Novation Midi Controller Launchpad Mini Mk3 σε Μαύρο Χρώμα
Midi Εξοπλισμός Υπολογιστή

Novation Midi Controller Launchpad Mini Mk3 σε Μαύρο ΧρώμαΚωδικός: 20679613

Το Launchpad Mini είναι ο πιο συμπαγής και φορητός ελεγκτής πλέγματος MIDI pad 64 RGB. Σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να εμφανίζετε στο Ableton Live - και θα χωρέσει στην τσάντα σας....

Δες όλη την περιγραφή

Το Launchpad Mini είναι ο πιο συμπαγής και φορητός ελεγκτής πλέγματος MIDI pad 64 RGB. Σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να εμφανίζετε στο Ableton Live - και θα χωρέσει στην τσάντα σας. Ξεκινήστε να δημιουργείτε και να εκτελείτε κομμάτια με το Ableton Live όπου κι αν βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας την τεράστια σειρά ήχων στο κουτί για να ξεκινήσετε....

Δες όλη την περιγραφή
105,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 105,00 €

Περιγραφή

Το Launchpad Mini είναι ο πιο συμπαγής και φορητός ελεγκτής πλέγματος MIDI pad 64 RGB. Σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να εμφανίζετε στο Ableton Live - και θα χωρέσει στην τσάντα σας. Ξεκινήστε να δημιουργείτε και να εκτελείτε κομμάτια με το Ableton Live όπου κι αν βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας την τεράστια σειρά ήχων στο κουτί για να ξεκινήσετε.

Ξεκινήστε τη δημιουργία μουσικής

Τα φωτεινά επιθέματα διευκολύνουν από ποτέ την προβολή της συνεδρίας σας στο Ableton Live και την εκκίνηση των ήχων σας. Φαίνεται υπέροχο επίσης τα πλήρη χρώματα RGB ταιριάζουν απόλυτα με τα κλιπ και τις σκηνές σας. Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση του Ableton Live σημαίνει ότι το Launchpad Mini φέρνει τη συνεδρία σας στα χέρια σας, ώστε να μπορείτε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην εκκίνηση και λιγότερο χρόνο κάνοντας κλικ σε ένα ποντίκι.

Τίποτα δεν σε κρατάει πίσω

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία μουσικής σήμερα με το Launchpad Mini. Με τα πρακτικά χειριστήρια, τους τόνους ήχων στο κουτί και τη βήμα προς βήμα διαδραστική πλατφόρμα μας για να σας ρυθμίσουμε, προχωρήσαμε περισσότερο από ποτέ για να διευκολύνουμε την έναρξη. Το Launchpad Mini είναι ο ελεγκτής πλέγματος για οποιονδήποτε ζωντανό εκτελεστή.

Διαισθητική ενσωμάτωση Ableton Live

Το Launchpad Mini σάς παρέχει άμεση και απτική πρόσβαση στα χειριστήρια απόδοσης του Live με τρόπο που απλά δεν μπορείτε να αποκτήσετε με το ποντίκι. Απομακρυνθείτε από τον υπολογιστή σας και δείτε τη συνεδρία σας και όλους τους ήχους σας στο πλέγμα 8x8. Στη συνέχεια, ελέγξτε την απόδοσή σας απευθείας από το Launchpad Mini με τα χειριστήρια Stop, Solo και Mute.

Κατασκευαστής

Novation

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Midi Controller
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
0,38 kg

Διαστάσεις

Μήκος
18 εκ.
Πλάτος
18 εκ.
Ύψος
14 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ καλο προιον και πολυ καλη τιμη.

    • Απόκριση
    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Συνδεσιμότητα
    • Υποστήριξη λογισμικού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Απόκριση
    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Συνδεσιμότητα
    • Υποστήριξη λογισμικού
    • Ποιότητα κατασκευής

Ερωτήσεις

31 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Τάκης Κ.

Τέλειο! Μπορείς να το μεταφέρεις όπου θες πανεύκολα. Είναι πολύ πιο μικρό απο ότι φαίνεται, περίπου σαν 2μιση κινητά δίπλα δίπλα σκέψου το.

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)