Sunkissed Express 1 Hour Tan Light - Ultra Dark 200ml
Self Tan

Sunkissed Express 1 Hour Tan Light - Ultra Dark 200mlΚωδικός: 19384905

Επιταχύνετε το μαύρισμά σας και αποκτήστε ηλιοκαμένη επιδερμίδα με το Sunkissed Express 1 Hour Tan. Σε μορφή mousse αυτό το self tan είναι ιδανικό για κάθε τόνο επιδερμίδας και χαρίζει απίθανο...

Δες όλη την περιγραφή

Επιταχύνετε το μαύρισμά σας και αποκτήστε ηλιοκαμένη επιδερμίδα με το Sunkissed Express 1 Hour Tan. Σε μορφή mousse αυτό το self tan είναι ιδανικό για κάθε τόνο επιδερμίδας και χαρίζει απίθανο μαύρισμα για έως και 5 μέρες.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 6 ημέρες πριν

Περιγραφή

Επιταχύνετε το μαύρισμά σας και αποκτήστε ηλιοκαμένη επιδερμίδα με το Sunkissed Express 1 Hour Tan. Σε μορφή mousse αυτό το self tan είναι ιδανικό για κάθε τόνο επιδερμίδας και χαρίζει απίθανο μαύρισμα για έως και 5 μέρες.

Οδηγίες Χρήσης

Αρκεί μόνο 1 ώρα εφαρμογής για να ξεκινήσει η ανάπτυξη του μαυρίσματος, και μέσα σε 8 ώρες μπορείτε να έχετε ultra σκούρο αποτέλεσμα και φυσικό τροπικό μαύρισμα. Η ανάλαφρη σύνθεση του Sunkissed Express 1 Hour Tan χαρίζει εύκολη εφαρμογή ακόμη και στα δυσκολότερα σημεία όπως οι αγκώνες και τα γόνατα.

Ξεκινήστε με μία καλή απολέπιση στο σώμα σας πριν την εφαρμογή του Sunkissed Express 1 Hour Tan. Ενυδατώστε καλά την επιδερμίδα σας και ξεκινήστε την εφαρμογή του προϊόντος με τη βοήθεια ενός γαντιού self tan. Απλώστε καλά το προϊόν και αφήστε το να δράσει στον ανάλογο χρόνο με βάση το μαύρισμα που θέλετε να αποκτήσετε. Στη συνέχεια ξεπλύνετε το Sunkissed Express 1 Hour Tan με ζεστό νερό και απαλό σαπούνι και απολαύστε τη γλυκιά ηλιοκαμένη επιδερμίδα για 5 μέρες.

Κατασκευαστής

Sunkissed (Self Tan)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Περιοχή Χρήσης
Σώματος
Είδος
Mousse
Ποσότητα
200 ml

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Solarium
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 12
  2. 2
  3. 2
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Eurydice
    2
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σίγουρα δεν είναι ένα προϊόν το οποίο θα αγόραζα ξανά.
    Έχει άμεσο αποτέλεσμα αλλά μου έκανε τόσα μπαλώματα που απλά ανυπομονούσα να φύγει. Φυσικά το χειρότερο είναι όταν σταματάς να τη χρησιμοποιείς και περιμένεις να φύγει από πάνω σου σταδιακά με τα μπάνια και φυσικά με απολεπιση. Μέχρι να καθαρίσει εντελώς θα νομίζετε ότι έχετε πάνω σας στρώσεις βρωμιάς. Είχα πάρει και το σκραμπ κ το γάντι εφαρμογής για να βεβαιωθω ότι θα έχω ένα καλό αποτέλεσμα αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη. Το είχα πάρει για μια βάφτιση όπου θα φορούσα μιντι φόρεμα κ τα πόδια μου ήταν άσπρα. Έκανα το λάθος να αρχίσω να το χρησιμοποιω 1-2 εβδομάδες νωρίτερα νομίζοντας ότι θα έχω ένα όμορφο βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα, με αποτέλεσμα τη μέρα της βάφτισης να έχω δυσχρωμιες στα πόδια. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: αν το θέλετε για μια αντίστοιχη περίπτωση σαν τη δική μου, χρησιμοποιήστε το την ίδια μέρα που θέλετε να βάλετε ένα φόρεμα πχ. Όχι νωρίτερα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Doratm
    3
    10 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το παρήγγειλα επειδή είδα τις 5στερες κριτικές στο Σκρουτζ, όμως δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένη.
    Η εφαρμογή του ήταν αρκετά εύκολη και στεγνώνει γρήγορα.
    Την πρώτη φορά το άφησα για 8 ώρες(δηλαδή στη maximum ώρα που μπορείς να το αφήσεις) και μετά το μπάνιο το χρώμα μου ήταν σα να έχω κάνει 5 μπάνια θαλάσσης. Φοβήθηκα μάλιστα να το τρίψω με σφουγγάρι γιατί έβλεπα όλο το χρώμα να φεύγει,αλλά μάλλον έκανα λάθος, διότι όσο ήμουν βρεγμενη μετά το πρώτο μπανιο ξεβαφα σε πετσέτες,ρούχα κλπ. Μετά το 2ο μπάνιο όμως σταματάει να ξεβαφει (πέφτει βέβαια και η απόδοση του χρώματος).
    Κατά τη γνώμη μου αξίζει να δώσεις κάποια χρήματα παραπάνω για να πάρεις το St. Tropez classic musse, διότι αυτό δεν ξεβαφει, το χρώμα είναι πιο φυσικό και η διάρκεια του διπλάσια σε σχέση με το sunkissed( επομένως η διαφορά χρημάτων είναι πάνω κάτω η ίδια και γλυτώνεις και την ταλαιπωρία να το κάνεις πιο συχνά).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Bubble_Balloon
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    σαν πρωτη εφαρμογη, ειμαι πολυ ευχαριστημενη με το προϊόν. ειμαι πολυ λευκη στην επιδερμιδα, και με 1,5 ωρα εφαρμογης, μου εδωσε ενα πολυ ελαφρυ ομοιομορφο μαυρισμα, το οποιο δεν καταλαβε κανεις οτι δεν ειναι φυσικο. κατα την τοποθετηση κανει καποια μπαλωματα και δυσχρωμιες, τα οποια ομως εξαφανιζονται μετα το μπανιο (1-2 ωρες για ελαφρυ μαυρισμα, 3-4 για μεσαιο, και μεχρι 8 για βαθυ). η μυρωδια ειναι επισης υπεροχη, ωστοσο σαν αρνητικο ισως να ελεγα την διαρκεια του. σε τρεις μερες νιωθω πως εχει εξαφανιστει το 80% του μαυρισματος. ισως την επομενη φορα να ξαναδοκιμαζα κατι πιο βαθυ σε μαυρισμα και να ηταν και πιο αποτελεσματικο απο αποψη διαρκειας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stephanie_Papa
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ξεκινώ ότι είναι πιο 'φυσικο' σαν συστατικά από άλλα. Έχει πολύ καλό αποτέλεσμα απ' τη 1 η εφαρμογή. Δεν λεκιαζει , δεν πορτοκαλιζει, έχει φυσικό αποτέλεσμα. Το άπλωσα με γάντι άσπρο πλαστικό δεν ειχα κανένα πρόβλημα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • voulitsa_beaut
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ ωραίο προϊόν! Σε μορφή μους απλώνεται εύκολα. Για πρώτη φορά το άφησα 3 ώρες και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό σαν να έχεις κάνει 4 μπάνια. Ότι στάμπες φαινόταν πριν το μπάνιο έφυγαν όλες και ήταν ομοιόμορφο χωρις να πορτοκαλίζει. Όσο για το άρωμα το κλασικό self tan . Τώρα μένει να δω την διάρκεια.
    Θα το ξανά αγόραζα σίγουρα!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fenia_kats
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Υπέροχο προϊόν χωρίς να αφήνει λεκέδες και να λερώνει τα ρούχα ακόμη και σε άσπρα μπλουζάκια! μυρίζει υπέροχα και το χρώμα του φαίνεται σαν φυσικό μαύρισμα χωρίς να πορτοκαλιζει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aspasia_Papadaki96
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό προϊόν. Ομοιόμορφο χρώμα αρκεί το δέρμα να είναι ενυδατωμένο και απολεπισμενο. Το άπλωσα με απλό γάντι λατέξ και πάλι δεν είχα πρόβλημα λ. Παρόλο που είμαι πολύ λευκή και το άφησα 8 ώρες δεν πορτοκαλί σε καθόλου ούτε μου άφησε σταμπες

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dontplaywithme
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το καλυτερο που εχω δοκιμασει! Πολυ καλη τιμη και σου δινει πολυ φυσικο μαυρισμα , υπεροχη μυρωδια , δεν μου βγαλε ΚΑΝΕΝΑ σπυρακι! για καποιον λογο το χρωμα του μου θυμιζει νεσκαφε οταν βγαινει απο το προιον. Επισης το χρωμα που δινει, απο την στιγμη που θα το βαλεις στο δερμα μεχρι το λουσιμο δεν ειναι καθολου πρασινο η αυτο το ψευτικο πορτοκαλι που πολλα self tanners δινουν. Απλωνεται ευκολα και πρωτα φορα δεν ειδα καμια σταμπα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Iwanna_Bafat
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απίστευτο! Μη το φοβηθείτε όταν το απλώνετε. Φαίνεται σαν μπαλώματα αλλού πιο πολύ αλλού πιο λίγο μόλις.εκανα μπάνιο όμως ότι πιο ομοιόμορφο θα μπορούσα να έχω σε self tan το άφησα μόνο μια ώρα γιατί ειμαι πολύ ασπρη και από αύριο συνεχίζω παλι να.γινει σταδιακό!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mariamour
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στην πρωτη εφαρμογη μου φανηκε πολυ καλο, ωραιο χρωμα και δεν αφηνει σημαδια, πρεπει φυσικα να το απλωσεις πολυ καλα. Δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να πεσει νερο μετα την εφαρμογη του προιοντος και μετα απο 6 ωρες κανεις μπανιο για να φυγει η ποσοτητα που δεν χρειαζετε. Δεν προσεξα να ξεβαφει στα ρουχα παρολο που ντυθηκα μετα απο λιγο(αλλα για σιγουρα φορεστε κατι ανετο κ σκουρο). Εγω το απλωσα με γυμνα χερια κ μου εγιναν μαυρα ομως τα ετριψα με σφουγγαρι κατευθειαν κ δεν αφησε τιποτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Με σταδιακή καθημερινή χρήση, χτίζει ωραίο χρώμα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !!! Αμεσο μαυρισμα λιγο πορτοκαλιζει αλλα ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό προϊόν! Δεν γίνεσαι πορτοκαλί και εύκολο στην εφαρμογή!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Φανταστικό, προσφέρει φυσικό μαύρισμα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολύ καλό προϊόν!! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και πολύ καλή τιμή!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

78 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Είδες πρόσφατα