Razer Viper Ultimate με Βάση Φόρτισης Ασύρματο RGB Gaming Ποντίκι 20000 DPI Μαύρο
Gaming Ποντίκια

Razer Viper Ultimate με Βάση Φόρτισης Ασύρματο RGB Gaming Ποντίκι 20000 DPI ΜαύροΚωδικός: 20831034

Gaming ποντίκι με δυνατότητα ενσύρματης και ασύρματης σύνδεσης, ελαφρύ σχεδιασμό, 8 προγραμματιζόμενα πλήκτρα και οπτικό αισθητήρα με μέγιστη ανάλυση στα 20.000 DPI.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι άνετο στο κράτημα και έχει το κατάλληλο βάρος.

Δες όλη την περιγραφή

Gaming ποντίκι με δυνατότητα ενσύρματης και ασύρματης σύνδεσης, ελαφρύ σχεδιασμό, 8 προγραμματιζόμενα πλήκτρα και οπτικό αισθητήρα με μέγιστη ανάλυση στα 20.000 DPI.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι άνετο στο κράτημα και έχει το κατάλληλο βάρος.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αποστέλλεται από  με
δωρεάν παράδοση σε Skroutz Point!

Απόθεμα από 11 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 125,90 €

Περιγραφή

Gaming ποντίκι με δυνατότητα ενσύρματης και ασύρματης σύνδεσης, ελαφρύ σχεδιασμό, 8 προγραμματιζόμενα πλήκτρα και οπτικό αισθητήρα με μέγιστη ανάλυση στα 20.000 DPI.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι άνετο στο κράτημα και έχει το κατάλληλο βάρος.

Razer Hyperspeed Wireless

25% γρηγορότερo από οποιαδήποτε άλλη ασύρματη τεχνολογία. Δεν θα συνειδητοποιήσετε καν ότι παίζετε με ασύρματο ποντίκι λόγω της υψηλής ταχύτητας μετάδοσης και του χαμηλότερου χρόνου κλικ.

Razer Opticam Mouse Switch

Χρησιμοποιώντας μια υπέρυθρη δέσμη φωτός για την καταγραφή κάθε κλικ, οι διακόπτες σε αυτό το ασύρματο ποντίκι ενεργοποιούνται με κορυφαίο χρόνο απόκρισης 0,2 χιλιοστά του δευτερολέπτου, δίνοντάς σας μεγαλύτερο έλεγχο κινήσεων.

Lightweight Design

Ζυγίζοντας μόλις 74 γραμμάρια σας προσφέρει άνεση ακόμα και μετά από πολλές ώρες συνεχούς παιχνιδιού.

Μπαταρία με 70 ώρες ζωής

Έως και 70 συνεχείς ώρες παιχνιδιού- φορτίστε το μόνο μία φορά την εβδομάδα για να τροφοδοτήσει 10 ώρες καθημερινό παιχνίδι.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά:

  • Βάση φόρτισης που μπορεί να ενσωματωθεί με άλλες συσκευές με δυνατότητα Razer Chroma.
  • Τεχνολογία PTFE για κίνηση του ποντικιού σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Κατασκευαστής

Razer

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Αισθητήρα
Optical
Ανάλυση Αισθητήρα
20000 DPI
Αριθμός Κουμπιών
8
Ρύθμιση Βάρους
Όχι
RGB Lighting
Ναι
Χρώμα
Μαύρο
Σχεδιασμός
για δεξιόχειρες
Προγραμματιζόμενα Κουμπιά
-
Μέγιστη διάρκεια ζωής μπαταρίας
70 hrs
Κουμπί Sniper
Όχι
Βάρος
74 gr

Συνδεσιμότητα

Τρόπος Σύνδεσης
Ασύρματο & Ενσύρματο
Σύνδεση
USB

Διαστάσεις

Μήκος
126,8 mm
Πλάτος
57,6 mm
Ύψος
37,8 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+22Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Oldschool
5
49 στους 51 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
Έμπειρος χρήστης

Επιβεβαιωμένη αγορά

Τον τελευταίο χρόνο, χρησιμοποιώ αυτό το ποντίκι σχεδόν συνέχεια, με αλλαγές ανά καιρούς ώστε να δοκιμάσω άλλα ποντίκια όμως γυρνούσα στο τέλος πάντα σε αυτό.
Έχω δει πολλά πραγματικά απίστευτα ποντίκια να βγαίνουν στην αγορά και έχω στην κατοχή μου αρκετά από αυτά

Σε αντίθεση με παλιά, πλέον η αγοράς είναι ένας συνεχόμενος αγώνας καινοτομίας για όλες τις εταιρείες (δε μιλάω σε εσένα Corsair). Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις πλέον.

Τα τελευταία 2 χρόνια, ίσως 3, η Razer έχει γυρίσει 360 μοίρες τα προϊόντα της (όχι όλα βέβαια), προσφέροντας πραγματικά καινοτομία στην κατηγορία τους φέρνοντας στην Mainstream αγορά, Features που αφορούσαν κάποτε μόνο τους Enthusiasts.

Για καιρό, στην κορυφή των Wireless ποντικιών θα έβρισκε κάποιος το δημοφιλές Logitech G Pro Wireless. Πλέον ακόμα και με το τελευταίο entry της Logitech (G PRO X Superlight), το Razer Viper Ultimate συνεχίζει να προσφέρει περισσότερα και σε χαμηλότερο κόστος. Θα τα συγκρίνω αργότερα.

Το Viper Ultimate, έρχεται με ολοκαίνουργιο αισθητήρα χωρίς προβλήματα με Acceleration,Spin off, προβλήματα συμβατότητας με Mousepads και ρυθμιζόμενο Lift of Distance, έρχεται με οπτικούς διακόπτες αποφεύγοντας έτσι τα προβλήματα Double Click ενώ ταυτόχρονα έχουν το χαμηλότερο latency, 70 ώρες διάρκεια μπαταρίας. Βάρος μόλις 74 γραμμάρια, 100% PTFE Mouse Feet (θα πω περισσότερα σε λίγο), ακόμα και Speedflex (σαν Paracord) καλώδιο φόρτισης ώστε να μην έχετε αντίσταση κατά τη διάρκεια του Gaming session σας όταν θα χρειαστεί να συνεχίσετε το παιχνίδι ενώ φορτίζετε το ποντίκι. Τέλος έρχεται μαζί με βάση φόρτισης, κάτι απίστευτα θετικό κατά τη γνώμη μου γιατί πέρα από το ότι σου λύνει τα χέρια, είναι όμορφο και στιλάτο κατά τη φόρτιση.
Η Razer σίγουρα δεν έκανε συμβιβασμούς, οπότε δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί είναι ενθουσιασμένοι με το συγκεκριμένο προϊόν. Οι περισσότεροι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, είναι ότι η βάση μετά από κάποιους μήνες δεν φορτίζει με τη μία το ποντίκι και χρειάζεται να του βγάλεις/βάλεις, να το κουνήσεις κλπ. Εάν εσύ που το διαβάζεις έχεις τέτοιο θέμα, δοκίμασε να καθαρίσεις τις επαφές πχ με υγρό πανάκι, έτσι έφτιαξε το δικό μου και από ότι είδα σε πολλούς επίσης στο Internet.

Εάν άλλαζα κάτι στο ποντίκι αυτό, είναι ότι θα ήθελα τα clicks του Razer Deathadder V2 Pro, που είναι η 2ης γενιάς οπτικοί διακόπτες. Λειτουργικά δεν αλλάζει κάτι, μόνο στο πως ακούγονται τα προτιμώ.

Η ασύρματη τεχνολογία σε αυτό το ποντίκι είναι πολύ γρήγορη και προσωπικά, όπως ακόμα και «Pro Παίκτες» έχουν αναφέρει, δεν νιώθω ότι παίζω ασύρματα. Οι εποχές που τα Wireless ποντίκια χάνανε σε σχέση με τα Wired, πλέον είναι παρελθόν.

Εάν έχεις Razer Viper ή Razer Viper 8K και θες να πας στο Ultimate επειδή σε βολεύει το σχήμα και θες Wireless, απλά πάρε ένα Bungee (όπως το Razer Bungee). Το κάνει Wireless; όχι… αλλά το κάνει σαν Wireless! Δεν χάνεις πολλά από την ελευθερία το Wireless, αλλά κερδίζεις πολλά από ότι πριν.
Το ποντίκι επίσης είναι αμφιδέξιο, με κουμπιά και στις δύο πλευρές. Μη το βλέπετε σαν αρνητικό ότι θα κάνετε Missclicks, δεν είναι σε σημείο που ξεκουράζεις τα δάκτυλα σου. Βέβαια, μπορείτε πάντα να τα κλείσετε αυτά που δε θα χρειαστείτε ποτέ. Εάν το χέρι σας είναι μεσαίου μεγέθους, θα σας βολέψει το ποντίκι για όλα τα Grips. Εάν είναι μεγάλο, Claw ή Fingertip Grip (και Palm εάν το κρατάτε πολύ μπροστά). Εάν το χέρι σας είναι μικρό, ίσως για εσάς είναι το Razer Viper Mini η λύση (και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ φτηνότερο).

Τα Mousefeet του είναι από τα καλύτερα σε "μαμά" στην αγορά. Τα περισσότερα ποντίκια που λέμε πως έχουν "PTFE 100%" είναι συνήθως πολύ λεπτά και ενώ θα έπρεπε να γλιστράνε, γρατζουνάνε το Mousepad. Είπα να δοκιμάσω αγοράζοντας τα Tiger Arc 2 Mousefeet για το Viper μου και μπορώ να πω ότι δεν βρίσκω ουσιαστική διαφορά. Ενώ σε άλλα ποντίκια όπως το G Pro Wireless, είχε τρελή διαφορά. (η διαφορά οφείλετε στα πολύ κακά feet του G Pro)
ΟΜΩΣ στην αρχή τα feet του Viper δεν ήταν τόσο Smooth, αλλά μετά από μία-δύο μέρες χρήσης, ήταν πένα. Υποθέτω θέλουν χρήση για να φαγωθούν ελάχιστα; Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Οπότε εάν μόλις πάρετε το ποντίκι, δεν είναι 100% αυτό που θέλατε, δώστε λιιιιγο χρόνο.

Κάτι που δε ξέρω πως να απαντήσω είναι το πόσο ανθεκτικό είναι το ποντίκι.
Ένα χρόνο μετά, δεν έχω «κρακ» ήχους στα πλαστικά, δεν τρίζουν, δεν έχει σπάσει. Οπότε υποθέτω θεωρείτε ανθεκτικό; Δε το βαράω το ποντίκι γενικά :P

Η τιμή του με βάση την αγορά δεν είναι υπερβολική, ειδικά πλέον. Όταν κυκλοφόρησε έκανε 180€ που προφανώς δε βρίσκω λόγο να δώσεις τόσα λεφτά, αλλά πλέον άλλαξε αρκετά αυτό. Σίγουρα είναι πολλά περισσότερα από ένα Wired ποντίκι αλλά για να γίνει κάτι έστω και 1% πιο Advanced πλέον ένα προϊόν με το επίπεδο του ανταγωνισμού, κοστίζει πολλά σε έρευνες και κατασκευές. Οπότε ίσως είναι λογικό; Questionable λοιπόν εάν αξίζει τα λεφτά του, όμως σίγουρα δε τα πετάς. Είναι άριστο σαν προϊόν, απλά όπως και το G PRO X Superlight, πληρώνεις το κάτι παραπάνω που τα ξεχωρίζει από την αγορά. Οπότε ο αγοραστείς θα κρίνει εάν το Wireless το προτιμά από το Wired για τα έξτρα λεφτά.
Το μόνο «φτηνό» και γνωστό Wireless, είναι το Glorious Model O Wireless που με τον καιρό, το reddit γέμισε με αναφορές σε προβλήματα που πολλές φορές δε λύθηκαν ή δεν θέλουν οι καταναλωτές να ξανά μπουν στην διαδικασία επικοινωνίας με το κακόφημο Support τους. Αξίζει το ρίσκο για να γλυτώσει κάποιος λεφτά; Δε ξέρω.

Εάν κάποιος είναι ανάμεσα στο G Pro X Superlight και σε αυτό, προσωπικά θα διάλεγα το Viper Ultimate. Το σχεδόν Glossy πλαστικό του G Pro X κάνει το χέρι μου να ιδρώνει, τα κλικς δεν έχουν ομαλό ήχο σε όλη τους την επιφάνεια και πολλές φορές ακούω κάτι σαν «double click» στο Switch του Click (δε μεταφράζεται σε Double Click στο Pc, αλλά αργεί η επαναφορά του με αποτέλεσμα όταν χρειάζεται να σπαμμάρω Clicks ανάλογα το που έχω το δάκτυλο μου, να έχω θέμα), το καλώδιο φόρτισης είναι αισχρό και δυσκολεύει πολύ τη χρήση του ποντικιού κατά τη φόρτισης και τέλος, στο παρελθόν το G Pro όπως πολλά Logitech, ήταν γνωστά για Double Clicking πρόβλημα.
Από εκεί και πέρα όμως, είναι ένα καλό ποντίκι. Άριστο Wireless, άριστος σένσορας, χωρίς ουσιαστικά προβλήματα κατά τη χρήση. Μακάρι να ερχόταν και με βάση…

Τέλος, αγοράζοντας από καταστήματα με το Τικ του «Επίσημος μεταπωλητής», είστε καλυμμένοι με 2 χρόνια εγγύηση από τον Ελληνικό επίσημο αντιπρόσωπο αλλά ακόμα και μετά το πέρας της εγγύησης, υπάρχει support και Service να βοηθήσει. Το αναφέρω γιατί ίσως είναι Selling Point για μερικούς.

  • Άνεση
  • Ακρίβεια
  • Αθόρυβο
  • Αντοχή
  • Ιδανικό βάρος
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

wub_the_awp
1
8 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Η αγορά έγινε 18 Φεβ 2020 και το χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα, το mouse στην αρχή τους πρώτους μήνες τις αγοράς ήταν φανταστικό, ότι καλύτερο έχω αγοράσει μέχρι τώρα άλλα μου έχουν προκύψει πολλά προβλήματα από τότε.
Παράδειγμα:

Τα side buttons δεν δουλεύουν συνέχεια, 3 μέρες δεν δουλεύει καθόλου την άλλη μέρα δουλεύει για 1 ώρα μετά πάλι τίποτα,

Πολλές φορές δεν ανοίγει, και πρέπει να κλείσω το mouse manually, να βγάλω το usb για την wireless χρήση, να ανοίξω το mouse και μετά να συνδέσω το usb για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω

Τώρα άρχισε να μην μπορεί καν να γίνει χρήση με το καλώδιο και δεν μου βγάζει ειδοποίηση να ξέρω πότε τελειώνει η μπαταρία ούτε λέει αν είναι full ενώ έσβησα και ξανά κατέβασα το synapse πόσες φορές!

το υλικό στο πλάι που έχει το mouse για grip με την τριβή από συχνή χρήση χαλάει εύκολα.

Κατέληξα και πήρα το Hyper X Pulsefire wireless στα 45 ευρώ το οποίο δεν έχει software να κάνει μλκιες, φορτίζεις μια φορά και σου κρατάει μέρες και ξεχνάς να το φορτίσεις αλλά θα κάνω και για αυτό review αφού το χρησιμοποιήσω κάνα χρόνο η 2

  • Άνεση
  • Ακρίβεια
  • Ιδανικό βάρος
  • Θορυβώδες
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Το έχω για περίπου 1 χρόνο και εδώ και σχεδόν έχω πρόβλημα με την φόρτιση του. Δεν πήρα το προϊόν με την βάση φόρτισης αλλά με το καλώδιο. Δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα το καλώδιο ή το ποντίκι αλλά μερικές φορές δεν φορτίζει καθόλου ή είναι πολύ αργή η φόρτιση του. Κατά τα άλλα πολύ καλό ποντίκι και θα το συνιστούσα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • prelim2010

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το ίδιο το ποντίκι είναι καλό (εύχρηστο - γρήγορη απόκριση) .
    Μετά από ένα χρόνο σταμάτησε να φορτίζει από τη βάση του - δεν κάνει επαφή. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sinaggel

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Stax Group

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Το έχω εδώ και μερικούς μήνες είναι πολύ βολικό πολύ ανθεκτικό τα υλικά είναι πολύ ωραία το κλικ είναι τέλειο αξίζει τα λεφτά του και το προτείνω

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Ιδανικό βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sokratis_Tzigeroglou

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το ποντίκι είναι πολύ καλά το έχω κοντά 2 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα επίσης να προσθέσω ότι έχει πέσει πανό του Coca-Cola και ακόμα λειτουργεί όπως πριν θα μπορούσες να το πεις και αδιάβροχο

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Ιδανικό βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • John_11

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Θεωρώ οτι είναι απο τα καλύτερα mouse που έχω πιάσει. Φοβερά ποιοτικό και ελαφρύ! Σε θέμα μπαταρίας είναι απλά θηρίο, προσφέρει πάρα πολλές ώρες gaming. Απαλό ήχο click και ροδέλα σχεδόν αθόρυβη. Το mouse dock που συμπεριλαμβάνεται είναι μια φανταστική προσθήκη που καθιστά την φόρτιση του mouse παιχνιδάκι. Αξίζει φουλ τα λεφτά του!

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Ιδανικό βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Norib_Inios
    1
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν μου έχει κάνει αποσυνδέσεις ή τα άλλα προβλήματα που περιγράφουν οι υπόλοιποι. Θα σταθώ μόνο στο πως το συγκεκριμένο ποντίκι είναι κακό για μένα. Κατ' αρχήν είναι πολύ μικρό για τα χέρια μου. Αν και έχω αρκετά μεγάλα χέρια δεν είχα πρόβλημα με κανένα ποντίκι έως τώρα. Τα πλαϊνά πλήκτρα από τη δεξιά μεριά είναι ουσιαστικά άχρηστα εκτός και αν κρατάς το ποντίκι σαν Ιταλός ?Το feel του είναι φτηνιάρικο και τα πλαστικά του είναι μάλλον λεπτά. Το πήρα στα 60 ευρώ black friday με τη βάση. Η μπαταρία κρατάει περίπου 4 μέρες.

    • Ακρίβεια
    • Ιδανικό βάρος
    • Άνεση
    • Θορυβώδες
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anis69
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετα καλο ποντικι για fps games, μου πηρε ενα μικρο διαστημα να συνηθισω το βαρος του γιατι ειναι πολυ ελαφρυ απο το προηγουμενο μου. Στα 60-65 ευρω που το πηρα σξιζει αρκετα τα χρηματα του, μιας και ειναι ασυρματο.
    UPDATE 5/5/23
    Μετα απο μερικούς μηνες χρησης εχει 'λιωσει' το δεξι μερος που ακουμπαει το δαχτυλο. Επιπλεον, καμια φορα οταν το βαζω στην φορτιση( βγαζω το καλωδιο απο την βαση και το συνδεω στο mouse) bugarei και δεν πιανει το mouse.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Ιδανικό βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikos_kasias66
    2
    0 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μέτριο δεν αξίζει καθόλου τα χρήματα του συνεχώς αποσυνδέσεις ακόμα και με το καλώδιο που το εχω πάλι συνδέσει.

    • Ακρίβεια
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Ακατάλληλο βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • storfeth

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό ποντίκι, σταθερό στο κράτημα και το μέγεθός του με βόλεψε πολύ. Μόνη ένσταση τα γραμμάρια του βάρους, επειδή είχα και το mini που με βόλευε απίστευτα αλλά ήταν πολύ μικρό. Μάλλον θα πάω προς το Viper V2 Pro σιγά σιγά που είναι πάνω κάτω στο βάρος του mini.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κανονικό βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Chris_Jayson
    1
    5 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το scroll χάλασε μετά από 1 χρόνο χρήσης.

    Ξεχνάει να ξυπνήσει όταν κουνιέται και χρειάζεται restart.

    Δεν κάνει καλή επαφή στο φορτισμα και πρέπει να το προσπαθείς πολλές φορές μέχρι να πιάσει.

    110 ευρώ mouse. Να κλάψω η να γελάσω?

    edit 1 χρόνο μετά. Το ποντίκι εμφάνισε double click η απλά δεν έκανε register τα clicks. Moυ στείλανε 2ο ποντίκι για αντικατάσταση του οποίου χάλασε το usb dongle και πρεπει να συνδέεται με καλώδιο για να λειτουργήσει. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.

    • Ιδανικό βάρος
    • Ακρίβεια
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Notyy_2
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για αλλη μια φορα εμεινα ικανοποιημενος απο προιον της razer. Πολυ ελαφρυ στο χερι και εχει αμεση ανταποκριση. Επισης η μπαταρια ειναι περα απο ικανοποιητικη βγαζει ανετα 3 μερες με βαρια χρηση.
    Δεν συνισταται για χρηση απο ατομα που εχουν μεγαλα χερια.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Ιδανικό βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • justwannabe89
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Να ξεκίνησω λέγοντας ότι είναι από τα πιο όμορφα mouse που είχα. Ερχόμενος από basilisk v2 η διάφορα στο βάρος είναι αισθητή. Θέλει χρόνο πίστευω για να συνηθίσει κάποιος την αλλαγή. Όταν έψαχνα κριτικές για το αν βολεύει σε FPS games συγκριτικά με το basilisk και δεν έβρισκα, πλέον επιβεβαιώνω άφοβα ότι αξίζει η αναβάθμιση αν το σκέφτεται κάποιος. Δεν έχω βρει κάποιο αρνητικό στοιχείο στο mouse ακόμα.
    Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν buttons για fast switch στα DPI.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Ιδανικό βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • iDragon_Born
    4
    0 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Όχι κάτι το ιδιαίτερο. Με χαλάει λίγο το βάρος επειδή είναι πανάλαφρο και ότι έχει κουμπιά στα αριστερά και μπερδεύουντο Push to talk στο Discord. Καλή ανταπόκριση και γρήγορη φόρτιση.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αντοχή
    • Ακατάλληλο βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Makarios_Ousta
    4
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το αγόρασα 19/11/2021. Για τόσα χρήματα και όνομα Razer περίμενα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι ελαφρύ γρήγορο στην ανταπόκριση, τα κουμπιά δεν είναι αθόρυβα (δεν με πειράζει απλά το αναφέρω για όσους τους ενδιαφέρει) αλλά μετά από σχεδόν ένα έτος χρήσης παρόλο που το καθαρίζω και το προσέχω τόσο πολύ, πλέον η ροδέλα δεν κάνει scroll έχει χαλάσει...

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Ιδανικό βάρος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Bill_Mylonas
    5
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ακούστε εδω,
    ως παλιός αρνητής της razer αποφάσισα να δοκιμάσω αυτο το ποντικι το εχω απο black friday του 21 και εχω μια ολοκληρωμένη άποψη για το ποντίκι.Καταρχάς είναι πανάλαφρο και έχει ικανοποιητική εμβέλια σήματος.Αντιθέτως κάνει πολύ θόρυβο κατι που περίμενα αλλα για όσους τους ενδιαφέρει είμαι ένα μειονέκτημα.Τέλος το charging dock πολλες φορές κολλάει και γενικά είναι πολύ ευαίσθητο στην τοποθέτηση του ποντικιού

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Ιδανικό βάρος
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • KOSTAS_MAGKAFAS
    3
    2 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλό mouse. Τα πλαινά αν και απο ελαστικη επίστρωση γλυστράνε λίγο. Όχι στην αρχή αλλα με τον παραμικρό ιδρώτα γλυστράει. Δεν είναι όπως το καουτσούκ που έχουν άλλα πχ Microsoft intellimouse Που δεν γλυστράει ποτέ. Επίσης αντιτώπισα πρόβλημα συμβατότητας με windows 7 καθώς αραιά και που έχανε την επικοινωνία και κολλούσε. Ο τροχός είναι σφιχτός, όχι φιλικός για browsing. Τα πλαινά κουμπιά επίσης... δεν τα βρίσκεις άψογα αλλα τα ψάχνεις λίγο... Τέλος απαράδεκτο να μην έχει ρύθμιση speed scrolling...μόνο απο τα windows ...

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Ιδανικό βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • KarmaGotMyBack
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τι να πω για το συγκεκριμένο ποντίκι.. είναι απλά καταπληκτικό. Το έχω εδώ και ένα χρόνο με σχεδόν καθημερινή χρήση σε gaming και δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η μπαταρία του κρατάει αρκετά, φορτίζει γρήγορα, είναι πολύ ελαφρύ, άνετο και έχει, προσωπικά για εμένα, πολύ ωραίο design σε σχέση με άλλα gaming ποντίκια που είναι σαν διαστημόπλοια του Star Wars. Η βάση του είναι πανέμορφη όπως και ο φωτισμός της. Λίγο ακριβό αν και το 2022 η τιμή του φαίνεται να έχει πέσει (90,00 ευρώ στις 27/02/2022) οπότε το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Ιδανικό βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panos_kourtesis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι ένα πολυ καλό ποντικι με γρήγορη απόκρηση και ωραία κλίκσ έχει ενδιαφέρον features και είναι γενικά ένα πολύ αξιόπιστο και καλό ποντικι

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Ιδανικό βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • N1 Greek
    3
    5 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Εχω το viper mini 1 χρονο και ειπα να κανω upgrade αλλα τελικα δεν αξιζει η διαφορα μεταξυ τους! Ta side button του μινι ειναι μακραν καλυτερα και πιο crispy
    Επισης πολλες φορες δεν φορτιζει και πρεπει να το βαλεις βγαλεις πολλες φορες για να πιασει

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Κανονικό βάρος
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ένα από τα καλύτερα ασύρματα ποντίκια κατά τη γνώμη μου, με καλή διάρκεια μπαταρίας και εμφάνιση. Ίσως θα μπορούσε να έχει σε περισσότερα σημεία rgb, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί. Το προτείνω αφού πρώτα το δοκιμάσετε και δείτε αν σας βολεύει στο κράτημα, διότι αυτό είναι υποκειμενικό ζήτημα

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Ιδανικό βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kagarot1312
    4
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα μόνα αρνητικά που έχει είναι η αντοχή της μπαταρίας του(3 μερες ) και το οτι το charger αρκετές φορές χρειάζεται να το κάνεις plug out για να πιασει

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Ιδανικό βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1T
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το Razer Viper Ultimate είναι πολύ καλό για παιχνίδια FPS, είναι γρήγορο, άνετο και μπορείς εύκολα να ρυθμίσεις τα κουμπιά όπως εσύ θες. Παίζω shooters σχεδόν αποκλειστικά και με το Razer είμαι ακόμα καλύτερος. Είναι ιδανικό για μικρά και μεσαία χέρια, για μεγάλα χέρια ίσως δεν βολεύει λόγω μεγέθους. Το δικό μου βίντεο unboxing https://youtu.be/CoZART8gR14

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Ιδανικό βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lostkid
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λατρευω αυτο το ποντικι, ειναι αναμεσα στο FK1 και στο FK2, τα optical switches v2 ειναι απο τους καλυτερους διακοπτες, τα mouse feet πολυ τιμια μου κρατησαν 6 μηνες σε σχεση με τα σκουπιδια feet που εχει το GPX Superlight. Θα ηθελα η Razer να ριξει το βαρος του ποντικιου οσο πιο πολυ μπορει ξεκινωντας απο τα side grips που ειναι 6 γραμμαρια... κουμπια μονο για δεξιοχειρες και να εξεχουν οπως στο Viper Mini.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Ιδανικό βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • eirdr
    3
    2 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    O sensor του ποντικιου ειναι πολυ πισω! Οσοι παιζουν με palm grim θα βασανιστουν, του Model O ειχα παραπονο οτι ηταν λιγο πισω αλλα με αυτο δεν μπορω να παιξω
    Τα side buttons απο τα δεξια ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! Πταιουνται πολυ ευκολα οσο κουνας το ποντικι και αυτα στα αριστερα (που θα χρησημοποιει ενας δεξιοχειρας) Ειναι πολυ μεσα στο ποντικι και ειναι δυσκολο να πατηθουν στα γρηγορα!

    Τα glides του δεν ειναι καθολου καλα, αν σκοπευεται να το αγορασετε να τα αλλαξετε με τα pads της Corepads η τα ice tiger απο το itaktech com
    Παρα ειναι βαρυ για την τιμη του και δεν εφαρμοζει καλα στο dock.

    Το ποντικι αυτο ειναι ακριβως το αντιθετο απο αυτο που εψαχνα, αλλα μπορει να κανει για εσας αν το χρησιμοποιήσετε διαφορετικα

    • Ακρίβεια
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    • Ακατάλληλο βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

569 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Junior_

Μπορεί να φόρτιση εάν έχεις κλειστώ τον υπολογιστή ; Η γίνεται να το βάλεις σε κανονική μπριζα το dock και θα φορτίσει

dimitriszournatzidis

Κακή επιλογή ποντικιού. Σε εμένα το dock δεν δούλευε ποτε. Δεν καθόταν με τίποτα καλά συη θέση και θα έπρεπε να πιέζω με το δάχτυλο για να κάνει επαφή κ να φορτίζει. Απλά το φόρτιζα με καλώδιο όταν το pc ήταν ανοιχτό. Παρότι το ποντίκι το είχα σε άριστη κατάσταση πλήρωσα 20€ τον αδελφό μου για να του το δώσω και αγόρασα ένα της Logitech μακράν μακράν καλύτερο.

Alex_G70

ναι δεν ειναι type c. Αλλά φορτίζει στη βαση του. Σπανια θα το συνδεσεις με το καλωδιο

Βλάχος Γιώργος

Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Deathadder V2 Pro (ίδια τιμή πάνω κάτω). Με τα Deathadder είμαι πολύ ευχαριστημένος από άποψη μεγέθους και θα ήθελα να ρωτήσω εάν το Viper είναι πάνω κάτω στις ίδιες διαστάσεις. Επίσης είδα ότι το Deathadder V2 Pro έρχεται με καλώδιο και αγοράζεις αν θέλεις έξτρα την βάση dock σε αντίθεση με το Viper που έρχεται με τη βάση του στα ίδια (όπως είπα χρήματα). Είμαι λοιπόν ανάμεσα σε αυτά τα 2. Εσείς πιο προτείνετε? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

ArcaineSniper

Καλυτερα να πατε για το deathadder v2 Pro διοτι το Viper εχει τελειως διαφορετικο σχημα και μεγεθος, οποτε πιστευω πως στην περιπτωση σας καλυτερα να πατε με το Deathadder v2 Pro

Chris_Filippou9800

Η φόρτηση γίνεται όταν ο υπολογιστής είναι απενεργοποιημένος;;;

Δες όλες τις ερωτήσεις (25)

Παρόμοια προϊόντα

Razer Viper Ultimate με Βάση Φόρτισης Ασύρματο RGB Gaming Ποντίκι 20000 DPI ΜαύροRazer Viper Ultimate με Βάση Φόρτισης Ασύρματο RGB Gaming Ποντίκι 20000 DPI ΜαύροRazer Viper V2 Pro Ασύρματο Gaming Ποντίκι 30000 DPI ΜαύροRazer Viper V2 Pro Ασύρματο Gaming Ποντίκι 30000 DPI ΜαύροRazer Viper V3 HyperSpeed Ασύρματο Gaming Ποντίκι 30000 DPI ΜαύροRazer Viper V3 HyperSpeed Ασύρματο Gaming Ποντίκι 30000 DPI ΜαύροRazer Viper V3 Pro Ασύρματο RGB Gaming Ποντίκι 35000 DPI ΜαύροRazer Viper V3 Pro Ασύρματο RGB Gaming Ποντίκι 35000 DPI ΜαύροRazer Basilisk V3 Pro Ασύρματο RGB Gaming Ποντίκι 30000 DPI ΜαύροRazer Basilisk V3 Pro Ασύρματο RGB Gaming Ποντίκι 30000 DPI Μαύρο
από 125,90 €από 107,90 €από 66,30 €από 155,55 €από 151,20 €
ΚατασκευαστήςRazerRazerRazerRazerRazer
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Τρόπος ΣύνδεσηςΑσύρματο & ΕνσύρματοΑσύρματοΑσύρματοΑσύρματοΑσύρματο & Ενσύρματο
Περισσότερα χαρακτηριστικά