Bullyland Παιχνίδι Μινιατούρα Κακιά Μάγισσα 6.5εκ.
Παιχνίδια Μινιατούρες

Bullyland Παιχνίδι Μινιατούρα Κακιά Μάγισσα 6.5εκ.Κωδικός: 20293482

Μινιατούρα Κακιά Μάγισσα από την ταινία της Disney “Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι” (Snow White and the Seven Dwarfs). Ύψος φιγούρας: 6,5εκ. Μην ξεχνάτε ότι όλα τα παιχνίδια της Bullyland είναι

Δες όλη την περιγραφή

Μινιατούρα Κακιά Μάγισσα από την ταινία της Disney “Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι” (Snow White and the Seven Dwarfs). Ύψος φιγούρας: 6,5εκ. Μην ξεχνάτε ότι όλα τα παιχνίδια της Bullyland είναι κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά και χρώματα, ώστε να είναι ακίνδυνα ακόμα και για τα πολύ μικρά παιδιά.

Δες όλη την περιγραφή
6,00
ΠαράδοσηΔευ, 07 Οκτ - Τετ, 09 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 6,00 €

Περιγραφή

Μινιατούρα Κακιά Μάγισσα από την ταινία της Disney “Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι” (Snow White and the Seven Dwarfs). Ύψος φιγούρας: 6,5εκ. Μην ξεχνάτε ότι όλα τα παιχνίδια της Bullyland είναι κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά και χρώματα, ώστε να είναι ακίνδυνα ακόμα και για τα πολύ μικρά παιδιά. Όλα τα προϊόντα Bullyland κατασκευάζονται από ειδικό ασφαλές PVC FREE υλικό, TUV (DIN EN ISO 9001 2015 Certificate). Ιδέα: Μπορείτε, χωρίς φόβο, να τα χρησιμοποιήσετε και για το στολισμό της τούρτας γενεθλίων του παιδιού σας.

Κατασκευαστής

Bullyland

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
12485

Γενικά

Θέμα
Disney

Χαρακτηριστικά

Ύψος
6,5 cm
Σετ
Όχι
Αξεσουάρ
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

20 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη