Bee Simulator PS4 Game
PS4 Games

Bee Simulator PS4 GameΚωδικός: 20063711

Το Bee Simulator, σας προκαλεί να ανακαλύψετε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μιας μέλισσας. Σε ένα ανοιχτό κόσμο εμπνευσμένο από το Central Park της Νέα Υόρκης, θα παίξετε ως μέλισσα που έχει...

Δες όλη την περιγραφή

Το Bee Simulator, σας προκαλεί να ανακαλύψετε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μιας μέλισσας. Σε ένα ανοιχτό κόσμο εμπνευσμένο από το Central Park της Νέα Υόρκης, θα παίξετε ως μέλισσα που έχει εγκαταστήσει το σπίτι της μαζί με την υπόλοιπη αποικία σας σε ένα από τα δέντρα του πάρκου. Το δέντρο σας είναι σε κίνδυνο, και θα πρέπει να πετάξετε και να βρείτε ένα νέο...

Δες όλη την περιγραφή
24,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 24,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 24,90 €

Περιγραφή

Το Bee Simulator, σας προκαλεί να ανακαλύψετε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μιας μέλισσας. Σε ένα ανοιχτό κόσμο εμπνευσμένο από το Central Park της Νέα Υόρκης, θα παίξετε ως μέλισσα που έχει εγκαταστήσει το σπίτι της μαζί με την υπόλοιπη αποικία σας σε ένα από τα δέντρα του πάρκου. Το δέντρο σας είναι σε κίνδυνο, και θα πρέπει να πετάξετε και να βρείτε ένα νέο σημείο που μπορεί να φιλοξενήσει εσάς και ολόκληρη την κυψέλη.

Παίζοντας μόνος ή με την οικογένεια και τους φίλους σας, το Bee Simulator προσφέρει διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού που απευθύνονται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσετε πολλές ώρες εκπαιδευτικού χρόνου με το παιδί σας στη οθόνη.

Για να προσθέσει ρεαλισμό στο Bee Simulator, η ομάδα στο Varsav Studio συνεργάστηκε με μελισσοκόμους για να συγκεντρώσει σε βάθος γνώση για τη συμπεριφορά των μελισσών και να τις ενσωματώσει στο παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Simulation
Έτος Κυκλοφορίας
2019
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
22/10/2019
Όριο Ηλικίας (PEGI)
3
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Standard

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Tigress
    2
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καμία σχέση με όσα παιχνίδια έχει τύχει να παίξω ως τώρα ,ουκ ολίγα. Θυμίζει γραφικά απαρχαιωμένα υπολογιστή προ εικοσαετίας. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ μόλις το έβαλα στην κονσόλα. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει αυτό το στυλ φυσικά. Δεν είναι κακό ,έχει ωραία ιστορία παιχνιδιού ,δεν είναι ωραία γραφικά και αισθητικά για την εποχή μας και για παιχνίδι του PS4.

    • Gameplay
    • Ήχος
    • Γραφικά
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Multiplayer
    • Single Player
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη