Cort CR100 Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Jatoba και Σχήμα Les Paul σε Μαύρο Χρώμα
Ηλεκτρικές Κιθάρες

Cort CR100 Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Jatoba και Σχήμα Les Paul σε Μαύρο Χρώμα Κωδικός: 20206417

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υλικό σώματος: Mahogany | Μαόνι
  • Υλικό λαιμού: Maple | Σφένδαμος
  • Ταστιέρα από Jatoba
  • Pickups: 2x Humbucker
Δες όλη την περιγραφή
290,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+50,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 290,00 €

Περιγραφή

Η σειρά Classic Rock Series προσφέρει την εμφάνιση, την αίσθηση και τις επιδόσεις των περιζήτητων vintage οργάνων της χρυσής εποχής των ηλεκτρικών κιθάρων. Στην καρδιά κάθε κιθάρας CR Series βρίσκονται τα ειδικά σχεδιασμένα pickups ClassicRocker για αυθεντικό vintage rock ήχο και απόκριση.



Διάταξη μαγνητών HH (Humbucker-Humbucker)

Αυτή η διάταξη περιλαμβάνει δύο μαγνήτες humbucker, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στη θέση του κεντρικού μαγνήτη και του μαγνήτη στη γέφυρα της κιθάρας.

Οι Humbucker μαγνήτες προσφέρουν καλύτερη απόκριση σε χαμηλές συχνότητες και μπάσο ήχο, καθώς και μεγαλύτερη αντίσταση στο θόρυβο. Αυτό κάνει την κιθάρα κατάλληλη για δυνατά riffs και solos.

Εξοπλισμένη με παθητικούς (passive) μαγνήτες, που δεν απαιτούν εξωτερική τροφοδοσία για να λειτουργήσουν. Συγκεκριμένα, οι passive μαγνήτες λειτουργούν με τη χρήση του μαγνητισμού, και παράγουν ένα σήμα που είναι αντιστρόφως ανάλογο με την κίνηση των χορδών.

Κατασκευή λαιμού από ξύλο Maple (Σφένδαμο)

Το ξύλο Maple που υπάρχει στο λαιμό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την ακουστική της κιθάρας, καθώς παράγει έναν λαμπερό και ακριβή τόνο ο οποίος προκύπτει από τη σκληρότητα του ξύλου.

Κατασκευή σώματος από ανθεκτικό μαόνι (Mahogany)

Το ξύλο μαονιού που διαθέτει προσφέρει έναν πλούσιο, ζεστό και βαθύ ήχο, με δυνατό μπάσο και καλά μεσαία και υψηλά πρίμα. Αυτός ήχος είναι κατάλληλος για πολλά στυλ μουσικής, όπως rock, blues, jazz και heavy metal.


Ταστιέρα από ανθεκτικό ξύλο Jatoba

Η ταστιέρα της CR100 έχει 22 τάστα και είναι κατασκευασμένη από ξύλο Jatoba με αρκετά υψηλό βαθμό σκληρότητας και αντοχής. Διαθέτει ένα κοκκινωπό καφέ χρώμα και παράγει έναν ισορροπημένο, πλούσιο ήχο στις χαμηλές και μεσαίες συχνότητες.

Σχήμα σώματος Les Paul style

Η ηλεκτρική κιθάρα Cort CR100 έχει σχήμα σώματος Les Paul style, που είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα σχήματα στις ηλεκτρικές κιθάρες.

Αυτό το σχήμα δημιουργήθηκε από τον κιθαρίστα και εφευρέτη Les Paul και αποτελεί ένα διαχρονικό σχέδιο που είναι δημοφιλές σε μουσικούς από όλα τα είδη και τα επίπεδα εμπειρίας.

Tune-O-Matic Γέφυρα με Stop Tailpiece

Η CR100 είναι εξοπλισμένη με γέφυρα Tune-O-Matic και stop tailpiece που παρέχει ενισχυμένη στήριξη καθώς και σταθερότητα κουρδίσματος με ακριβή τονισμό.

Σχετικά με την Cort

Η Cort είναι μια εταιρία μουσικών οργάνων που ιδρύθηκε το 1960 στη Νότια Κορέα. Κατασκευάζει μια μεγάλη ποικιλία μουσικών οργάνων, όπως ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσα, πιάνα, ακουστικές κιθάρες και άλλα.

Επίσης η εταιρία της Cort συνεργάζεται με πολλούς μουσικούς καλλιτέχνες για την ανάπτυξη και τη δοκιμή των οργάνων της, όπως τον Jeff Berlin, Frank Gambale, και Matt Bellamy των Muse.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Σχήμα
Les Paul
Body
Mahogany
Neck
Maple
Fretboard
Jatoba
Αριθμός Χορδών
6
Tremolo
Όχι
Θήκη
Όχι
Σετ
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Μαγνήτες

Διάταξη Μαγνητών
HH
Λειτουργία Μαγνητών
Passive

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις
  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Stelios_Karagiannis8073
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Burst

    Σε αυτη την κιθάρα δεν υπάρχει τίποτα λάθος είναι ότι καλύτερο σε αυτή την τιμή και αξίζει και το τελευταίο λεπτό δεν τασταρει καθόλου ούτε καν
    Στης ψηλές νότες είναι πολύ άνετη και για rhythm
    Και για lead είναι πολύ ευκολοπαιχτη. Τώρα στα ηλεκτρικά δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα δεν χάνει το σήμα . Με μια ποιο γενική άποψη για τα λεφτά της είναι ότι καλύτερο !!!!

    • Δεν τρίζουν τα τάστα
    • Απόδοση μαγνητών
    • Ποιότητα ηλεκτρονικών μερών
    • Αίσθηση ταστιέρας
    • Πλούσιος ήχος
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες