Drop Classic I Ντουλάπι Μπάνιου 35x15x73cm Λευκό
Ντουλάπια Μπάνιου

Drop Classic I Ντουλάπι Μπάνιου 35x15x73cm ΛευκόΚωδικός: 20512621

Το ντουλάπι μπάνιου, της εταιρείας Drop, λειτουργεί σαν αποθηκευτικό έπιπλο. Σας προσφέρει επαρκή χώρο για να τοποθετείτε τα προσωπικά σας μικροαντικείμενα, ώστε να έχετε ένα λειτουργικό και τακτοποιημένο μπάνιο. Επίσης, χάρη στην επιτοίχια τοποθέτηση του, είναι κατάλληλο για να φυλάσσετε προϊόντα που πρέπει να μείνουν μακριά από παιδιά όπως φάρμακα και...
Δες όλη την περιγραφή

  • Τοποθέτηση: Τοίχου
  • Υλικό: MDF
  • Μήκος: 35cm
  • Βάθος: 15cm
  • Ύψος: 73cm
66,00
ΠαράδοσηΔευ, 23 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
+20,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 58,68 €

Περιγραφή

Το ντουλάπι μπάνιου, της εταιρείας Drop, λειτουργεί σαν αποθηκευτικό έπιπλο. Σας προσφέρει επαρκή χώρο για να τοποθετείτε τα προσωπικά σας μικροαντικείμενα, ώστε να έχετε ένα λειτουργικό και τακτοποιημένο μπάνιο. Επίσης, χάρη στην επιτοίχια τοποθέτηση του, είναι κατάλληλο για να φυλάσσετε προϊόντα που πρέπει να μείνουν μακριά από παιδιά όπως φάρμακα και αρώματα.
Κατασκευάζεται από MDF, το οποίο είναι ένα είδος τεχνητής ξυλείας και αποτελείται από ίνες ξύλου, ρητίνη, νερό και κερί παραφίνης. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι είναι άνθυγρο, παρέχοντας έτσι μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο ξύλο. Τέλος είναι πιο οικονομική λύση, σε σχέση με το μασίφ ξύλο.
Το φινίρισμα είναι γυαλιστερό, το οποίο αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του επίπλου αλλά παράλληλα δίνει έναν τόνο λάμψης στο μπάνιο.

  • Τοποθέτηση: Τοίχου
  • Υλικό: MDF
  • Μήκος: 35cm
  • Βάθος: 15cm
  • Ύψος: 73cm

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
6NK3035WH

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Τοίχου
Υλικό
MDF
Χρώμα
Λευκό
Φινίρισμα
Γυαλιστερό
Πλυντηρίου
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
35 cm
Βάθος
15 cm
Ύψος
73 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • gor
    3
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κλασσικό ελληνικό προϊόν, την έχω πατήσει αρκετές φορές. Από εδώ και πέρα, για έπιπλα θα εμπιστεύομαι μόνο τη γνωστή πολυεθνική με τα μολυσμένα κεφτεδάκια γιατί αυτοί έχουν οδηγίες, τα έχουν σκεφτεί όλα σε κάθε έπιπλο και δεν λείπει ποτέ τίποτα από τη συσκευασία.

    Το έπιπλο είναι πανέμορφο, μόνο που δεν έχει θηλιές ή τρύπες στήριξης στην πλάτη έτοιμες, πρέπει να τρυπήσεις το άσπρο νοβοπάν / πλάτη μόνος σου και για στήριξη στον τοίχο η συσκευασία περιλαμβάνει 2 μικρά, άθλια upa και 2 βιδούλες που είναι για να κρεμάσεις κανένα καδράκι, όχι έπιπλο που θα γεμίσεις πράγματα. Εγώ έκανα 3 τρύπες επάνω και 2 κάτω, έβαλα δικές μου, μεγαλύτερες βίδες, upa και ροδέλες, και ελπίζω ότι με τον καιρό δεν θα σκιστεί η πλάτη που θα σηκώνει όλο το βάρος γιατί αποτελεί σχεδιαστικό λάθος η στήριξη να γίνεται από το πιο ασθενές σημείο της κατασκευής, την πλάτη από νοβοπάν. Για το τέλος το καλύτερο: από την συσκευασία έλειπε το πομολάκι. Δεν μπαίνω στον κόπο να μιλήσω ούτε με το μαγαζί, ούτε με τον κατασκευαστή. Θα πάρω ένα πομολάκι από το IKEA με 1 ευρώ και τέλος...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη