Corsair HS35 Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mm
Gaming Headsets

Corsair HS35 Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mm Κωδικός: 19572963

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αποσπώμενο Μικρόφωνο
  • Με Noise Cancellation
  • Οδηγοί: 50mm
  • Μήκος Καλωδίου: 1.1m
  • Βάρος: 480gr
Δες όλη την περιγραφή
39,89
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 39,89 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 60,55 €

  2. 57,98 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    51,54 €

  4. 62,90 €

  5. 64,30 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    67,33 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    45,39 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    47,40 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    39,89 €

  10. 61,67 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    39,90 €

  12. 67,89 €

  13. 60,10 €

  14. 63,02 €

  15. 56,80 €

  16. 62,00 €

  17. 60,96 €

  18. 62,32 €

  19. 62,32 €

  20. 58,53 €

  21. 59,50 €

  22. 65,02 €

  23. 52,30 €

  24. 67,66 €

  25. 73,99 €

  26. 51,59 €

  27. 75,70 €

  28. 59,00 €

  29. 62,32 €

  30. 86,72 €

  31. 58,26 €

  32. 59,50 €

  33. 61,00 €

  34. 61,90 €

Περιγραφή

Το Corsair HS35 σχεδιάστηκε ειδικά για να παρέχει αξιόπιστη απόδοση ήχου και άνεση στους gamers.

Οι οδηγοί ήχου των 50mm που διαθέτει το Corsair HS35 παράγουν ισχυρό ήχο και βαθιά μπάσα, επιτρέποντάς σας να ακούτε μεγάλη λεπτομέρεια ήχου και να απολαμβάνετε την πλοήγηση σε παιχνίδια, την ακρόαση μουσικής και την παρακολούθηση ταινιών.

Ο σχεδιασμός του HS35 είναι ελαφρύς και άνετος, με αποσπώμενο μικρόφωνο και αφρώδεις ακουστικές επενδύσεις που εφαρμόζουν άνετα γύρω από τα αυτιά σας. Επιπλέον, διαθέτει ρυθμιστή έντασης ήχου στο καλώδιο για εύκολη πρόσβαση.

Αυτό το ακουστικό είναι συμβατό με πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών, των κονσολών και των κινητών τηλεφώνων.

Κερδίστε με κάθε τρόπο

Συνδέστε και παίξτε εύκολα σε PC, Xbox One*, PS4, Switch ή κινητές συσκευές με υποδοχή 3,5 mm.

*Μπορεί να απαιτείται προσαρμογέας 3,5 mm της Microsoft (πωλείται ξεχωριστά).

Zωντανέψτε τον ήχο σας

Συμβατό με τα Windows Sonic surround sound για καθηλωτικό ήχο 360° που σας βάζει στη μέση του παιχνιδιού.

Aποσπώμενο μικρόφωνο με Noise Cancellation

Αποσπώμενο μικρόφωνο βελτιστοποιημένο για να παρέχει καθαρή φωνή και να μειώνει το θόρυβο του περιβάλλοντος.

Το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου σχεδιάστηκε για να μειώνει ή να εξαλείφει τον περιβάλλοντα θόρυβο κατά την καταγραφή ήχου. Η ακύρωση θορύβου λειτουργεί με τη χρήση δύο μικροφώνων: του κύριου μικροφώνου και του μικροφώνου ακύρωσης θορύβου. Το κύριο μικρόφωνο ανιχνεύει τον συνολικό ήχο, περιλαμβανομένου του θορύβου, ενώ το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου ανιχνεύει αποκλειστικά τον θόρυβο.

Drivers νεοδυμίου 50mm

Ένα ζεύγος ειδικά ρυθμισμένων οδηγών ηχείων νεοδυμίου 50mm παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου με μεγάλο εύρος και αξιόπιστη ακρίβεια.

Ανθεκτικά αλλά άνετα!

Το HS35 Gaming Headset είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση στην πολύωρη χρήση. Διαθέτει μαξιλαράκια με Μemory Foam έτσι ώστε να μην σε κουράζουν ακόμα και μετά από πολλές ώρες gaming. Η ποιότητα κατασκευής ακολουθεί τα στάνταρ υψηλής ποιότητας της CORSAIR ενσωματώνοντας ανθεκτικά μεταλλικά σημεία στην κατασκευή, εξασφαλίζοντας έτσι ανθεκτικότατα μακροπρόθεσμα.

Πιστοποίηση DISCORD

Δοκιμασμένο μικρόφωνο και οδηγοί για καθαρή επικοινωνία και εξαίρετο ήχο με πιστοποίηση Discord.

Κατασκευαστής

Corsair

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Over Ear
Δυνατότητες & Λειτουργίες
Noise Canceling MIC
Μήκος Καλωδίου
1,1 m
Συνδεσιμότητα
3.5 mm
Αντίσταση Ακουστικών
32 ohm
Χαρακτηριστικά Μικροφώνου
Αποσπώμενο
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+6Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Constantinos_Xanth
5
76 στους 79 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Σπάνια κανω review προϊόντα στο Skroutz αλλα αυτο χρειαζόταν. (Εγω τα αγορασα στα 30€)
Λοιπον επειδή διαβαζω πολλές κριτικες απτο ενα άκρο στο αλλο θελω να τοποθετησω και εγω την γνώμη μου για τα συγκεκριμένα ακουστικα.
Οταν τα κρατας στα χέρια σου νιώθεις, το αισθάνεσαι οτι αγορασες κατι αξιόπιστο και κατι "premium" να το πω. Αρχικα να πω οτι ειναι στιβαρα ακουστικα και οχι τα πιο ελαφριά αλλα εμενα δεν με πειραζει αυτο. Τα ear cups ειναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α. Ειναι διχτιοτα, μαλακά και ανετα. Προσέξτε ομως είναι φουλ over ear καλυπτει ολο το αυτί και παραπανω δεν ειναι δλδ μικρά ακουστικά. Δεν θα πω οτι δεν τα καταλαβενεις οταν τα φοράς αλλα προσδιορίζονται για gaming οποτε το γεγονος οτι ειναι αισθητά και στιβαρα το δικαιολογεί. Επισης με το μαξιλαράκι το οποίο ειναι και αυτο διχτιοτο δεν σε πονανε καθόλου στο κεφαλι. Απλα μετα απο πολυ ωρα χρήσης μπορει να τα νιώθεις βαριά διότι οι 50mm audio drivers μεσα τα κανουν ετσι. Τωρα, κατι που ηλπιζα να μην δω στα ακουστικα και παλι καλα δεν το ειδα ειναι η "φθηνή" διαχείριση του <πανω-κατω> οπως βλέπουμε στα περισότερα ακουστικά σε αυτην την τιμή. Δεν ειναι με λάστιχο οπως τα Electra V2, ειναι κανονικά αλλα εχει γίνει τέλεια και πολυ καλή δουλεια σε αυτο το κομματι. (Μπράβο Corsair) Πριν μπουμε στα του ήχου να πω και για τι καλώδιο. Ειναι εύκαμπτο και αρκετά μεγαλο. Επισης εχει ενα λάστιχο με κλιπ με το οποίο μπορεις να διπλώσεις το καλώδιο και να το μαζεψεις αμα θέλεις να το πακεταρεις ετσι ώστε να μην ταλαιπωρείται. Τωρα στον ήχο. Οπως ειπα προσδιορίζονται για gaming, οχι για παραγωγή μουσικής ή επαγγελματικά για μουσική. Αυτο δεν σημαίνει ομως οτι δεν κάνουν και αυτη τη δουλειά. Λοιπον τα ακουστικά η αλήθεια ειναι πως εχουν αρκετά έντονες χαμηλες. Αυτο για gaming ειναι καλο αλλα για μουσική οχι και τόσο. Δηλαδή δε καποια τραγουδια ακους πιο έντονα το νταμπα ντουμπα να το πω ετσι παρα για παράδειγμα τα hi-hat. Οι μεσαίες και οι υψηλές λιγο χάνονται, στην μουσικη παντα, αλλα αυτο δεν θα φανεί σε ολα τα τραγουδια. Οπως ειπα προσδιορίζονται για gaming. Εντάξει δεν χρειάζεται να μιλησω για το μπάσο καθώς ειπα πως εχει δυνατές χαμηλες. Όλο αυτό διωρθωνεται με εναν equalizer και στο κινητό αλλα το θεμα ειναι να μην χρειαζόταν κατι τετοιο. Τελος πάντων στην τελική αν θες ακουστικά για μουσική δεν παιρνεις brand που βγάζει μονο gaming προϊόντα. Να πω επισης πως εχει ρυθμιζόμενη ενταση πανω στα ακουστικα που το κανει ακομα πιο καλό διότι δεν χρειαζεται να ρυθμίζεις συνεχεια την ενταση απτο κινητό σου/pc/κονσόλα. Επισης εχει και ενα κουμπί mute ακριβως κάτω απτην ροδέλα της έντασης το οποίο λειτουργεί άψογα. Το καλύτερο ομως που αφορα αυτα τα ακουστικα ειναι το αποσπώμενο μικρόφωνο. Τι να πεις για αυτό. Καταπληκτική δουλεια για αλλη μια φορα η corsair καθώς η ποιότητα του μικροφωνου σε αυτα τα λευτα ειναι απίστευτη και το γεγονος οτι όταν βγαζεις το μικρόφωνο μπορεις να βάλεις ενα μικρο cap στην θύρα του μικροφωνου πανω στα ακουστικα για να μην λερώνεται και να μην σκονιζεται το απογειωνει! Μεσα στην συσκευασία περιέχεται και ενα splitter για pc. Προσοχή ομως, μονο με την μαυρη εκδοση έρχεται το splitter.
Τελος θα ήθελα να μιλησω για την τιμη. Μεσα σε μια βδομαδα επεσε 10€ και έτσι τα κανει επισήμως τα πιο value for money ακουστικα σε αυτο το ευρος χρημάτων. Εδω θα πω κατι. Επειδή παρα πολλοί ψάχνουν ακουστικά κυρίως gaming σε αυτην την τιμη αυτα ειναι τα MUST! Δεν συγκρίνονται με αλλα των 30€ ουτε των 40€ ουτε των 45€. Πολλοί θα έπαιρναν τα Razer Electra αλλα αυτο ειναι μεγαλο λαθος καθώς δεν συγκρίνονται με αυτα εδω τις Corsair. Με κλειστα τα ματια μόλις τα φορεσεις καταλαβαινεις οτι φοράς κατι αξιόπιστο και κατι που ανήκει σε brand να το πω και οχι κατι της OEM πχ. Πολλοί θα πουν οτι δεν εμπιστεύονται 30€ ακουστικά, και εγω ετσι ελεγα αλλα εκανα λαθος.
Για να κλεισω, προσωπικά τα προτείνω ανεπιφύλακτα για να έχετε το κεφαλι σας ησυχο! Ευχαριστώ οποίον αφιέρωσε χρονο να διαβάσει αυτο το review. Καλες αγορές;)

  • Ποιότητα ήχου
  • Μπάσο
  • Ποιότητα Μικροφώνου
  • Άνεση
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Απομόνωση θορύβου
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Panos klonos
2
11 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

Λοιπόν τα έχω στην κατοχή μου περίπου 3 μήνες και πιστεύω είναι καιρός να το αξιολογήσω
Λοιπόν είναι μέτρια vfm ακουστικό το μικρόφωνο του ξεπερνάει τα όρια ειδικά για ακουστικά στα 50 ευρώ που το αγόρασα πραγματικα το συνηστώ σε όποιον θέλει να κάνει gaming και ταυτόχρονα να τα χρησιμοποιεί στην καθημερινή του ζωή
Επεξεργασία στις 29/11
Αισχρή η κατασκευή... Μετά από ενάμιση χρόνο καλής χρήσης χωρίς να τα πετάω από εδώ και από εκεί έσπασε η στέκα... Τα έστειλα για αντικατάσταση με την εγγύηση που είχαν.. Απαράδεκτο το service καθώς παρόλο που είχαν βλάβη τα ακουστικά από μόνα τους και όχι μέσω της χρήσης μου δεν δέχτηκαν ούτε επισκευή ούτε καν αντικατάσταση ενώ ήταν εντός εγγύησης πραγμα απαράδεκτο για την τιμή τους (50€)

  • Ποιότητα ήχου
  • Ποιότητα Μικροφώνου
  • Άνεση
  • Μπάσο
  • Απομόνωση θορύβου
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sotago
    1
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μπορώ να τα βάλω μηδέν?
    πεταμένα λεφτά. ουτε σε ενα χρόνο, από το πουθενα πρόβλημα. να αναπνεύσω λιγο και να κουνηθώ αποσυνδέεται. ο ηχος περιμενα καλυτερος για τα λεφτά που έδωσα, αλλα ειδικα η κατασκευή αποδείχτηκε εντελώς σκουπίδι. κινεζικα να αγόραζα πιο γερα θα έβγαιναν. ντροπή και αίσχος που υποτίθεται είστε και "μάρκα". δεν τα συστηνω ούτε στον χειρότερο μου εχθρό. παρτε οτιδηποτε αλλο εκτός από αυτο το έκτρωμα. μου εχει βγάλει την ψυχη!

    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Michalis_Kakourakis
    2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα ακουστικά τα είχα πάνω από δυο χρόνια. Αν και σε θέμα ήχου και μικροφώνου δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, η ποιότητα κατασκευής τους είναι τουλάχιστον απαράδεκτη. Στον χρόνο πάνω ενώ πάντα τα πρόσεχα ξεκίνησε μόνο του το πλαστικό και παρουσίασε κάποιες ρωγμές έως ότου κόπηκαν στην μέση. Όλη η κατασκευή ειναι αποκλειστικά από πλαστικό κατι που δεν τα κανει καθόλου ανθεκτικά στο χρόνο.

    • Ποιότητα ήχου
    • Άνεση
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Xryma
    1
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Αγοράστηκε στις 22/12/2022 στην τιμή των (ω! τι σύμπτωση!) 29,90€.
    Δύο πράγματα έχω να πω:
    - Όταν οδηγήσεις Ferrari, τα υπόλοιπα σου φαίνονται Lada (αυτό πάντως είναι το Lada).
    - Για αυτούς που θέλουν να αγοράσουν (γενικά) κάτι καλό, ποτέ μην ακούτε τον πωλητή/καταστηματάρχη. Θα σας δώσει ότι θέλει να διώξει.
    Ας τα πάρω από την αρχή. Πήγα σε σχετικό κατάστημα και μου πρότειναν αυτά τα ακουστικά. Επώνυμα σκέφτηκα, πόσο χάλια να είναι και μετά το εκθείασμα του πωλητή....
    Τα άκουγα καιρό μέχρι που πρόσφατα (για συγκεκριμένο λόγο) τα άκουσα μαζί με άλλα επώνυμα που έχω. Αναρωτήθηκα: τόσο καιρό πως άκουγα από αυτά;!
    Α! Και μικρό καλώδιο που "βρίσκεις" με την παραμικρή κίνησή σου.
    Κρίμα την επωνυμία.... μακριά από αυτά. Βρείτε κάτι άλλο, εκτός αν θέλετε το παιδί σας να παίζει τον DJ.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Maroudas3721
    3
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Πρώτη αίσθηση που δίνουν είναι ενα ελαφρή κάπως φτηνό πλαστικό προϊόν. Στο κεφάλι είναι βολικά και κάθονται ευχάριστα αν και κάπως στενά αλλά πιστεύω θα ανοίξουν. Ήχος καλός, καθαρός αλλά όχι κάτι εξεζητημένο που να με ξαφνιάσει ώστε να πω "Ουάου". Στα αρνητικά το μικρόφωνο που σε σχέση με το παλιό δεν μπορούσαν να με ακούσουν εύκολα σε φωνητική κλήση στο discord, οπου το συγκεκριμένο προϊόν βάζει οτι έχει και πιστοποίηση ποιότητας. Ήχος καλός, ξεκούραστο για πολλές ώρες και ελαφρύ. Φτηνή και κάπως εύθραυστη πλαστική κατασκευή και κακό μικρόφωνο. θα προσπαθήσω να πειραξω λίγο τις ρυθμίσεις μήπως αλλάξει το θέμα μικροφώνου και θα συμπληρώσω το σχόλιο.

    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kofidis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κόκκινο

    Για τα χρήματα του είναι πολύ τίμιο !τα έχω 3 χρόνια και ηταν σαν καινούργια μέχρι που έκατσα καταλαθος πάνω τους κ έσπασαν ..αν είσαι σοβαρός άνθρωπος κ όχι ζώο δν έχεις θέμα στο να σπάσουν αφήστε τα σχόλια που λένε σπάνε εύκολα .το καλό είναι ότι είναι ελαφριά όσες ώρες και να παίζεις δεν έχεις θέμα

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Είναι πολύ καλά ακουστικά για κάποιον που τα θέλει για χαλαρό gaming αλλά και πολύωρο.Εχουν καθαρό ήχο, και μαζί με το ανταπτορακι που έρχονται μαζί, εάν το συνδέσεις στο pc παίρνεις έναν πολύ καλό surround ήχο.Το μπάσο είναι σχετικά δυνατό, ενισχύει ωραία τα παιχνίδια που παίζεις. Δλδ στο call of duty νιώθεις τους πυροβολισμούς πιο έντονα στα αυτια σου. Σε κάποιο παιχνίδι με αμάξι νιώθεις τον ήχο της μηχανής πιο έντονα. Σαν ποιότητα σχεδιασμού είναι οκ. εμένα μετά από δύο χρόνια χρήσης(από βλακεια μου) Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό ακουστικό.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Saxo_Power
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Τούμπανα ακουστικάγια την τιμή τους ! Μετά απο πολούς μήνες βαριάς ταλεπορίας των ακουστικών χάλασα το καλόδιο αλά θα τα ξανά αγοράσω

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • B__Sigil
    3
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κόκκινο

    τα ειχα 2 μινες και εσπασε το πλαστικο την ωρα που πηγα να τα βγαλω απο το κεφαλι μου, δεν το περιμενα, εμεινα εκπληκτος, ευτιχως η Corsair Τα αντικαταστησε, γενηκα ειναι απαραδεκτο ομος να σπανε απο σωστη , απλη χριση, δεν θα τα σηνιστουσα λογω φτινης κατασκευης (στο πλαστηκο) , κατα τα αλλα ειναι Super στην ποιοτητα ηχου, και μετρια στο mic

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CECLOR_2g
    1
    0 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα ακουστικα στα καλα καθουμενα σταματανε να δουλευουν. Εκει που ειναι ολα καλα και παιζεις η ακους γενικα σταματανε ολα. Πρεπει να βγαλεις το βυσματακι απο πισω και να το ξαναβαλεις , και το Jack και το USB. Πολυ δυσαρεστημενος απο αυτη την αγορα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ts__D
    2
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Μπήκα μετά από 1 χρόνο και 4 μήνες, απλά να πώ ότι έσπασε το headband χωρίς λόγο και αιτία όπως τα έβγαζα από το κεφάλι μου, καμία δύναμη παραπάνω, το συνηθισμένο, απλά degradation plastic snap. Θα μπορούσε να έχει μία καταραμένη λάμα ενδιάμεσα για σταθερότητα. Είπαμε είναι φθηνά, δηλαδή αυτό σημαίνει ότι το πολύ έναν χρόνο και μετά διαλύονται μόνα τους? Ούτε τα πήγαινα βόλτες ούτε τα πίεζα σε τσάντες, πάντα πάνω στο γραφείο μου ή στο κεφάλι μου... Αν σπάνε έτσι, ε άντε γειά corsair.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Στους πρώτους 2 μήνες χρήσης έσπασαν όπως αναφέρουν και οι παραπάνω δίπλα στο c και λίγο αργότερα στο ίδιο σημείο από την άλλη μεριά κοντά στο r χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Το μικρόφωνο είναι παρά πολύ μέτριο με αρκετά κακό noise cancellation.Το μόνο θετικό είναι ότι είναι πολύ ελαφριά και δεν κουράζουν πέρα από αυτό πιστεύω πως δεν αξίζουν τα λεφτά τους πολύ κακή ποιότητα κατασκευής.

    • Άνεση
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Απομόνωση θορύβου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • THanasis_Tzidimopoulos44
    4
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι τα πρώτα μου ακουστικά και μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος και με το παραπάνω . Το μόνο αρνητικό που έχω για αυτά είναι ότι το noise cancelation κουμπί σε εμένα δεν λειτουργούσε από την αρχή . Ίσως να έτυχα ελαττωματικό. Πάντως σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους και είναι μια αγορά που θα πρότεινα σε όλους!

    • Ποιότητα ήχου
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Μπάσο
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Manthos_Mayrodimos
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απίστευτος ήχος! Είχα Razer και επειδή τα έσπασα σε μια δύσκολη ώρα ενός TILT αγόρασα αυτά. Δυνατό μπάσο και πολύ καθαρός ήχος. Ενώ με τα Razer Kraken V2(που ήταν ξεκάθαρα τέλεια) άκουγα τα steps πχ στο Counter από πολύ μακριά, τώρα ακούω ακριβώς εκεί που είναι κάποιος! Απλά άνετα, καθόλου βαρύ ακουστικό, πλαστικό μεν 40 ευρώ δε. Αν έχεις 40 ευρώ είναι ότι καλύτερο. Αγόρασε τα τώρα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_Karousos
    4
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κόκκινο

    Μάγκες για τα λεφτά τους είναι ότι καλύτερο και οικονομικό.Τα έχω πάνω από 6 μήνες και δεν μου έχουν σπάσει.Εγώ όμως δεν τα πετάω ατσαλα,βέβαια έχω ταξιδέψει εξωτερικό με αυτά μέσα σε βαλίτσα.Το τονίζω ότι αν δεν θέλετε δεν θα σπάσουν,επειδή βλέπω πολλά σχόλια περί σπασίματος.Αφοβα πάρτε τα

    • Ποιότητα ήχου
    • Απομόνωση θορύβου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπάσο
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Στην αρχή είχα πολύ καλή εμπειρία με αυτά τα ακουστικά. Μετά όμως από ούτε έναν χρόνο χρήσης, και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απλώς έσπασαν

    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Μπάσο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • novak23
    1
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κόκκινο

    Σπάσανε στο ίδιο σημείο που ανέφερε και άλλος που τα αγόρασε, δίπλα στο ''C'', πριν κλείσουν καν 1 μήνα χρήσης χωρίς καμία πτώση ή ατσούμπαλο overextend. Πολύ κακής ποιότητα πλαστικό, καθόλου ελαστικό, μείνετε μακριά.

    • Ποιότητα ήχου
    • Άνεση
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikolasdaskalakes
    1
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κόκκινο

    τα ακουστηκα τα εχω απο το καλοκαιρι δεν βολευουν στο κεφαλι χαλια μικροφωνο χαλια ποιοτητα κατασκευεις και δεν τα εχω ουτε 5 μηνες και εχουν σπασει απο πανω στο c που γραφει corsair πηγα να τα βγαλω απο το κεφαλι μου και σπασανε ειναι αχρηστα μαγκες μην τα παρετε δεν αξιζει καθολου ειναι αχρηστα τζαμπα λεφτα για εμενα προσοπικη αποψη μου

    • Μπάσο
    • Ποιότητα ήχου
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ts123
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Ειναι πολυ σφιχτα και δεν βολευουν καθολου ειδικα αν φορας γυαλια, προσωπικα με κουραζουν πολυ.
    Επισης ολοι μου λενε οτι ακουν τον ηχο απο το γκειμ μεσα απτο μαικ μου

    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Gabriel_Burrito

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ ωραίος ήχος, ΑΛΛΆ οι συμπαίκτες ακούνε τον εαυτό τους και δεν το έχω δυνατά! Επίσης ακουω τον εαυτό μου λες και έχω βουλωμενα αυτιά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Είναι καλά ακουστικά και βολεύουν πολύ. Το θέμα είναι όμως ότι δεν είναι πολύ ανθεκτικά. Πρέπει να τα προσέχεις αρκετά γιατί γενικά σπάνε εύκολα. Ο ήχος είναι άψογος και είναι φοβερά βολικά. Να τα αγοράσετε γιατί αξίζουν απλά να τα προσέχετε λίγο παραπάνω.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nios_D_
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    τα ποιο άνετα ακουστικα που έχω φορέσει μετα ακομα και απο πολλες ώρες gaming, για τα λεφτα τους νομιζω είναι καλύτερο υπάρχει,
    αρνητικό:
    το καλώδιο που συνδέεται με το pc ειναι σχετικα μικρο σε μηκως
    Σημείωση: επειδή καποιοι λένε οτι τα χρώματα μπλε, κόκκινο, πράσινο δεν εχουν αντάπτορα μεσα, το δικο μου (μπλε) είχε

    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απομόνωση θορύβου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • OrestisVas
    2
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    λειτουργικά δεν έχουν κάποιο πρόβλημμα το μπάσο είναι τοσο όσο το μικρόφωνο δουλεύει αρκετά ώστε να σε ακούνε, είναι αρκετά άνετα και απομονώνουν λίγο τον ήχο ( αν και δεν μου αρέσει αυτό) αρκετά ωστε να μην σε αποσπάει αλλά και να ακούς να κάτι γήνει κοντά σου, Το πρόβλημμα είναι στην ποιότητα κατασκευής, επειδή έχω μακριά μαλλία κάτω απο τα αυτία κάποιες φορές σηκώνω το ένα ακουστικό για να μαζέψω τα μαλία να μην είναι μεσα στο αυτί μου και γαργαλάνε αυτό όμος το λίγο τέντωμα, εέιδή το πλαστικό είναι πολύ εύθραυστο τα ράγισε και πριν 2 μέρες κωπήκανε στα 2. Οπότε είναι καλά ακουστικά εκώς και αν έχετε μακριά μαλιά ή αν θυμώνετε τα κακοποιήτε λίγο

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Wiring_einai_Kalou
    3
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Είναι τίμια ακουστικά. Τα φοράω καθημερινά και για πολλές ώρες! Είναι ωραία και έχουν ωραιο ήχο και εγώ τα χρησιμοποιώ και για music producing(serato studio) . Το μόνο κακό είναι οτι έχει πολύ κακή κατασκευή αφού μ έσπασαν στους 2 μηνες. Η επισκευή είναι εύκολη γιατί έβαλα 2 στέκες και της κόλλησα με logo για να είναι ενισχυμένα!Αξίζουν αλλά πρέπει να έχετε έτοιμες πατέντες εάν σπάσουν.

    Edit 6/11/21: Τα ακουστικά σπάσανε μαζί με την στέκα. Προσπάθησα να τα επιδιορθώσω κάπως αλλά δν γινόταν με τίποτα! Τώρα προσπαθώ να βρω κάποια άλλη πατέντα.

    Edit 19/3/22: τα ακουστικά βγήκαν off μετά από 10 μήνες χρήσεις . Η πατέντα με την στέκα αχρηστευτηκε διότι το καλώδιο που ήταν μέσα στα ακουστικά δεν ήταν προϊστάμενο με τίποτα . Ήταν απλα ένα κενό καλώδιο μέσα στο πλαστικό .

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • εξαιρετικά απο πρώτη άποψη, δυνατό μπάσο. καλή απομόνωση ήχου και δεν κουράζουν τα αφτιά. αξίζουν 1000% για τη τιμή τους ( τα αγόρασα στα 37€)

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sevastianos_Rigas
    2
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από ένα χρόνο ελαφριάς και σπάνιας χρήσης , πήγα να τα φορέσω ένα απόγευμα για να μπώ κλήση στο discord και έτσι όπως πήγα να τα περάσω πάνω στο κεφάλι μου απλά έσπασαν...

    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gkos
    1
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έσπασε μεσα στον πρώτο χρόνο χρήσης το πλαστικό κεφαλής χωρίς ζορισμα η' πτώση.Τα κόλλησα με κόλα στιγμής και όσο αντέξουν.Πολυ χαμηλή ποιότητα πλαστικών, καλός ήχος.
    Edit:Είναι τόσο λεπτό το πλαστικό που ούτε η κόλα στιγμής δεν έκανε δουλειά... 40 ευρώ στα σκουπίδια!
    Πριν σπάσουν πήρα και τα κόκκινα για την κορη τα οποία μέχρι ώρας είναι οκ. Να επισημάνω όμως ότι το καλώδιο είναι το μισό σε μήκος από το μαύρο σετ που πήρα για τον γιο. Οικονομια ακόμη και στο χρωματιστό καλώδιο...

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mynamewaffles
    5
    2 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κόκκινο

    Πολύ ωραία και για όσους λένε ότι έχουν κακή ποιότητα κατασκευής και ότι σπάνε εύκολα μήπως αν δεν τα ρίχνετε κάτω κάθε τρις και λίγο δεν θα έσπαγαν χερο πολύ ακουστικά είναι αν πέσουν πολλές φορές θα σπάσουν

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • TasosGR16
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Ειναι ενα αρκετα καλο ζευγαρι για την τιμη τους, το μονο προβλημα ειναι πως στις συχνοτητες ακουγονται πιο πολυ τα οργανα, με αποτελεσμα να μην ακους πολυ καλα καποιον που να μιλαει αλλα στην μουσικη να αποδιδουν εξαιρετικα. Η απομονωση ηχου ειναι επισης εξαιρετικη, ικανοποιητικη οταν δεν ακους κατι και σαφως ειναι κατι που συμβαινει με τα περισσοτερα headset σε αυτην την τιμη (35 Ευρω). Ενα ωραιο μπονους που μου αρεσει ειναι το αποσπωμενο μικροφωνο, σε περιπτωση που χαλασει δεν θα μεινεις χωρις mic, μπορεις απλα να βαλεις ενα αλλο στην θεση του (ψαξτε για 3.5mm mic), μιλωντας για το μικροφωνο ειναι απλα ικανοποιητικο, τιποτα σπουδαιο, με μερικη απομονωση. Συνολικα ενα αρκετα τιμιο ζευγαρι για την τιμη του αλλα νιωθω πως ειναι επικεντρωμενα στην μουσικη μερια παρα την gaming.

    UPDATE 10/6/2022: Δυστυχώς μετά απο με το ζόρι ένα χρόνο, το αριστερο ακουστικό έχει κάνει βαθύ ράγισμα και είναι έτοιμο να ξεκολλήσει (δεν εφαρμόζει καλά στο κεφάλι πλέον).

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ktsamas
    3
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Θα βάλω 3 αστέρια πιο πολύ για το μικρόφωνο το οποίο το λες και για πέταμα,του λάπτοπ είναι καλύτερο.Ο ήχος είναι ο τίμιος stereo ηχος με καλό μπάσο,μην ξεχνάμε ότι είναι ένα φθηνό headset. Να πω την αλήθεια δεν θα το πρότεινα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Μπάσο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gkatakos

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κόκκινο

    Τα ηχεια ειναι τελεια απλα οπως ολα τα headset ειναι ογκωδης και μετα απο αρκετη ωρα gaming κουραζουν λιγο . Πολυ καλος ηχος και ακριβης . Σιγουρα απο τις καλες επιλογες ειδικα για fps games.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

287 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
DiuSkere_

Εχω αθτα τα ακουστικα εδο και 1 εβδομαδα και ειναι φανταστηκα αλλα ενα προβλημα ειναι οτι οταν σινδεο το μιψ στα ακουστικα, δεν ακουγομαι (δεν εχο τεραστιο προβλημα επειδη εχο ξεχωριστο μιψ, αλλα θελω να χερω αν ειμαι ο μονος που εχει αυτο το προβλημα)

Spyros Chatzinikolaou

Πάνω στα ακουστικά υπάρχει ένα κουμπί. Αν το πατήσεις θα ενεργοποιηθεί το μικρόφωνο. Αν δεν ενεργοποιηθεί τότε δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις των windows στην καρτέλα 'ΗΧΟΣ' και να αλλάξεις την συσκευή που λαμβάνει ο υπολογιστής ήχος (δηλαδή το μικρόφωνο).

Spyros Chatzinikolaou

Δεν χρειάζεται αντάπτορας για να μπει σε λαπτοπ. Απλώς συνδέεις το 3.5mm mini jack στην θύρα του λάπτοπ.

George_Lagoudis75

ερχονται με ανταπτορα για το jack ωστε να μπορω να τα βαλω πισω στο pc?

Alpha1310

Λοιπον παρελαβα τα ακουστικα χτες και μεσα ειχε ενα Splitter Το οποιο ειναι για να συνδεσω και το Mic Και τα ακουστικα. Αλλα οταν το βαζω στις jack Θηρες τα ακουστικα στα ακουστικα και το Mic στο Mic και ακουω παρα πολυ χαμηλα και δεν βλεπει το Mic εκανα αναζητηση και ειδα οτι πολλοι εχουν αυτο το προβλημα με το Combo Headset με Jack λοιπον.. υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει?

Δες όλες τις ερωτήσεις (11)

Παρόμοια προϊόντα

Corsair HS35 Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mmCorsair HS35 Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mmRazer BlackShark V2 X Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mmRazer BlackShark V2 X Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mmRazer Kraken X Lite Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mmRazer Kraken X Lite Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mmLogitech G335 Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mmLogitech G335 Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mmLogitech G435 Lightspeed Ασύρματο Over Ear Gaming Headset με σύνδεση USB / BluetoothLogitech G435 Lightspeed Ασύρματο Over Ear Gaming Headset με σύνδεση USB / Bluetooth
από 39,89 €από 41,30 €από 29,18 €από 39,90 €από 56,37 €
ΚατασκευαστήςCorsairRazerRazerLogitechLogitech
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Συνδεσιμότητα3.5 mm3.5 mm3.5 mm3.5 mmBluetooth, USB
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες