FM Transmitter Αυτοκινήτου Car Kit S7 με MicroSD / USB / Bluetooth / AUX
FM Transmitters Αυτοκινήτου

FM Transmitter Αυτοκινήτου Car Kit S7 με MicroSD / USB / Bluetooth / AUXΚωδικός: 19503578

Συσκευή FM Transmitter Car Kit S7 για εύκολη και γρήγορη αναπαραγωγή μουσικής σε οποιοδήποτε στερεοφωνικό αυτοκινήτου που διαθέτει ραδιόφωνο, χωρίς επιπρόσθετες ενέργειες. Επιλέξτε μια κενή συχνότητα που δεν εκπέμπει κάποιος ενεργός ραδιοφωνικός σταθμός και συγχρονίστε τη συσκευή FM Transmitter και το στερεοφωνικό σας στην ίδια συχνότητα, για να ακούτε...
Δες όλη την περιγραφή

4,83
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 4,83 €

Περιγραφή

Συσκευή FM Transmitter Car Kit S7 για εύκολη και γρήγορη αναπαραγωγή μουσικής σε οποιοδήποτε στερεοφωνικό αυτοκινήτου που διαθέτει ραδιόφωνο, χωρίς επιπρόσθετες ενέργειες. Επιλέξτε μια κενή συχνότητα που δεν εκπέμπει κάποιος ενεργός ραδιοφωνικός σταθμός και συγχρονίστε τη συσκευή FM Transmitter και το στερεοφωνικό σας στην ίδια συχνότητα, για να ακούτε μουσική από τα ηχεία του αυτοκινήτου. Υποστηρίζει αναπαραγωγή μουσικής κατευθείαν από το κινητό μέσω Bluetooth ή καλωδίου AUX (δεν περιλαμβάνεται) και από εξωτερικές κάρτες μνήμης MicroSD. Επιπλέον μέσω θύρα USB μπορείτε να φορτίσετε εύκολα το smartphone σας. Τέλος, τροφοδοτείται με ρεύμα από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
1218.317
Συνδέσεις
AUX, Bluetooth, MicroSD, USB

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη