HJC RPHA90s Carbon Solid Black Κράνος Μηχανής Flip-Up 1470gr με Sunvisor
Κράνη Μηχανής

HJC RPHA90s Carbon Solid Black Κράνος Μηχανής Flip-Up 1470gr με SunvisorΚωδικός: 20363330

Το RPHA90s Carbon της εταιρείας HJC είναι ένα flip-up κράνος, ευρέως γνωστό και ως “σπαστό” ή "ανοιγόμενο" καθώς μπορεί να ανέβει το μπροστινό μέρος του κράνους. Λόγω του ότι είναι ανοιγόμενο δεν προσφέρει το ίδιο επίπεδο ασφάλειας με ένα full-face κράνος. Συνήθως αποτελεί βολική επιλογή για ανθρώπους που κάνουν καθημερινά πολλές, μικρές μετακινήσεις με...
Δες όλη την περιγραφή

  • Βάρος (+/-50 gr): 1470gr
  • Κούμπωμα: Microlock
  • Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Sun Visor, Αφαιρούμενο / Πλενόμενο Εσωτερικό, Υποδοχή Ενδοεπικοινωνίας, Υποδοχή για Γυαλιά

ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 503,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    503,90 €

Περιγραφή

Το RPHA90s Carbon της εταιρείας HJC είναι ένα flip-up κράνος, ευρέως γνωστό και ως “σπαστό” ή "ανοιγόμενο" καθώς μπορεί να ανέβει το μπροστινό μέρος του κράνους. Λόγω του ότι είναι ανοιγόμενο δεν προσφέρει το ίδιο επίπεδο ασφάλειας με ένα full-face κράνος. Συνήθως αποτελεί βολική επιλογή για ανθρώπους που κάνουν καθημερινά πολλές, μικρές μετακινήσεις με αρκετές στάσεις. Είναι κατασκευασμένο από carbon, ένα ανθεκτικό και ελαφρύ υλικό με σχετικά υψηλό κόστος που χρησιμοποιείται κυρίως σε κράνη ειδικά για αγώνες. Ασφαλίζει με κούμπωμα τύπου microlock, που σας επιτρέπει να το κουμπώνετε εύκολα και γρήγορα. Το κράνος διαθέτει πιστοποίηση προδιαγραφών ασφαλείας Αμερικάνικου τύπου DOT, η οποία διασφαλίζει ότι το κράνος είναι ελεγμένο για πτώση, πρόσκρουση και διείσδυση αντικειμένου. Είναι pinlock ready που σημαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ενός επιπρόσθετου εξαρτήματος για το τζαμάκι που βοηθάει στην αποφυγή του θολώματος τους χειμερινούς μήνες. Η αντιθαμβωτική μεμβράνη δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Επιπλέον διαθέτει sun visor, δηλαδή μια εσωτερική αντιηλιακή μεμβράνη, σαν γυαλί, για προστασια από τον ήλιο.

  • Βάρος (+/-50 gr): 1470gr
  • Κούμπωμα: Microlock
  • Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Sun Visor, Αφαιρούμενο / Πλενόμενο Εσωτερικό, Υποδοχή Ενδοεπικοινωνίας, Υποδοχή για Γυαλιά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Flip-Up
Βάρος (+/-50 gr)
1470 gr
Χρώμα
Μαύρο
Υλικό
Carbon
Φύλο
Άνδρας
Κούμπωμα
Microlock
Επιπλέον Χαρακτηριστικά
Sun Visor, Αφαιρούμενο / Πλενόμενο Εσωτερικό, Υποδοχή Ενδοεπικοινωνίας, Υποδοχή για Γυαλιά
Πιστοποίηση
DOT
Pinlock (Αντιθαμβωτική Μεμβράνη)
Ready

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • oplon82
    4
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Το συγκρίνω με το LS2 FF313 Vortex που είναι το κράνος που αντικαθιστά. Για την κατηγορία των modular ή flip up κρανών είναι ελαφρύ, είναι στιβαρό κράνος, χωρίς ενοχλητικά τριξίματα και τζόγους στους μηχανισμούς του. Ποιοτικά πολύ καλό και ωραία σχεδιασμένο σαν κέλυφος και στο εσωτερικό του. Έχει αεραγωγό στο πίσω μέρος όπου αν θες μπορείς να κλείσεις "φυλακίζοντας" τη ζέστη στο κράνος. Φαντάζομαι αυτό θα είναι καλό το χειμώνα. Έχει έναν αεραγωγό μπροστά και έναν πάνω. Όλοι οι αεραγωγοί είναι εύκολα προσβάσιμοι με το γάντι και ανοιγοκλείνουν εύκολα. Έχουν κάποιο είδος μηχανισμού σαν ελατήριο όπου όταν αποφασίσεις να ανοιγοκλείσεις, το ελατήριο ολοκληρώνει για σένα την κίνηση. Πολύ έξυπνο και βολικό. Η εσωτερική φιμέ ζελατίνα πολλή καλή. Καλύπτει πολύ καλά τα μάτια και είναι βολικότατη στον ήλιο. Όταν ανεβάζεις την προσωπίδα (δεν ξέρω αν το λέω σωστά) αυτή κάτα κάποιο τρόπο κλειδώνει στην υψηλή θέση και δεν πέφτει εκτός αν το θελήσεις χωρίς να υπάρχει κάποιος έξτρα διακόπτης που θα το κρατήσει στη θέση του. Βολικότατο. Από θέμα άνεσης τώρα.. λίγο δύσκολο να πω 100% γιατί το κράνος έχει φορεθεί 2-3 φορές και δεν έχει στρώσει ακόμα. Πάντως με μια πρώτη εκτίμηση θα έλεγα ότι είναι αρκετά σφιχτό στα μάγουλα. Στο κεφάλι είναι ΟΚ.

    Στο δρόμο τώρα.. η ηχομόνωση είναι εξαιρετική. Με 150-160 και η μουσική ακουγόταν καθαρά χωρίς να είναι στη διαπασών, κλήσεις επίσης μια χαρά ενώ ακούς τριγύρω και τι γίνεται. Εντυπωσιακότατο. Διάβασα κάπου ότι είναι το πιο "ηχομονωμένο" κράνος και μάλλον έχουν δίκιο. Στον αέρα είναι σταθερότατο! Απίστευτο πράγμα. Στο LS2 και σε ένα Nexx που έχω το κεφάλι σε κάποιες φάσεις παίζει σαν το σκυλάκι στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Με το HJC βράχος ακλόνητος. Απίστευτο. Βέβαια όλα είναι συναρτήσει και της μηχανής που καβαλάει κανείς. Η δικιά μου είναι μια MotoGuzzi V85TT Travel. Που σημαίνει adv μηχάνημα, ταξιδιάρικο.

    Από άποψη εξαερισμού τώρα, θα έλεγα καλά αλλά όχι τέλεια. Νιώθεις τον αέρα να ξυρίζει το κεφάλι σου και να δροσίζει λίγο αλλά μέχρι εκεί. Στη ντάλα στους 40+ βαθμούς δεν έχει δοκιμαστεί. Αν τύχει θα ενημερώσω σχετικά.

    Έχει χώρο για ακουστικά Bluetooth. Εγώ αγόρασα μαζί το HJC Smart20b. Καλό όχι ιδιαίτερα δυνατό στην ένταση του ήχου. Τη δουλειά του την κάνει πάντως και δένει ωραία με το κράνος. Το κράνος κάνει και ένα σχετικά καλό cable management και η εγκατάσταση ήταν εύκολη αν το έχεις ξανακάνει. Γενικά είμαι υπέρ των OEM ηχοσυστημάτων. Θεωρώ ότι αν κάτι είναι ειδικά σχεδιασμένο για το κράνος μας τότε υπερτερεί κάποιου άλλου ακόμα κι αν τεχνολογικά δεν είναι και το καλύτερο (μιλάμε για Bluetooth v4.1 και έχουμε φτάσει στο 5.3, οχι ότι μιλάμε για καμιά ιδιαίτερα μεγάλη διαφορά αλλά λέμε τώρα. Κουβέντα να γίνεται). Το μικρόφωνο είναι λίγο σπαστικό που ακουμπάει στο στόμα μου όταν κατεβάζω το ρημάδι αυτό την προσωπίδα, αλλά σκέφτομαι να κάνω κάποια ματσακουλιά και να προσαρμόσω κάπου το άλλο το μικρό μικρόφωνο που έχει στη συσκευασία το bluetooth για να μην έχω μόνιμα το ματζαφλάρι στα μούτρα.

    Έχει προβλεφθεί χώρος και για γυαλιά. Αν κάποιος έχει μυωπία ή κάποιο άλλο θέμα με τα μάτια του, μπορεί κάλλιστα να φοράει τα γυαλιά του χωρίς πρόβλημα.

    Αυτά. Ένα πολύ καλό κράνος. Ποιοτικότατο. Με τα κόλπα του. Ασφαλές. Λίγο παραπάνω σφιχτό απ'ότι θα το ήθελα και λίγο παραπάνω ζεστό. Θα ήθελα να βάλω 4,5/5 αστέρια γιατί το 4 το αδικεί αλλά το 5 δεν το δικαιούται. Πάντως το θεωρώ καλή αγορά.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ορατότητα
    • Χαμηλός αεροδυναμικός θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Εφαρμογή
    • Εξαερισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη