Παθοφυσιολογία
Επιστημονικά Βιβλία

ΠαθοφυσιολογίαΚωδικός: 20293036

Το βιβλίο διερευνά τους μηχανισμούς των νόσων χρησιμοποιώντας μια ολοκληρωτική, βασισμένη στα προβλήματα προσέγγιση που δημιουργεί μια γέφυρα μεταξύ βασικής επιστήμης και κλινικής πράξης.

Δες όλη την περιγραφή

Το βιβλίο διερευνά τους μηχανισμούς των νόσων χρησιμοποιώντας μια ολοκληρωτική, βασισμένη στα προβλήματα προσέγγιση που δημιουργεί μια γέφυρα μεταξύ βασικής επιστήμης και κλινικής πράξης.

Δες όλη την περιγραφή
95,00
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 95,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 95,00 €

  2. 95,00 €

Περιγραφή

Το βιβλίο διερευνά τους μηχανισμούς των νόσων χρησιμοποιώντας μια ολοκληρωτική, βασισμένη στα προβλήματα προσέγγιση που δημιουργεί μια γέφυρα μεταξύ βασικής επιστήμης και κλινικής πράξης. Ο διαπρεπής ιατρός, συγγραφέας και δάσκαλος Ivan Damjanov, MD, PhD, σας προσφέρει επιδέξια τις γνώσεις που απαιτούνται για να επιτύχετε στις εξετάσεις σας.- Κατανοήστε την κλινική σημασία της παθοφυσιολογίας με τη μέθοδο της επίλυσης προβλημάτων και με τη βοήθεια άφθονων κλινικών περιστατικών.

 Θυμηθείτε τις βασικές κλινικές λειτουργικές δοκιμασίες και εργαστηριακές εξετάσεις για τις διαταραχές κάθε οργανικού σύστηματος  χρήσιμα στοιχεία της εργαστηριακής ιατρικής που συνδέονται στενά με την κλινική ιατρική, αλλά δεν υπάρχουν σε άλλα βιβλία παθοφυσιολογίας.- Μάθετε εύκολα την ύλη, χάρη στην όμοια και λογική διάταξη κάθε κεφαλαίου... τα άφθονα πολύχρωμα παραστατικά διαγράμματα, αλγορίθμους και πίνακες... και τα γλωσσάρια των βασικών όρων, τις ερωτήσεις για επανάληψη και άλλα βοηθήματα της μάθησης.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ιατρική - Θεραπείες
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη