Ground Zero Ενισχυτής Αυτοκινήτου 4 Καναλιών (Κλάση A/B)
Ενισχυτές Αυτοκινήτου

Ground Zero Ενισχυτής Αυτοκινήτου 4 Καναλιών (Κλάση A/B)Κωδικός: 20171818

Ο ενισχυτής GZPA 4SQ της εταιρείας Ground Zero επιτρέπει την αύξηση της ισχύος των ηχείων του αυτοκινήτου. Πρόκειται για μια συσκευή που ενισχύει το ηλεκτρικό σήμα που λαμβάνει από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου και το μεταφέρει στα ηχεία για αναπαραγωγή. Είναι ένας τετρακάναλος ενισχυτής που σημαίνει πως μπορεί να τροφοδοτήσει έως και τέσσερα ηχεία....
Δες όλη την περιγραφή

1.455,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 1.455,00 €

Περιγραφή

Ο ενισχυτής GZPA 4SQ της εταιρείας Ground Zero επιτρέπει την αύξηση της ισχύος των ηχείων του αυτοκινήτου. Πρόκειται για μια συσκευή που ενισχύει το ηλεκτρικό σήμα που λαμβάνει από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου και το μεταφέρει στα ηχεία για αναπαραγωγή. Είναι ένας τετρακάναλος ενισχυτής που σημαίνει πως μπορεί να τροφοδοτήσει έως και τέσσερα ηχεία. Ανήκει στην κατηγορία των αναλογικών ενισχυτών κλάσης A/B οι οποίοι παρέχουν υψηλή ποιότητα, χαμηλή απόδοση με χαμηλή ισχύ. Η ισχύς του είναι 125W άρα και τα ηχεία που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχουν αντίστοιχα χαρακτηριστικά για να έχετε καθαρό και δυνατό ήχο.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
GZPA 4SQ
Αριθμός Καναλιών
4 Καναλιών
Ισχύς Εξόδου (4Ω)
125 watt / channel
Ισχύς Εξόδου (2Ω)
225 watt / channel
Ισχύς Εξόδου (1Ω)
350 watt / channel
Κλάση Ενισχυτή
A/B

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη