Thermaltake Commander FP Fan Controller
Διάφορα Ψύξης

Thermaltake Commander FP Fan ControllerΚωδικός: 20669835

Το νέο fan hub της Thermaltake, μπορεί να τροφοδοτήσει μέχρι και 10 ανεξάρτητους ανεμιστήρες PWM, οι οποίοι επιτρέπουν στους χρήστες να τοποθετήσουν αρκετούς ανεμιστήρες στο κουτί του

Δες όλη την περιγραφή

Το νέο fan hub της Thermaltake, μπορεί να τροφοδοτήσει μέχρι και 10 ανεξάρτητους ανεμιστήρες PWM, οι οποίοι επιτρέπουν στους χρήστες να τοποθετήσουν αρκετούς ανεμιστήρες στο κουτί του υπολογιστή τους, ενώ παράλληλα γίνεται και μία εξαιρετική διαχείριση καλωδίων.

Δες όλη την περιγραφή
23,27
ΠαράδοσηΠαρ, 13 Σεπ - Πέμ, 19 Σεπ
+39,99 €

Αναφορά προϊόντος

από 23,27 €

Περιγραφή

Το νέο fan hub της Thermaltake, μπορεί να τροφοδοτήσει μέχρι και 10 ανεξάρτητους ανεμιστήρες PWM, οι οποίοι επιτρέπουν στους χρήστες να τοποθετήσουν αρκετούς ανεμιστήρες στο κουτί του υπολογιστή τους, ενώ παράλληλα γίνεται και μία εξαιρετική διαχείριση καλωδίων. Το Commander FP διαθέτει μία μπλε ενδεικτική λυχνία LED, η οποίο εξασφαλίζει ότι το εσωτερικό της θήκης σας φαίνεται τόσο καλό όσο το εξωτερικό, καθιστώντας την την καλύτερη επιλογή για τους λάτρεις της απόδοσης ή τους χρήστες που αναζητούν εγκατάσταση χωρίς προβλήματα!

Υποστήριξη 10 ανεξάρτητων PMW ανεμιστήρων

Με δυνατότητα σύνδεσης 10 ανεμιστήρων PWM για ταυτόχρονο έλεγχο ταχύτητας, το Commander FP επιτρέπει στους χρήστες να επεκτείνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες ψύξης εντός του PC Case και να απολαμβάνουν μεγαλύτερη απόδοση συστήματος.

Υποδοχή SATA

Σχεδιασμένο με υποδοχή SATA, το Commander FP τροφοδοτεί ταυτόχρονα μέχρι και 10 ανεμιστήρες PWM. Η άμεση τροφοδοσία από το τροφοδοτικό αποτρέπει το ρεύμα όταν χρησιμοποιείται το fan hub.

Διαχείριση καλωδίων

Διαθέτοντας μία μπλε ενδεικτική λυχνία LED για την ένδειξη πρόσβασης, το Commander FP παρέχει εξαιρετική διαχείριση καλωδίων, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίσουν τις ασύγκριτες δυνατότητες ροής αέρα και ψύξης νερού.

Υψηλής ποιότητας συμμετρικός σχεδιασμός

Διαθέτοντας ένα συμμετρικό σχέδιο, το Commander FP χρησιμοποιεί στην κατασκευή του πλαστικό υψηλής ποιότητας. Τα τριμαρισμένα τόξα και στις δύο πλευρές δίνουν στο Commander FP κομψότητα και μοντέρνα εμφάνιση που ταιριάζει με την  απόδοση του.

Εύκολη εφαρμογή

Το Commander FP συνοδεύεται από 5 επαναχρησιμοποιούμενους συνδέσμους καλωδίων, 2 συνδετήρες Hook-and-Loop και ένα καλώδιο σήματος PWM που επιτρέπει στους χρήστες να κρατούν τα καλώδια τακτοποιημένα και τους ανεμιστήρες σταθερούς στη θέση τους.

Κατασκευαστής

Thermaltake

Χαρακτηριστικά

Είδος
Fan Controllers
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • chris_s_03
    5
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάνει την δουλειά του τέλεια, υποστηρίζει 4-pin αλλά και 3-pin ανεμιστηράκια, οπότε μπορείς να έχεις ό,τι είδους fan θες

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό το προϊόν

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    αξιοπιστο και πολυ καλο...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

50 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Βλάχος Γιώργος

Έχει κάποιο πρόγραμμα που αναγνωρίζει τον controller και μπορώ να αλλάξω τα χρώματα στα RGB ανεμιστηράκια ή είναι μόνο για τη ρύθμιση ταχύτητάς;

Δες όλες τις ερωτήσεις (5)