Sony RX100 VII Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 8x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD Μαύρη
Compact Φωτογραφικές Μηχανές

Sony RX100 VII Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 8x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηΚωδικός: 19848309

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αισθητήρας: CMOS
  • Εγγραφή 4K
  • Οπτικό Zoom: 8x
  • ISO: 100 – 12800
  • Φακός: ZEISS Vario-Sonnar T 24–200
Δες όλη την περιγραφή
1.217,69
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Πέμ, 10 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.199,00 €

Περιγραφή

Κορυφαίες λειτουργίες, μίνι έκδοση: η νέα προσθήκη στη βραβευμένη σειρά φωτογραφικών μηχανών RX - RX100 VII - διαθέτει στο μικρών διαστάσεων σώμα της όλα όσα χρειάζονται για να αποδίδει καταπληκτικές εικόνες.

Ο φακός ζουμ 24-200 mm συμπληρώνεται από ταχύτατη αυτόματη εστίαση σε 0,02 δευτ., νέα παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο, καθώς και βελτιωμένη σταθεροποίηση εικόνας και μια υποδοχή εξωτερικού μικρόφωνου για υψηλής ποιότητας λήψη ταινίας.

Με αισθητήρα EXMOR RS® CMOS 20,1 MP τύπου 1.0 με αναλογία εικόνας 3:2, φακός ZEISS Vario-Sonnar T με οπτικό ζουμ 8x, 357 σημεία με εντοπισμό αντίθεσης, λήψη ριπής στα 90 fps, επεξεργαστή εικόνας BIONZ X, ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder, ανακλινόμενη κατά 180 μοίρες οθόνη αφής, είσοδο μικρόφωνου, εγγραφή σε κατακόρυφο φορμά και λήψη βίντεο 4K HDR (HLG) αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε πιθανό σενάριο φωτογράφισης και κάθε πιθανό χρήστη, από τους λάτρεις της φωτογραφίας έως και τους επαγγελματίες!

Ευρεία δυνατότητα ζουμ σε μικρό σώμα

Ο φακός με ζουμ υψηλής μεγέθυνσης 24-200 mm παρέχει ανώτερη ποιότητα εικόνας. Σχεδιασμένος για να επιτυγχάνει μέγιστη ανάλυση και ευκρίνεια σε όλο το εύρος ζουμ, προσφέρει αξιοσημείωτη ικανότητα τηλεφακού σε μικρές διαστάσεις, για διευρυμένη δημιουργική έκφραση.

Φακοί σε μέγεθος τσέπης

Ο φακός ζουμ ZEISS® Vario-Sonnar T 24-200 mm F2,8-4,5 καλύπτει μεγάλη έκταση εύρους ζουμ που αντιστοιχεί σε δύο φακούς τυπικού ζουμ (24-70 mm και 70-200 mm), όλα αυτά σε πολύ μικρή διαμόρφωση.


Γρήγορη συνεχής λήψη 20 fps με υψηλής ακρίβειας παρακολούθηση AF/AE

Ο νέος γρήγορος αισθητήρας εικόνας προσφέρει συνεχείς λήψεις με ταχύτητα έως 20 fps5 και η φωτογραφική μηχανή παρακολουθεί θέματα με υπολογισμούς AF/AE σε έως και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο5, ακόμα και όταν κινούνται απρόβλεπτα ή με υψηλή ταχύτητα.

Λήψη χωρίς υποέκθεση για αδιάκοπη παρακολούθηση

Με τη λήψη χωρίς υποέκθεση παρακολουθείτε την κίνηση του θέματός χωρίς διακοπή στην οθόνη LCD της μηχανής ή του εικονοσκοπίου, με ενημερώσεις ένδειξης οθόνης στα 60 fps για μείωση της χρονοκαθυστέρησης.

(A) Λήψη χωρίς υποέκθεση (B) Λήψη με υποέκθεση

Νέα λειτουργία μονής λήψης ριπής

Η νέα λειτουργία μονής λήψης ριπής αποτυπώνει και την πολύ γρήγορη δράση, όπως όταν μια ρακέτα χτυπάει την μπάλα, αποτυπώνοντας επτά λήψεις σε γρήγορη ακολουθία με επιλεγόμενες ταχύτητες 90, 60 ή 30 fps. Σάς δίνει τη δυνατότητα να αποτυπώνετε καθοριστικές στιγμές που διαφορετικά θα ήταν πολύ δύσκολο, ενώ χρησιμοποιείται και με τον αυτόματο χρονοδιακόπτη. Υποστηρίζονται τα φορμά εικόνων JPEG και RAW.

[1] 90 fps (0,011 δευτ.) [2] 7 φωτογραφίες

Ευρεία κάλυψη και γρήγορη ταχύτητα αυτόματης εστίασης

Η RX100 VII διαθέτει κορυφαία AF με εντοπισμό φάσης σε εστιακό επίπεδο 357 σημείων που καλύπτουν το 68% του καρέ. Αυτά συμπληρώνονται από 425 σημεία AF με εντοπισμό αντίθεσης, ενώ η λήψη AF επιτυγχάνεται σε μόλις 0,02 δευτερόλεπτα, τη μεγαλύτερη ταχύτητα στον κόσμο.

[1] Κάλυψη AF με εντοπισμό φάσης (357 σημεία)
[2] Κάλυψη AF με εντοπισμό αντίθεσης (425 σημεία)

Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο για κινούμενα θέματα

Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιεί αλγόριθμους αναγνώρισης θέματος (AI)που αξιοποιούν το χρώμα, τα μοτίβα (φωτεινότητα), την απόσταση θέματος (βάθος) και τις πληροφορίες προσώπου/ματιού για να παρακολουθεί τα θέματά σας όπου κι αν κινούνται. Η διατήρηση συνεχούς, σταθερής εστίασης σε ένα κινούμενο θέμα σάς βοηθά να αποτυπώνετε κάθε σημαντική στιγμή δράσης καθώς εκτυλίσσεται, είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε ταινίες.


Αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο

Η προηγμένη ανίχνευση ματιών και η απόδοση παρακολούθησης της Sony είναι το μυστικό για όμορφα πορτραίτα. Η AF στα μάτια σε πραγματικό χρόνο ανιχνεύει τα ανθρώπινα μάτια και διατηρεί την εστίαση καθώς το θέμα κινείται, για ελευθερία σύνθεσης. Με δυνατότητα επιλογής εστίασης στο αριστερό ή στο δεξί μάτι.

AF στα ζώα πραγματικού χρόνου

Η αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο είναι διαθέσιμη για ζώα, καθώς και για ανθρώπους. Τα τέλεια πορτραίτα κατοικίδιων είναι ευκολότερα από ποτέ.


Εξαιρετική λήψη σε χαμηλό φωτισμό με υψηλή ανάλυση

Ο μεγάλος αισθητήρας εικόνας τύπου 1.0 διαθέτει ανάλυση 20,1 megapixel, με τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού και βελτιωμένο τυπικό εύρος ISO 100-12800. Υψηλά επίπεδα αντιληπτής ανάλυσης εικόνας και χαμηλού θορύβου συμβάλλουν στην εξαιρετική ποιότητα εικόνας με υφές ρεαλιστικής όψης.

Εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων και υφών

Ο νέος αισθητήρας εικόνας και οι αλγόριθμοι επεξεργασίας εικόνας της μηχανής επιτυγχάνουν πιο ρεαλιστικές υφές και χρώματα. Ιδίως, οι αποχρώσεις της επιδερμίδας δείχνουν φυσικές, ενώ τα ζωηρά χρώματα των λουλουδιών αναπαράγονται με αυξημένη ακρίβεια.

Οπτική σταθεροποίηση εικόνας για πιο σταθερές λήψεις

Λήψη εικόνων υψηλής ποιότητας με αντιστάθμιση της αστάθειας της μηχανής σε χειροκίνητη λήψη, ακόμα και με χαμηλό φωτισμό ή τηλεφακό. Ο αλγόριθμος σταθεροποίησης παρέχει σταθεροποίηση ισοδύναμη με ταχύτητα κλείστρου μεγαλύτερη κατά 4 στοπ στα 200 mm.

[1] Χωρίς Optical SteadyShot™ (προσομοιωμένο)
[2] Με Optical SteadyShot

Κλείστρο κατά της παραμόρφωσης με αθόρυβη λήψη

Η RX100 VII επιτυγχάνει ταχύτητες κλείστρου έως 1/32000 δευτ., ενώ η γρήγορη ανάγνωση του αισθητήρα βοηθά στη μείωση του φαινομένου κυλιόμενου κλείστρου κατά τη φωτογράφιση γρήγορων θεμάτων. Υπάρχει επίσης δυνατότητα αθόρυβης λήψης1.


Εφέ Soft Skin και άλλα εφέ

Το εφέ Soft Skin μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης και τη θαμπάδα της επιδερμίδας, για καλύτερα πορτραίτα. Οι επιλογές "Δημιουργικό στιλ" και "Εφέ εικόνας" σάς επιτρέπουν να πραγματοποιείτε μικρορρυθμίσεις για να αποτυπώνετε ξεχωριστές εικόνες.

Εγγραφή 4K HDR (HLG) υψηλής ανάλυσης και σταθερή AF

Η φωτογραφική μηχανή υποστηρίζει εσωτερική εγγραφή ταινίας 4K (QFHD: 3840×2160)με ανάγνωση όλων των pixel, χωρίς ομαδοποίηση. Η ομαλή, σταθερή AF είναι το αποτέλεσμα βελτιωμένων αλγόριθμων, ενώ η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και η AF στα μάτια σε πραγματικό χρόνο (ανθρώπινο μάτι) είναι τώρα διαθέσιμες και για ταινίες. Χάρη στο HLG (Hybrid Log-Gamma), μπορείτε να απολαύσετε εικόνες HDR συνδέοντας απλώς τη μηχανή σε μια τηλεόραση Sony συμβατή με HDR (HLG) μέσω καλωδίου USB.

Προηγμένες δυνατότητες για δημιουργούς και vlogger

Αναβαθμίστε το κανάλι σας vlog με την εύχρηστη RX100 VII. Η νέα λειτουργία παρακολούθησης με αφή για ταινίες σάς παρέχει γρήγορη, εύκολη AF στην οποία μπορείτε να βασιστείτε, ενώ η AF στα μάτια σε πραγματικό χρόνο (ανθρώπινο μάτι) εξασφαλίζει ακριβή εστίαση. Ακόμα και όταν περπατάτε, η ενεργή λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας δημιουργεί ομαλά βίντεο 4K και, χάρη στην ανακλινόμενη οθόνη για selfie και την εξωτερική είσοδο μικρόφωνου, το καδράρισμα και η λήψη ήχου επιτυγχάνονται χωρίς άγχος.

Εξωτερική είσοδος μικρόφωνου για ποιοτικό ήχο

Παρά το μικρό μέγεθος, η RX100 VII περιλαμβάνει είσοδο μικρόφωνου. Η τυπική είσοδος 3,5 mm, που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους vlogger και τους επαγγελματίες, παρέχει δυνατότητα αποτύπωσης ήχου επαγγελματικού επιπέδου για ταινίες ή vlog.


Βελτιστοποιημένη σταθεροποίηση εικόνας σε εγγραφές 4K

Καταγράψτε ομαλά βίντεο 4K, με τη λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας Active, που υποστηρίζεται. Και για ακόμα πιο ομαλή σταθεροποίηση, τύπου gimbal,17 διατίθεται απλή επεξεργασία ταινίας στο Movie Edit add-on της εφαρμογής Imaging Edge.

Κατακόρυφη εγγραφή με μεταδεδομένα, για προβολή από smartphone

Οι βιντεοσκοπήσεις ταινιών με τη μηχανή σε κατακόρυφη θέση μπορούν τώρα να προβάλλονται στον ίδιο προσανατολισμό σε PC και smartphone, χάρη σε μεταδεδομένα που προστίθενται από τη φωτογραφική μηχανή.


Υποστήριξη S-Log για καλύτερη δημιουργική έκφραση

Η RX100 VII υποστηρίζει προφίλ εικόνας S-Log3 και S-Log2. Είτε χρειάζεστε εικόνες με υψηλό δυναμικό εύρος και ευρύ φάσμα χρωμάτων για post-production είτε μοναδική εμφάνιση απευθείας από τη μηχανή, η RX100 VII είναι στη διάθεσή σας.

Λήψη σε διαστήματα για ταινίες time-lapse

Η λειτουργία λήψης σε διαστήματα εκτελεί συνεχή λήψη σε καθορισμένα διαστήματα 1-60 δευτ. με παρακολούθηση αυτόματης έκθεσης. Οι εικόνες time-lapse που προκύπτουν μπορούν να προβληθούν σε προεπισκόπηση στη μηχανή ή σε ταινία στον υπολογιστή.


Πρόσβαση ηλεκτρονικού εικονοσκοπίου με ένα πάτημα

Το XGA OLED Tru-Finder διαθέτει ανάλυση περίπου 2,35 εκατομμυρίων κουκκίδων για φωτεινή, λεπτομερή προβολή υψηλής αντίθεσης. Προσφέρει γρήγορη πρόσβαση μέσω του αναδυόμενου διακόπτη, ενώ αποσύρεται εξίσου γρήγορα όταν δεν χρησιμοποιείται.

Ανακλινόμενη οθόνη για εύχρηστο καδράρισμα

Η οθόνη LCD τύπου 3.0, με υψηλή ανάλυση 921 χιλιάδων κουκίδων, προσφέρει ανάκλιση 180° προς τα πάνω και περίπου 90° προς τα κάτω, για εύκολο καδράρισμα σε λήψεις selfie, καθώς και λήψεις από ψηλά ή χαμηλά.

Λειτουργία αφής για ομαλή λήψη

Απλώς πατήστε στην οθόνη για να ξεκινήσετε την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο είτε για φωτογραφίες είτε για ταινίες. Η εστίαση με αφή, η επιφάνεια αφής και το κλείστρο αφής είναι επίσης διαθέσιμα.

Εύκολη διαχείριση δεδομένων

Αξιολογήστε ή να προστατεύστε τις εικόνες από διαγραφή σε λειτουργία αναπαραγωγής, με προαιρετική αντιστοίχιση κουμπιού. Προβάλετε τις εικόνες συνεχούς λήψης κατά τις ομάδες που λήφθηκαν και διαγράψτε ή να προστατεύστε τις ομάδες με μία κίνηση.

Προσαρμογή λειτουργιών

Μπορείτε να αντιστοιχίσετε ξεχωριστές λειτουργίες για εικόνες και ταινίες στα κουμπιά Fn που τις ενεργοποιούν. Αποκτήστε εύκολα πρόσβαση σε λειτουργίες και στοιχεία μενού που χρησιμοποιείτε συχνά, όταν αντιστοιχίζονται μέσω των My Menu και My Dial.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-BX1)
  • Τροφοδοτικό AC
  • Καλώδιο micro USB
  • Λουράκι καρπού
  • Προσαρμογέας ιμάντα ώμου
  • Εγχειρίδιο χρήσης

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Ανάλυση Megapixel
20,1 MP
Οπτικό Zoom
8 x
Ψηφιακό Zoom
32 x
Σταθεροποίηση Εικόνας
Ναι
Ενσωματωμένο Flash
Ναι
Ενσωματωμένο GPS
Όχι
Παιδική
Όχι
Υποστήριξη 3D
Όχι
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
302 gr

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Όχι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Μέγεθος Αισθητήρα
1
Επιλογές ISO
100 - 12800
Autofocus (AF)
Ναι

Φακός

Διάφραγμα (Aperture - f/)
2.8 - 4.5
Focal Length Range
9 - 72 mm
Focal Length Range (35 mm equivalent)
24 - 200 mm
Focus Range
8 cm - Infinity

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
5472 x 3648 pixels
Format Εικόνων
JPEG+RAW, JPEG, RAW

Video

Ανάλυση Video
3840 x 2160 pixels
FPS
25 fps
Format Video
AVCHD, XAVC S

Συνδεσιμότητα & Αποθήκευση

Τύποι κάρτας μνήμης
Memory Stick Duo, Memory Stick Micro M2, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, SD, SDHC, SDXC, microSD, microSDHC, microSDXC
Συνδέσεις
Bluetooth, HDMI, NFC, USB, WiFi

Διαστάσεις

Πλάτος
101,6 mm
Ύψος
58,1 mm
Βάθος
42,8 mm

Μπαταρία

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
260

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Agathi_T_
    4
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικές φωτογραφίες ημέρα και νύχτα, γρήγορη και αποτελεσματική εστίαση, μικρό και βολικό μέγεθος, δεν έχει οθόνη αφής, μέτριας διάρκειας μπαταρία, πολύ ακριβή για αυτά που κάνει - δεν είναι value for money.

    • Φωτογραφίες
    • Βραδινές λήψεις
    • Ποικιλία Ρυθμίσεων
    • Zoom
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • angelokaska
    5
    55 στους 56 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η απόλυτη κάμερα για κάθε χρήση σε μέγεθος κινητού. Η καλύτερη κάμερα είναι αυτή που μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου και η συγκεκριμένη είναι το απόλυτο εργαλείο. Αντικατέστησε την canon 80D με 3 φακούς που είχα με απόλυτη επιτυχία. Κορυφαίο βίντεο και πολύ καλές φωτογραφίες. Το auto focus σε όλες τις συνθήκες είναι εξωπραγματικό! Φαίνεται ακριβή για compact αλλά αξίζει τα λεφτά της. Αν ταξιδεύετε αρκετά και θέλετε ποιότητα και φορητότητα μην ψάχνετε αλλού.

    • Φωτογραφίες
    • Video
    • Βραδινές λήψεις
    • Zoom
    • Ποικιλία Ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

23 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

Sony RX100 VII Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 8x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηSony RX100 VII Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 8x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηCanon PowerShot G7 X Mark II Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.9MP Οπτικού Ζουμ 4.2x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video Full HD (1080p) ΜαύρηCanon PowerShot G7 X Mark II Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.9MP Οπτικού Ζουμ 4.2x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video Full HD (1080p) ΜαύρηSony RX100 V Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 2.9x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηSony RX100 V Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 2.9x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηSony RX100 VI Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 8x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηSony RX100 VI Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.1MP Οπτικού Ζουμ 8x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video 4K UHD ΜαύρηSony RX100 Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.2MP Οπτικού Ζουμ 3.6x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video Full HD (1080p) ΜαύρηSony RX100 Compact Φωτογραφική Μηχανή 20.2MP Οπτικού Ζουμ 3.6x με Οθόνη 3" και Ανάλυση Video Full HD (1080p) Μαύρη
από 1.199,00 €από 699,00 €από 899,00 €από 999,00 €από 1.059,12 €
ΚατασκευαστήςSonyCanonSonySonySony
Διαθέσιμο μέσω Skroutz---Διαθέσιμο μέσω Skroutz
ΠαιδικήΌχιΌχιΌχιΌχιΌχι
Περισσότερα χαρακτηριστικά