Indivisible PS4 Game
PS4 Games

Indivisible PS4 GameΚωδικός: 20456471

Το Indivisible είναι ένα action RPG / platformer που διαθέτει σκίτσο στο χέρι και κινούμενα σχέδια σε συνδυασμό με μοναδικούς μηχανικούς μάχης σε πραγματικό χρόνο. Βυθιστείτε σε έναν φανταστικό

Δες όλη την περιγραφή

Το Indivisible είναι ένα action RPG / platformer που διαθέτει σκίτσο στο χέρι και κινούμενα σχέδια σε συνδυασμό με μοναδικούς μηχανικούς μάχης σε πραγματικό χρόνο. Βυθιστείτε σε έναν φανταστικό κόσμο με δεκάδες χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν, μια πλούσια εμπειρία αφήγησης, παιχνίδι που είναι εύκολο να το μάθεις αλλά δύσκολο να το κατακτήσεις και την

Δες όλη την περιγραφή
12,31
ΠαράδοσηΤετ, 09 Οκτ - Τρί, 15 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 12,31 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 12,31 €

  2. 9,81 €

  3. 41,14 €

  4. 42,10 €

  5. 14,30 €

Περιγραφή

Το Indivisible είναι ένα action RPG / platformer που διαθέτει σκίτσο στο χέρι και κινούμενα σχέδια σε συνδυασμό με μοναδικούς μηχανικούς μάχης σε πραγματικό χρόνο. Βυθιστείτε σε έναν φανταστικό κόσμο με δεκάδες χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν, μια πλούσια εμπειρία αφήγησης, παιχνίδι που είναι εύκολο να το μάθεις αλλά δύσκολο να το κατακτήσεις και την εξαιρετική ποιότητα για την οποία είναι γνωστή η Lab Zero Games! 

Η ιστορία μας περιστρέφεται γύρω από την Ajna, ένα ατρόμητο κορίτσι με μια επαναστατική σειρά. Μεγαλωμένη από τον πατέρα της στα περίχωρα της αγροτικής τους πόλης, η ζωή της πέφτει στο χάος όταν το σπίτι της δέχεται επίθεση και μια μυστηριώδης δύναμη ξυπνά μέσα της.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Action, Role Playing
Έτος Κυκλοφορίας
2019
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
07/10/2019
Όριο Ηλικίας (PEGI)
7
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Standard

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • haris.ermidis
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το Indivisible είναι ένα πετυχημένο Kickstarted παιχνίδι από τους δημιουργούς του SkullGirls, που είναι συνδυασμός Metroidvania και Valkyrie Profile (RPG του PS1 με πολλούς φανς που δεν ήρθε Ευρώπη), όπου από το πρώτο παίρνει την εξερεύνηση και το εξελισσόμενο platforming, και από το δεύτερο τις μάχες.

    Ελέγχεις την Ajna. Ένα κορίτσι με την περίεργη ιδιότητα να αποθηκεύει τους συμμάχους της στο μυαλό της. Θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα της, εξαπολύει ένα μεγάλο κακό στον κόσμο, και θα προσπαθήσει να βρεί συμμάχους και δυνάμεις ώστε να το νικήσει.

    Η Ιστορία δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά, και κατά συνέπεια, ούτε και εσύ. Προφανώς υπήρχε κάποιο backer reward, όπου οι χρήστες μπορούσαν να σχεδιάσουν από έναν χαρακτήρα για να γίνει NPC, και σαν αποτέλεσμα, οι πόλεις είναι γεμάτες με περίεργους τύπους που μοιάζουν σαν να βγήκαν από δικό τους παιχνίδι και λένε άχρηστα πράματα. Οι μάχες και το platforming είναι φανταστικά, μα από ένα σημείο και μετά αρχίζουν και κουράζουν. Εκεί που σε κερδίζει το παιχνίδι είναι στο φανταστικό 2D animation, που είναι από τα καλύτερα των τελευταίων ετών.

    Το συνιστώ σε όσους λατρέψουν τα RPG, τα Platformers, τα Metroidvania και τα 2D γραφικά σε παιχνίδια.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή στο χρόνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

30 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη