σε Kg: 6,2

Κατασκευαστής

Hoover

Χαρακτηριστικά

Είδος
Παρκετέζα
Τροφοδοσία
Μπαταρίας
Τάση Μπαταρίας
18 V

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη