Η μέθοδος των κηροπηγίων, Σύστημα επιτυχημένων βραχυχρονίων χρηματιστηριακών συναλλαγών
Βιβλία Οικονομικών

Η μέθοδος των κηροπηγίων, Σύστημα επιτυχημένων βραχυχρονίων χρηματιστηριακών συναλλαγώνΚωδικός: 2020752

"Η μέθοδος των κηροπηγίων" αποτελεί ένα πανίσχυρο εργαλείο της Τεχνικής Ανάλυσης και εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στις βραχυχρόνιες συναλλαγές στις αγορές των μετοχών, παραγώγων, ομολόγων και...

Δες όλη την περιγραφή

"Η μέθοδος των κηροπηγίων" αποτελεί ένα πανίσχυρο εργαλείο της Τεχνικής Ανάλυσης και εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στις βραχυχρόνιες συναλλαγές στις αγορές των μετοχών, παραγώγων, ομολόγων και εμπορευμάτων.
Ανεπτυγμένη στην Ιαπωνία, από τον 18ο αιώνα, η "μέθοδος των κηροπηγίων" αποτελεί την ανατολική "εκδοχή" της Τεχνικής Ανάλυσης. Σταδιακά, μελετήθηκε από...

Δες όλη την περιγραφή
8,40
ΠαράδοσηΔευ, 23 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 8,40 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 8,40 €

  2. 9,36 €

Περιγραφή

"Η μέθοδος των κηροπηγίων" αποτελεί ένα πανίσχυρο εργαλείο της Τεχνικής Ανάλυσης και εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στις βραχυχρόνιες συναλλαγές στις αγορές των μετοχών, παραγώγων, ομολόγων και εμπορευμάτων.
Ανεπτυγμένη στην Ιαπωνία, από τον 18ο αιώνα, η "μέθοδος των κηροπηγίων" αποτελεί την ανατολική "εκδοχή" της Τεχνικής Ανάλυσης. Σταδιακά, μελετήθηκε από τους δυτικούς τεχνικούς αναλυτές και κατά τις δεκαετίες 1980 και 1990, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.
Η μέθοδος βασίζεται πάνω στη λογική της τάσης και χρησιμοποιεί πολύ παραστατικά γραφήματα, τα οποία βοηθούν στην καλύτερη και αντικειμενικότερη παρακολούθηση της αγοράς και στην καθημερινή εκτίμηση της μάχης αγοραστών-πωλητών. Βοηθά επίσης στην καλύτερη αίσθηση της κίνησης των τιμών και στην αμεσότερη αντίληψη της ανοδικότητας, της καθοδικότητας, της ορμής και τη διάθεση αντιστροφής ή συνέχισης της τάσης.
[...]

Χαρακτηριστικά

Είδος
Οικονομία
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Σύστημα επιτυχημένων βραχυχρονίων χρηματιστηριακών συναλλαγών
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
212
Έτος έκδοσης
2004
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

47 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη