Bluetooth Handsfree

Apple AirPods Pro In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Λευκά Κωδικός: 20717638

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χρόνος Λειτουργίας 4,5 ώρες
  • Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης 24 ώρες
  • Active Noise Cancellation
  • Γρήγορη Φόρτιση
  • Ασύρματη Φόρτιση (Qi)

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί o συνομιλητής σου σε ακούει καλά και είναι ανθεκτικά.

Δες όλη την περιγραφή

-11,35€στα 5+ τεμάχια

227,00

από Marketplace Hellas

ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 227,00 €

Περιγραφή

Με σύστημα Active Noise Cancellation για επιβλητικό ήχο, θήκη που φορτίζεται ασύρματα και λειτουργία διαφάνειας που σου επιτρέπει να ακούς και να μένεις σε επαφή με το περιβάλλον γύρω σου.

Τα Apple AirPods Pro απευθύνονται σε ανθρώπους που χρησιμοποιούν συχνά ακουστικά ακουστικά για τη μουσική, την τηλεόραση, τις τηλεφωνικές κλήσεις ή άλλες δραστηριότητες όπου απαιτείται ήχος υψηλής ποιότητας. Ειδικά τα AirPods Pro έχουν σχεδιαστεί για τους λάτρεις της μουσικής και των podcast που αναζητούν ποιοτικό ήχο και ταυτόχρονα επιθυμούν να απομονωθούν από τον περιβάλλοντα θόρυβο. Επιπλέον, τα AirPods Pro προσφέρουν εργονομική εφαρμογή και άνεση για παρατεταμένη χρήση, διαθέτουν ενσωματωμένη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου και λειτουργία αμφιδρομικού ήχου για καλύτερη εμπειρία τηλεφωνικών κλήσεων.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί o συνομιλητής σου σε ακούει καλά και είναι ανθεκτικά.

Συμβατότητα

Τα AirPods Pro είναι συμβατά με κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Ωστόσο, κάποια βασικά χαρακτηριστικά τους δεν λειτουργούν σε συσκευές Android και γενικά όσες δεν διαθέτουν iOS. Για παράδειγμα, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη Siri, δεν μπορείς να ακούσεις από το ένα ακουστικό μόνο και δεν είναι εφικτός ο έλεγχος της μπαταρίας τους. Επίσης, το pairing απαιτεί λίγα παραπάνω βήματα. Αντίθετα, το Active Noise Cancellation και τα gestures είναι διαθέσιμα κι όταν χρησιμοποιείτε τα ακουστικά με συσκευές Android.

Active Noise Cancellation για εντυπωσιακό ήχο

Ένα μικρόφωνο στραμμένο προς τα έξω ανιχνεύει τους εξωτερικούς ήχους. Τα AirPods Pro στη συνέχεια τους αντισταθμίζουν με αντίστοιχη εξουδετέρωση θορύβου, ακυρώνοντας τους εξωτερικούς ήχους πριν καν τους ακούσεις. Ένα μικρόφωνο στραμμένο προς τα μέσα ακούει στο εσωτερικό του αυτιού σου για τυχόν ανεπιθύμητους ήχους, οι οποίοι επίσης εξαλείφονται με την εξουδετέρωση θορύβου.

Λειτουργία Διαφάνειας

Θέλεις να ακούσεις τι γίνεται γύρω σου; Απλώς, πάτησε παρατεταμένα τον αισθητήρα ισχύος στο στέλεχος για να μεταβείς από την Ενεργή Ακύρωση Θορύβου στη λειτουργία Διαφάνειας, η οποία επιτρέπει στους εξωτερικούς ήχους να ακούγονται, προσφέροντάς σου μια φυσική ηχητική αίσθηση από τον περιβάλλοντα χώρο, όταν μιλάς στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου.

Ποιότητα ήχου

Απόλαυσε ανώτερη ποιότητα ήχου με τον Προσαρμοστικό Ισοσταθμιστή, ο οποίος βελτιώνει αυτόματα τη μουσική σύμφωνα με το σχήμα του αυτιού σου, προσφέροντάς σου μια πλούσια και ομοιόμορφη εμπειρία ακρόασης.

Ασυναγώνιστη άνεση

Τα AirPods Pro διαθέτουν τρεις μαλακές άκρες (tips) από μαλακή, εύκαμπτη σιλικόνη που τα κρατούν σταθερά στην θέση τους, και επιπλέον βοηθούν στην απομόνωση των εξωτερικών ήχων.

Η1 επεξεργαστής

Το σχεδιασμένο από την Apple chip H1 χρησιμοποιεί 10 ηχητικούς πυρήνες, δημιουργώντας απίστευτα χαμηλό λανθάνοντα χρόνο επεξεργασίας ήχου που επιτρέπει την ακύρωση θορύβου σε πραγματικό χρόνο. Η σχεδίαση System in Package είναι διευθετημένη με μεγάλη προσοχή, με την τοποθέτηση κάθε στοιχείου με βάση το σχήμα του ανθρώπινου αυτιού, μεγιστοποιώντας έτσι την άνεση, την εφαρμογή και τη σταθερότητα.

24ωρη διάρκεια μπαταρίας

Η Θήκη ασύρματης φόρτισης παρέχει πάνω από 24 ώρες διάρκεια μπαταρίας για να παραμένεις εν κινήσει μαζί με τα AirPods Pro. Επιπλέον, είναι συμβατή με φορτιστές που φέρουν πιστοποίηση Qi.

Αυτόματο σετάρισμα

Τα AirPods Pro συνδέονται αυτόματα με όλες σου τις συσκευές Apple. Συνδέονται ταυτόχρονα με το iPhone και το Apple Watch, και η εναλλαγή του ήχου μεταξύ των συσκευών γίνεται αυτόματα.

Κατασκευαστής

Apple

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
In-ear
Χρόνος Λειτουργίας
4,5 hrs
Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης
24 hrs
Χωρίς Καλώδιο
Ναι
Διπλό Ακουστικό
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Multipoint Pairing
Όχι
Θήκη Φόρτισης
Ναι
Αντοχή στον Ιδρώτα
Ναι
Active Noise Cancellation
Ναι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Μείωση Θορύβου Μικροφώνου
Όχι
Φωνητικός Έλεγχος
Ναι
Smart Assistant (Built-in)
Siri

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+21Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

VassilisK
5
87 στους 94 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Τι να πω.. Ειναι το μονο προιον οπως και τα πρωτα airpods που δεν προκειται να σταματησω να τα χρησιμοποιω ή να αλλαξω με αλλα. Για εμενα ειναι must. Δεν μπορω να συμβιβαστω με κανενα αλλο ακουστικο. Επισης τα pro τωρα τα χρησιμοποιω και με android και συνεργαζοντα αψογα. Μια λιστα με θετικα και αρνητικα για να μην πολυλογω.

Θετικα:
1) Καθονται απιστευτα στα αυτια αν επιλεξεις το σωστο tip. Εμενα με τα μεσαια tips μου ξεκουμπωναν απο τα αυτια σχετικα ευκολα. Με τα μικρα ειναι αψογα.

2) Ακομα πιο διακριτικα απο θεμα ογκου

3) Καλυτερη αναγνωριση τοποθετησης στο αυτι απο τα προηγουμενα. Στα προηγουμενα αρκετες φορες δεν καταλαβαιναν οτι ηταν τοποθετημενα στο αυτι

4) Λειτουργουν αψογα με android.

5) Πολυ καλυτερο μπασο απο τα πρωτα λογο της καλυτερης εφαρμογης στο αυτι

6) Το noise c. ειναι απιστευτο για ακουστικα ψειρες. Δεν το συζηταμε αυτο.. Τα over ear ακουστικα εχουν καλυτερο noise c. αλλα σε αυτα τα κουστικα ειναι πολυ μεγαλο επιτευγμα κατα την αποψη μου.

Αρνητικά

1) Η μπαταρία τους απο μερικους μπορει να θεωρηθει μικρη και πολλοι το αναφερουν αυτο το θεμα. Εμενα και με την δικια μου χρηση δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Δεν θα κατσω ποτε να ακουσω πανω απο 2,5 ωρες σερι μουσικη για να τα τελειωσω και να περιμενω να ξαναφορτισουν. Απο θεμα λειτουγιας για κλησεις με ενα ενα ακουστικο μπορεις να μιλας απεριοριστα..

2) Απο touch το γυρισαν σε κουμπι για να κανεις επιλογες απευθειας απο τα ακουστικα. Δεν ειναι παντως για εμενα dealbreaker
EDIT: Τελικα δεν ειναι κουμπι ρε παιδια.. ειναι τοσο καλο που με μπερδεψαν για πολυ καιρο. Το κουμπι που ειπα οτι υπαρχει δεν υφισταται... ειναι touch παλι και την αισθηση του πατηματος την δινει με δονηση haptic feedback με απίστευτη επιτυχια!!

3) Δεν βρισκω κατι αλλο.. :P Ειναι το μονο apple προιον που δεν μου εχει μπει ποτε η ιδεα να το αλλαξω..

Συμβουλη:

Στα android τις περισσοτερες φορες ο ηχος τους ειναι μειωμενος. Υπαρχει τροπος να το φτιαξετε.. Μην φρικαρετε οτι τσαμπα τα πηρατε. Γραψτε στο google "airpods pro android low volume" και στα πρωτα αποτελεσματα εχει μια λυση που πρεπει να μπεις στο developer mode και να απενεργοποιηθει μια επιλογη που ειναι ενεργη απο προεπιλογη και μετα θα ειστε κομπλε. Δεν περιγραφω ολη την διαδικασια εδω γιατι ειναι μεγαλη σε γραπτο. Στα αποτελεσματα θα βρειτε αναλυτικους οδηγους.

Καλοριζικα! :)

Edit: Επισημα μπορω να πω οτι σε mi9t pro με απενεργοποιημενη την ρυθμιση απο το android developer menu παιζουν αισθητα πιο δυνατα απο οτι στο macbook pro και χωρις να χαλαει ο ηχος απο την ενταση. Το max volume απο το macbook ειναι το προτελευταιο σταδιο απο το mi.

  • Ποιότητα ήχου
  • Μικρόφωνο
  • Ευκολία σύνδεσης
  • Διάρκεια μπαταρίας
  • Άνεση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

orpheuscc
2
6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ενώ προηγουμένως είχα καλή κριτική, αναγκαστικά την αλλάζω διότι με το πέρασμα του χρόνου αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα. Δεν με ακούει καθόλου ο συνομιλητής, όταν φοράω τα ακουστικά ακούγεται από το δεξί ακουστικό «χρατς χρατς» για περίπου 5 λεπτά. Κρίμα διότι τα πληρώνεις ακριβά για ακουστικά και δεν έχει καμία σχέση η ποιότητα με αυτό που πληρώνεις. Τα 2nd generation φαντάζομαι πως ίσως θα είναι καλύτερα και ενδεχομένως να επανέλθω για συμπλήρωση της κριτικής μου.

  • Ευκολία σύνδεσης
  • Διάρκεια μπαταρίας
  • Εφαρμογή
  • Ποιότητα ήχου
  • Άνεση
  • Αντοχή
  • Μικρόφωνο
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • odisse7
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Απλά τέλειο τα έχω 2 χρόνια και δεν μου προκάλεσαν κανένα πρόβλημα. Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα αν και ακριβά αξίζουν με το παραπάνω

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • _O_L_G_A__
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Two years later, with daily use, I accidentally put the right earphone in the washing machine without realizing it. I did the laundry in the morning and hung the clothes that night, so the earphone was washed for 50 minutes at 30 degrees and sat in the washing machine for about 6-7 hours afterwards. All I have to say is that the next day it was both clean and working perfectly!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fghjkkshhs
    1
    4 στους 47 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    I spent a lot on money for a fake knockoff. After checking if they are real, they failed every single confirmation check.

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tsioulxas
    3
    4 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα έχω ένα χρόνο και κάτι , τα έχω μόνο για ομιλία στο τηλέφωνο ούτε μουσική ούτε τίποτα , δυστηχως σε 13 μήνες χάλασε το ένα ακουστικό εντελώς και θέλουν 105.00 για την αλλαγή .
    Δεν εφαρμόζει καλά , βγαίνει συνέχεια , μπορώ να πω όμως πως είναι πολύ ανθεκτικά καθώς μου έχουν πέσει πάρα πολλές φορές ακόμη και μέσα σε νερό το ακουστικό !!

    • Μικρόφωνο
    • Αντοχή
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα ήχου
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kwstas_paok.456
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα καλυτερα ακουστικα της αγορας! Πολυ καλο nc για ψειρες και η λειτουργια διαφανειας πολυ πρακτικη. Ο ηχος σε συνδιασμο με apple music εξαιρετικος και καταλαβαινεις τη διαφορα σε συγκριση με το σποτιφαει επδ υποστηριζει loseless ποιοτητα και dolby ηχο. Δεν πεφτουν απο το αυτι και ξεχναω οτι τα φοραω στη καθημερινοτητα καθως ειναι ανετα και ελαφρυα. Η μπαταρια τους ειναι καλη και φορτιζουν γρηγορα στη θηκη τους. Συνδεονται οπως ολα τα airpods κατευθειαν με το iphone κ συνδιαστικα ταιριαζουν στη χρηση με το κινητο. Σιγουρα τα δευτερης γενιας θα ειναι ακομα καλυτερα αλλα και λογο τιμολογικης διαφορας αυτα ειναι πιο badget. Ειναι μακραν καλυτερα και απο τα airpods δευτερης γενιας τα οποια υπερεχουν εναντι τον περισσοτερων ασυρματων ακουστικων στην αγορα. Εν ολιγης αν μου χαλουσαν τα εχανα η μ τα εκλεβαν αυτη τη στιγμη με κλειστα ματια θα ξαναεπαιρνα το ιδιο μοντελο.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • johnmas
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από αρκετό καιρό χρήσης τα ακουστικά ειναι καταπληκτικά.Αριστος ήχος ,άμεση συνδεσιμότητα.Όλα τέλεια

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Avokeido
    4
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Φοβερά όσο κράτησαν.
    Ο ήχος είναι πλούσιος και τα features transparency/noise cancellation μου ήταν εύχρηστα σε θορυβώδες οικεία και εργασιακό περιβάλλον. Σαφώς αξίζουν για χρήστες που τα έχουν στα αυτιά τους όλη μέρα και δίνουν 10ράκια και 20ράκια μηνιαία για ψείρες. Η θήκη θα μπορούσε να πάει στον πόλεμο και να γυρίσει ζωντανή εάν κρίνω από τις πτώσεις που έχει φάει χωρίς να πάθει τίποτα.

    Θα μπορούσε να πει κανείς ότι τους έκανα βαριά χρήση και με άφησαν χρόνους στον έναν χρόνο και κάτι ψιλά. Με δεδομένο ότι είναι πανάκριβα, με ελληνικά πάντοτε δεδομένα, θα ήθελα η αλήθεια είναι να μου κλείσουν τουλάχιστον μια διετία. Βέβαια του στραβού το δίκαιο το ίδιο και χειρότερο ισχύει σε όλα τα μοντέλα wireless ακουστικών μιας και οι μπαταρίες τους δεν είναι αιώνιες.

    Εν τέλη το quality of life και η ευκολία στην σύνδεση με όλες τις συσκευές ios που προσφέρουν με ώθησαν να τα αντικαταστήσω με το καινούργιο τους μοντέλο.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • johnnydrama
    2
    8 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απογοήτευση για ένα προιόν αυτής της αξίας να χαλάει μετά από ενα χρόνο καθημερινής χρήσης. Λόγο προβλήματος στη θήκη φόρτισης στην αρχή δεν φόρτιζε το ένα ακουστικό σωστά και μετά το άλλο με αποτέλεσμα πολλές φορές να μένω χωρίς ακουστικά καθώς αν μείνει μέσα στη θήκη χωρίς να φορτίζει δεν κλείνει ποτέ με αποτέλεσμα να λιγώνει τελείως την μπαταρία. Μετά από ψάξιμο είδα πως είναι πολύ κοινό πρόβλημα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • onisis2009
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι τέλεια!!!! Θα ηθελα να συνδέονται λίγο καλύτερα και πιο εύκολα σε υπολογιστές που δεν είναι apple!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Ευκολία σύνδεσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ls9sa_II
    4
    1 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα έχω πάρει 3 φορές γιατί τα έχω χάσει/σπάσει κτλ, τα πρώτα 1 μήνα αφού κυκλοφόρησαν 330€, τα δεύτερα το 2021 190€ και τα τρίτα 220 το 2022. Είναι άριστα, δεν έχω λόγια, πολύ ακριβά βέβαια και δεν συνεπάγεται αυτό το ό,τι πληρώνεις παίρνεις

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostasbra
    4
    16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    η βαθμολογια ειναι κατω απο 4 περιπου και θα εξηγησω.
    αρχικα αριστη ποιοτητα αριστη ηχομονωση και αποκλεισμος εξωτερικων ηχων. Τον πρωτο χρονο ελεγα οτι ηταν τοσο καλη αγορα που και να χαλουσαν θα επαιρνα τα ιδια. Δεν ελεγα τιποτα αλλο? το αριστερο ακουστικο δουλευει ρολοι μονο του οταν το φοραω καθως βολευει στην εργασια να εχς το αλλο αυτι απελευθερωμενο, το δεξι ομως απο μονο του κανει παρασιτα ενω ολως περιεργως και ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ! ελεγα οκ ειμαι εγω ατυχος και μπορει να ετυχε αλλα ειναι καλο μοντελο, μετ απο ενα χρονο χρησης ομως εκανε το ιδιο και στα airpods pro του πατερα μου. Πολυ δυνατη αγορα, ΑΛΛΑ θα το ξανασκεφτομουν να ξανα παρω τα ιδια και μαλλον ειμαι προς το οχι. επρεπε να το μοιραστω θεωρω για να ξερετε οταν δινετε 200 ευρω τι παιρνετε

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tasos_peiraias
    3
    11 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δυστυχώς ένα βουητό που ακούγεται κατά την διάρκεια συνομιλίας καταστρέφει την εμπειρία. Το βουητό φαίνεται να δημιουργείται απο εξωτερικούς ήχους κυρίως στο transparency mode. Τα ακουστικά είναι αγορασμένα απο γνωστή αλυσίδα και την πρώτη εβδομάδα χρήσης στάλθηκαν για έλεγχο στην αντιπροσωπεία αλλά δεν βρέθηκε κάτι. Δεν έχω εμπειρία απο άλλα ακουστικά αλλά το συγκεκριμένο πρόβλημα με επηρεάζει αρνητικά διότι είναι τόσο ακριβά ακουστικά που δεν περιμένεις τέτοια προβλήματα.

    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Pitsokos
    5
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλά ακουστικά ανθεκτικά με εξαιρετική ποιότητα ηχου, Λίγο τσιμπημένα στην τιμή βέβαια αλλά πάλι αξίζουν

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alexandross_g
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    θυμάμαι τα πρώτα μου AirPods (2nd gen) το 2019 που ήταν και το πρώτο προιόν apple που είχα πάρει, οποιος έχει χρησιμοποιησει AirPods ξερει ότι δεν απογοητευουν πουθενά! Τι να γράψω τα αυτονόητα; Τέλεια ποιότητα κατασκευής, απίστευτος ήχος, ξεχνάω να τα φορτίσω. Η μετάβαση από το iPhone στο Mac ή/και στο iPad ακαριαία. Από τα λίγα πράγματα που θα έδεινα ξανά τα λεφτά χωρίς 2η σκέψη. Το nc το transparency mode και το spatial είναι έξτρα χαρακτηριστηκά που δίνουν αυτό το κάτι στην όλη εμπειρία χρήσης.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nasiaaaa17
    5
    12 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα πήρα για τον άντρα μου που χωρίς ακουστικά δεν μιλάει.
    Τα συγκεκριμένα ακουστικά τον βοηθανε στο να ακούει κατά την διάρκεια της ημέρας στην συνομιλία εκτός τηλεφώνου. Δηλαδή ακούει πολύ καλύτερα την στιγμή που μιλάει μαζί μου (έχει χάσει το 50% της ακοής του από το ένα αφτί).
    Ο ήχος μουσικής είναι απίστευτος, δεν συγκρίνεται με τα παλαιότερα μοντέλα.
    Έχει και το surround. Κεντράρει ο ήχος την μέση, όταν γυρνάς αριστερά δεξιά προσαρμόζεται και αλλάζει. Το κάνει κινηματογραφικό.
    Προσαρμόζονται στο αφτί εύκολα και δεν είναι κουραστικά.
    Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΡΑΦΑΗΛ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ
    5
    10 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παιδιά ότι καλυτερο έχω αγοράσει μέχρι σήμερα σε ακουστικό, άψογη εφαρμογή καταπληκτικός ήχος , πεντακάθαρος . Αξίζει τα λεφτά του στο 100%

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nes_Kirv
    1
    24 στους 51 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στην αρχή ενθουσιάστηκα! Μου φάνηκε πολύ μεγάλη η διαφορά στην ποιότητα του ήχου σε σχέση με τα προηγούμενα ακουστικά μου. Μέχρι που ξεκίνησα να τα φοράω στον δρόμο και καθώς περπατάω.. Ενώ όταν κάθομαι (στο λεωφορείο, στο σπίτι κτλ) είναι άψογα, όταν ξεκινάω περπάτημα, σκάλες, τρέξιμο κτλ αποσυνδέεται το ένα απ τα δυο, σταματάει να παίζει και να ανταποκρίνεται στο πάτημα, αποσυντονίζεται το noise canceling με αποτέλεσμα να νιώθεις βουλωμένο το ένα αυτί και το άλλο όχι. Τα έχω πάει τρεις φορές στην istorm και αδυνατούν να εντοπίσουν το πρόβλημα γιατί «περνάει όλους τους τεχνικούς ελέγχους με επιτυχία». Και εγώ να έχω μείνει με ένα ζευγάρι χαλασμένων (ολοκαίνουριων) ακουστικών των 200€ ευχαριστούμε Apple..!

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostas_2106
    5
    15 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ακριβούτσικα , αλλά τελικά ό,τι πληρώνεις παίρνεις .
    Ενημέρωση 09/10/2022 . Προχθές έριξα , την ώρα που περπατούσα , μέσα στην λίμνη (Καστοριάς) το δεξί ακουστικό σε νερό 15 πόντους . Έμεινε μέσα περίπου 10΄ και στο σπίτι έφτασα μετά από μισή ώρα . Το στέγνωσα λίγο με το πιστολάκι και μετά το άφησα . Σε δύο ώρες το δοκίμασα και έπαιζε αλλά κάνοντας παράσιτα . Σήμερα , που προφανώς στέγνωσε τελείως , παίζει σαν να μην έπεσε ποτέ στο νερό!!!!! Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! Μπράβο στην Apple.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George Renieris
    3
    10 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχω το νου μου όταν περπατάω στον δρόμο να μην μου πέσουν. Το ένα δεν εφαρμόζει καλά. Ειδικά σε σκάλες ή στο metro είναι πρόβλημα. Για το γυμναστήριο δεν το συζητώ. Μάλλον θα τα χαρίσω & θα επιστρέψω στα προηγούμενης γενιάς.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ioannoukonstantinoss
    5
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι απλά τέλεια!

    Βεββαια έχω iPhone και η σύνδεση είναι ακαριαία. Επίσης κατά την πρώτη χρήση εμφανίζεται αυτόματα ένα tutorial με όλες τις έξτρα λειτουργίες. Ο ήχος και το μπάσο είναι σε εξαιρετικά καλό επίπεδο ενώ το noise cancellation δουλεύει άψογα.

    Τέλος εφαρμόζουν σωστά χωρίς να έχεις φόβο ότι με μια κίνηση θα πέσουν κάτω, επισης στα iPhone υπάρχει η λειτουργία να δεις ότι όντως εφαρμόζουν καλά στο αυτί. Γενικά αξίζει η αγορά τους.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Kousidis
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Φοβερά.... αν δεν τα δοκιμάσεις δεν μπορώ να σου περιγράψω την ποιότητα 100% αξίζουν. Λίγο ακριβά όμως αξίζουν,

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • TTV__Antonis
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι ωραία τα ακουστικά αξίζουν τα πήρα αυτό λόγο ότι είχα τα απλά airpods και τα χρησιμοποιούσα κυρίως για μουσική και ομιλία και μου αποσυνδεόντουσαν συνέχεια ως τώρα είναι τα καλύτερα AirPods Pro που έχουν κυκλοφορίσει :)

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Matina_Mos
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τελειααα απλά ας μην κάνετε το ίδιο λάθος και τα πάρετε αν έχετε μικρά αυτιά σαν και εμένα νιώθω συνεχώς ότι κάτι θα γίνει και θα πέσουν … και ας μην πέφτουν

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DespinaGkolfinopoulou
    5
    42 στους 42 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ποτέ δεν περίμενα ότι θα γινόμουν τόσο χαρούμενη με την αγορά… ακουστικών! Εντυπωσιακή η λειτουργία του noise cancellation, ακόμα και όταν δεν ακούς μουσική. Ο ήχος είναι τρισδιάστατος και νιώθεις ότι «μπαίνεις» μέσα στη μουσική.

    Ένα πράγμα θέλει προσοχή. Μόλις αγοράσεις τα ακουστικά, θα πρέπει να καλέσεις την υποστήριξη της Apple (210 30 09 960) για να καταχωρήσουν την ημερομηνία αγοράς από τον μεταπωλητή και να σου ενεργοποιήσουν την εγγύηση 1ος έτους που δίνει η Apple. Αν δεν το κάνεις, η Apple δεν έχει τη δυνατότητα να διασταυρώσει την αγορά σου και θα είσαι εκτός εγγύησης! Ωστόσο, είναι πανεύκολη διαδικασία. Για να δεις αν είσαι εντός εγγύησης μπαίνεις εδώ: https://checkcoverage.apple.com/ και βάζεις τον σειριακό αριθμό των airpods.

    Αξίζουν τα χρήματά τους!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Maria_S__Petraki
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ό,τι καλύτερο. Προσωπικά τα σνομπαρα γιατί μια χαρά χαιρόμουν τη μουσική και με τα ακουστικά των 10€. Αλλά από τοτε που τα δοκίμασα και τα πήρα δεν τα αλλάζω με τίποτα. Κάνουν τόσο καλό noise cancellation που απλά χάνομαι όταν ακούω μουσική με αυτά. (Θέλουν βέβαια προσοχή στο δρόμο γιατί πραγματικά μπορεί να μην ακούς τίποτα άλλο αν δεν το ρυθμίσεις για transparency) εφαρμόζουν τελεια στα αφτια. Επίσης μου έχουν πέσει εκατό φορές κάτω και λειτουργούν άψογα
    ακόμα. Έχουν βγάλει τα λεφτά τους και με το παραπάνω με τόση χρήση.
    Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Georgia_Moschovou
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ακριβά αλλά αξίζουν τα λεφτά τους. Είχα απελπιστεί με Xiaomi των 20 ευρώ που μου έβγαζαν την ψυχή για να συνδεθούν με το iPhone.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CHaralampos_Kypouridis
    4
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από 3 μήνες καθημερινής χρήσης μπορώ να πω ότι είναι καταπληκτικά. Αν είσαι άτομο που λατρεύει να ακούει μουσική είναι κάτι που πρέπει να έχεις. Μπαταρία έως και 4 ώρες, γρήγορη φόρτιση, surround ήχοι και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά. Το μόνο μειονέκτημα είναι η τιμή για να λέμε την αλήθεια, αλλά όπως λένε όλοι «ότι δίνεις παίρνεις».

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΗΛΙΑΣ ΚΙΡ
    3
    6 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για τα λεφτά τους θα μπορούσαν να εφαρμόσουν καλύτερα, εμένα μου πέφτουν πολύ εύκολα από τα αυτιά.
    Καλός ήχος, εννοείτε δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά από in ear ακουστικά, πολυ καλο noise cancellation.
    Δυστυχώς τα λεφτά τους δεν τα αξίζουν όσο και αν αγαπάμε Apple, πρώτη φορά αγοράζω κάτι το οποίο δεν το ευχαριστιέμαι 100% από την συγκεκριμένη εταιρεία…τα ακουστικά αγοράστηκαν από Apple store.

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μουσική
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimcore81
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στα 170 € αξίζουν και με το παραπάνω.άμεση σύνδεση με οποιαδήποτε συσκευή Apple άνετα στα αυτιά(εχω κοιμηθεί με αυτά αρκετές φορές) καλη διάρκεια μπαταρίας.noise cancel και transparency ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. το μόνο παράπονο θα ήθελα περισσότερο μπάσο σε χαμηλή ένταση γιατί σε υψηλή ένταση είναι ικανοποιητικό.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μουσική
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stavros.boulasikis
    1
    15 στους 49 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα αστέρι γιατί μετά από 2,5 χρόνια μου χάλασε η θηκη φόρτισης . Και μου ζητάνε 105€ για αντικατάσταση θηκης την στιγμή που αγοράζω καινούργια με 170 (μαζί με ακουστικά ) κρίμα .

    Edit: 28/05/22 Αφού παρέλαβα τα ακουστικά μαζί με την θήκη διαπίστωσα ότι η θήκη λειτουργεί κανονικά (δηλαδή επισκευάστηκε ) και αν έκανα παραγγελία καινούργια δεν θα το μάθαινα ποτέ . Επίσης όταν ρώτησα πόση εγγύηση έχει η καινούργια θήκη μου είπαν 3 μήνες . Απαράδεκτη συμπεριφορά από την επίσημη αντιπροσωπεία

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μουσική
    • Εφαρμογή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

5873 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Youtube_GRL__

Γενικά κάθονται στα αυτιά; γιατί είχα πάρει κάτι απομιμήσεις τα ίδια ακουστικά και μου έφευγαν

tandr2018

Αναλόγως το αυτί που έχεις!
Σίγουρα σε πολύωρη χρήση μπορεί και να γλιστράνε και με τον ιδρώτα αλλά σε γενικές γραμμές κάθονται πολύ καλά!

Konstantinos_Filippou47

Μπορεί να είναι συνδεδεμένο σε δυο κινητά ; Και εάν όχι αυτό το μοντέλο μπορεί κάποιο άλλο της apple;

erg_beu

Όχι, τα AirPods μπορούν να συνδεθούν μόνο με ένα κινητό τη στιγμή. Ωστόσο, μπορείτε να συνδέσετε τα AirPods με έναν άλλο κινητό απλά διακόπτοντας τη σύνδεση με το πρώτο κινητό

Xristina_M_5129

Παιδιά, ο φορτιστής πρίζας, ο απλός, για να φορτίζει την βάση με τα ακουστικά τι χαρακτηριστικά έχει για να πάρω άλλον γιατί τον έχασα; Δε με ενδιαφέρει να φορτίζει γρήγορα, αλλά σωστά. Στο καπάκι στην βάση των ακουστικών γράφει 5v-1A. Πρέπει να είναι και ο φορτιστής στα ίδια; Ο αδελφός μου λέει να πάρω το φορτιστή 20W 5v-3Α USB-C της Apple χωρίς καλώδιο και να χρησιμοποιήσω το καλώδιο που έχω usb-c σε lightning. https://www.skroutz.gr/s/25334288/Apple-Power-Adapter.html
Δεν είναι μεγάλος αυτός; Κάνει κακό στην μπαταρία; Έχω βρει και αυτόν που λένε καλά λόγια όσοι τον πήρανε για την φόρτιση ακουστικών: Apple φορτιστής χωρίς καλώδιο με Θύρα USB-A 12W 2.1 Α
https://www.skroutz.gr/s/19941684/Apple-USB-Power-Adapter.html Απλά εδώ θα πρέπει να πάρω ένα καλώδιο usb-a σε lightning. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ.

oddyseus
Youtube_GRL__

Καλησπέρα. Ποια γενιάς είναι αυτά; Ποια η διαφορά μεταξύ AirPods Pro και AirPods 2nd generation ; Επίσης έχουν μαξιλαράκια μέσα ανάλογα με το μέγεθος του αυτιού ;

Δες όλες τις ερωτήσεις (62)

Παρόμοια προϊόντα

Apple AirPods Pro In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΛευκάApple AirPods Pro In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΛευκάApple AirPods Pro (2nd generation) with MagSafe Charging Case (USB‑C) In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΛευκάApple AirPods Pro (2nd generation) with MagSafe Charging Case (USB‑C) In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΛευκάApple AirPods Pro 2nd Generation (Lightning) In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΛευκάApple AirPods Pro 2nd Generation (Lightning) In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΛευκάApple AirPods Pro με MagSafe Charging Case In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΛευκάApple AirPods Pro με MagSafe Charging Case In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΛευκάApple AirPods (3rd generation) with Lightning Charging Case Earbud Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΛευκάApple AirPods (3rd generation) with Lightning Charging Case Earbud Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Λευκά
από 227,00 €από 229,99 €από 237,00 €από 208,00 €από 163,75 €
ΚατασκευαστήςAppleAppleAppleAppleApple
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΕίδοςIn-earIn-earIn-earIn-earEarbud
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες