Ψίθυροι στην αμμουδιά
Παιδικά Παραμύθια

Ψίθυροι στην αμμουδιάΚωδικός: 19945337

Οι αμμοθίνες, ένα ευαίσθητο οικοσύστημα που κινδυνεύει από την έντονη παρουσία του ανθρώπου στις ακτές, φιλοξενούν πληθώρα ζώων και φυτών που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης...

Δες όλη την περιγραφή

Οι αμμοθίνες, ένα ευαίσθητο οικοσύστημα που κινδυνεύει από την έντονη παρουσία του ανθρώπου στις ακτές, φιλοξενούν πληθώρα ζώων και φυτών που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης σαυτές. Οι αμμοθίνες συγκρατούν την άμμο σταθεροποιώντας την ακτογραμμή από τη διάβρωση και προστατεύουν την ενδοχώρα από τα κύματα της θάλασσας και τους...

Δες όλη την περιγραφή
5,95
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 5,87 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 5,87 €

  2. 5,95 €

  3. 6,80 €

  4. 8,50 €

Περιγραφή

Οι αμμοθίνες, ένα ευαίσθητο οικοσύστημα που κινδυνεύει από την έντονη παρουσία του ανθρώπου στις ακτές, φιλοξενούν πληθώρα ζώων και φυτών που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης σ΄αυτές. Οι αμμοθίνες συγκρατούν την άμμο σταθεροποιώντας την ακτογραμμή από τη διάβρωση και προστατεύουν την ενδοχώρα από τα κύματα της θάλασσας και τους ανέμους.

Η Εύη Τσιτιρίδου συστήνει σε νέους αναγνώστες μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου φυτά και ζώα που είναι πολύ πιθανό να συναντήσουν στη διάρκεια του καλοκαιριού. Η ιστορία της ανοίγει τα μάτια σε έναν μικρόκοσμο που συνήθως μένει αόρατος.

To βιβλίο συμπληρώνουν η ποιητική εικονογράφηση της Έφης Κοκκινάκη και ένα παράρτημα με προτάσεις για δραστηριότητες στο πεδίο και στο σπίτι ή την τάξη.

Χαρακτηριστικά

Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
από 4 ετών
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
48
Έτος έκδοσης
2019

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη