Sricam Ολοκληρωμένο Σύστημα CCTV με 4 Ασύρματες Κάμερες 1MP
Ολοκληρωμένα Συστήματα CCTV

Sricam Ολοκληρωμένο Σύστημα CCTV με 4 Ασύρματες Κάμερες 1MPΚωδικός: 20093731

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Καταγραφικό NVR
  • 4 x Κάμερες
  • Ανάλυση: 1080p
  • Υποστηρίζει HDD έως 4TB
  • Συνδεσιμότητα NVR: Ethernet
  • Συνδεσιμότητα Κάμερας: Wi-Fi
Δες όλη την περιγραφή
243,80
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 243,79 €

Περιγραφή

Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο

Κρυστάλινο Streaming

Live streaming και εγγραφή βίντεο σε κρυστάλλινη ανάλυση στα 1080p - Full HD 1920x1080 pixels, ώστε να βλέπεις ακριβώς τι συμβαίνει μέσα και γύρω από το σπίτι σου με κάθε λεπτομέρεια.

Είναι στο χέρι σου

Τώρα με την εφαρμογή Sricam, συμβατή για iOS και Android συσκευές, μπορείς να βλέπεις τις κάμερες άμεσα από το κινητό σου, σαν να μην έφυγες ποτέ από το χώρο σου.

Νυχτερινή λήψη

Οι κάμερες είναι εξοπλισμένες με ειδικά φίλτρα και αισθητήρες φωτός ώστε να μπορούν να καταγράψουν βίντεο και φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ανιχνευτής κίνησης

Οι κάμερες διαθέτουν ανιχνευτή κίνησης, όταν εντοπίσουν κάποια κίνηση στην περιοχή που έχουν τοποθετηθεί για να καταγράφουν, μεταδίδουν άμεσα την εικόνα με ειδοποίηση ή αποθηκεύουν το στιγμιότυπο για μελλοντική προβολή από τον σκληρό δίσκο.

Κατασκευαστής

Sricam

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Χαρακτηριστικά

Αριθμός Καμερών
4
Ανάλυση Video
1MP

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

με Οθόνη
Όχι
με Control Hub
Όχι
με Ασύρματες Κάμερες
Ναι
Εξωτερικού Χώρου
Ναι
Μπαταρίας
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Xristos_Antonopoylos
    2
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολυ ωραιο συστημα για τα λεφτα του και αυτο και το nvs0009 8αρι σετ που εχω εγω συγκεκριμενα , μια λεπτομερεια μονο αρκετα σημαντικη , θα πρεπει οπωσδηποτε μετα την αγορα του και την εγκατασταση του να γινει η εξης απαραιτητη ρυθμιση στο μενου ... δικτυο , σημειο προσβασης wifi , αλλαγη περιοχης σε eu , καναλι συγκεκριμενο εκτος απο auto η 13 . αυτο γιατι κανει παρεμβολες στα γυρω δικτυα τηλεπικοινωνιων . θα επρεπε να το αναφερει το βιβλιο οδηγιων και ο προμηθευτης στην εταιρια μεταπωλησης .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • TolisXK

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το δεύτερο που παίρνω (για άλλο σπίτι) επειδή είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πρώτο, που λειτουργεί άψογα εδώ και τρία χρόνια. Για εσωτερικό χώρο θα πρότεινα πιο ευρυγώνιο φακό. Για εξωτερικό χώρο είναι άψογο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantinos_Kokkorogiannis
    1
    17 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πριν το αγοράσω είχα ρωτήσει την επιχείρηση που το πουλούσε αν μπορούσα να συνδέσω παραπάνω κάμερες (της ίδιας εταιρείας). Είχαν επικοινωνήσει (έτσι μου είπαν) με τον αντιπρόσωπο και τους είχαν απαντήσει θετικά. Μετά που το εγκατέστησα και ζήτησα να αγοράσω παραπάνω κάμερες, ο αντιπρόσωπος του είπε (και όταν επικοινωνησα και εγώ μου είπαν το ίδιο πράγμα) ότι δεν μπορούν να συνδεθούν παραπανω από 4. Προσπάθησα να ρωτήσω τον κατασκευαστή. Τους έστειλα ένα email, απάντησαν "θα σας απαντήσει ένας συνάδελφος που ξέρει για αυτό το προιόν μας" , αλλά δεν απάντησαν ποτέ.
    Οταν χάλασε η μία από τις τέσσερις κάμερες, ζήτησα από τον αντιπρόσωπο να αγοράσω ένα ανταλλακτικό (μία κάμερα μόνο), και μου απάντησαν ότι δεν πουλάνε ανταλλακτικές κάμερες. Οτι δουλέψει από αυτά που έρχεται στο πακέτο.
    Σίγουρα δεν θα αγόραζα ξανά οτιδήποτε από την ίδια εταιρεία, ούτε προιόν που εισάγει ο συγκεκριμένος εισαγωγέας στην Ελλάδα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Liok
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολύ καλό σετάκι, καλή τιμή και αξιόλογο μηχάνημα. Ότι χρειάζεται είναι στο πακέτο (εκτός απο τον σκληρό δίσκοο). Περιέχει 4 κάμερες, καταγραφικό, βάσεις, βίδες, ποντίκι. Η εικόνα που προσφέρει είναι πολύ καθαρή. Η σύνδεση παιχνίδι. Το καλό είναι ότι οι κάμερες λειτουργούν και σαν repeater. Αυτό σημαίνει ότι π.χ. τοποθετηθούν στη σειρά και η τελευταία είναι μακριά από τον δέκτη, παίρνει σήμα απο την πιο κοντινή της κάμερα και εφόσον έχει σήμα. Ο μόνος λόγος που του βάζω 4 αστέρια είναι γιατί ο φακός δεν είναι αρκετά ευρυγώνιος με αποτέλεσμα να μην κάνει σε αρκετές περιπτώσεις μέσα σε καταστήματα.. Επίσης δεν έχει επιλογή Ζούμ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Iann_Idhs
    5
    16 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα το σύστημα 12ο 2020.
    Πολύ εύκολη η τοποθέτηση του δίσκου και σχετικά εύκολος ο προγραμματισμός.
    Εύκολη η εγκατάσταση των 4 καμερών και γενικά σε μεγάλη απόσταση.
    Η μία που είναι και ποιό μακριά , δεν έχει καλό σήμα αλλά παρ όλα αυτά δίνει εικόνα κανονικά.
    Δεν ξέρω αν μπορώ να προσθέσω και άλλες κάμερες αφού το πρόγραμμα μπορεί να πάρει μέχρι 8 .
    Γενικά πάρα πολύ καλή αγορά με 129ευρώ...
    Αν τις ξαναβρώ σε προσφορά θα πάρω πάλι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Perpi
    5
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοράστηκαν με μεγάλη επιφυλακτικότητα σε σούπερ τιμή (120€).Το αποτέλεσμα με άφησε με το στόμα ανοιχτό!Πολύ καλή ποιότητα,οι κάμερες βρίσκονται σε απόσταση 7-8 μέτρων από το καταγραφικό και παρόλο που είναι ασύρματες δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

22 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
madman66

To καταγραφικο βλεπει-συνεργαζεται με αλλες καμερες SRIHOME ??
SRIHOME SP030 ? Srihome SH025 ?
Srihome SH020 ?

Konstantinos_Kokkorogiannis

Όχι, ούτε καν μπορεί να συνδεθεί με άλλες κάμερες της ίδιας μάρκας (ρώτησα μέχρι και το εργοστάσιο ). Μου χάλασε η μία κάμερα και δεν μπορούν να πουλήσουν καν έξτρα.

Sp_Sop

Μπορούν να συνδεθούν πάνω από 4 κάμερες στο καταγραφικο?

Nikos_Kosmas2177

Γίνεται να περιστρέφονται οι κάμερες; Δηλαδή εκεί που εστιάζουν σε ένα σημείο να την γυρίσω κάπως πιο αριστερά - δεξιά; Εκτός από χειροκίνητα

chefmanosfagas9

πουλιέται με σκλιρο δισκο?το προγραμμα που κατεβαζισ στο κινιτο ειναι δωρεαν?

Δες όλες τις ερωτήσεις (24)