Cangaroo Δίχτυ Μπανιέρας Salmon Pink
Μπανάκια Μωρού

Cangaroo Δίχτυ Μπανιέρας Salmon PinkΚωδικός: 20560501

Το δίχτυ μπανιέρας προορίζεται για χρήση από τη γέννηση και μετά. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο για εύκολη τοποθέτηση στη μπανιέρα και την ίδια στιγμή παρέχει ασφαλές μπάνιο στο παιδί σας. Το δίχτυ

Δες όλη την περιγραφή

Το δίχτυ μπανιέρας προορίζεται για χρήση από τη γέννηση και μετά. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο για εύκολη τοποθέτηση στη μπανιέρα και την ίδια στιγμή παρέχει ασφαλές μπάνιο στο παιδί σας. Το δίχτυ είναι κατασκευασμένο από μαλακό υλικό για τη μεγαλύτερη άνεση του μωρού σας, ασφαλές για την ανθρώπινη υγεία.

Δες όλη την περιγραφή
6,64
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 6,64 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 7,40 €

  2. 7,09 €

  3. 7,50 €

  4. 7,40 €

  5. 7,10 €

  6. 7,40 €

  7. 6,64 €

  8. 6,64 €

  9. 7,10 €

  10. 7,50 €

  11. 7,03 €

  12. 7,47 €

Περιγραφή

Το δίχτυ μπανιέρας προορίζεται για χρήση από τη γέννηση και μετά. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο για εύκολη τοποθέτηση στη μπανιέρα και την ίδια στιγμή παρέχει ασφαλές μπάνιο στο παιδί σας. Το δίχτυ είναι κατασκευασμένο από μαλακό υλικό για τη μεγαλύτερη άνεση του μωρού σας, ασφαλές για την ανθρώπινη υγεία. Το διχτάκι μπορεί να προσαρμοστεί στις περισσότερες μπανιέρες με τη βοήθεια των πλαϊνών πλαστικών κλιπ. 

Διαστάσεις: 98x57cm

Κατασκευαστής

Cangaroo

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Δίχτυ Μπανιέρας
Χρώμα
Ροζ

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Πτυσσόμενη
Όχι
με Θερμόμετρο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Το χρησιμοποιήσαμε καθημερινά από 40 περίπου ημερών μέχρι 6 μηνών σε μπέμπη που έφτασε 8,5 κιλα. Έκανε το μπάνιο πολύ εύκολη διαδικασία! Το μόνο που θα μπορούσε να ενοχλήσει κάποιον είναι ότι τα μικρά μπλε σφουγγαρακια που έχει πάνω το δίχτυ έβγαιναν καθώς ο μπέμπης κουνιόταν πάνω στο δίχτυ και κατέληγαν στην πλάτη του. Μέχρι που βγήκαν όλα, χωρίς να αλλάζει η λειτουργικότητα του προϊόντος και ηρεμήσαμε και από αυτό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • SAVINA_ARGIANIS

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Προσαρμόζεται εύκολα σε μεγαλύτερα και μικρότερα μπανακια γυρίζοντας απλά τις άκρες του. Κρατάει ωραία το μωρό στο μπάνιο του. Το μόνο αρνητικό είναι ότι μετά από κάποιες χρήσεις φεύγουν τα πλαστικά που είναι σας μικρά μαξιλαράκια στην πλάτη του μωρού με αποτέλεσμα να γεμίζει το μπανάκι και μα τα βρίσκω παντού. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    • Ποιότητα
    • Αντοχή
    • Ευκολία χρήσης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη