I Like English 1 Pack & Revision (+i-eBook)
Βιβλία Εκμάθησης Αγγλικών

I Like English 1 Pack & Revision (+i-eBook)Κωδικός: 20319774

Πρόκειται για μία σειρά επιπέδου Senior A ειδικά σχεδιασμένη για να διευκολύνει τη μετάβαση του μαθητή από τις junior τάξεις. Η ύλη παρουσιάζεται με απλό, κατανοητό τρόπο και καλύπτεται ευχάριστα μέσα...

Δες όλη την περιγραφή

Πρόκειται για μία σειρά επιπέδου Senior A ειδικά σχεδιασμένη για να διευκολύνει τη μετάβαση του μαθητή από τις junior τάξεις. Η ύλη παρουσιάζεται με απλό, κατανοητό τρόπο και καλύπτεται ευχάριστα μέσα από ενδιαφέροντα κείμενα.

Δες όλη την περιγραφή
64,40
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 63,00 €

Περιγραφή

Πρόκειται για μία σειρά επιπέδου Senior A ειδικά σχεδιασμένη για να διευκολύνει τη μετάβαση του μαθητή από τις junior τάξεις. Η ύλη παρουσιάζεται με απλό, κατανοητό τρόπο και καλύπτεται ευχάριστα μέσα από ενδιαφέροντα κείμενα.

Το πακέτο μαθητή περιλαμβάνει:

  • I like English 1 Coursebook
  • I like English 1 Activity Book
  • I like English 1 Writer's Portfolio
  • i-book: Περιέχει την προφορά και μετάφραση του λεξιλογίου, τα audios και videos της ιστορίαs, τα video clips των τραγουδιών και επιπλέον λεξιλογικές και γραμματικές ασκήσεις. Οι ασκήσεις είναι διαφορετικές από αυτές του βιβλίου, έχουν μορφή video games και διορθώνονται με ένα αυτόματο σύστημα αξιολόγησης.
  • Test & Quiz Booklet με 6 Quizzes και 6 Revision Tests

I like English 1 Coursebook

Αποτελείται από 36 Lessons με κείμενα που συνοδεύονται από σχετικό λεξιλόγιο και ποικιλία ασκήσεων (Reading, Listening, Speaking). Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν συγκεντρωμένα όλα τα τραγούδια (All My Songs), αλφαβητικά οργανωμένα το λεξιλόγιο (Word List) και οι φράσεις (Phrases) των μαθημάτων, καθώς και Extra Oral Practice.

I like English 1 Activity Book

Αποτελείται από 50 μαθήματα (2 Remember Lessons + 36 Lessons + 6 Writing Projects + 6 Revision Lessons). Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει Appendix που περιλαμβάνει 6 Reviews, πίνακα με Verbs & Tenses, λίστα με Irregular Verbs, οδηγίες χρήσης του i-book και ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου ο μαθητής σημειώνει το i-book homework.

I like English 1 Writer's Portfolio

Booklet με ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου ο μαθητής καθαρογράφει διορθωμένα τα 6 Writing Tasks του Activity Book. Στο τέλος περιλαμβάνονται 3 Extra Writing Tasks.

I like English 1 Revision Book

Περιέχει επιπλέον επαναληπτικές ασκήσεις βασισμένες στην ύλη της σειράς I like English 1. Αποτελείται από 17 Revision Lessons που περιέχουν Vocabulary, Grammar, Listening και Speaking activities. Επιπλέον, περιλαμβάνονται 6 Writing Projects, 6 Extra Writing Tasks και 6 Reading texts με ερωτήσεις κατανόησης. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν Grammar Theory, Extra Oral Practice, πίνακες με Verbs & Tenses και λίστα με Irregular Verbs. Συνοδεύεται από audio CDs.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Student's Pack
Επίπεδο
Senior
Διδακτική Σειρά για Ενήλικες
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

15 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη