Ego Power Plus LB6000E Φυσητήρας Πλάτης Μπαταρίας με Ρύθμιση Έντασης Solo
Φυσητήρες / Απορροφητήρες Κήπου

Ego Power Plus LB6000E Φυσητήρας Πλάτης Μπαταρίας με Ρύθμιση Έντασης SoloΚωδικός: 20737926

Φυσητήρας πλάτης της εταιρείας Ego Power Plus, με λειτουργία μπαταρίας (δεν περιλαμβάνεται). Χρησιμοποιείται για καθαρισμό εξωτερικού χώρου όπως κήπος, δρόμος, πάρκο και βεράντα από πεσμένα φύλλα, υπολείμματα φυτοφραχτών ή του γκαζόν και άλλου είδους ρυπών που μπορούν να αφαιρεθούν με εφαρμογή αέρα χάρη στην ευκολία πρόσβασης που διαθέτει σε δύσβατα...
Δες όλη την περιγραφή

360,50
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 360,50 €

Περιγραφή

Φυσητήρας πλάτης της εταιρείας Ego Power Plus, με λειτουργία μπαταρίας (δεν περιλαμβάνεται). Χρησιμοποιείται για καθαρισμό εξωτερικού χώρου όπως κήπος, δρόμος, πάρκο και βεράντα από πεσμένα φύλλα, υπολείμματα φυτοφραχτών ή του γκαζόν και άλλου είδους ρυπών που μπορούν να αφαιρεθούν με εφαρμογή αέρα χάρη στην ευκολία πρόσβασης που διαθέτει σε δύσβατα σημεία και γωνίες. Ενδείκνυται για ερασιτεχνική και επαγγελματική χρήση λόγω της αυτονομίας σε τροφοδοσία. Έχει δυνατότητα προσαρμογής της έντασης του αέρα σε χαμηλότερα επίπεδα που το καθιστά κατάλληλο και για άλλες εργασίες όπως καθαρισμός αυτοκινήτου ή υπολογιστή.

Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία
Μπαταρίας
Τύπος
Πλάτης
Βάρος
-
με Ροδάκια
Όχι
με Ρύθμιση Έντασης
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη