Clearspring Ξίδι Ρυζιού Βιολογικό 150ml
Ξίδι

Clearspring Ξίδι Ρυζιού Βιολογικό 150ml Κωδικός: 20806214

Ξίδι ρυζιού της εταιρείας Clearspring, το οποίο προέρχεται από την οξική ζύμωση των σακχάρων που παράγονται από το ρύζι. Είναι εξαιρετικό για τον αρωματισμό με βότανα, μπαχαρικά και φρούτα λόγω της ήπιας γεύσης του. Χρησιμοποιείται ευρέως στα ασιατικά πιάτα και το χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν μεταβάλλει σημαντικά το φαγητό στο οποίο προστίθεται. Χάρη...
Δες όλη την περιγραφή

  • Ποσότητα: 150ml
3,60
ΠαράδοσηΤρί, 16 Ιουλ - Πέμ, 18 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 3,60 €

Περιγραφή

Ξίδι ρυζιού της εταιρείας Clearspring, το οποίο προέρχεται από την οξική ζύμωση των σακχάρων που παράγονται από το ρύζι. Είναι εξαιρετικό για τον αρωματισμό με βότανα, μπαχαρικά και φρούτα λόγω της ήπιας γεύσης του. Χρησιμοποιείται ευρέως στα ασιατικά πιάτα και το χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν μεταβάλλει σημαντικά το φαγητό στο οποίο προστίθεται. Χάρη στα αμινοξέα και τα οργανικά οξέα που περιέχει, προστατεύει τον οργανισμό από την πρόωρη γήρανση και προλαμβάνει την αθηροσκλήρωση, ενώ παράλληλα ασκεί αποτοξινωτική δράση στο ήπαρ.
Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ξίδι Ρυζιού
Ποσότητα
150 ml
Τεμάχια
1 τμχ

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

23 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες