Αφυγραντήρες

Morris Αφυγραντήρας με Ιονιστή 20ltΚωδικός: 20424188

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ικανότητα Αφύγρανσης: 20 lt/ημέρα
  • Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 4 lt
  • Ισχύς: 222 W
  • Πληρωμή ΚΑΙ με αντικαταβολή

Ο αφυγραντήρας της Morris είναι κατάλληλος για ενιαίους χώρους έως και 110m², ώστε να διατηρεί την υγρασία του χώρου σε φυσιολογικά επίπεδα.

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κατεβάζει την υγρασία στα επιθυμητά επίπεδα.

Δες όλη την περιγραφή
239,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+32,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 239,00 €

Περιγραφή

Αφυγραντήρας Morris MDP20300I με ανεξάρτητη λειτουργία καθαρισμού αέρα και 4 στάδια φιλτραρίσματος

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κατεβάζει την υγρασία στα επιθυμητά επίπεδα.

4 στάδια φιλτραρίσματος του αέρα

  • Προφίλτρο με επικάλυψη Nano silver. Το προφίλτρο δεσμεύει τα μεγάλα σωματίδια όπως τρίχες, μεγαλύτερα σωματίδια σκόνης κλπ, ενώ η επικάλυψη Nano Silver του προσφέρει επιπλέον αντιβακτηριδιακή δράση.
  • Φίλτρο ενεργού άνθρακα. Κατακρατεί τοξικούς αέριους ρύπους και οσμές που προέρχονται από χημικά, καπνό τσιγάρου, καυσαέρια, από το μαγείρεμα κτλ.
  • Υπεριώδες φως (UV light), το οποίο σπάει τους μοριακούς δεσμούς μικροοργανισμών όπως μικρόβια, ιοί, μύκητες και βακτηρίδια, εξουδετερώνοντας τα.
  • Ιονιστής, ο οποίος απομακρύνει από τον αέρα μυρωδιές, σκόνη και καπνό, χαρίζοντας μια υγιεινή και φρέσκια ατμόσφαιρα.


Συσκευή 2 σε 1 για λειτουργία παντός καιρού

Ο αφυγραντήρας Morris MDP-20300i δε λύνει μόνο το πρόβλημα της υγρασίας στο χώρο, αλλά και του καθαρού αέρα αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ανεξάρτητη συσκευή καθαρισμού αέρα.

Αθόρυβη λειτουργία

Χαμηλή στάθμη θορύβου 38dB (A). Το πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου επιτρέπει την δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος κατά την διάρκεια του νυχτερινού ύπνου ή σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή χρειάζεται ησυχία.

Δυνατότητα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του φωτισμού στο μπροστινό μέρος της συσκευής. Ο φωτισμός μπορεί να απενεργοποιηθεί, ώστε να μην γίνεται ενοχλητικός ή να ενεργοποιηθεί, ώστε να λειτουργεί και σαν φωτάκι νυχτός

Μεγάλο δοχείο νερού χωρητικότητας 4 λίτρων για να εξασφαλίζεται η αδιάλειπτη λειτουργία της συσκευής για πολλές ώρες, αδειάζοντας το δοχείο νερού και τοποθετώντας το πίσω στην θέση του με μια απλή κίνηση. Η συσκευή θα συνεχίσει την λειτουργία της αυτόματα.

Εύκολο και γρήγορο στέγνωμα ρούχων

Με τους αφυγραντήρες Morris το στέγνωμα των ρούχων γίνεται παιχνίδι χειμώνα - καλοκαίρι. Τοποθετώντας την φορητή απλώστρα ρούχων σε ένα (κατά προτίμηση μικρό) δωμάτιο με την πόρτα κλειστή, τον αφυγραντήρα κοντά στα ρούχα και στη συνέχεια επιλέγοντας από το τηλεχειριστήριο την λειτουργία στεγνώματος ρούχων.

Τα ρούχα θα στεγνώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ ο χώρος θα παραμείνει στεγνός αφού όλη η υγρασία θα καταλήξει στην δεξαμενή νερού του αφυγραντήρα.

Καινοτόμος σχεδιασμός

Χειρολαβή και πλήρως περιστρεφόμενα ροδάκια για την εύκολη μεταφορά του αφυγραντήρα.

Φωτισμός στο μπροστινό μέρος, με βάση τα επίπεδα υγρασίας:

  • < 60% ο φωτισμός γίνεται μπλε,
  • 60% - 80% το φως γίνεται πράσινο,
  • > 80% γίνεται κόκκινο.

Λειτουργία έξυπνης αφύγρανσης. Η λειτουργία "smart" έχει σχεδιαστεί για μέγιστη ευκολία, διατηρώντας την υγρασία του χώρου μεταξύ 50% και 55%, ενώ παράλληλα κάνει εξοικονόμηση ρεύματος.

Αυτόματη κίνηση περσίδων. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μιας από τις 3 διαθέσιμες επιλογές. Συνεχής κίνηση, σταθερή σε γωνία 45ο και σταθερή σε γωνία 90ο.

Έξυπνο τηλεχειριστήριο με λειτουργία i-feel

Ο ενσωματωμένος στο τηλεχειριστήριο αισθητήρας υγρασίας μπορεί να ανιχνεύσει την υγρασία στο σημείο που χρειάζεται, και αυτόματα μέσω υπερύθρων ρυθμίζει τη λειτουργία του αφυγραντήρα με βάση αυτή τη μέτρηση. 

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια η υγρασία σε συγκεκριμένα σημεία, όπως στο κρεβάτι του μωρού, σε σημεία που υπάρχουν αντικείμενα ευάλωτα στην υγρασία (όπως έργα τέχνης) κτλ.

Πρακτικές λύσεις για ευκολία στη χρήση

Μόνιμη σύνδεση σε αποχέτευση. Συνδέοντας το σωληνάκι αποστράγγισης στη συσκευή και τοποθετώντας το στο σιφόνι, όλο το νερό που συγκεντρώνεται καταλήγει κατευθείαν στην αποχέτευση.

Λειτουργία smart control. Όταν η υγρασία του χώρου φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα, η συσκευή σταμάτα εντελώς την λειτουργία της. Μετά από 30 λεπτά γίνεται εκκίνηση μόνο του ανεμιστήρα. Αν η υγρασία είναι στα επιθυμητά επίπεδα η συσκευή ξανασταματάει αυτόματα, διαφορετικά ξεκινά κανονικά την λειτουργία αφύγρανσης.

Λειτουργία χρονοδιακόπτη με την οποία ρυθμίζεται αυτόματα η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της συσκευής. Έτσι, προγραμματίζεται η λειτουργία της βάση των εκάστοτε αναγκών και επιπλέον μειώνεται η κατανάλωση ρεύματος.

Ασφάλεια και προστασία

  • Προστασία από υπερχείλιση. Όταν το δοχείο νερού γεμίσει, η λειτουργία του αφυγραντήρα διακόπτεται αυτόματα, ενώ ενεργοποιείται η προειδοποιητική ένδειξη γεμάτης δεξαμενής.
  • Προστασία συμπιεστή. Σε περίπτωση επανεκκίνησης της συσκευή μετά από διακοπή λειτουργίας υπάρχει καθυστέρηση 3 λεπτών προτού ξεκινήσει πάλι ο συμπιεστής.
  • Έξυπνη απόψυξη. Όταν ο αισθητήρας χώρου ανιχνεύσει ότι η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή, η συσκευή μπαίνει αυτόματα σε λειτουργία απόψυξης και στη συνέχεια επανέρχεται στην προηγούμενη κατάσταση λειτουργίας.
  • Σύστημα αυτόματης επανεκκίνησης μετά από διακοπή ρεύματος, η μονάδα ξεκινάει αυτόματα στην κατάσταση λειτουργίας που ήταν πριν τη διακοπή.

Κατασκευαστής

Morris

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
MDP-20300i

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ικανότητα Αφύγρανσης
20 lt/ημέρα
Ισχύς
222 W
Επίπεδο Θορύβου
38 dB
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού
4 lt
Τεχνολογία Αφύγρανσης
με Συμπιεστή
Φίλτρο HEPA
Όχι
Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ιονιστής
Ναι
Σύνδεση Αποχέτευσης
Ναι
Χρονοδιακόπτης
Ναι
Αυτόματη Επανεκκίνηση
Ναι
Wi-Fi
Όχι
Στέγνωμα Ρούχων
Ναι

Διαστάσεις

Πλάτος
38 cm
Βάθος
19,5 cm
Ύψος
58 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+6Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

achisael
5
53 στους 57 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Κατέβασε αμέσως την υγρασία.
Όμορφος εξωτερικά.
Ο θόρυβος στο low μηδενικός.
Και γενικά αρκετα ησυχος . Όταν όμως δουλεύει κομπρεσέρ ακούγεται λίγο. Σε ολα τα σταδια.
Σαν ένα ψυγείο που δουλεύει. Μην φανταστείτε κάτι ενοχλητικό φουλ.
Όχι ηχος που δεν μπορείς να κατσεις στον χωρο .
Αν θέλετε να τον μειώσετε κι αλλοντοποθετηστε από κάτω πχ ένα χαλί.
Γενικά ικανοποιημένος.
Θα επανέλθω ξανά σε 1 μήνα για καλύτερη γνώμη.

Επανέρχομαι..
Απλα τον αγοράζετε... ΤΕΛΕΙΟΣ.
κατέβασε την υγρασία σε φάση να έχει ζέστη το σπιτο το χειμωνα χωρις καλοριφέρ..
Μάλιστα με το καλοριφέρ στο 22, 23 πληρωσα τα ιδια με πέρυσι με 19,20 αντε 21 βαθμούς.
100% τα ποιο ωταια 250€ που εδωσα

  • Ρύθμιση υγρασίας
  • Ποιότητα υλικών
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  • Μέγεθος δοχείου
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Nikos_Tsolas5270
1
224 στους 239 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Θα πω δυο λόγια μπας και βοηθήσω κανέναν. Εχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 7-8 αφυγραντήρες, ποτέ Morris. Αποφάσισα να αγοράσω 2, τον 20300 και τον 16400 wireless. Eίναι πανομοιότυπα μοντέλα οπότε θα μιλήσω για ένα. Ποιότητα κατασκευής, μέτρια εως κακή, πλαστικά φθηνά, γενικά δείχνει κινεζιά, μικρό το κακό θα πει κάποιος, αρκεί να δουλεύει καλά. Δεύτερον ο θόρυβος, ο κομπρέσορας δίνει έναν κραδασμό και έναν θόρυβο σαν παλιό ψυγείο που αγκομαχά, δεν παλεύεται, καμία σχέση με ότι αφρυγαντήρα είχα ή έχω δει με τα μάτια μου να δουλεύει. Τρίτον, κοροιδεύουν τον κόσμο περι φίλτρου ενεργού άνθρακα. Εχει ένα υποτυπώδες φίλτρο δίχτυ για τίποτα τρίχες και το φίλτρο άνθρακα είναι μια φλούδα που πιάνει το 1/3 του φίλτρου. Με άλλα λόγια είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αχρηστο, marketing, πως το λένε. Στην ουσία ο αφυγραντήρας δεν έχει φίλτρο. Εχει 220 ευρώ και με 250 παίρνεις έναν inventor XL20 που έχει φιλτρο true hepa, είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αθόρυβος (το γνωρίζω διότι τον αγόρασα στους γονείς μου πριν κανα μήνα) και η ποιότητα κατασκευής του είναι σαν να συγκρίνεις fiat με porsche. Οποιος θέλει να με ακούσει, μακριά από Μorris, η απόλυτη κινεζιά, πηγαίνετε σε άλλες εταιρίες, inventor και toyotomi π.χ ΣΚΑΛΕΣ ανώτεροι αφυγραντήρες. Τέλος απορώ με αυτούς που γράφουν καλά λόγια (πιθανότατα είναι ο πρώτος τους αφυγραντήρας και δεν είχαν κανένα μέτρο σύγκρισης, δεν μπορώ να το δικαιολογήσω αλλιώς). Δηλαδή όταν άνοιξαν το φιλτράκι του άνθρακα και διαπίστωσαν ότι κάλυπτε μόνο το 1/3 της εισαγωγής αέρα και οτι είναι μια φλούδα τους άρεσε?Α, μην το ξεχάσω, τα ποσοστά υγρασίας του χώρου και στον αφυγραντήρα και στο τηλεκοντρόλ, κουκουρούκου, ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!Τσεκαρισμένο με όργανο ακριβείας που έχω για την υγρασία. Οι ενδείξεις πάνω στον αφυγραντήρα είναι τόσο άστοχες που τον έβαλα σε δωμάτιο με απλώστρα βρεγμένων ρούχων, επιβεβαιωμένα με 2 οργανα που έχω είχε 80% υγρασία και ο Morris έδειχνε 44%, για τέτοια λάθη μιλάμε.Ευτυχώς υπάρχει και η υπαναχώρηση και τους έχω για επιστροφή και τους δυο. Να σας το θέσω διαφορετικά, αν ένας καλός inventor π.χ έχει 250 ευρώ, η σωστή τιμή για τον Morris θα ήταν τα 80 ευρώ. Ελπίζω να σώσω κόσμο με αυτή μου την αξιολόγηση...

  • Μέγεθος δοχείου
  • Ρύθμιση υγρασίας
  • Θορυβώδης
  • Ποιότητα υλικών
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • yiannis2002s
    2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αρκετή απόκλιση από όργανο μέτρησης υγρασίας. Λειτουργεί ή σταματάει σε σημεία που δεν πρέπει. Στα 4 χρόνια έβγαλε θέμα με το δοχείο νερού. Βγάζει ότι είναι γεμάτο ενώ το έχω αδειάσει. Δεν λειτουργεί πλεόν για αυτό τον λόγο. Αν εξαιρέσουμε την καλή εμφάνιση και την συμπαθητική τιμή όταν τον πήρα (220) δεν αξίζει η αγορά του σε καμία άλλη περίπτωση.

    • Μέγεθος δοχείου
    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Μέτριος θόρυβος
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Είναι σχετικά οικονομικός στην κατανάλωση ρεύματος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Irene_Anousaki9503
    2
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στα δύο χρόνια σταμάτησε να λειτουργεί. --&gt; Τον 3ο χειμώνα δεν άνοιγε η συσκευή.
    Περιμενω να δω τι θα μου απαντ'ησει η αντιπροσωπεία για την εγγύηση.

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Ποιότητα υλικών
    • Μέτριος θόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • elenakipera1994
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλός αφυγραντήρας, αρχικά είναι όμορφος σαν disign και δεν χαλάει την αισθητική μέσα στο σπίτι . Έχει αυτόματο πρόγραμμα για τη σωστή ρύθμιση της υγρασίας μέσα στο σπίτι , χωρίς να ξηραίνει αποπνικτικά τον αέρα (ωστόσο κάποιος μπορεί να τον ρυθμίσει και από μόνος του στο σημείο που θέλει). Διαθέτει πρόγραμμα laundry για το στέγνωμα των ρούχων ( με έχει σώσει ιδίως το χειμώνα !!!!) . Ο κάδος είναι μεγάλος και δύσκολα γεμίζει. Τέλος διαθέτει σύστημα ιονισμού με λαμπτήρα ( προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ) . Εύκολα αποσπώμενα φιλτρα για τον καθαρισμό τους !!

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dtamp
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τον δουλεύω τρεις μήνες κάθε μέρα.
    Σ'ένα χώρο 30τ.μ. κατεβάζει την υγρασία από 70-75% σε 45-55% μέσα σε δύο ώρες περίπου, στην μέγιστη ένταση.
    Επίσης καθαρίζει και τον αέρα από μυρωδιές λόγω του φίλτρου άνθρακα που έχει.
    Ο θόρυβος που κάνει ακόμα και στην μεγαλύτερη ένταση δεν μ ενοχλεί κατά την διάρκεια της ημέρας.
    Το μόνο παράπονο που έχω είναι πώς μόνο οι δύο απ'τις τέσσερις ρόδες κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις και η μετακίνηση από ένα σημείο στο άλλο θέλει εξοικείωση.
    Τον συστήνω ως ένα καλό αφυγραντήρα ιονιστή.

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitrios_Maginas
    3
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή απόδοση αλλά μετα από 2 χρόνια λειτουργίας η οθόνη (7 Led Segment) που παρουσιάζεi το επίπεδο υγρασίας, δεν λειτουργεί σε κάποια σημεία της. Από τα 7 Led, δουλεύουν τα 4 μεχρι στιγμής με αποτέλεσμα να μην μπορείς ούτε κατά προσέγγιση να δεις την τρέχουσα υγρασία.

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Είναι οικονομικός στην κατανάλωση ρεύματος
    • Ποιότητα υλικών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • georgaki13
    3
    3 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    τον έχω περίπου δυο χρόνια ,μετά από μερικούς μήνες λειτουργίας ο θόρυβος αυξήθηκε αρκετά,οι ενδείξεις της υγρασίας κάποιες φόρες είναι ψευδείς ,πιάνει απίστευτη βρώμα σε σημεία που δεν είναι επισκέψιμα ώστε να τη καθαρίσεις (γύρω από το φίλτρο),στο στέγνωμα των ρούχων μες στο σπίτι πιστεύω στην ίδια ώρα περίπου θα στεγνώνανε και χωρίς τη χρήση του, στα θετικά η ποιότητα του αέρα στο σπίτι βελτιώθηκε ικανοποιητικά.

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giwrgos_makris
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ότι καλύτερο κυκλοφορεί το έχω 3 χρόνια δεν το έσβησα ποτέ θέλει προσοχή το χερούλι να το νοιώθεις όπως το σηκώνεις όχι ατσουμπαλα και μην ξεχνάτε μια φορά την βδομάδα πλύσιμο το φίλτρο πίσω στην πλάτη

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Είναι οικονομικός στην κατανάλωση ρεύματος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • cooljanni
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στην κατοχή μου τους τελευταίους 2 μήνες. Από την ημέρα που αγοράστηκε δεν έχει σβήσει παρά μόνο όταν φεύγαμε εκτός σπιτιού τα σκ. Ο αφυγραντήρας λειτουργεί για χώρο 60τ.μ αλλά είναι και για παραπάνω ΑΛΛΆ παίζει ρόλο και η διαμόρφωση του σπιτιού, δηλαδή αν το σπίτι είναι σε μία ευθεία και τοποθετηθεί στη μέση θα κάνει δουλειά αλλά όχι αυτή που πρέπει, θέλει να μοιράζεται στα δωμάτια (άποψη μου). Το δοχείο βγάζει ένα 8ωρο στο φουλ άνετα. εγώ προσωπικά επειδή έχω αρκετή υγρασία κατά τη διάρκεια του χειμώνα και κυρίως τις βροχερές ημέρες δουλεύει στο φουλ. Από άποψη θορύβου είναι σαν ένα κλιματιστικό στο τούρμπο του και επίσης έχει να κάνει με τον άνθρωπο δηλαδή εμένα δεν με ενοχλεί και κοιμάμαι και με την κανονική λειτουργία. Το βράδυ το βάζουμε στο sleep στο οποίο απενεργοποιείται και ο φωτισμός και όλα καλά. Αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του, συνιστώ!!

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Μέγεθος δοχείου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Ποιότητα υλικών
    • Είναι σχετικά οικονομικός στην κατανάλωση ρεύματος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikolaos Zontanos
    3
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από έναν χρόνο μπορώ να πω ότι έχει καει η οθόνη ένδειξης υγρασίας κατά τα άλλα δουλεύει κανοβικα, ποιότητα πλαστικού κακή

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Μέγεθος δοχείου
    • Είναι οικονομικός στην κατανάλωση ρεύματος
    • Μέτριος θόρυβος
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Do_Rita
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι ΦΑ ΝΤΑ ΣΤΙ ΚΟΣ! Μετά από πολύ ψάξιμο καταλήξαμε σε αυτό το μοντέλο και τελικά ήταν οντως η καλύτερη επιλογή. Μεσα σε μία ημέρα κατέβασε την υγρασία από 83% σε 55% !
    Τις επόμενες μέρες δεν χρειάζεται να δουλεύει πολλές ώρες κρατάει σε πολύ καλά επίπεδα την υγρασία με αποτέλεσμα να φτάνει γρήγορα στο επιθυμητό. Αγοραστε την ...θα με θυμηθείτε!

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ko_kostas
    3
    9 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στα 2 χρονια χρησης, η οθονη που δειχνει την υγρασια μηνα με το μηνα εσβησε τελειως και για αντικατασταση θελουν 20€ μονο την πλακετα. Φυσικα δεν την καλυπτει η εγγυηση αφου περασαν 2 χρονια. ενταξει κανει δουλεια ,βεβαια δεν εχω δοκιμασει αλλη μαρκα για να συγκρινω. Απο θορυβο κανει αρκετο στο full, Βεβαια αν τον βαλεις στπ χαμηλο δεν κανει δουλεια, το παν ειναι να ρουφαει οσο περισσοτερο αερα μπορει και παραλληλα να δουλευει το κομπρεσερ.

    όπως όλοι οι αφυγραντήρες θέλει κάθε χρόνο καθάρισμα η σερπαντίνα του γιατί βουλώνει από σκόνες και είναι πολύ δύσκολο να ανοιχτούν τα πλαστικά του, έχει πολλές βίδες, πρέπει να γίνει βίδες για να καθαριστεί σωστά.

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Μέγεθος δοχείου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδης
    • Ποιότητα υλικών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lampros_g1908
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το προτινω πραγματικα,αμα το βαλεις στην δυνατη λειτουργια θα καταλαβεις ελαχιστα θορυβο αλλα πραγματικα ειναι τελειος διοτι κατεβαζει την υγρασια στα επιθυμητα επιπεδα και ζεσταινει τον χωρο αρκετα και ειδικα αυτη την περιοδο με δυσκολια θερμανσης λογω κοστους,διοτι βγαζει και ζεστο αερα και εχω ολες τις πορτες ανοιχτες,εχει λειτουργια στεγνωματος ρουχων οπου το χειμωνα ειναι σημαντικο για ολους μας,αξιζει τα χρηματα του και με το παραπανω,ο αερας στον χωρο ειναι καθαρος.Εαν αλλαξει κατι θα επανελθω.

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tirnavoswinesandspirits
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Με μικρή εμπειρία στους αφυγραντήρες DELONGHI, JURO PRO, MORRIS ο MORRIS σίγουρα είναι ο πιο αθόρυβος και ο πιο οικονομικός σε κατανάλωση. Κατεβάζει άμεσα την υγρασία και απλά σταματάει. Το συστήνω ανεπιφύλακτα

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vasiliki9831
    4
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    4 αστέρια διότι ο πρώτος που πήραμε ήταν ελαττωματικός, βέβαια μας τον αντικατέστησαν αμέσως! Επειδή αγοράστηκε για στέγνωμα ρούχων τον χειμώνα κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και δεν καίει ρεύμα, είναι σαν να μην υπάρχει

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • matinavasilis
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αξίζει τα χρήματα τού και με το παραπάνω! δεν έχω ξανά δει υγρασία στον χώρο μου και είχα απίστευτο θέμα με βρεγμένους και μαύρους τοίχους. και βοηθάει και πολύ τό κλείδωμα τον κουμπιών για μικρά παιδιά.

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gianno_anifas
    5
    14 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πλέον δεύτερος χειμώνας με τον συγκεκριμένο αφυγραντήρα.
    Ποιοτικός,αποτελεσματικός,λογικός θόρυβος,
    άλλαξε όλη η θερμοκρασία του σπιτιού σε συνδιασμό με θέρμανση πάντα.
    Καλή αγορά πολύ ευχαριστημενος
    το προτεινω

    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • demian5168
    5
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει,κατεβαζει την υγρασια αμεσα κι εχει ζεστανει ολο το σπιτι!Δεν το περιμενα να ειναι τοσο χρησιμο

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • chatzijordan
    5
    5 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ίσως ο καλύτερος αφυγραντήρας που έχω δοκιμάσει έως τώρα τόσο στην απλή λειτουργία όσο και στο στέγνωμα τον ρούχων εδώ και έναν χρόνο περίπου.Το μόνο αρνητικό που έχει είναι το μέγεθος του δοχείου νερού...!

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέγεθος δοχείου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • teodormaki
    1
    15 στους 50 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τον έχω 1 χρόνο. Απαίσιο προϊόν κυρίως γιατί ο αέρας που βγάζει (υποτίθεται καθαρος) μυρίζει Χημεία, Φάρμακα.... Δεν ξέρω τι υλικά έχει μέσα ..
    Καλύτερα κοιτάξτε άλλη μάρκα γιατί
    στη Morris κάνουν πολύ διαφήμιση και όλοι τρέξαμε....
    Δυστυχώς.... χάλια τα προϊόντα τους .
    Πέταξα 270 ευρώ.

    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hiva_Panahi
    5
    5 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ήμουν πολύ λυπημένη με την υγρασία στο σπίτι μου, ένιωθα παγωμένη από την περσινή χρονιά που επέστρεψα από την ΝΥ, φορούσα παλτό και καπέλο συνεχεία στο διαμέρισμα μου- μετά από έρευνες και προσοχή είχα το ευτύχημα να πάρω το μηχάνημα MORRIS 16150HIW…! Η αιμοσφαίρια δεν συγκρίνεται, τα σεντόνια μου δεν ξανά τα ένιωθα σεντόνια και ζεστά ενώ ο λαιμός μου φυσιολογικά …κάθε 6 ώρες αναγκάζομαι να αδειάζω το νερό που έχει μαζέψει. Έγραψα το σχόλιο μου ώστε να προσθέσω την εμπειρία μου, τις ευχές μου να έχει ο εφευρέτης, πανάκριβο ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ!

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • makismaza
    4
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω δύο χρόνια. Πριν τον πάρω το μπάνιο έσταζε στη κυριολεξία. Ειδικά μετά απο μπάνιο ήθελες ομπρέλα γιατί σου έπεφταν οι σταγόνες στο κεφάλι. Μιλάμε για υγρασία πάνω από 80%.
    Τον πήρα κ σώθηκα. Ούτε σταγόνες ούτε μαυρίλα στο ταβάνι. Θα έβαζα 5 αστέρια αλλά δεν θα τα βάλω γιατί δεν καλύπτει 100% όλα τα τετραγωνικά που γράφει. Τα τετραγωνικά φαντάζομαι αναφέρονται σε ενιαίο χώρο.

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • insan3
    4
    14 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το θεωρώ αρκετά καλό αλλά ως εκει (δηλώνω πως έχω 3 αφυγραντήρες και ο αγαπημένος μου είναι ο Juro Pro Perla WIFI).
    Οκ δουλεύει, κάνει αφύγρανση χώρου 75τμ χωρίς πολλά τριξίματα και με ανεκτό θόρυβο στα πλαίσια της κατηγορίας
    + Έχει σε πολύ βολικό σημείο το φίλτρο για να το καθαρίζεις
    + Έχω βολευτεί το ότι παίρνει σήμα από τηλεκοντρολ και με IR Blaster της Xiaomi μπορώ από mi home να στέλνει αυτόματα εντολή να ανάβει αν η υγρασία ανέβει πάνω απο τάδε % (άρα με ένα IR blaster είναι πιο smart και από το να είχε WiFi αλλά θέλει πολύ μανούρα να το στήσεις με σενάρια κτλ.)
    - Δεν έχει σωστή ένδειξη υγρασίας (καλιμπραρισμένο με πολλά υγρόμετρα)
    - Δεν κλείνει σχεδόν ποτέ (ρε σε έβαλα στο 55% και έχει πάει 45% στο χώρο σταμάτα να φυσάς και να μας παίρνεις τα αυτιά)
    - Έχει μικρό δοχείο και δύσκολα προσεγγίσιμο (ο Juro Pro κερδίζει εδώ μακράν)

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Ποιότητα υλικών
    • Μέγεθος δοχείου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dj Progres
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κανένα παράπονο δουλεύει τέλεια, σε 120 τ.μ. χώρο , με αρκετές επιλογές προγράμματος, + ιονιστή & UV.
    2 χρόνια μετά απόλυτα ικανοποιημένος.

    Στα θετικά και η μεγάλη εγγύηση που δίνει..

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Gvrs
    2
    2 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δυσκολεύεται αρκετά να κατεβάσει την υγρασία κάτω από το 55% σε χώρο πολύ μικρότερο από τις δυνατότητες του. Ο θόρυβος που κάνει όταν μπει σε λειτουργία ο συμπιεστής είναι αρκετός για να σε κουράσει μετά από λίγη ώρα.

    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • iliasssss
    1
    6 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν θα αναλύσω και εγώ με λίγα λόγια.Αγορα στα 200 ευρώ black Friday από γνωστό πολυκατάστημα.ο αφυγραντήρας για το ονομα του και τα χρήματα του δεν αξίζει.πολυ κακής ποιότητας πλαστικά υλικά,το δοχείο που γράφει η εταιρεία 4 λίτρα με το ζόρι παίρνει 2.5..πολλες φορές εκεί που δουλεύει ακούγεται ένα βουητό και με το που αλλάζεις ρύθμιση σταματά.προερχομενος από juro pro diamond καμία σχέση πολύ καλύτερος εκείνος,μετάνιωσα που δεν πήρα ξανά εκείνον.δωστε λίγα χρήματα παραπάνω και πάρτε άλλον.

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Θορυβώδης
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

854 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Dimitris_jim93

Χαίρεται!
Σαν συσκευή έχει κάποια ένδειξη ποιότητας του Αέρα π.χ. φωτεινή Ένδειξη ή αριθμητική;
Ξέρει κανείς αν έχει Αισθητήρες ποιότητας του Αέρα π.χ. pm2.5 pm, 10;

Ta3iarxhs_Karampelas2931

Καλησπέρα παιδιά βάζω τον αφυγραντηρα στην μπριζα και παίρνει κάτι μπροστά χωρίς να πατήσω το κουμπί για να ανοίξει

elenakipera1994

Ίσως να έχει βραχυκυκλώσει στο κουμπί του ανοίγματος . Δεν είναι φυσιολογικό θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα που τον πήρατε !

ilias_mous

Ενώ τον ανοίγω με υγρασία δωματίου 65% ο αφυγραντηρας δείχνει 38% και σταματάει κιόλας γιατι το θεωρεί επιθυμητό. Τι κάνουμε;

cooljanni

Μμμμ μου ακούγεται σαν δυσλειτουργία, μήπως να κάνεις αλλαγή??

Lena_n2013

τα φίλτρα πλένονται με νερό ή καλύτερα με ηλεκτρικη σκουπα?

Δες όλες τις ερωτήσεις (32)