Λοιπόν η ψησταριά είναι όπως όλες οι υγραερίου,δε μιλάμε για αυτές με τις πέτρες,έτσι κατάλαβα εγώ.για να μπορέσει να ψήσει σε επίπεδο κάρβουνου έκανα λίγες μετατροπές.όπως έκλεισα το ταψακι από κάτω με βανακι για να μπορώ να γεμίζω το ταψακι με νερό,οπότε έχει πολύ λίγες αναφλέξεις,έβγαλα τη σχάρα τη μαντεμενια κ έβαλα απλή,της έβαλα πόδια να σηκωθεί λίγο περίπου 4δαχτυλα γιατί είναι κοντά στους καυστήρες κ παίρνει φωτιά το κρέας κ μαυρίζει, ενώ έτσι κ να έχει λίγες αναφλέξεις τη ψήνει πολύ καλά γιατί έχει απόσταση από τη φλόγα όποτε το ξεραίνει λίγο απ' έξω κ το κρατάει ζουμερο μέσα το κρέας.ανοιγω το βανακι κ αδειάζει το νερό με το λίπος μέσα στο μπουκάλι,ούτε τρίψιμο ούτε τπτ.
Άφησε πρώτος το σχόλιό σου!