Krausmann Ηλεκτρικό Πιστόλι Βαφής 600W με Δοχείο 1lt
Ηλεκτρικά Πιστόλια Βαφής

Krausmann Ηλεκτρικό Πιστόλι Βαφής 600W με Δοχείο 1lt Κωδικός: 20930669

Ηλεκτρικό Πιστόλι Βαφής 600 Watt με ρύθμιση πλάτους ψεκασμού και αντιολισθητική λαβή.

Δες όλη την περιγραφή

Ηλεκτρικό Πιστόλι Βαφής 600 Watt με ρύθμιση πλάτους ψεκασμού και αντιολισθητική λαβή.

Δες όλη την περιγραφή
49,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

από 48,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    53,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    48,90 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    49,00 €

  4. 49,00 €

  5. 52,49 €

  6. 49,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    49,00 €

  8. 52,50 €

  9. 52,50 €

  10. 49,00 €

  11. 55,64 €

  12. 52,50 €

  13. 52,49 €

  14. 52,00 €

  15. Επίσημος μεταπωλητής
    49,00 €

  16. 52,50 €

  17. 52,50 €

  18. 52,50 €

  19. 52,50 €

  20. 52,50 €

  21. 52,50 €

  22. 52,50 €

  23. 50,00 €

  24. 52,50 €

  25. 49,00 €

  26. 52,50 €

  27. 48,50 €

  28. 52,08 €

  29. 50,00 €

  30. 52,50 €

  31. 51,45 €

  32. 49,00 €

  33. 49,00 €

  34. 52,50 €

  35. 52,50 €

  36. 48,99 €

Περιγραφή

Ηλεκτρικό Πιστόλι Βαφής 600 Watt με ρύθμιση πλάτους ψεκασμού και αντιολισθητική λαβή.


Υλικά Παράδοσης:

  • 1 Κύπελλο ιξώδους
  • 1 Βελόνα καθαρισμού
  • 1 Βούρτσα καθαρισμού
  • 3 x Ακροφύσια: 1.5/1.8/2.2mm

Κατασκευαστής

Krausmann

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
9430

Γενικά Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία
Ρεύματος

Χαρακτηριστικά Μπαταρίας

Λιθίου
Όχι

Χαρακτηριστικά Ρεύματος

Ισχύς
600 W
Μήκος Καλωδίου
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Χωρητικότητα Δοχείου
1 lt
Βάρος (Καθαρό)
1,6 kg
Βάρος (Μεικτό)
1,6 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

gteo2
5
47 στους 47 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το αγόρασα πρόσφατα για να βάψω εξωτερικό πολύ ψηλό τοίχο άγριας επιφάνειας, γιατί με τα διάφορα ρολλά που δοκίμασα δεν τα κατάφερα. Δεν γέμιζαν τα κενά καθόλου με παχύρευστη μπογιά, ενώ με πιο αραιή είχα πολλές πιτσιλιές, μιας και είμαι περιστασιακός χρήστης. Αγόρασα το συγκεκριμένο πιστόλι με κριτήρια την ισχύ, το μέγεθος του δοχείου, το συνολικό βάρος επηρεασμένος και από τις λοιπές κριτικές. Συμβουλεύθηκα τόσο το εγχειρίδιο χρήσης, όσο και το βίντεο στο YouTube, το οποίο με βοήθησε πολύ. Το δούλεψα για μια ολόκληρη μέρα με πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Η μπογιά γέμισε μέχρι μέσα, ενώ μπορούσα να δουλεύω με το ένα χέρι εύκολα και με το άλλο να κρατιέμαι γιατί δούλευα ψηλά στα 4 μέτρα με άλλα 5,5 κενό !!!. Οι ρυθμίσεις πολύ εύκολες. Ξεκίνησα με τη λιγότερη κατανάλωση χρώματος σε λεπτή δέσμη και χαμηλή ταχύτητα και σταδιακά άλλαζα τις ρυθμίσεις ανάλογα με το αποτέλεσμα. Κατέληξα ότι η δυνατή ταχύτητα, πλατιά κυκλική δέσμη και μεσαία προς υψηλή κατανάλωση χρώματος ήταν οι ιδανικές ρυθμίσεις. Το κατάλληλο ιξώδες του χρώματος το πετυχαίνεις εύκολα, ενώ το ίδιο το πιστόλι σου δίνει τη δυαντότητα να δουλέψεις με πιο παχύρευστα χρώματα (DIN 85-100). Συγκεκριμμένα σε υδατοδιαλυτό ακρυλικό, με το ιξωδόμετρο να αδειάζει στα 65 δευτερόλεπτα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Το καθάρισμα ήταν σχετικά χρονοβόρο, αλλά χωρίς πολυπλοκότητα. Αρχικά ξέπλυνα πολύ καλά με τρεχούμενο νερό το δοχείο χρώματος, και το σωληνάκι ροής. Ύστερα ψέκασα σε μέγιστη ταχύτητα 2 πλήρη δοχεία με καθαρό νερό και τέλος με το δικό του βουρτσάκι καθαρισμού έπλυνα σχολαστικά όλα τα πλαστικά μέρη του πιστολιού και τέλος.
Οπωσδήποτε θα χρειαστείτε μια καλή μάσκα βαφής ολόκληρου ή μισού προσώπου που να καλύπτει αρκετά το πρόσωπο, γιατί εμένα, από το νεφέλωμα είχα κοκκινίλες στα εμφανή σημεία του προσώπου, μεταξύ της μάσκας (απλής) και των γυαλιών εργασίας.
Συμπερασματικά θεωρώ ότι είναι μια πολύ τίμια αγορά. Θα επανέρθω με συμπεράσματα χρήσης και άλλων ειδών (νεφτιού) αλλά και αξιοπιστίας στον χρόνο.
UPDATE 30/5/22: Άλλη μια δύσκολη δουλειά σε άγριο ρελιέφ ήρθε εις περας. Συμπερασματα. Θυσιαζεις χρώμα, αλλα γλυτώνεις δεύτερο χέρι πέρασμα. Γεμίζει πλήρως τα κενά, αλλά αδειάζει γρήγορα. 3 τμ ανά λίτρο χρώματος (αραιωμένο όμως αρκετά για να έχεις το σωστό ιξώδες, περίπου 30-35%), χρόνος εφαρμογής 90 δεύτερα. Το μόνο πρόβλημα έιναι ότι με χρήση σκάλας, επειδή το πιστόλι πρέπει να έιναι κάθετο προς την επιφάνεια, το εύρος χρήσης είναι μικρό και το ανέβα/κατέβα, τοποθέτησε σκάλα χρονοβόρο. Μια μικρή σκλαλωσιά, έστω και αυτοσχέδια είναι αποτελεσματικότερη. Βάψιμο σε ζεστή μέρα, το πιστόλι δεν κατάλαβε τίποτα. Δούλευε ασταμάτητα για ώρες. Πιο μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι στέγνωνε το χρώμα. Κόπηκε ο δαχτύλιος ροής και σκέφτηκα, άντε να βρεις ανταλλακτικα. ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ KRAUSMANN.gr ΠΑΠΑΔΕΑΣ. Όλα τα εξαρτήματα αριθμημένα, τηλεφωνείς, δίνεις τον αριθμό ανταλλακτικού και αποστέλλεται στο συνεργαζόμενο κατάστημα της περιοχής σου. ΑΨΟΓΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
ΜΟΝΟ KRAUSMANN, πια. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ AFTER-SALES.
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΓΕ !!!

Σου φάνηκε χρήσιμη;

Chasan_Giasin
2
27 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Καλό για τα λεφτά του, οριακά. Ιδανικό για μία χρήση και πέταμα.

Χρησιμοποιήθηκε για βαφή εσωτερικών τοίχων με πλαστικό χρώμα.

Δεν το συνιστώ για εσωτερική χρήση, αφου θα πρέπει να χαρτώσεις μέχρι και το σπίτι του γείτονα..... Πολλή, πολλή αιωρούμενη άχνα. Άσπρισαν οι τρίχες μέσα στη μύτη μου, παρά τη μάσκα FFP2 που φορούσα.

Το δοχείο αν δεν το σφίξεις κάργα στάζει, αν το σφίξεις κάργα δεν ξεβιδώνει μετά. Ψεκάζει διακεκομμένα όποτε του έρθει ,ακόμη και με γεμάτο δοχείο στην ορθή θέση και κλίση. Αν κάνεις διάλλειμμα για να στρίψεις τσιγάρο, όχι για να το καπνίσεις, βούλωσε το ακροφύσιο.

Θορυβώδες, αρκετά. Μετά από 1 ώρα χρήσης άρχισε να ακούγεται και το μοτέρ παράξενα. Έχετε υπόψιν σας πως, ουσιαστικά πρόκειται για μία ηλεκτρική σούπα χειρός που φυσάει αντί να ρουφάει.

Δύσκολος ο καθαρισμός, αρκετά.

Υπάρχει ένα φίλτρο στο πίσω μέρος, στην εισαγωή του αέρα, το οποίο συσσωρεύει στις οπές χρώμα, από αυτό που ψεκάζεις. Είναι σφουγγάρι, δεν καθαρίζεται. Το ξύνεις, το γυρνάς από την άλλη και με αυτόν το τρόπ θα σου βγάλει 5-6 χρήσεις. Μετά, σφουγγαράκι για τα ιάτα και πατέντες...

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • karaviti

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής για πολύ λίγο - για δοκιμή. Θα επανέλθω όταν τελειώσω αυτό που ξεκίνησα (βάψιμο τοίχου). Μέχρι στιγμής αρκετά ευχαριστημένος αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την αντοχή του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Προσωπικά το χρησιμοποίησα για να βάψω εξωτερικό σαγρέ τοίχο 65τ.μ. της δεκαετίας του 60. Θέλει προσοχή στην αραίωση του χρώματος καθώς αν είναι πολύ αραιωμένο πιτσιλάει αν δεν είναι αρκετά αραιωμένο έχει δύναμη να πετάξει το χρώμα αλλά δημιουργεί υπολείματα στο μπεκ τα οποία αλλοιώνουν τον τρόπο που ψεκάζει κάνοντάς τον ανομιόμορφο.
    Συμπερασματικά, είναι μόνο για ερασιτεχνική χρήση υπό την έννοια ότι αν θέλεις να βάφεις που και που κάποιες επιφάνειες δεν αξίζει να δώσεις ένα σκασμό λεφτά για κάτι καλύτερο.
    Ό,τι πληρώνεις παίρνεις...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Bill_Economou14
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το αγόρασα για να βάψω μαντρότοιχο και παρτέρια.
    Χρησιμοποίησα τσιμεντόχρωμα, ασβέστη με πλαστικό , αστάρι και χρώμα. Οταν το υγρό ήταν παχύρευστο μου ξεκούμπωνε μέχρι και η αντλία. Οπότε καταλάβαινες ΄ότι το υλικό σου ήθελε αραίωμα. Δεν περίμενα να χρησιμοποιήσω ασβεστη με πλαστικό μίξη και να τα καταφέρει.
    Βεβαια μετά από κάθε χρήση, πολύ καλό καθάρισμα.
    Τα άξιζε τα λεφτά του 100%

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ConstantinosAlpha
    3
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, είναι βολικό που έχει ενσωματωμένο το φυσητήρα, αν και λίγο πιο βαρύ αλλά χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί πιτσιλάει κατά τη βαφή. Απαιτείται πολύ καλή μόνωση της περιοχής με χαρτοταινία για να μην βάψετε όλο το χώρο!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jimmynet78
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δοκιμάστηκε με πλαστικό χρώμα προς το παρόν. Πραγματικά άψογο. Ομοιόμορφος ψεκασμός χωρίς να τρέχει και χωρίς να μπουκώνει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bandit_Dimis
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το αγόρασα πρόσφατα για να βάψω εξωτερικό κάγκελα πολύ ψηλά δούλευα στα 3 μέτρα ψεκασμό του μπεκ 018 .Έχει μεγάλο δοχείο ενός λίτρου Απλά σχολαστικό καθάρισμα Το προτείνω

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stakyr1
    3
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τις ελάχιστες φορές που το χρησιμοποίησα, δεν με ικανοποίησε η ποσότητα της μπογιάς που πετάει. Είναι πάρα πολύ, ακόμα και με το μικρότερο ρύγχος και με πολύ ελαφρύ πάτημα. Ίσως κάτι να μην κάνω κάτι σωστά, παρόλο που το πάλεψα αρκετά να ρίξω λίγη ποσότητα μπογιάς σαν να χρησιμοποιουσα σπρέι. Δεν τα κατάφερα. Θα επανέλθω..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Chris-K.
    5
    17 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λοιπόν έχουμε και λέμε.
    Μετά από λειτουργία μιας εβδομάδας συνεχόμενης βαφης με vivelock της vivechrom πάνω σε κοιλοδοκούς το πιστόλι δεν κολλούσε πουθενά. Είτε βάφοντας οριζόντια είτε βάφοντας κάθετα. Πολύ καλή εφαρμογή ακόμα και σε σκουριασμένος κοιλοδοκούς με ψεκασμό του μπεκ 018.
    ( ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΗΝ ΑΡΑΊΩΣΗ ΕΓΏ ΔΟΎΛΕΨΑ 30 ΜΕ 40 ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΑ ΑΡΑΊΩΣΗ. )
    Έχει μεγάλο δοχείο ενός λίτρου το οποίο για μένα ήταν αβαντάζ, διότι δεν γέμιζα συνέχεια.
    ΜΕΓΑΛΟ πλεονέκτημα η σκάλα είτε αργης βαφής είτε ταχείας βαφής. ΓΙΑ ΔΎΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΊΑ και ταχεία για σημεία που θέλεις να προχωρήσεις γρήγορα.
    Ναι είναι λίγο κουραστικό λόγω βάρους του δοχείου και του μοτέρ ειδικά όταν βάφεις στην ανάταση.....αλλά μετά την πρώτη μέρα όλα καλά.
    Απλά σχολαστικό καθάρισμα μετά την ημερήσια χρήση.
    Τελικά το πιστόλι για την τιμή του είναι εξαιρετικό αν και δεν περίμενα να κάνει τόσο καλή δουλειά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Theodoros_Politis9078
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    pιλοτος . αριστο πιστολι για ερασιτεχνες και επαγγελματιες ,εβαψα σασσι αυτ-του τελεια βαφη δεν βγαζει αχνη παρα πολυ καλο πιστολι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • menediaths
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλά για ερασιτεχνική χρήση Είναι τέλειο Απλώς στην αρχή θέλει λίγο να το δουλέψετε για να εκπαιδευτεί το χέρι σας

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ydrotexnikh
    5
    19 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Εκπρόσωπος καταστήματος

    Το δούλεψα σήμερα για πρώτη φορά και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος βάφοντας ένα έπιπλο μπάνιου με χρώμα λάκα νερού.την αγορά του την έκανα καθαρά με γνομωνα τα εδώ θετικά σχόλια και ευχαριστώ όσους σχολίασαν και δεύτερον το γεγονός ότι έχει τα πιο πολλά watt απ'όσα αυτότροφοδοτούμενα πιστόλια βαφής.το συνιστώ ανεπιφύλακτα απλά θέλει λίγο προσοχή στην πυκνότητα του χρώματος για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.η πιο vfm αγορά που έκανα.χαλαλι τα λεφτά του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • YiorgosX13
    1
    6 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    To xρσιμοποίησα σε υδατοδιάλυτα χρώματα και με τα 3 μπεκ που έχει.
    Ψέκαζε διακεκομένα και σε ανεξέλεγκτη ποσότητα.Πέταξα τα λεφτά μου. Μακρυά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mxgalanis
    5
    23 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικό εργαλείο για ερασιτεχνική χρήση. Απαιτείται σχολαστικό καθάρισμα μετά από κάθε χρήση αλλά η εργασία απλοποιείται και επιταχύνεται απίστευτα. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες βαφής (youtube video) το τελικό αποτέλεσμα είναι τέλειο με ελάχιστη κατανάλωση χρώματος...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • theo9dor
    5
    22 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το αγόρασα για να λειτουργήσει με γεννήτρια αφού το confler μου δεν μπορούσε η τελευταία να το δουλέψει (kumatsugen gb1000 1kva). Στιβαρό μηχάνημα. Έβαψε άνετα και άψογα 475 στύλους περίφραξης με λαδομπογιά. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Θα το χρησιμοποιήσω και αλλού παρότι έχω confler. Μη δίνετε περισσότερα χρήματα. Σίγουρα θα σας καλύψει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • G.Pointer
    5
    22 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετα από 3 επώνυμα που έχω αγοράσει κατέληξα σε αυτο και πραγματικά κάνει φοβερή δουλειά. Σωστη αναλογία στο χρώμα και με το καταλληλο μπεκ αξίζει κάθε δεκάρα. Σταθερή ροή και πολύ όμοιομορφη διασπορά του χρώματος. Το προτείνω με κλειστά μάτια!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexis_Stamoulis
    5
    26 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν έχω εμπειρία από άλλα.. αλλά αυτό που το αγόρασα
    με 40€ κάνει το βάψιμο παιχνίδι..πολύ καλο δυνατό και ξεκούραστο...το συνιστώ πάρτο εάν ψάχνετε..3ς ώρες λειτουργίας χωρίς να σταματήσει να δουλεύει και μια χαρά..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από μια δοκιμή απλά σταμάτησε να λειτουργεί

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή σε βάθος χρόνου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό,εύκολο στον χειρισμό..χρειάζεται πάρα πολύ καλό καθάρισμα μετά!

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Με τη σωστή χρήση έχει τέλεια αποτελέσματα. Είναι δυνατό και ελαφρύ. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό για τα λεφτά του

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα λεφτά του τίμιο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    3 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν αξίζει τζάμπα τα λεφτά είναι κουραστικό

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ δυνατο κ αξιοπιστό

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή σε βάθος χρόνου
    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή σε βάθος χρόνου

Ερωτήσεις

492 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
DarK_HumOuR

το ξαναρωτησα αλλα δεν απαντησε κανείς.
μπορει να βαψει ταβανι; (υπο γωνία 90 μοιρων). θα κανει ομοιόμορφο βαψιμο;

Dimos_Gregory

Δοκίμασα στην ευθεία. Η μπογιά θα πρέπει να είναι αραιωμένη πάρα πολύ για να ψεκάσει. Επίσης πιτσίλα αρκετά.

giannispapabasilis

Θέλω να ρωτήσω Κάνει για βερνίκια 2 συστατικών για ψιλό δουλειές;

markos_moyrlos

Για κάγκελα με βαφή γνωστής μάρκας 2 συστατικών..μια χαρά δουλειά έκανε!
Θέλει πολύ καλό καθάρισμα μετά!!!

Chasan_Giasin

Μην το αραιώσεις, σχεδόν καθόλου. Κάνε δοκιμή σε επιφάνεια που δε σε ενδιαφέρει, μέχρι να βρεις τις σωστές ρυθμίσεις, ώστε να μην τρέχει.

Tom_Tom1656

μπορεις να χρησιμοποιησεις και βαφες με διαλυτικα? σουφασερ για να κανεις προετοιμασια για βαψιμο λακας χρωμα? λακα χρωμα? τι δεν μπορεις να βαψεις με το πιστολι τι χρωματα δεν επιτρεπεται ?

Δες όλες τις ερωτήσεις (13)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες