Hoover HWC 200 EELW Συντηρητής Κρασιών 81 Φιαλών
Συντηρητές Κρασιών

Hoover HWC 200 EELW Συντηρητής Κρασιών 81 Φιαλών Κωδικός: 20565134

Ο HWC 200EELW είναι η απόλυτη επιλογή για συντήρηση κρασιών με στυλ! Σχεδιασμένος με φιμέ τζάμι, inox χειρολαβή, ράφια bamboo, ηλεκτρονική διαχείριση θερμοκρασίας και διαχείριση μέσω Wi-Fi με βοηθό...

Δες όλη την περιγραφή

Ο HWC 200EELW είναι η απόλυτη επιλογή για συντήρηση κρασιών με στυλ! Σχεδιασμένος με φιμέ τζάμι, inox χειρολαβή, ράφια bamboo, ηλεκτρονική διαχείριση θερμοκρασίας και διαχείριση μέσω Wi-Fi με βοηθό διαχείρισης κάβας.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 4 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Ο HWC 200EELW είναι η απόλυτη επιλογή για συντήρηση κρασιών με στυλ! Σχεδιασμένος με φιμέ τζάμι, inox χειρολαβή, ράφια bamboo, ηλεκτρονική διαχείριση θερμοκρασίας και διαχείριση μέσω Wi-Fi με βοηθό διαχείρισης κάβας.

Ράφια bamboo

Τα ράφια των ψυγείων κρασιού H-WINE είναι κατασκευασμένα από μπαμπού από πιστοποιημένες βιώσιμες πηγές FSC και δεν έχουν υποστεί επεξεργασία ή βαφή για να αποτρέψουν κάθε μορφή χημικής μόλυνσης και αισθητικής αλλοίωσης των κρασιών σας.

Γυαλί ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία

Για τη μείωση των επιπτώσεων των ακτίνων UV, οι συντηρητές κρασιών Hoover είναι εξοπλισμένοι με ειδικό γυαλί ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία. Αυτό το γυαλί αντανακλά σχεδόν όλη την καταστροφική υπεριώδη ακτινοβολία και αποτρέπει οποιαδήποτε αλλοίωση του κρασιού.

Φωτισμός LED

Για να έχετε καθαρή ορατότητα των φιαλών σας με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Κατασκευαστής

Hoover

Χαρακτηριστικά

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
G
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
174 kWh/y
Χωρητικότητα
81 φιάλες
Επίπεδο Θορύβου
39 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
C

Διαστάσεις

Ύψος
143,5 cm
Πλάτος
49 cm
Βάθος
54 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Michalis_Samiotakis
    3
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η χωρητικότητα του είναι 65 φιαλών και όχι 82. Η ενεργειακή του κλάση είναι χαμηλή ενώ η ποιότητα κατασκευής μέτρια (η πόρτα δεν εφαρμόζει απόλυτα και υπάρχουν απώλειες, η βάση της πόρτας δεν είναι ανθεκτική κτλ)

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • petrinos68
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Παρόλο που δεν εχει 2 ζωνες ψυξης ειναι σαν να εχει. η θερμοκρασια στον πατο απο την κορυφη το ψυγειοιυ εχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορα.
    Στην ρυθμιση για σαμπανιες τα μουκαλια απο τη μεση και κατω ειναι οκ παγωμενα. αλλά απο την μεση και πανω θελουν 10 νλεπτα σαμπανιερα με παγο...!!!!!
    Κατα τα άλλα το wifi δεν δουλεψε ποτε ουτε συνδεθηκα πουθενα.........

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Νίκος Δ.
    4
    14 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Γιατί 4 αστεράκια και όχι 5;

    Καταρχάς γιατί δεν είναι σε καμία περίπτωση χωρητικότητας 82 φιαλών (που αναφέρει το skroutz) ή 70 που αναφέρει η σελίδα του καταστήματος, αλλά 65 maximum (υπολογίστε 5 θέσεις / ανά ράφι επί 13 ράφια) και αυτό μόνο εάν τα μπουκάλια είναι το κλασσικό σχήμα. Αν είναι λίγο πιο χοντρά, π.χ. Γεροβασηλίου Sauvignon Blanc, Chardonnay, Syrah, Evangelo, κ.ο.κ δεν χωράνε σε καμία περίπτωση 5 στο ίδιο ράφι.

    Επίσης, αν προσέξεις τις λεπτομέρειες θα δεις ότι η ποιότητα κατασκευής δεν είναι τέλεια. Πιο συγκεκριμένα η σιλικόνη που έχει γύρω γύρω από το τζάμι της πόρτας σε κάποια σημεία ξεχειλίζει ενώ σε κάποια άλλα είναι λες και λείπει. Μικρή λεπτομέρεια που δεν φαίνεται 99/100 φορές.

    Κατά τα άλλα, λογικά κάνει την δουλειά του και φαίνεται ωραίο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

21 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Athina_Asoniti

Καλημέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω εάν είστε ικανοποιημένος από το προϊόν. Συγκερκιμένα, πώς είναι άποψη θορύβου; Μπορεί να τοποθετηθεί σε σαλόνι ή είναι ενοχλητικό; Η θερμοκρασία των φιαλών είναι ικανοποιητική; Δημιουργείται πάγος; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Νίκος Δ.

Γενικά εγώ είμαι ικανοποιημένος αλλά δεν θα το έβαζα στο σαλόνι και για τον θόρυβο και για την θερμοκρασία. Η θερμοκρασία των φιαλών είναι μια χαρά και πάγο δεν έχω δει ποτέ. Αυτό που δε μου άρεσε είναι λίγο η ποιότητα από κάποια σημεία του (κυρίως τα πλαστικά του) αλλά overall είναι τρομερό value for money.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες